-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yashar313
این تاپیک تبدیل به جک شده
هر بار که برام ایمیل میاد که کسی اینجا چیزی پست کرده با خود میگم "وای خدای من یه نفر دیگه ازین یارو خرید کرد و به چه کنم چه کنم افتاد"
البته عبرت زیاده ولی عبرت گیرنده کمه.
تو دیگه چه بیکاری هستی که مشترک این تاپیک شدی که برات ایمیل بیاد !
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yashar313
این تاپیک تبدیل به جک شده
هر بار که برام ایمیل میاد که کسی اینجا چیزی پست کرده با خود میگم "وای خدای من یه نفر دیگه ازین یارو خرید کرد و به چه کنم چه کنم افتاد"
البته عبرت زیاده ولی عبرت گیرنده کمه.
داداش شما پولت رو گرفتی دیگه چیکار داری به این بنده خدا
من خودم الان دو تا سرور دارم ازشون واقعا عالیه
از نظر کیفیت حرف ندارن ولی فقط پشتیبانیشون ضعیفه .
-
خدایی خندم گرفته :d
آخه از دیروز تا الان فاکتور من رو درست نکردن و تیکت رو جواب ندادن
ببین عمو جان سعی کن یه چند نفر به پشتیبانی سایتت اضافه کنی
-
سلام
سفارش های امریکا تا زمانی که دیتاسنتر سرور رو تحویل نده نمیتونم تحویل بدم
سرور جدید ۲عدد خریدارید شده ولی هنوز از ۴۸ ساعت گزشته تحویل ندادن
ایمیل هم میدیم میگن بزودی ارسال میشه
سفارش های انگلیس هم دارم اماده میکنم
دوستان ۳روش تماس گزاشتم
تیکت- اس ام اس - تماس تلفنی
اسیا گیم شما تا حالا بامن تماس گرفتی؟ یا حتی اس ام اس دادی؟
خوب عزیز دل وقتی تیکت جواب داده نمیشه یعنی هنوز اون مشکل حل نشده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
page5
خدایی خندم گرفته :d
آخه از دیروز تا الان فاکتور من رو درست نکردن و تیکت رو جواب ندادن
ببین عمو جان سعی کن یه چند نفر به پشتیبانی سایتت اضافه کنی
دوست عزیز
اول حل مشکلات فنی بعدش مشکلات مالی شاید حرف من رو تمسخر بگیرید ولی بیشتر به حل مشکل کاربرام اهمیت میدم تا پول در اوردن
-
آقا دلخور نشو این همه کاربرا انتطار جواب دادن به موقع دارن بابا یه نفر بگیر این پشتیبانی رو بکنه ماهی 400 ت بدی بهتر این نیست که همه دلخور باشن و ایراد بگیرن خودتم راحت میشی ...
هزینه اضافی بگیر ولی سرویس درست حسابی بده ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3d-max
آقا دلخور نشو این همه کاربرا انتطار جواب دادن به موقع دارن بابا یه نفر بگیر این پشتیبانی رو بکنه ماهی 400 ت بدی بهتر این نیست که همه دلخور باشن و ایراد بگیرن خودتم راحت میشی ...
هزینه اضافی بگیر ولی سرویس درست حسابی بده ...
چشم
-
:d
ببین شما یه سرویس داری که 30 تومان هست یکی داری که 25 تومان هست من این 25 رو میحوام که گفتی رمش 4 گیگ و اختصاصی هست
اما برای من اون 30 تومانی رو فاکتور کردی که پرداخت هم نکردمش و تو تیکت از دیروز گفتم که 25 تومانی رو میخوام.
جالبیه کار اینجاس که این تاپیک رو جواب میدی اما تیکت سایتت رو جواب نمیدی :)))
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
page5
:d
ببین شما یه سرویس داری که 30 تومان هست یکی داری که 25 تومان هست من این 25 رو میحوام که گفتی رمش 4 گیگ و اختصاصی هست
اما برای من اون 30 تومانی رو فاکتور کردی که پرداخت هم نکردمش و تو تیکت از دیروز گفتم که 25 تومانی رو میخوام.
