پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi_an
یه تست هم اگه امکان داشته باشه به ما بدین
تست 50 گیگ ارسال شد
پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
اگر تونستید برای من ارسال کنید، ما این سیستم رو توی College داشتیم وقتی اونجا کار می کردم، توی اون محیط که همه راضی بودند، فکر نمی کنم کسی هم بیشتر از بچه ها بتونند خراب کاری کنند :یی
تست 50 گیگ ارسال شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pedramsistani
اگه دارید برای ما هم بفرستید
تست 50 گیگ ارسال شد
سلام
یه تست برای من هم بفرستید
جناب مجیک وی پی اس پهنای باند اختصاص داده شده به هر وی پی اس چقدر هست ؟ تا الان چه تعداد همزمان آنلاین بودن کیفیت چطوره به نظر شما ؟
تازه بنده متوجه نوع سرویس شما شدم.
فکر میکنم بازدهی داشته باشه این کار شما.
البته این سرویس برای هر نوع کاربری مناسب نیست و فقط برای کسانی خوبه که فقط نیاز به دانلود و آپلود دارن و یا میخوان وبگردی کنن و یا نیاز به ریموت دسکتاپ برای انجام پرداخت های paypal و انجام موارد مشابه.
در کل طرح خوبی هست و سرور اصلی هم فقط در اندازه توان خودش و با توجه به یوزرهای آنلاین جوابگو هست.
موفق باشید.
چند تا وی پی اس نیست در واقع یک ویپیاس هست با اون منابع که کاربر بهش دسترسی داره
تا 10 یا 12 نفرهمزهمان انلاین بودن و مشکل خاصی نبوده در مورد کیفیت اینکه شما در نظر بگرد طرف میاد یه سرور 16 یا 24 یگیگ تازه با سیپو 1/4 قدرت این سپیو میگر روش 30 تا 50 ویپیاس بالا میاره الان ما با اینه همه منابع سخت افزاری میخواهیم 30 تا روش بالا بیارم که از نطر کیفیت میتونم بگم عالی عالی هست هرچند که ماست فروش نمیگه هیچ وقت ماستم ترشه ولی این که کیفیت عالی هست بر اسا س واقعیت این حرف دارم میزنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
چند تا وی پی اس نیست در واقع یک ویپیاس هست با اون منابع که کاربر بهش دسترسی داره
تا 10 یا 12 نفرهمزهمان انلاین بودن و مشکل خاصی نبوده در مورد کیفیت اینکه شما در نظر بگرد طرف میاد یه سرور 16 یا 24 یگیگ تازه با سیپو 1/4 قدرت این سپیو میگر روش 30 تا 50 ویپیاس بالا میاره الان ما با اینه همه منابع سخت افزاری میخواهیم 30 تا روش بالا بیارم که از نطر کیفیت میتونم بگم عالی عالی هست هرچند که ماست فروش نمیگه هیچ وقت ماستم ترشه ولی این که کیفیت عالی هست بر اسا س واقعیت این حرف دارم میزنم
سلام
به ما تست نمیدید ؟
چزا عزیز یکی یکی هر رزو یکسری تست میدم به اینهای که درخواست میکنند
انشالله فردا برای شما میفرستم
سلام
لطفا یه تست هم برای من ارسال کنید