-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی 256مگابایت رم فقط 6900 تومان ماهیانه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nanotech
من میخوام ازتون سرویس بگیرم کلیم سوال کردم همشو جواب ندادین
سوال پاسخ داده نشده ندارید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
اگر پست اول تاپیک و یا وارد وب سایت میشدید مطالعه خیلی مختصر میکردید به پاسختون میرسیدید!
مجازی ساز سرورهای ما Vmware esxi 5 هست . برای تست ای پی نیز فقط کافیه به وب سایت دیتاسنترهای نام برده برید و تست بگیرید.
منظورم از آیپی تست ایپی که روی سرور های خودتون Assegin شده بوده - و اینکه کدوم بهتره ؟1 ( از نظر کیفیت دیتاسنتر "سخت افزار و شبکه " ) 2( از نظر ارتباط شبکه ایران تا اون دیتاسنتر "روت های ارتباطی ا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nanotech
منظورم از آیپی تست ایپی که روی سرور های خودتون assegin شده بوده - و اینکه کدوم بهتره ؟1 ( از نظر کیفیت دیتاسنتر "سخت افزار و شبکه " ) 2( از نظر ارتباط شبکه ایران تا اون دیتاسنتر "روت های ارتباطی ا
ip برای تست در پست اول قرار داده شد.
-
ip از جمهوری چک بدید ممنون میشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baber
ip از جمهوری چک بدید ممنون میشم
ابتدای تاپیک قرار داده شده
-
سلام خدمت جناب مسعودی گل
آقا ما بی صبرانه منتظر قرعه کشی این هلند هستیم ها :69:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
سلام خدمت جناب مسعودی گل
آقا ما بی صبرانه منتظر قرعه کشی این هلند هستیم ها :69:
در ابتدای ماه رمضان قرعه کشی صورت میگیرد.البته خبرهای خوش دیگری نیز در راه هست
-
هنوز هم سرویس هلند ارائه میشه ؟
-
نتایج قرعه کشی اعلام شده؟ :دی
-
خریدم راضی نبودم
کیفیت کم
پشتیبانی ضعیف
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yashar313
خریدم راضی نبودم
کیفیت کم
پشتیبانی ضعیف
من هم بودم هر چی بدافزار رو سرور نصب میکردم و بارها با اینکه مدیر سرور بهتون گوش زد میکنه vmware tools رو disable نکنید ، disable میکردم نباید هم راضی بوده باشم!
کیفیت کم رو خود کاربر نظر میده ، در برابر سخت افزاری که ما بین تمامی ارائه کنندگان سرور مجازی ارائه میکنیم کمتر جایی رو دیدم همانند ما همچین سخت افزارهایی رو ارائه کنه بهتون! از طرفی باید در نظر بگیرید مثلا برای سرویس 256 کاربر ویندوز 2003 سفارش میده بعد روش 5 تا برنامه آنلاین هم میخواد داشته باشه باید هم کیفیت مناسب نباشه بدلیل اینکه دیگر منابعی نمونده که بتونه استفاده کنه ، در نتیجه ریست مداوم نیاز دارد هر دو سه روز یکبار ، تهش هم اسم سرویس دهنده بد در میره که میگن سرویس دهنده به درد نمیخوره! باید سرویس رو باب نیاز خودتون تهیه کنید!
در مورد پشتیبانی ما سه لول پشتیبانی داریم
1- پشتیبانی 24 ساعته واقعی که توسط تلفن هم صورت میگیره که هزینه اختصاصی داره و افراد زیادی این پکیج را فعال دارند
2- پشتیبانی 16 ساعته در روز برای کاربران بسیار خوبمان با میانگین 1 ساعت پاسخگویی که ویژه افرادی هست که نحوه تیکت زدن ، انتخاب مناسب تاپیک ، محتوای تیکت مناسب رو بلد باشند. پسورد سرویس بدرستی ارسال کرده باشند و درخواست های خودشون رو بدور از هرگونه پریشانی اعلام نمایند.
3- پشتیبانی 16 ساعته در روز برای کاربران با میانگین پاسخگویی 3 ساعت که ویژه افرادی هست که هیچکدام از موارد بالا را رعایت نمیکنند و فقط دوست دارند با فحش و طعنه و اتهام و تهدید کارشون رو پیش ببرند.
