پاسخ : آفر ویژه ـ«سرویس پر سرعت»ـ ، پورت 1 گیگابیت داپلکس همراه با هارد raid10 از هلند و آمریکا
اسکرین از پنل ریبوت که بصورت رایگان در اختیار شما قرار خواهد گرفت .
پاسخ : آفر ویژه ـ«سرویس پر سرعت»ـ ، پورت 1 گیگابیت داپلکس همراه با هارد raid10 از هلند و آمریکا
فحاشی پیگرد قانونی داره اگه میتونید پیگیری کنید 3 ماه با بالا حبس داره
سلام
من لاگین وی پی اس رو اصلا خدا شاهد هست نمیشناسم...اما این پست:
خیلی زشت و زننده هست این کار
این مدل آدمها کسانی هستند که می بینند یه نفر کاره خوب انجام میده و فروش داره
از حسادت میان اینطوری پست میزنن و دشمنی میکنن
اینطوری میخوان تخریب کنن
این کارها کهنه شده
کار بسیار کثیفی هست و این حرکت منسوخ هست و نکنید این کارها رو
با تشکر
پست گزارش شد
سلام
یکی که این حرفهارو میزنه مطمئنن به خودش نسبت داره از یک کاربر تازه وارد و نادان بیشتر انتظار نمیره .
خلاصه دوستانی که میخواهد که مخالف عمل این فرد هستند کافی است پست گزارش تخلف را بزنند تا شاید مدیران زودتر رسیدگی کنند .
من خودم پگیر از طریق پلیس فتا هستم ، پس لطفا کسی راجب این مسئله در تاپیک فروش دیگر حرفی نزند
به حمد الله فروش بهتر میشه هرقت کسانی از حسودی و غرض ورزی چنین کارهایی انجام میدهند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loginvps.com
سلام
یکی که این حرفهارو میزنه مطمئنن به خودش نسبت داره از یک کاربر تازه وارد و نادان بیشتر انتظار نمیره .
خلاصه دوستانی که میخواهد که مخالف عمل این فرد هستند کافی است پست گزارش تخلف را بزنند تا شاید مدیران زودتر رسیدگی کنند .
من خودم پگیر از طریق پلیس فتا هستم ، پس لطفا کسی راجب این مسئله در تاپیک فروش دیگر حرفی نزند
به حمد الله فروش بهتر میشه هرقت کسانی از حسودی و غرض ورزی چنین کارهایی انجام میدهند .
آقا سرور اختصاصی از لیزوب میتونید واسمون تهیه کنید؟
مثل اینکه کلا 16 تا آی پی بیشتر نمیدند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
laser1
آقا سرور اختصاصی از لیزوب میتونید واسمون تهیه کنید؟
مثل اینکه کلا 16 تا آی پی بیشتر نمیدند
بله می توانم تهیه کنم با آی پی بیشتر ما سرویس هارو بصورت کلو شده داریم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loginvps.com
بله می توانم تهیه کنم با آی پی بیشتر ما سرویس هارو بصورت کلو شده داریم .
من یکی از این 100ترا هارو میخوام
100 TB Traffic Servers – LeaseWeb
مساله ای که هست مثلا 4تا هارد 1 ترا که اضافه میکنم ، نیازه که یه ssd هم کنار این ها اضافه کنم برای نصب سیستم عامل یا مجازی ساز
امکانش هست؟ 4 تا هارد بیشتر جا نداره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
laser1
من یکی از این 100ترا هارو میخوام
100 TB Traffic Servers – LeaseWeb
مساله ای که هست مثلا 4تا هارد 1 ترا که اضافه میکنم ، نیازه که یه ssd هم کنار این ها اضافه کنم برای نصب سیستم عامل یا مجازی ساز
امکانش هست؟ 4 تا هارد بیشتر جا نداره؟
امکانپذیر هست ، تقریبا 20 یورو اضافه تر هزینه بابت 128 گیگابایت هارد ssd اضافه خواهد شد .
فروش همچنان ادامه دارد .. .
برای خرید می توانید با ای دی یاهو: loginvps در تماس باشید.