پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
با سلام ...
الان قیمت دلار چه قدر هست ؟
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_zaman06
با سلام ...
الان قیمت دلار چه قدر هست ؟
قیمت دلار در هفته های اخیر لحظه ایست، نمیشه قیمت دقیق عرض کرد. اما نرخ دلار طبق آخرین تغییرات بازار 1512 هست.
دوستان توجه داشته باشند که به دلیل تغییرات شدید قیمت بنده به شخصه تا 7 ام ژانویه 2012 فقط حواله بانکی رو قبول میکنم پس از آن روند پرداخت ها رو نسبت به بازار تغییر خواهم داد.
سلام
من یک کار کوچیک 10 یورویی دارم. انجام میدید؟
اگر انجام میدید لطف کنید قیمت رو برام پخ کنید تا سریع پرداخت کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhentezari
سلام
من یک کار کوچیک 10 یورویی دارم. انجام میدید؟
اگر انجام میدید لطف کنید قیمت رو برام پخ کنید تا سریع پرداخت کنم
با روند تغییرات شدید فعلی فقط صبح از ساعت 11 الی 14 میتونیم پرداخت داشته باشیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
با روند تغییرات شدید فعلی فقط صبح از ساعت 11 الی 14 میتونیم پرداخت داشته باشیم.
مشکلی نیست. همون موقع دوباره هماهنگ میکنیم
فقط اگر بفرمایید بر اساس قیمت امروز چقدر میشه ممنون میشم. میخوام حدودش رو بدونم
اقا منم یک پرداخت 15 دلاری دارم انجام میدید؟
سلام
1297 دلار برا من پرداخت کردن ، بازم خیلی ممنون و سپاس !! :113:
پرداخت بنده رو هم انجام دادند.
خیلی ممنون واقعا
خیلی راحت تر و سریعتر ار جاهای دیگه
ما 2000 دلار الان پرداخت داریم.
امکان انجامش رو دارید؟