پاسخ : دامنه 8000 تومانی net com us info org ویژه سایتهای موزیک و غیره - با پنل مدیریت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fausjus
عزیز عکسی از ایمیلی که شما ارسال کردین رو برای این دوستان بفرستین که جواب داده نشده.
نازنین چند بار در یاهـو پیام گذاشتم پشت پیام . اما دریغ از جواب .. شما یعنی تو یاهو نبودی جواب بدی ؟؟!!
اومدی هم ندیدی ؟؟!!
پاسخ : دامنه 8000 تومانی net com us info org ویژه سایتهای موزیک و غیره - با پنل مدیریت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DownloadCenter
نازنین چند بار در یاهـو پیام گذاشتم پشت پیام . اما دریغ از جواب .. شما یعنی تو یاهو نبودی جواب بدی ؟؟!!
اومدی هم ندیدی ؟؟!!
کچا ما نوشتیم که هز پیغامی در یاهو داده میشه باید جواب داده بشه. شما می خوای کارتون سریع انجام بشه باید میل بزنین . حالا احتمال داره ما نباشیم و برگشتنی دیده باشیم که سوال شما مربوط به پشتیبانی نمیشه .که جواب داده نشده. لطفا با ادامه صحبتهاتون اقدام به spam در پست نکنین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Golden-star
هنوزم میشه سفارش داد ؟
چقدر طول میکشه تایید شه؟
بله میشه سفارش داد.
10 دقیقه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_slow
تبريک ! حساب کاربری شما با موفقيت ایجاد شد!
هم اکنون می توانيد با ما از تجربه خريد آنلاين لذت ببريد.
اگر شما هر گونه سوالی در مورد عملکرد اين فروشگاه داريد به صاحب فروشگاه ایمیل بفرستيد.
اگر تا يک ساعت ديگر ايميل تاييد حساب شما به ايميل شما نيامد با ما تماس بگيريد.
تماس با ما.
ایمیل یاهو است و در ناحیه کاربری هم موجوده
نیازی به تایید حساب نیست. می تونین خرید کنین
برا مستر کارت چجوره؟
من اگه یه مستر کارت بخوام که یکی بتونه برام به اصطلاح خودمون کارت به کارت کنه امکانش هست؟چجوری؟
اگه جا پست اینجا نیست شرمنده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
daniad
برا مستر کارت چجوره؟
من اگه یه مستر کارت بخوام که یکی بتونه برام به اصطلاح خودمون کارت به کارت کنه امکانش هست؟چجوری؟
اگه جا پست اینجا نیست شرمنده
لطفا سوالات مربوط به مسترکارت رو در اینجا سوال نفرمائید با پشتیبانی تماس بگیرید
درود
در حال حاضر وضعیت ثبت دامنه به چه شکل هست ؟؟
به صورت آنی ثبت میشه و قابل استفاده هست ؟؟
dns های مورد نظر را می شود جایگزین کرد ؟؟
لطفا توضیحات تکمیلی را ارائه دهید.
ممنون
خیر در هر شرایط ما باید دامنه و وضعیت پرداخت رو بررسی کنیم . دامنه ها دارای پنل می باشد و می تونین dns ها رو تغییر بدین
داخل سایت نوشتید موجود نیست من پرداخت کنم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bartar-host.ir
داخل سایت نوشتید موجود نیست من پرداخت کنم ؟
موجود هست می تونین سفارش بدین مشکلی نداره