پاسخ : فروش ویژه رم 1 گیگ از دیتا سنتر اینگلیس uk2 پهنای باند نامحدود فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com
من هم 8-9 ماهه دارم که کلا جز عالی تعریفه دیگه ای نمیشه کرد ....
تو این مدت هیچ مشکلی نداشتم و هر تیکت و مشکلی عالی جواب داده شده ....
جالبه برام که هنوز افرادی هستن که احترام به مشتری بزارن ....
از زحمت ها تون ممنون
ویرایش :
راستی من کلا پست زیاد نمیدم ! دو تا پست قبلم برا ژانویه هست که از شون تحویل گرفتم ....
پاسخ : فروش ویژه رم 1 گیگ از دیتا سنتر اینگلیس uk2 پهنای باند نامحدود فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com
ارزش سرورهاشون خیلی بیشتر از اینهاست
من الان یه سالی مشتری ایشون هستم کلا مشلکی نداشتم
حاجی سرور آلمان نداری؟
اول به نظرت 28 تومن زیاد می یاد ولی وقتی فکر کنی اعتبارت بیشتر از اینا ارزش داره می بینی که عالیه
کیفیت سرور 20
اخلاق 20
خط تو چت 15 باید مترجم بیاری بس قاطی می نویسه :d
ولی شک نکنید با خیال راحت شب بخواب نگران نباش که فردا یوزرهات مخت رو بخورن :67:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
after2050
من هم 8-9 ماهه دارم که کلا جز عالی تعریفه دیگه ای نمیشه کرد ....
تو این مدت هیچ مشکلی نداشتم و هر تیکت و مشکلی عالی جواب داده شده ....
جالبه برام که هنوز افرادی هستن که احترام به مشتری بزارن ....
از زحمت ها تون ممنون
ویرایش :
راستی من کلا پست زیاد نمیدم ! دو تا پست قبلم برا ژانویه هست که از شون تحویل گرفتم ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naserkhan
ارزش سرورهاشون خیلی بیشتر از اینهاست
من الان یه سالی مشتری ایشون هستم کلا مشلکی نداشتم
حاجی سرور آلمان نداری؟
خیر عزیز المان ندارم ولی انگلستان و امرکیا موجود هست خواستید هلند هم هست سرور مال خود دیتا سنتر ovh هست مال کیم سوفی نیست با ایپی هلند یه 2تای فکرکنم موجود باشه اگر کارت را میاندازه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SatSat
اول به نظرت 28 تومن زیاد می یاد ولی وقتی فکر کنی اعتبارت بیشتر از اینا ارزش داره می بینی که عالیه
کیفیت سرور 20
اخلاق 20
خط تو چت 15 باید مترجم بیاری بس قاطی می نویسه :d
ولی شک نکنید با خیال راحت شب بخواب نگران نباش که فردا یوزرهات مخت رو بخورن :67:
با تشکر از همه دوستان هرچی بوده وظیفه بوده اینشاالله که بتونیم پاسخگوی لطف همه عزیزان باشم
سلام.
یه سرویس ویندوز با شرایط زیر میخوام بیزحمت بگید میتونید بدید یا نه و اگر میتونید قیمت:
2 گیگ رم
200 گیگ هارد
پهنای باند نامحدود
پورت 1 گیگ
البته مقداری دانلود از تورنت دارم که مثل استفاده از سرویس شخصیه(گفتم که اگر خیلی حساسه سرور بدونم)
در صورتی که بصورت شخصی باشه و تراکر خصوصی مشکلی ایجاد نیمشه
با مشخصات فوق میشه ماهاینه 70تومن برای ماه اول 50 تومن با تخفیف از ماهای بعدی 70 تومن
دوستانی که سفارش داده بودن سفارشات ارسال گردید
پلانها هاردشون افزایش یافت و از این به بعد بجای 8 یا 10 گیگ با 16 گیگ هارد ارایه میشود
موفق باشید
سلام اقا
من قبلا ازت سرویس داشتم .
خواستم بدونم یه سرویس ( میکروتیک یا ویندوز که فرقی نداره؟) با 32 آی پی چقدر در میاد؟
بعد خواستم بدونم Uplink به نظرت برای هر وی پی اس که شما میدین چقدره؟ از نظر سرعت....
حاجی باید صلوات بفرستیم به تیکت ها جواب بدید ؟
کارمون لنگه زود باشید
سرورتون هم که تا حالا خوب بوده ولی تو تیکیت که عرض کردم رو رسیدگی کنید