البته این میزان تایم به طور تقریب هست ممکن هست حتی در نوع دوم پاسخگوییی خیلی زودتر یا خیلی دیرتر هم بدلایلی صورت گرفته باشه که نمیشه با توجه به مشکلات اینتر نت ایران ایرادی گرفته بشه× بارها و بارها شده ما حتی در روز استراحت نداشتیم ومدام سر کار بودیم که یکی از عوامل کندی اینترنت بود که برای باز کردن یک تیکت باید 5 دقیقه وقت صرف میکردیم ولی خوب در کل این میزان زمان تقریبی هست.جوان سرور با هیچ کسی جنگ و دعوا نداره مگر اینکه خود کاربر دوست داشته باشه که جنگ و دعوا درست کنه! یک سری کاربر نما :دی که در عمل از طرف فروشنده های دیگر برای تخریب سرویس تشریف میارند که سرویس های جوان سرور رو تخریب کنند که ما سعی میکنیم در اولین فرصت ممکن از اینگونه افراد جلوگیری کنیم.
یک سری افراد هم اخیرا سعی در تخریب دارند که نتونستند هنوز مدارکی ارسال کنند. قبل از هرگونه انتقاد و پیشنهات لطفا با مدرک صحبت کنید تا بدونیم مشکل از چه قراره و برای بقیه روشن بشه در غیراینصورت نیت شما جور دیگری تفسیر میشه و ما مجبور به برخورد خواهیم بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yashar313
خریدم راضی نبودم
کیفیت کم
پشتیبانی ضعیف
با عرض معذرت چی گرفتین که راضی نبودین؟؟؟؟
4تا سرور به مدت 8 ماه دارم پشتیبانی هر ساعت از وقت اداری تماس گرفتم خود آقای مسعودی جواب دادن . مشکل رو حل کردن
تیکیت هم نهایت 2ساعت طول میکشه جواب بدن
البته از تاریخ ثبت نام شما مشخصه این کاره نیستی و فقط برای خراب کردن وجه مردم پست الکی میزنی....
(کسی که پرنده نیس نباید در وب هاستینگ تالک لانه بسازد)
خوب به این مساله فکر کن.....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
من هم بودم هر چی بدافزار رو سرور نصب میکردم و بارها با اینکه مدیر سرور بهتون گوش زد میکنه vmware tools رو disable نکنید ، disable میکردم نباید هم راضی بوده باشم!
کیفیت کم رو خود کاربر نظر میده ، در برابر سخت افزاری که ما بین تمامی ارائه کنندگان سرور مجازی ارائه میکنیم کمتر جایی رو دیدم همانند ما همچین سخت افزارهایی رو ارائه کنه بهتون! از طرفی باید در نظر بگیرید مثلا برای سرویس 256 کاربر ویندوز 2003 سفارش میده بعد روش 5 تا برنامه آنلاین هم میخواد داشته باشه باید هم کیفیت مناسب نباشه بدلیل اینکه دیگر منابعی نمونده که بتونه استفاده کنه ، در نتیجه ریست مداوم نیاز دارد هر دو سه روز یکبار ، تهش هم اسم سرویس دهنده بد در میره که میگن سرویس دهنده به درد نمیخوره! باید سرویس رو باب نیاز خودتون تهیه کنید!
در مورد پشتیبانی ما سه لول پشتیبانی داریم
1- پشتیبانی 24 ساعته واقعی که توسط تلفن هم صورت میگیره که هزینه اختصاصی داره و افراد زیادی این پکیج را فعال دارند
2- پشتیبانی 16 ساعته در روز برای کاربران بسیار خوبمان با میانگین 1 ساعت پاسخگویی که ویژه افرادی هست که نحوه تیکت زدن ، انتخاب مناسب تاپیک ، محتوای تیکت مناسب رو بلد باشند. پسورد سرویس بدرستی ارسال کرده باشند و درخواست های خودشون رو بدور از هرگونه پریشانی اعلام نمایند.
3- پشتیبانی 16 ساعته در روز برای کاربران با میانگین پاسخگویی 3 ساعت که ویژه افرادی هست که هیچکدام از موارد بالا را رعایت نمیکنند و فقط دوست دارند با فحش و طعنه و اتهام و تهدید کارشون رو پیش ببرند.