جالبیه کار اینجاس که این تاپیک رو جواب میدی اما تیکت سایتت رو جواب نمیدی :)))
25 تومنی موجود ندارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
penoil
25 تومنی موجود ندارم
رم 4گیگ افر ویژه(-2 موجود است) - سی پی یو 2 هسته
رم 4گیگ اختصاصی
هارد 60 گیگ
پورت 10 گیگ
ترافیک کاملا نا محدود
تحویل10 ساعته
دیتاسنتر redstation
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
page5
رم 4گیگ افر ویژه(-2 موجود است) - سی پی یو 2 هسته
رم 4گیگ اختصاصی
هارد 60 گیگ
پورت 10 گیگ
ترافیک کاملا نا محدود
تحویل10 ساعته
دیتاسنتر redstation
-2 یعنی دو تا هم بیشتر فروخته شده همون موجود نیست هست .
-
۶ عدد سرور امریکا خریداری شده ( ۳۲ گیگ رم)
هر سرور ۲۷ عدد موجودی داره
حداکثر ۲شنبه تحویل داده میشه
دوستانی که سفارش بدند ۲شنبه تحویل میدیم ( ۲۵۶ مگ رم هم اشانتیون )
دوستانی که تمایل دارند می تونند خریداری کنند
-
شایان جان تورو خدا به تیکت های ما جواب بده گیر افتادم
-
دستم به دامنت نرم افزار VMware vSphere Clientدانلود کردم نصب کردم ولی فیل میده
تو خودت برام ریموت رو درست کن
-
گویا پشتیبانی واقعاً ضعبف هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza1980
شایان جان تورو خدا به تیکت های ما جواب بده گیر افتادم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza1980
دستم به دامنت نرم افزار VMware vSphere Clientدانلود کردم نصب کردم ولی فیل میده
تو خودت برام ریموت رو درست کن
ایشون کاری جز دروغگویی و بدقولی بلد نیست
vpsfars.net به عیچ عنوان تایید نمیشه
انشا الله بزودی تاپیک جدید ایجاد و اطلاع رسانی میکنم که دوستان دیگه توی دام ایشون نیوفتن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
۶ عدد سرور امریکا خریداری شده ( ۳۲ گیگ رم)
هر سرور ۲۷ عدد موجودی داره
حداکثر ۲شنبه تحویل داده میشه
دوستانی که سفارش بدند ۲شنبه تحویل میدیم ( ۲۵۶ مگ رم هم اشانتیون )
دوستانی که تمایل دارند می تونند خریداری کنند
دروغ که کنتور نداره!! بگو
تو همین الان اون 6 تا سرورت رو بده من من زیر 1 ساعت همه سفارش ها رو تحویل میدم!
نصب هم سیتم عامل هم 5 دقیقه طول میکشه(Cloning)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yashar313
دروغ که کنتور نداره!! بگو
تو همین الان اون 6 تا سرورت رو بده من من زیر 1 ساعت همه سفارش ها رو تحویل میدم!
نصب هم سیتم عامل هم 5 دقیقه طول میکشه(Cloning)
اگه کنتور مینداخت ایشون رکوردار بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asia-game.ir
ایشون کاری جز دروغگویی و بدقولی بلد نیست
vpsfars.net به عیچ عنوان تایید نمیشه
انشا الله بزودی تاپیک جدید ایجاد و اطلاع رسانی میکنم که دوستان دیگه توی دام ایشون نیوفتن
چرا دروغ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj-big
دیدی اقا 11 ساعت هم تموم شد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
چرا دروغ؟
بعد از 5 روز نه سرویسی نحویل داده نه جواب نیکت نه back money
در کل یک *** به تمام معنا
-
ولی از نظر قیمتی خیلی خوب دارن سرویس میدن
ما الان رم دو گیگ زیر 35 تومان نمیدیم
اما اینجا خیلی آرزونه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
ولی از نظر قیمتی خیلی خوب دارن سرویس میدن
ما الان رم دو گیگ زیر 35 تومان نمیدیم
اما اینجا خیلی آرزونه
وقتی نمیتونه سرویس بده و پشتیبانی کنه بره غاز بچرونه
ایشون حتی عرضه آدامسفروشی هم نداره
-
حتما سوتفاهم شده
البته من نباید اینجا چیزی بگم
ایشون باید باشن و خودشون رسیدگی کنن ( که متاسفانه نیستن)
بیشتر از دو سرور اگر داشته باشن بهتر این کنه هر سرور و یک نفر مدیریت کنه
-
من از این اقا سرویس ندارم .
اما به هر حال به نظر من .
به نظر من ایشون به جای اینکه جواب این تاپیکو بدن جواب تیکت بدن خیلی خیلی بهتره بخدا .
2- باید حتما چند نفر رو به عنوان پشتیبان استخدام کنین .
