-
پاسخ : Hetzner.de فروش ویژه سرورهای هتزنر(بدون پرداخت هزینه ستاپ)
یکی رو سایتش چت روم بیار بالا ! همه بریم با هم حرف بزنیم [ادمین سرورها]
من بیارم بالا؟
حد اقل همه باهم - هم فکری میکنیم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ariatat
یکی رو سایتش چت روم بیار بالا ! همه بریم با هم حرف بزنیم [ادمین سرورها]
من بیارم بالا؟
دوست عزیز تمامی مطالب اینجا مکتوب باشه ، تا عبرتی باشه برای آیندگان فکر میکنم بهتر باشه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
akbarzadeh
دوست عزیز ، یه بیوگرافی از خودت بده ببینیم کی هستی شما، اصلا خبر داری چی به چیه، 90% برو بچه هایی که دارن سرور اختصاصی و مجازی میگیرن برای اینکه یه جورایی خرج دانشگاهشون رو در بیارن. اگه اینقدر داشتیم که بریمو بیایم مگه مرض داشتیم اینجا اعصاب خودمون رو خورد کنیم. 1001 کی کار بهتر هست که با دردسر کمتر درآمد بیشتر هم داره.
یکم دانشجویی فکر کن
دوست عزیز این حرفه برای کسب در آمدی نیست که شما شهریه دانشگاه هتون رو بدید
علم و تجربه و دانش نیازه تا بشه سرویس دهنده خوبی بود اگر به همین آسونی بود که ...
توصیه می کنم افراد جدیدی که می خوان شروع به کار کنن برن دنبال همون 1001 کار بهتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ariatat
عجب...
خوب میشه شما ! سهم مشتری های مارو بدین؟
20 نفریم هر کدون 300 به بالا هزینه کردیم!
شما به هر نفر 100 تومن میدی؟
من مسئول نیستم ، از نظر من در درجه اول خود خریدارن مسئولند
امیدوارم این مشکل هرچه زودتر حل بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ariatat
آقای بیگی شما هم دوستاتو جمع نکن بیار اینجا پست بدن !
دوست عزیز شما با بنده اید ؟
-
متاسفانه ما داریم چوب بی خردی شخص دیر و البته بی خردی خودمون را میخوریم
امیدورام با ارائه فاکتور مشکل حل بشه
-
مشتری های من که دیگه عمرا vps هاشون رو برای ماه دیگه تمدید نمی کنن! این یعنی همش ضرر! اگه سرور ها 20 تا هم باشنو هر کدوم فقط 20 مشتری داشته باشن الان 420 نفر گیره این حواله هستن! واقعا نمی دونم این چه گره کوریه که باز نمی شه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
دوست عزیز شما با بنده اید ؟
نه m3hdi
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
> Dear Hetzner Online Billing department,
>
> Hello,
>
> As i request server unblocking on phone, i sent your requested information.
>
> Sender Name: ANCOR OVERSEAS FZC
> Reception Token number: 1189
> Reference NO: 00106081200189
> CARD NO: 6702195123
> Trade License: 7000511
> Date: AUG - 06 - 2012 on 03:55:42
> Authorized By: MUH_AHMED
>
> Thanks
من با اینا میخوام چی کار کنم وقتی واسه من تیکت کردین؟
این کجاش سند هست.
Sender Name و بانک ارسال کننده و تاریخ ارسال حواله رو بدین بهشون کافیه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
متاسفانه اینجا فضای اینترنتی هست و شما میتونید به خودتون اجازه بدید که هر شخصی رو نا معتبر بنامید.