البته این میزان تایم به طور تقریب هست ممکن هست حتی در نوع دوم پاسخگوییی خیلی زودتر یا خیلی دیرتر هم بدلایلی صورت گرفته باشه که نمیشه با توجه به مشکلات اینتر نت ایران ایرادی گرفته بشه× بارها و بارها شده ما حتی در روز استراحت نداشتیم ومدام سر کار بودیم که یکی از عوامل کندی اینترنت بود که برای باز کردن یک تیکت باید 5 دقیقه وقت صرف میکردیم ولی خوب در کل این میزان زمان تقریبی هست.جوان سرور با هیچ کسی جنگ و دعوا نداره مگر اینکه خود کاربر دوست داشته باشه که جنگ و دعوا درست کنه! یک سری کاربر نما :دی که در عمل از طرف فروشنده های دیگر برای تخریب سرویس تشریف میارند که سرویس های جوان سرور رو تخریب کنند که ما سعی میکنیم در اولین فرصت ممکن از اینگونه افراد جلوگیری کنیم.
یک سری افراد هم اخیرا سعی در تخریب دارند که نتونستند هنوز مدارکی ارسال کنند. قبل از هرگونه انتقاد و پیشنهات لطفا با مدرک صحبت کنید تا بدونیم مشکل از چه قراره و برای بقیه روشن بشه در غیراینصورت نیت شما جور دیگری تفسیر میشه و ما مجبور به برخورد خواهیم بود.
پاسخ خوب و معقولی بود مثل همیشه
بنده با تجربه 1ساله ای که بدست اوردم هنوز هم حاضر نیستم سرویسم رو از جوان سرور تغییر بدم
نه دوست آقای مسعودی هستم و نه با هم صمیمی هستیم به عنوان یک کاربر که 8 ماه از ایشون سرویس دارم و همه چیز رو از دید انصاف دیدم دارم میگم....
به امید موفقیت روز افزون و آفر های زیاد تر :دی
-
دوستان بهتره کمی آرومتر باشن...
نمیدونم چه داستانیه تو این مملکت خراب شده که هیچ کس حق نداره ناراضی باشه!
طرف درست یا غلط میگه ناراضیم...تنها کسی که باید جواب بده هم جواب داده...بعد جماعتی میریزن سرش که ما راضی ما راضی...
این قشون کشی داستانیه واسه خودش
حالا به ما گیر بدین بخندیم>:d<
-
سرور های جدید از fdc اضافه نمیکنید ؟؟ فوق العاده هست این سرور ها !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
teambieber
سرور های جدید از fdc اضافه نمیکنید ؟؟ فوق العاده هست این سرور ها !
از کدام لوکیشن نیاز دارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina13
طرف درست یا غلط میگه ناراضیم...تنها کسی که باید جواب بده هم جواب داده...بعد جماعتی میریزن سرش که ما راضی ما راضی...
هرکسی میتونه ناراضی باشه ولی زمانی که چیزی رو مطرح میکنه پا حرفش بمونه! و مدرک ارائه کنه! نه اینکه از رو هوا هر چی دوست داشت بگه!
شکرخدا قانون های حمایتی هاستینگ زیاد شده که فقط یک نیرو بیکار میخواد تا از تمامی این افرادی که حتی روی انجمنی هم حرف میزنن پیگیری کنه و قانونی ادبشون کنه!جالبتر اینکه هزینه های حق الوکاله ، تمبر و... نیز برعهده محکوم هست.
-
والا به عنوان یک کاربر اظهار نظر میکنم کیفیت سرویس ها عالی هستند و آپتایم بالا و پورت مناسب و عدم اورسل مشخصه های کاری جوان سرور هستش .
غیر از یک مورد انتقال سرور که ایشون با اینکه برای ما حیاتی بود همکاری نکردند و بیش از 4 میلیون تومن خسارت خوردیم ( البته به جوان سرور ربطی نداشت ) مورد دیگه ای ندیدیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sainaweb
والا به عنوان یک کاربر اظهار نظر میکنم کیفیت سرویس ها عالی هستند و آپتایم بالا و پورت مناسب و عدم اورسل مشخصه های کاری جوان سرور هستش .
غیر از یک مورد انتقال سرور که ایشون با اینکه برای ما حیاتی بود همکاری نکردند و بیش از 4 میلیون تومن خسارت خوردیم ( البته به جوان سرور ربطی نداشت ) مورد دیگه ای ندیدیم
تشکر!
بابت انتقال شرمنده! خیلی ها میدونن که ما فقط و فقط واسه یوزر خودمون که روی سرور ما بخواد بیاد کار انجام میدیم! بدلیل درخواست برخی سرویس دهنده ها کلا دست به سرویس های باقی سرویس دهنده ها نمیزنیم! ولی خیلی دوست داشتم کمکتون کنم! هم تایم شما کم بود هم زمان زیادی نیاز داشت.از طرفی ترجیح دادیم که راهنماییتون کنیم برای انتقال تا اینکه خودمون انجام بدیم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
از کدام لوکیشن نیاز دارید؟
هرکسی میتونه ناراضی باشه ولی زمانی که چیزی رو مطرح میکنه پا حرفش بمونه! و مدرک ارائه کنه! نه اینکه از رو هوا هر چی دوست داشت بگه!
