پاسخ : فروش سرور مجازی رم ۱۰۲۴ = ۱۵۰۰۰ تومان و رم ۲۰۴۸ = ۲۵۰۰۰ تومان !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrouz766
آقا احسان بنده که براتون عکس گذاشتم از چند تا آی پی به غیر از مال خودم شما هم که گفتید مشکل از دیتاسنتر هست!!
آقا بهروز خدمت شما عرض شد .
مشکل باید بررسی بشه از کجاست ما نمی تونیم بخاطر حرف شما 2 عدد کاربر تمام تنظیمات شبکه رو بررسی کنیم .
سرور آمریکا شما یادتون هست ؟
مدام می گفتید مشکل از سرور ما هست ...
و با یک نصب ویندوز مجدد دیدید که خیر مشکل از ما نبوده !!!
احتمال این هم هست ولی بنده بار دوم گفتم که برام سیستم عامل خام نصب کنید ولی شما بازم اون ایمیج آماده ی خودتون رو ریختید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bmi
دوستان گرامی از سرور دی ال سرور آلمان خریداری کردیم که مشکل اختلال در وارد شدن به ریموت دسکتاب ویندوز داریم ، هم چنان از بخش پشتیبانی پیگیر این مسئله هستیم تا کندی سرعت استفاده از سرور و هم چنین ریموت حل شود
سپاس از همه دوستان
با شما فعلا شدیم 3 نفر که از آلمان سرور داریم و به طور کاملا تصادفی هممون سیستم عاملمون مشکل داره :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NA3R
با شما فعلا شدیم 3 نفر که از آلمان سرور داریم و به طور کاملا تصادفی هممون سیستم عاملمون مشکل داره :d
مشکل از سیستم عامل نیست من چند آی پی رو امتحان کردم و همگی اختلال در ریموت دارند
لطفا الكي تشنج ايجاد نكنيد
لطفا اي پي هاتون رو ارسال كنيد تا من بررسي كنم
و تشكر نيز از كاربر bmi دارم
موفق باشيد
تایید نمیشن
بنظرم این باید بن بشن!
قروشنده ای که تاپیک فروشش تبدیل به پشتیبانی بشه حساب کارش مشخصه! اگه پشتیبانی خوب باشه هیچکس نمیاد اینجا پست بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj_ahmad
تایید نمیشن
بنظرم این باید بن بشن!
قروشنده ای که تاپیک فروشش تبدیل به پشتیبانی بشه حساب کارش مشخصه! اگه پشتیبانی خوب باشه هیچکس نمیاد اینجا پست بده
خیلی ممنون ! از نظر شما انشالله مسئولان ارشد سایت وب هاستینگ تالک درباره این که من کارم تایید شده است و یا مشکل دارم تصمیم می گیرند .
شما از ما سرویس دارید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj_ahmad
تایید نمیشن
بنظرم این باید بن بشن!
مشکلات بعضی وقتا پیش میان ولی انصافا حتی 1 تیکت ما هم در سایتشون بی جواب نمونده و مرتب جواب دادن و پیگیر مساله هستن. بحث تنها این مورد هم نیست و بنده خیلی وقته از ایشون سرور دارم.
فرمودید فاکتور رو اصلاح میکنید برای استفاده دائم از کد تخفیف . ولی متاسفانه با پی ام و حتی ذکر در تیکت در سایت شما , این کار انجام نشد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iMohsen
فرمودید فاکتور رو اصلاح میکنید برای استفاده دائم از کد تخفیف . ولی متاسفانه با پی ام و حتی ذکر در تیکت در سایت شما , این کار انجام نشد .
سلام
بابت این کوتاهی پوزش می خوام ولی تکتی از شما دریافت نکردیم
یا اگر هم کردیم حتما متوجه نشدیم برای موضوع فاکتور مگر نه کاربران دیگر هستند که می دونند ما هرکی اصلاحه فاکتور خواسته انجام دادیم .
لطفا دوباره ارسال تیکت به واحد فروش درخواست بدهید .
با تشکر