روز چهارشنبه 02 اگوست با ایشون تماس گرفتیم که فردا حواله خواهیم زد، اگر فردا واریز کنید 35 یورو و در غیر این صورت 70 الی 80 یورو کامزد خواهید پرداخت. ایشون گفتن بنده 700-800 تومان موجودی کم دارم در حسابم و و من ساعت 11 فردا زنگ میزنم، ساعت 13 فرداش که پنجشنبه بود تماس گرفتند و گفتن موجودی رو نتونستم اکی کنم، من با هماهنگی سایر دوستان تنظیم کردم تا هزینه حواله رو روز شنبه 04 اگوست بگیرم و روز دوشنبه 06 آگوست در اولین زمان پرداخت بشه، روز شنبه هزینه ها در دو مرحله توسط ایشون واریز شد،حتی مبلغی موجودی کم داشتن حدودا ۴۰۰ تومن که من گفتم تا فردا ظهر واریز کنید که تا عصر همان روز واریز کردند. قبلا از حواله من همیشه به ایشون عرض کردم که باید حواله انفرادی بزنید تا بتونید قبض رو دریافت کنید.
هم اکنون هم بنده به عنوان پرداخت کننده هیچ مسئولیتی رو در مورد سرور ها نمیپذیرم چون بنده سرور به شخصی ارائه نکردم از این پنل. مسئولیت پرداخت به عهده بنده هست که من عرض کردم از ۱۰ دقیقه تا یک هفته کاری زمان خواهد برد.
ببین اینجا ما دیدیم که مشکل از طرف خود آقای موسوی هم بودخ
ولی آخه مرد حسابی شما این همه رو نمیبینی لنگ یه حواله هستن ؟
البته حقم داری کاریم نداشته باشی این همه یوزر گیر شمان میتونی بشینی خیلی راحت زندگیتو بکنی بعدم بگی ........... همشون به من چه
اره داداش من خیلی خوشحال باش که ابروی این همه رو بردی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
متاسفانه اینجا فضای اینترنتی هست و شما میتونید به خودتون اجازه بدید که هر شخصی رو نا معتبر بنامید.
روز چهارشنبه 02 اگوست با ایشون تماس گرفتیم که فردا حواله خواهیم زد، اگر فردا واریز کنید 35 یورو و در غیر این صورت 70 الی 80 یورو کامزد خواهید پرداخت. ایشون گفتن بنده 700-800 تومان موجودی کم دارم در حسابم و و من ساعت 11 فردا زنگ میزنم، ساعت 13 فرداش که پنجشنبه بود تماس گرفتند و گفتن موجودی رو نتونستم اکی کنم، من با هماهنگی سایر دوستان تنظیم کردم تا هزینه حواله رو روز شنبه 04 اگوست بگیرم و روز دوشنبه 06 آگوست در اولین زمان پرداخت بشه، روز شنبه هزینه ها در دو مرحله توسط ایشون واریز شد،حتی مبلغی موجودی کم داشتن حدودا ۴۰۰ تومن که من گفتم تا فردا ظهر واریز کنید که تا عصر همان روز واریز کردند. قبلا از حواله من همیشه به ایشون عرض کردم که باید حواله انفرادی بزنید تا بتونید قبض رو دریافت کنید.
هم اکنون هم بنده به عنوان پرداخت کننده هیچ مسئولیتی رو در مورد سرور ها نمیپذیرم چون بنده سرور به شخصی ارائه نکردم از این پنل. مسئولیت پرداخت به عهده بنده هست که من عرض کردم از ۱۰ دقیقه تا یک هفته کاری زمان خواهد برد.
دوست عزیز شما الان که دارید حواله هارو | پس مشکل مارو حل کنید! زشته به خدا! :)
.................................................. .................................................. .......
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Masoud.B
خواهشا" اقای موسوی این کارو انجام بدید ایشون خودشون تو کار پرداخت ارزی هستن
شاید فرجی شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
یعنی ما تا 1 هفته صبر کنیم ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Masoud.B
سلام جناب،
این موارد در این تیکت موجوده، متاسفانه ایشون میخوان قصور خودشون رو به عهده نگیرند.
ارادتمند
http://www.webhostingtalk.ir/f172/31...tml#post511856
-
دوستان یعنی بنده از ایشون خرید نکنم ؟ این جور که بوش میاد 8-|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
ببنید من 280 تومن دیگه موند که بعد از برگشت خوردن بود که زدم واسه روزه 3 شنبه !