شکرخدا قانون های حمایتی هاستینگ زیاد شده که فقط یک نیرو بیکار میخواد تا از تمامی این افرادی که حتی روی انجمنی هم حرف میزنن پیگیری کنه و قانونی ادبشون کنه!جالبتر اینکه هزینه های حق الوکاله ، تمبر و... نیز برعهده محکوم هست.
از سرور های هلند با پورت 10 گیگ رم 512 میخواستم
-
سلام
رم 256 از چه کشور هایی ارائه میدید؟
هزینه هر لوکیشن چنده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
teambieber
از سرور های هلند با پورت 10 گیگ رم 512 میخواستم
متاسفانه موجود نیست فعلا! موجود باشه اطلاع میدم خدمتتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3rver
سلام
رم 256 از چه کشور هایی ارائه میدید؟
هزینه هر لوکیشن چنده؟
256 فعلا از هیچ کشوری موجود ندارم
هر لوکیشن قیمت متفاوتی داره بستگی دار از کدام لوکیشن بخواید
-
منظورتون رو متوجه نشدم
بستنی که نیست که موجود نباشه
-
دوست عزیز ایشون بر روی هر سرور از هر مقدار رم به تعداد خاصی میدن و وقتی حد نصاب پر بشه دیگه اورسل نمیکنن.
ما یه دونه 256 از هلند با پورت 10 gig از اقای مسعودی داریم پسفردا موعدش تموم میشه تحویلش میدیم هر کی خواست رزرو کنه.یا به من پیام خصوصی بده بهش خبر بدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina13
حرف شما کاملا صحیح و متینه دوست من
ولی این ناراضی بودن نیاز به ذکر علت نداره؟؟؟؟؟
-
جناب مسعودی:
قرعه کشی نزدیکه؟؟؟
و اینکه جوایز ها چی هستن؟؟؟
-
با سلام خدمت کاربران عزیز
با هدف جلب رضایت کاربرانی که به صورت نمایندگی سرورمجازی نزد جوان سرور فعالیت میکنند. در پلن های نمایندگی سرورمجازی جوان سرور تغییراتی حاصل گردیده است که میزان تخفیف و امتیازات سرویس به شرح زیر میباشد.
تعداد سرور مجازی => میزان تخفیف
5الی 15 سرویس فعال => 10 درصد تخفیف
16 الی 20 سرویس فعال => 15 درصد تخفیف
21 الی 25 سرویس فعال => 20 درصد تخفیف
26 الی 30 سرویس فعال => 25 درصد تخفیف
برای کاربرانی که بیش از 16 سرویس فعال نزد جوان سرور داشته باشند. درخواست های تعویض سیستم عامل در صورت Fair Request به صورت رایگان صورت میگیرد.
کاربرانی که تمایل به ارائه سرویس در پلن های کاستومایز شده داشته باشند میتوانند با بخش فروش تماس حاصل فرمایند.
در حال حاضر تعدادی سرویس مجازی از لوکیشن های مختلف با تحویل 12 ساعته موجود میباشد.
کاربرانی که هم اکنون تعداد سرویس های مجازی فعال آنان بیش از 5 عدد میباشد به واحد فروش به جهت ثبت تخفیف تیکت نمایند تا فاکتورهای جدید سرویس های آنان با تخفیف جدید صادر گردد.
امکانات ارزش افزوده بیشتری نیز در راه هست....منتظر خبرهای جدید ما باشید...
با تشکر
مدیریت جوان سرور
Website: JavanServer.com
Billing Department: Javan Server | جوان سرور - ارسال تیکت پشتیبانی
-
در حال حاضر از کدام کشورها سرویس دارین ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
penfulmega
در حال حاضر از کدام کشورها سرویس دارین ؟
از همه لوکیشن ها تعداد محدودی سرویس موجود است ، موجودی ها بر روی سایت آپدیت شده است
-
256با قیمت 6900 ندارید حتی 8000 تومن هم تو سایت موجود نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ruhy
256با قیمت 6900 ندارید حتی 8000 تومن هم تو سایت موجود نیست
سرویس 256 فقط برای میکروتیک میدیم!اگر میکروتیک نیاز دارید میتونید به بخش فروش تیکت نمایید
-
پنل تحت وب چرا دیگه تعلق نمیگیره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
penfulmega
پنل تحت وب چرا دیگه تعلق نمیگیره ؟
پنل تحت وب ها هر چند روز یکبار آماده میشود و تحویل کاربر میشود.