حداقل یه نفر بازاریاب تو این تاپیک و خودتم به تیکت ها جواب بدین .
دوستان این طوری که من فهمیدم اینجا از تاپیک فروش تبدیل شده به تاپیک پشتیبانی .
و دوستانی که ناراضی هستن واقعا چرا نمیرن تو بخش انتقادات تاپیک بزنن . البته با مدرک
امیدوارم هیچکسی ناراحت نشه . بازم میگم من از این اقا سرویس ندارم .
موفق باشین یاعلی
-
بعدشم اینجا چند نفر اومدن گفتن درخواست برگشت پول کردیم .
اما من الان در قوانین سایتشون خوندم . :::
قانون شماره 3 :
۳- برگشت پول تحت هیج شرایطی نیست!
مگه قوانین رو نمیخونین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj-big
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wave2011
قانون شماره 3 :
مگه قوانین رو نمیخونین؟
وقتی سرویس رو نمیتونن تحویل بدن باید هزینه رو بک بدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wave2011
قانون شماره 3 :
مگه قوانین رو نمیخونین؟
اون دوست عزیزی که در خواست برگشت وجه کردن میگن اصلا سرویس دریافت نشده بعد از یک مدت طولانی
وقتی دیدن خبری نشده سرویس و کنسل کردن و درخواست برگشت وجه دادن
درواقع هنوز خریدی صورت نگرفته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
اون دوست عزیزی که در خواست برگشت وجه کردن مگن اصلا سرویس دریافت نشده بعد از یک مدت طولانی
وقتی دیدن خبری نشده سرویس و کنسل کردن و درخواست برگشت وجه دادن
درواقع هنوز خریدی صورت نگرفته
قربون آدم چبز فهم
اما الان مشکل اینجاست که این سایت کـــلـاه بردار اصلاً جواب تیکت نمیده
-
بنده به عنوان کسی که قبلا سرور آمریکا از ایشون داشتم و در حال حاضر سرور انگلیس دارم میگم:
سرویس های ایشون کیفیت خیلی خوبی با توجه به قیمت دارند یعنی هیچ جای دیگه با این قیمت , این کیفیت ارائه نمیشه.
همین باعث میشه مشتری های خیلی زیادی داشته باشند و خوب چون به تنهایی پاسخگو هستند کیفیت پشتیبانی میاد پایین.
در هر صورت کسی که به فکر کیفیت باشه و با سرویسی که میگیره کشتی نگیره مطمئنا راضی خواهد بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj-big
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARID88
بنده به عنوان کسی که قبلا سرور آمریکا از ایشون داشتم و در حال حاضر سرور انگلیس دارم میگم:
سرویس های ایشون کیفیت خیلی خوبی با توجه به قیمت دارند یعنی هیچ جای دیگه با این قیمت , این کیفیت ارائه نمیشه.
همین باعث میشه مشتری های خیلی زیادی داشته باشند و خوب چون به تنهایی پاسخگو هستند کیفیت پشتیبانی میاد پایین.
در هر صورت کسی که به فکر کیفیت باشه و با سرویسی که میگیره کشتی نگیره مطمئنا راضی خواهد بود.
جالبه! هر کس که از ایشون تعریف میکنه 1 یا 2 پسته هست /:)
-
یک یا دو پست بودن بنده به این دلیله که تمام پستام در این بخش هستند که پستها شمارش نمیشه.
بنده دلیلی برای تعریف بیجا نمی بینم , اما این درست نیست چون فقط یک عده ناراضی هستند مشتری هایی که میان این فروم به دلیل دیدن فقط پستهای ناراضی از خرید سرویس با کیفیت و قیمت مناسب محروم بشن.
در ضمن من ایراد کار ایشون رو هم گفتم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farid88
یک یا دو پست بودن بنده به این دلیله که تمام پستام در این بخش هستند که پستها شمارش نمیشه.
بنده دلیلی برای تعریف بیجا نمی بینم , اما این درست نیست چون فقط یک عده ناراضی هستند مشتری هایی که میان این فروم به دلیل دیدن فقط پستهای ناراضی از خرید سرویس با کیفیت و قیمت مناسب محروم بشن.
در ضمن من ایراد کار ایشون رو هم گفتم.