و اون 400 که میگین به احتساب 3میلون 400 زدم که 400 دیگرو من ساعت 3 به حساب شما زدم.پس مبلغ اولیه اوکی شد در همون روز
میمونه به برگشت حواله که من واسه هر یورو 185 تومن دیگه به شما مجداد واریز کردم که 170 تومن رو فرداش زدم و 100 رو روز بعدش چون گفتم ندارم.
نکته بعدی من از شما 1495 یورو خریدم دلیل نمیشه که من مجداد هزینه افزایش رو بدم چون شما همون روز به نرخ 2510 تومن ازتون یورو خرید کردم.اما باز هم من هیچی نگفتم و با نرخ 2695 زدم.
بهتر لج نکنید چون با لج بازی اعتبار دوتمون از بین میره من که اعتباری ندارم دیگه نگران شمام الان
هرکی اینجا پست داده حذف کنه همین الان
http://www.webhostingtalk.ir/f172/31964/index84.html
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_ice_
یعنی ما تا 1 هفته صبر کنیم ؟!
تازه بعد از یک هفته صبر کردن اگر سرور و نبدندن شانس اوردیم!
و هفته ی بعدش هم باید 2 باره پول سرور رو پرداخت کنیم!#-o
-
از دو حالت خارج نیست ، یا پرداخت انجام شده یا نشده !
اگر شده چرا همکاری جهت پیگیری دیتاسنتر نمی کنید.
اگر نشده بفرمایید نشده.
ملت علاف شما نیستند.
جناب بیگی شاید شما بگید به من مربوط نیست ، ولی اعتبار خود شما هم همچین کم زیر سوال نرفته.
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
routervps
ببنید من 280 تومن دیگه موند که بعد از برگشت خوردن بود که زدم واسه روزه 3 شنبه !
و اون 400 که میگین به احتساب 3میلون 400 زدم که 400 دیگرو من ساعت 3 به حساب شما زدم.پس مبلغ اولیه اوکی شد در همون روز
میمونه به برگشت حواله که من واسه هر یورو 185 تومن دیگه به شما مجداد واریز کردم که 170 تومن رو فرداش زدم و 100 رو روز بعدش چون گفتم ندارم.
نکته بعدی من از شما 1495 یورو خریدم دلیل نمیشه که من مجداد هزینه افزایش رو بدم چون شما همون روز به نرخ 2510 تومن ازتون یورو خرید کردم.اما باز هم من هیچی نگفتم و با نرخ 2695 زدم.
بهتر لج نکنید چون با لج بازی اعتبار دوتمون از بین میره من که اعتباری ندارم دیگه نگران شمام الان
هرکی اینجا پست داده حذف کنه همین الان
آقای موسوی اعتبار شما همیشه پیش کاربرا محفوظ هست!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
میبنید مشتری نیومده پرید!8-|:x
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
routervps
عزیز حذف کردیم به احترام شما
ولی فقط 1 ساعت و نیم وقت هست تا سرور ها باز بشن یا برن واسه فردا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ariatat
آقای موسوی اعتبار شما همیشه پیش کاربرا محفوظ هست!
حذف کنید و شخص سوم را در میان نگذارید
چون ما با هم دعوا نداریم و دوست هستیم
-
امیدوارم مشکل با گفتگو حل شه :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
از دو حالت خارج نیست ، یا پرداخت انجام شده یا نشده !
اگر شده چرا همکاری جهت پیگیری دیتاسنتر نمی کنید.
اگر نشده بفرمایید نشده.
ملت علاف شما نیستند.
جناب بیگی شاید شما بگید به من مربوط نیست ، ولی اعتبار خود شما هم همچین کم زیر سوال نرفته.