-
افر 20 10 تموم شده دیگه اپدی نمیشه
سیستم لینوکس نصب نمیشه
هزینه Cpanel
با نصب چقدره
در ضمن در حال حاضر 10 گیگ فایل دارم با هزار بازدید
رم 128 کم نمیشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mortezafox
افر 20 10 تموم شده دیگه اپدی نمیشه
سیستم لینوکس نصب نمیشه
هزینه Cpanel
با نصب چقدره
در ضمن در حال حاضر 10 گیگ فایل دارم با هزار بازدید
رم 128 کم نمیشه
هزینه سی پنل 15دلار ماهیانه میباشد
آفر از المان نیز خواستید میتونید تیکت فرمایید اراه کنیم خدمتتون !
در مورد رم با توجه به نصب سی پنل حداقل 512 نیاز دارید
-
با سلام خدمت آقای مسعودی یک سایت پر بازدید دارم تا به حال هاست نداشتم سرعت لود صفحات و cpu و رم برام مهمه این سرورهای آلمان و انگلیس و هلند و ... برا هاستینگ تفاوت دارند؟ الان با رم 2G چی موجود دارید؟ دسترسی به root هم می خوام و همچنین امکان remote reload. می شه خودم نصب و کانفیگ کنم؟ چه جوری می شه میزان رم مصرفی و cpu و .. دید برا بهینه سازی اسکریپت می خوام. پشتیبانی فنی به صورت زنده هم دارید و یا فقط تیکت؟ جرا فقط لینوکس centos نصب می کنند این همه distribution؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouya7525
با سلام خدمت آقای مسعودی یک سایت پر بازدید دارم تا به حال هاست نداشتم سرعت لود صفحات و cpu و رم برام مهمه این سرورهای آلمان و انگلیس و هلند و ... برا هاستینگ تفاوت دارند؟ الان با رم 2G چی موجود دارید؟ دسترسی به root هم می خوام و همچنین امکان remote reload. می شه خودم نصب و کانفیگ کنم؟ چه جوری می شه میزان رم مصرفی و cpu و .. دید برا بهینه سازی اسکریپت می خوام. پشتیبانی فنی به صورت زنده هم دارید و یا فقط تیکت؟ جرا فقط لینوکس centos نصب می کنند این همه distribution؟
فکر کنم امروز با بنده تماس گرفته بودید. صحبت های لازمه انجام شد. اگر چیزی جا افتاد بفرمایید...
موفق باشید
-
كسي از اقاي مسعودي خبر نداره؟؟؟؟4 روزه زنگ و تيكت ميزنم..اصلا پاسخي نمي گيرم......
-
بیشتر از 8 ماهه که با ایشون کار میکنم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم ، و از سرویس های ایشان بسیار راضی هستم ، فقط رو سفارش آخر ما که 2 روز پیش دادیم ، هنوز وی پی اس ما حاضر نشده ، که اونم فکر میکنم چون تعدادش زیاده هنوز آماده نشده ، و تا حالا که هیچ مشکلی نداشتیم و امیدواریم که همیشه جوان سرور با همین کیفیت کار کنه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
هزینه سی پنل 15دلار ماهیانه میباشد
آفر از المان نیز خواستید میتونید تیکت فرمایید اراه کنیم خدمتتون !
در مورد رم با توجه به نصب سی پنل حداقل 512 نیاز دارید
کلس باشه چقدر نیاز داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mortezafox
کلس باشه چقدر نیاز داره
256 هم کفایت میکنه که ما فعلا سرویس نمیدیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Anaykh
بیشتر از 8 ماهه که با ایشون کار میکنم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم ، و از سرویس های ایشان بسیار راضی هستم ، فقط رو سفارش آخر ما که 2 روز پیش دادیم ، هنوز وی پی اس ما حاضر نشده ، که اونم فکر میکنم چون تعدادش زیاده هنوز آماده نشده ، و تا حالا که هیچ مشکلی نداشتیم و امیدواریم که همیشه جوان سرور با همین کیفیت کار کنه .
شما رو که صحبت کردید و پاسختون داده شده و مشکلتون هم حل شده !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
كسي از اقاي مسعودي خبر نداره؟؟؟؟4 روزه زنگ و تيكت ميزنم..اصلا پاسخي نمي گيرم......
تیکت انتقال شما نیز در زمان مقرر که بود پاسخ داده شد.