پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
makan
افر گرون هم خریدیم کسی پاسخ گو نبود یکیش همین فرانتورک سرور سوئیس داد سر چند هفته هزار بهونه اورد سرور رو عوض کرد یه سرور پائین تر از هلند داد عذر خواهی هم نکرد که هیچ گردن گلفتیهم میکرد تا حرف کیفیت میشد مینداخت گردن مخابرات و اسمون وریسمون میبافت
چی بگم والا از کسی بخرید که واقعا تو این کار حرفه ای باشن دوستان همین جا هستند که واقعا خوب کار میکنن و واسه مشتری ارزش قاعل هستند!
پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
دوستان بهتره سریع قضیه حل کنید دلار امروز 1600 هم در می کنه مطمین باشید الان دارم از بازار می یام .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
دوستان بهتره سریع قضیه حل کنید دلار امروز 1600 هم در می کنه مطمین باشید الان دارم از بازار می یام .
تا 1ساعت پیش 1490 بود الان شده 1515 تومن @-)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.saeed
بدهی برای چه؟ شما می تونید 484 دلار بدهید و سرور ها رو از ساسپند در بیارید که یکیشون تاریخ تمدید بعدیش می شه 5 میلادی و بعدی 18 میلادی ماه بعد
چون بنده برای سرور اول وقت گرفته بودم،فکر کنم اگه سرور کامل خریده بشه دیگه نیاز به بدهی نباشه
قیمت ها رو در ابتدا ملاحضه کنید
زمانی شد که رم 1 رو می فروختند 14 تومن همه مجبور شدند قیمت رو پایین بیارند بخصوص من که تازه شروع کرده بودم
اینم عکس حساب کتاب ما
http://up8.iranblog.com/images/do0nb3jmuedjer91uqd.jpg
فردی که میاد همچین آفری میده باید پشتیبانه قوی مالی ، دانش فنی کافی داشته باشه! وقتی امثال ما میان قیمت پایین آفر میدند شما فکرنکنید که زیرر قیمت ما سرویس بدید یعنی برد کردید ! ابتدا باید در نظر بگیرید چرا این هزینه اومده پایین؟!سرورهای ما کولو میباشد و همینطور با توجه به روابط مناسب با برخی دیتاسنترها سروری با 4 برابر مشخصات سرور شما ما با قیمت که شماخرید کردید خرید میکنیم!هزینه های تغییر سیستم عامل و پشتیبانی نیز از سرویس کسر شده تا به این هزینه تونستیم برسیم!پس کسی شما مجبور نکرد قیمتتو بیاری پایین!عدم کسب اطلاعات لازم این امر رو بوجود آورد!
مشخصات فروش تعداد جز به جز وی پی اس هاتون رو برای بنده ارسال کنید و یا با بنده در تماس باشید در صورتی که شرایط مناسب بود شاید تونستیم کمکتون کنیم
اون قیمت دلار نقدی هست، درضمن، شما اگر میتونی به اون نرخ بگیر!
بنده الان تلفنی با یکی از همکارا صحبت کردم، اخباری به من داد که بدنم لرزید!
تاپیک الان زده میشه!
قیمت دلار به 1200 تومن هم نرسیده ، این قیمتارو از کجا میارید شما ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashkan 261
قیمت دلار به 1200 تومن هم نرسیده ، این قیمتارو از کجا میارید شما ؟
=)) یعنی الان قیمت دلار چنده؟!!!
اینا یه سری قیمت من دراوردی دلال های پی پال و ویزا کارته وگرنه یه دلار رو با 1150 تومن دارن میفروشن همین الان