پاسخ : امگاهاست - سرور مجازی با پورت 10Gbps فقط ۱۰ هزار تومان
سلام
بالاخره مشکل raid controller حل شد اما به وسیله ما نه دیتاسنتر
بعد از اینکه به دیتاسنتردر مورد مشکل گفتیم سرور رو از دسترس خارج کردند و تست کردند آخرش هم به ما گفتند که هیچ مشکلی وجود نداره و اگر می خواید دقیقتر بررسی بشه باید سرور رو ۲۴ ساعت از دسترس خارج کنیم!
این اتفاق و کیفیت پایین سرور ما رو مجبور کرد که به فکر خرید سرور جدید و انتقال یوزرها باشیم.
امروز آخرین تلاش خودم رو برای بررسی سرور انجام دادم و بالاخره مشکل مشخص شد!
همونطوری که از قبل هم پیش بینی کرده بودم مشکل از write policy رید کنترلر بود. رید کنترلر از write through به جای write back استفاده می کرد که توی عکس زیر هم مشخصه:
این اشتباه توی تنظیمات به وسیله دیتاسنتر به هیچ وجه قابل قبول نیست! من به تکنیسین دیتاسنتر به عنوان یه شخص متخصص اعتماد کردم. قرار نیست بعد از دریافت سرور تنظیمات سخت افزار سرور رو بررسی کنم.
این موضوع واقعا من و یوزرهام رو اذیت کرد.
از آلماهاست به عنوان پارتنر رسمی این دیتاسنتر درخواست می کنم این موضوع رو به اطلاع دیتاسنتر برسونند و ازشون بخوان که جبران خسارت کنند.
این کار از دیتاسنتری مثل RedStation واقعا بعیده. همه کاربرها که حرفه ای نیستند. هر کسی بود الان باید خسارت سنگینی رو متحمل می شد.
با تشکر
باسلام
جوابی که دیتاسنتر بعد از پایان تست به ما اعلام کردند!
نقل قول:
Hi Mostafa,
The test has now completed.
I checked the RAID card and the array is optimal - all disks online and synced. Also, no SMART errors have been detected. All of the drives are identical, so there is no mis-match in hardware/firmware.
The diagnostics test did not find any problems with any of the hardware. Everything seems to have passed ok.
If you wish us to perform a thorough check of the disk surfaces please let us know when you wish us to do this. As I stated earlier in this ticket, it will take a great many hours to perform this test. I would expect the test to take at least 24 hours to run.
Just let us know how you wish to proceed.
The server is online again now and booted into VMware
به قسمتهایی که Bold شده اند توجه کنید! این تنظیمات RAID میباشد که هرشخص یا گروهی بنا به نیازشون تنظیم میکنند! پس این مشکل نه به ما و نه به دیتاسنتر ارتباطی ندارد. دیتاسنتر طبق خواسته شما سرور رو تست سخت افزاری کرده و مشکل سخت افزاری پیدا نکرده است.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
باسلام
[/LEFT]
به قسمتهایی که Bold شده اند توجه کنید! این تنظیمات RAID میباشد که هرشخص یا گروهی بنا به نیازشون تنظیم میکنند! پس این مشکل نه به ما و نه به دیتاسنتر ارتباطی ندارد. دیتاسنتر طبق خواسته شما سرور رو تست سخت افزاری کرده و مشکل سخت افزاری پیدا نکرده است.
موفق باشید
پس این جواب یعنی اینکه خود آقای اسکندری باید این تنظیمات رو انجام میدادند و مقصر ایشون هستند ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ostadomid
پس این جواب یعنی اینکه خود آقای اسکندری باید این تنظیمات رو انجام میدادند و مقصر ایشون هستند ؟!
این تنظیمات raid میباشد که هرشخص یا گروهی بنا به نیازشون تنظیم میکنند!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
باسلام
[/LEFT]
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ostadomid
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
این تنظیمات raid میباشد که هرشخص یا گروهی بنا به نیازشون تنظیم میکنند!
لطفا این بحث رو ادامه ندید
آلماهاست نه تنها مقصر نیست بلکه واقعا کمک کردند که جا داره ازشون تشکر کنم.
مهم اینه که مشکل حل شده
خوشحال می شم کاربران محترم سرویس های خودشون رو تست بفرمایند و نظرشون رو اعلام کنند
با تشکر
داداش یکی هم سوالمارو جواب بده.
این سرور شما قابلیت اکانتینگ دارد؟؟؟واسه وی پی
الان سرور مشکلش حل شده؟؟؟
سرور رو از لحظه درخواست چقدر طول میشکه تحویل بدید
منم دیروز خریدم ، پس کی تحویل میدید ؟
الان سایتشون که باز نمیشه !
گوشیشون هم خاموش کردند !
یاهو آیدیشون هم آفلاینه !
این وضعیت پشتیبانیه خواستم دوستان بدونند !
سلام دوستان
کسی از آقای اسکندری خبر نداره؟:-o
چه جالب این برج تصمیم داشتیم وی پی اس از ایشون خریداری کنم با توجه به صحبت هایی که کردند واقعا پشیمون شدم واسه S.o.c.k.s می خواستم که همه کیفیت بره بالا هم کسی نتونه نگاه چپ بهش بندازه ( دی.. داس ) ولی ایشون میگه هر وی پی اس رو تقریبا به 200 مگ رسوندن پهنای باندشو و 10 گیگ رو به افراد خاص میدن چون ممکنه سو استفاده بشه که این نگرانی رو با مدیریت بر روی پورت ها می تونستن برطرف کنن در کل سر در نیاوردم. با توجه به این تغییرات فکر کنم پورت 1 بگیرم بهتر باشه ولی در کل از پاسخگوییشون در اون زمان راضی بودم