پاسخ : افر کم نظیر سرور مجازی ایران و آلمان | پورت 10 گیگ | هارد SSD و NVMe | رم DDR4 | تخفیف دائمی 50% | ابرسرور
سلام. من حدودا فکر کنم 1ساله از شما سرور میگیرم و راضیم.
میخواستم ببینم آفر رم 512 یا 1 آلمان یا کشور دیگه با قیمت مناسب دارید؟ ممنون
پاسخ : افر کم نظیر سرور مجازی ایران و آلمان | پورت 10 گیگ | هارد SSD و NVMe | رم DDR4 | تخفیف دائمی 50% | ابرسرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alil0rd
سلام. من حدودا فکر کنم 1ساله از شما سرور میگیرم و راضیم.
میخواستم ببینم آفر رم 512 یا 1 آلمان یا کشور دیگه با قیمت مناسب دارید؟ ممنون
درود بر شما
با توجه به قیمت سرسام اور ای پی و هزینه ستاپ ای پی در دیتاسنتر هتزنر دیگر پلان های زیر 1 گیگ ارائه نمیشود و اصلا مقرون بصرفه نیست که بخوایم روشون آفر بدیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
درود بر شما
با توجه به قیمت سرسام اور ای پی و هزینه ستاپ ای پی در دیتاسنتر هتزنر دیگر پلان های زیر 1 گیگ ارائه نمیشود و اصلا مقرون بصرفه نیست که بخوایم روشون آفر بدیم.
سلام
ممنونم
پس مقرون به صرفه ترین سرویستون همین سرور آلمان با مبلغ ماهیانه 150 تومان هستش؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alil0rd
سلام
ممنونم
پس مقرون به صرفه ترین سرویستون همین سرور آلمان با مبلغ ماهیانه 150 تومان هستش؟
خواهش میکنم.
بله در حال حاضر بهترین آفر ما مربوط به همین پلان از آلمان است که با رم 2 گیگ و 20 گیگ فضای پرسرعت NVMe ارائه میشود.
ارزانترین پلنتون چی هست؟ لینوکس.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Gamexland
ارزانترین پلنتون چی هست؟ لینوکس.
درود بر شما
سرور مجازی آلمان با رم 2 گیگ و 20 گیگ NVMe ماهیانه 150 هزار تومان
سلام،
من کد تخفیف 50درصدی پست اول را برای سرور 4 گیگ رم آلمان زدم اما فقط 70هزار تومان تخفیف داشت. سرور 6 گیگ با 3 یا 4 هسته با حدود 30 گیگ NVMe را با چه قیمتی ارائه میدهید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin3000
سلام،
من کد تخفیف 50درصدی پست اول را برای سرور 4 گیگ رم آلمان زدم اما فقط 70هزار تومان تخفیف داشت. سرور 6 گیگ با 3 یا 4 هسته با حدود 30 گیگ NVMe را با چه قیمتی ارائه میدهید؟
درود بر شما
فقط سرور مجازی ایران با تخفیف 50% ارائه شده است و بعدا آفر آلمان نیز اضافه شده است که با تخفیف کمتری ارائه شده بود و کدهای تخفیف درست است.
رم 4 گیگ + 2 گیگ اضافه + 40 گیگ فضای NVMe ماهیانه 280 هزار تومان قابل تقدیم است. 70 هزار تومان تخفیف در نظر گرفته شده است.
سلام
قصد سفارش رم 2 آلمان یا آمریکا رو دارم
چه کد تخفیفی باید وارد کنم تو سایت ؟ چون کدهای صفحه اول منقضی هستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javadsat
سلام
قصد سفارش رم 2 آلمان یا آمریکا رو دارم
چه کد تخفیفی باید وارد کنم تو سایت ؟ چون کدهای صفحه اول منقضی هستند
درود بر شما
با توجه به هزینه های سنگین ستاپ آی پی در دیتاسنتر هتزنر دیگر نمیتوانیم آفری روی این دیتاسنتر ارائه کنیم و در حال حاضر فقط در حد سفارشات روزانه سایت میتوانیم سرویس دهی داشته باشیم.
با قیمت سایت میتوانیم سرویس مورد نظر را در اختیار شما قرار دهیم.