با سلام،
مدارک رو به هتزنر مستقیما ارسال کردیم. ما بابت اعتبارمون هیچ شبهه ای نداریم چون کار ما به نحو احسن انجام شده. ما بابت این کار چند بار با دیتا سنتر تماس گفتیم میتونید اون لینکی که تقدیم کردم رو مشاهده کنید. ما نسبت به کاربران جناب موسوی بی تفاوت نیستیم چطور که در قبال افرادی که براشون پرداخت رو در این حواله زدیم بی تفاوت نبودیم و نخواستیم اطلاعاتشون رو دست شخص دیگری بدیم. ما به ایشون عرض کردیم که اگر میخوان قبض حواله رو بگیرند باید حواله رو به صورت انفرادی بزنند که کارمزدش 8 یورو هست ایشون هم قبول کردند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
سپهر تو فعلا ریسلرتو نگه دار!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
با سلام،
مدارک رو به هتزنر مستقیما ارسال کردیم. ما بابت اعتبارمون هیچ شبهه ای نداریم چون کار ما به نحو احسن انجام شده. ما بابت این کار چند بار با دیتا سنتر تماس گفتیم میتونید اون لینکی که تقدیم کردم رو مشاهده کنید. ما نسبت به کاربران جناب موسوی بی تفاوت نیستیم چطور که در قبال افرادی که براشون پرداخت رو در این حواله زدیم بی تفاوت نبودیم و نخواستیم اطلاعاتشون رو دست شخص دیگری بدیم. ما به ایشون عرض کردیم که اگر میخوان قبض حواله رو بگیرند باید حواله رو به صورت انفرادی بزنند که کارمزدش 8 یورو هست ایشون هم قبول کردند.
من میخواستم پی پاللمو شارژ کتم از طریق شما!
اما فکر نکنم فرد قابل اعتمادی باشید....#-o
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
با سلام،
شما به جای اینکه به ما چیزی بدین به آقای موسوی بدین البته اگه پرداخت ....
منتظریم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
با سلام،
شما که همه مدارک رو ارسال کردید اینجوری که میگید پس این چه وضعیه ؟
واقعا" برای 8 یورو دارید این کار رو میکنید ؟ اگه اینجوری بنده حاظرم همین الان 8 یورو بدم ولی اسکن حواله به آقای موسوی تحویل داده بشه ما از این بلاتکلیفی در بیایم
-
چراا ما ایرانی ها کسی که داره اتیش میگیره روش نفت میریزیم اون از خسروی این از موسوی و بقیه دوستان
اگر بنا به این باشه شما باید هر ما سرورهاتون انقتل بدید این ور اونور
دوستان کمی صبر مشکل شما رو حل میکنه
بنده هم نه فامیلشون هستم نه دوست
یکی عین خود شما که سرور المان قطع شده اکر نمیخوام میرم جای دیکه میگیرم اگر میخوام صبر میکنم این همه تاپیک برای چی هست؟ مشکل حل میکنه؟
خواهشن کمی صبر داشته باشید
تو این شرایط ایشون Banned هم شدند لطفا ادامه ندید 8-|
اگر مشکل از هزینه دارند یا غیره کمک کنیم اوک بشه
این راهش نیست بخدا........
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ariatat
من میخواستم پی پاللمو شارژ کتم از طریق شما!
اما فکر نکنم فرد قابل اعتمادی باشید....#-o
عزیز به دلیل نواسنات ارز دیر رسیده دلیل به این نیست که شما اینطور برداشت کنید
-
آقا کوتاه بیا
این بدبخت ها یکسره تو تایپیک هستن که مشکلشون حل بشه
کلی زیر فشارن
-
آقای موسوی اگر تا ساعت 4 امروز سرور باز شد که هیچ و الله از مراجع زیر صلاح جهت پیگیری ضرر خود اقدام میکنم !
با همه احترامی که من نسبت به شماداشتم اما با این مشکلات و بچه بازی ها فکر نکنم هفته دیگه هم به سرور و اطلاعاتمون دست پیدا کنیم!