بنده هم کلی عرض کردم ;)
در ضمن در چنین سرویس هایی پشتیبانی مهمتر از فروش هست
بنده به عنوان یک همکار ایشون رو بدلیل نداشتن پشتیبانی مناسب و دانش فنی تایید نمیکنم
این که یک vps ایجاد و بفروشی رو حتی یک بچه 12 ساله هم اگه جلوش انجام بدی میتونه انجام بده اما اصل این شغل و حرفه بر این هست که بتونی مشتریها رو پشتیبانی و راضی نگه داری که این سرویس دهنده نمیتونه این کار رو انجام بده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil.zare2006
بنده هم کلی عرض کردم ;)
در ضمن در چنین سرویس هایی پشتیبانی مهمتر از فروش هست
بنده به عنوان یک همکار ایشون رو بدلیل نداشتن پشتیبانی مناسب و دانش فنی تایید نمیکنم
این که یک vps ایجاد و بفروشی رو حتی یک بچه 12 ساله هم اگه جلوش انجام بدی میتونه انجام بده اما اصل این شغل و حرفه بر این هست که بتونی مشتریها رو پشتیبانی و راضی نگه داری که این سرویس دهنده نمیتونه این کار رو انجام بده
موافقم 100000 + لایک
-
سرور را تحویل گرفتیم فعلا راضی هستم پشتیبانیشون ضعیفه ولی سرورشون خوبه
-
من یک پیشنهاد دارم برای دوست عزیزمون
اینکه ایشون در یک بازه زمانی خاص مثلا یک هفته دو هفته سرویس جدید ارائه ندهند! این کار چند مزیت داره
در این بازه زمانی میتونید چند نفر برای پشتیبانی جور کنید! بار ترافیکی کم میشه و پشتیبانی بهتر میشه!
نگران مشتری جدید نباشید! تو کاسبی یک نکته داریم مشتری مشتری میاره! هر چی بیشتر بتونی وقت بزاری برای مشتریات میتونی موفق تر باشی.
این فقط یک پیشنهاد دوستانه بود!
-
اسیا گیم همونطور که گفتم نمیپونم کدوم مشتری من هستید اینجا
اسمتون رو واسم پیغام خصوصی کنید بهتون سرورتوت رو تحویل میدم
یوزر یاشار دیتاسنتر سرور رو ۲شنبه تحویل میده نه اینکه من نمیتونم زود سفارش هارو تحویل بدم
-
ارسال کردم
العان دیگه vps به درد من نمیخوره موقعی که لازم داشتم تحویل ندادی از جای دیگخ تهیه کردم در ضمن جایی که نتونه ساپورت کنه فایده نداره هزینه منم
لطف کن و هزینه رو بک بده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asia-game.ir
ارسال کردم
العان دیگه vps به درد من نمیخوره موقعی که لازم داشتم تحویل ندادی از جای دیگخ تهیه کردم در ضمن جایی که نتونه ساپورت کنه فایده نداره هزینه منم
لطف کن و هزینه رو بک بده
خوب دوست من مگه توی تیکت نگفتم بهتون منتظر سرور هستیم
اوکی یکی فسخی خرده بهتون جایگزین اون میدم ۱۵روز هم رایگان میزنم تا راضی باشید مشکلی نیست؟
کنسول هم براتون ارسال میکنم تا دیگه دنبال من نگردید
این هم شماره تماس من هست : ۰۹۳۹۱۵۷۴۹۳۰ سوالی هم داشتید تماس بگیرید یا اس ام اس بدید کمکتون میکنم
سرویستون رو تا ساعت ۲۴ ارسال میکنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
خوب دوست من مگه توی تیکت نگفتم بهتون منتظر سرور هستیم
اوکی یکی فسخی خرده بهتون جایگزین اون میدم ۱۵روز هم رایگان میزنم تا راضی باشید مشکلی نیست؟
کنسول هم براتون ارسال میکنم تا دیگه دنبال من نگردید
این هم شماره تماس من هست : ۰۹۳۹۱۵۷۴۹۳۰ سوالی هم داشتید تماس بگیرید یا اس ام اس بدید کمکتون میکنم
سرویستون رو تا ساعت ۲۴ ارسال میکنم
پشتیبانی شما خیلی ضعیف هست و من سرور رو از جای دیگه تهیه کردم لطفا هزینه رو برگردونید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asia-game.ir
پشتیبانی شما خیلی ضعیف هست و من سرور رو از جای دیگه تهیه کردم لطفا هزینه رو برگردونید
برگشت وجه ندارم دوست عزیز
۱۵روز شما توی سایت ادد شد
سرویستون هم روی نصب هست