یکی میگه تو این تاپیک پیگیر باش ! یگی میگه تاپیک پاک کن ! یکی بن میکنه ! یکی فحش میده این چه وضعشه با دهن روزه میام اینجا این بلا ها رو سرمون میارین کسی نمیگه ماست من ترشه !
کاش شهامت داشتید میومدید معذرت خواهی میکردید به جز توهین و به هم پریدن ما که چیزی ندیدم! والا از دیروز فقط گفتم شرمنده ام این همه مشتری که رفت به درک , آبروم هم رفت که دیگه بر نمیگرده به خاطر ....
-
آقای بیگی تمام کاربران در تاپیک شما هر پستی زدن پاک کردن به احترام حرف آقای موسوی و همچنین به خاطر اینکه به اعتبار شما لطمه نخوره
خواهشا" شما هم بخاطر اینکه کمتر به اعتبار ما و آقای موسوی لطمه بخوره این اسکن حواله رو بدید به ایشون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzdata
آقای موسوی اگر تا ساعت 4 امروز سرور باز شد که هیچ و الله از مراجع زیر صلاح جهت پیگیری ضرر خود اقدام میکنم !
با همه احترامی که من نسبت به شماداشتم اما با این مشکلات و بچه بازی ها فکر نکنم هفته دیگه هم به سرور و اطلاعاتمون دست پیدا کنیم!
یکی میگه تو این تاپیک پیگیر باش ! یگی میگه تاپیک پاک کن ! یکی بن میکنه ! یکی فحش میده این چه وضعشه با دهن روزه میام اینجا این بلا ها رو سرمون میارین کسی نمیگه ماست من ترشه !
کاش شهامت داشتید میومدید معذرت خواهی میکردید به جز توهین و به هم پریدن ما که چیزی ندیدم! والا از دیروز فقط گفتم شرمنده ام این همه مشتری که رفت به درک , آبروم هم رفت که دیگه بر نمیگرده به خاطر ....
عزیز همه میخوایم موضوع رو خطم به خیر کنیم شما میای تهدید میکنی ؟
بابا ایول ایشون خودش از صبح اینجاست هرچیم گفتیم هرکیم بی احترامی کرده کوچکترین حرفی نزده حالا شما میخوای شکایت کنی ؟
-
آقای بیگی اگه اسکن رو به آقای موسوی دادید اینجا اطلاع بدید که کاربران هم در جریان باشند و بدونن از این به بعد طرف حسابشون کیه !
مرسی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
شما که همه مدارک رو ارسال کردید اینجوری که میگید پس این چه وضعیه ؟
واقعا" برای 8 یورو دارید این کار رو میکنید ؟ اگه اینجوری بنده حاظرم همین الان 8 یورو بدم ولی اسکن حواله به آقای موسوی تحویل داده بشه ما از این بلاتکلیفی در بیایم
80 یورو که به نسبت به جای دیگه خیلی فرق داشت.
به من میگفتن که گروهی جودتر میرسه اما الان حرف تغیر کرده.
دوستان خواهش دارم فقط در پست من پست بدین و اینجا پست ندین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
عزیز همه میخوایم موضوع رو خطم به خیر کنیم شما میای تهدید میکنی ؟
بابا ایول ایشون خودش از صبح اینجاست هرچیم گفتیم هرکیم بی احترامی کرده کوچکترین حرفی نزده حالا شما میخوای شکایت کنی ؟
ایشون حق داره.
اما من در دفاع چی بگم جز این که حواله دیر رسیده!
-
اینجا هر کس پست زده حذف کنه به این ماه مبارک دارم قسم میدمتون
-
بنده از طریق وکیل شرکت از فردا صبح پیگیر شکایت میشم
و شکایت را تا اخر پیگیری میکنم تا خسارت اعتبار بنده و مشتریان بنده به صورت کامل از ایشان دریافت شود
اقای موسوی شما وظیفه داشتید حواله را در زمان مقرر ارسال کنید و مسئول تمام خسارات بنده هستید.
بنده دیگه پستی در این تاپیک نمیزنم روال را از طریق قانونی پیگیری میکنیم.