پاسخ : از کار افتادن ای پی روی اینترنت ایران
شاید جواب شما این باشه
دو حالت داره:
حالت اول:اشتباه الگوریتم *****ینگ
حالت دوم:یه سری کانال هستن پروکسی تلگرام به صورت پابلیک منتشر میکنن و *****ینگ، یک ربات تلگرام درست کرده که توی این کانال ها عضو هست و ادمین این کانال ها یه شیطنت میکنن. اونم اینه که یه ای پی الکی میدن برای لینک پروکسی در حالی که پروکسی ران نیست و اون ای پی ***** میشه.
حالت دوم احتمالش کمه چون میتونن چک کنن که ایا سرور روی اون پورت پاسخگو هست یا نه!(چون شما میگی خاموش بوده)
امروز صبح چند تا آی پی کلود فلر ما هم بلاک شده بود!
پینگ که میگرفتیم بعد از 2 تا دریافت پینگ تایم اوت میداد و سایت هم بالا نمیومد
اما الان اون آی پی از بلاک در اومده و سایت باز میشه
واسه من یک روز بلاک شد.الان ازاد شده اما روی نت مخابرات هنوز قطعه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdie19
بازم اعلام میکنم
این مشکل برای پروکسی تلگرام هست و دلیلش هم اینه که پکت هایی که پروکسی تلگرام میفرسته سایزشون یکی هستن و شما برای جلوگیری از بلاک شدن random padding باید به اون اضافه کنید.
اضافه کردن random padding با اضافه کردن dd به اول secret شما انجام میشه.
ا.
درود هم ما هم دیگر دوستان خیلی ها قروکسی تلگرام نداشتیم هم مسدود شدیم
ربطی نداره به این مواردی که گفتید
من احتمال میدم یه سیستم جدیدی راه اندازی کردن که پر از ایراد هست دارند ازمایش میکنند
درود
اومدن کاری کردن که سرور های ایران ما که روی آن Google Authenticator و متصل به خارج هست دیگه Google Authenticator کار نمیکنه و مجبور شدیم disable کنیم !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdie19
بازم اعلام میکنم
این مشکل برای پروکسی تلگرام هست و دلیلش هم اینه که پکت هایی که پروکسی تلگرام میفرسته سایزشون یکی هستن و شما برای جلوگیری از بلاک شدن random padding باید به اون اضافه کنید.
اضافه کردن random padding با اضافه کردن dd به اول secret شما انجام میشه.
اگه dd رو به اول secret پروکسیتون اضافه نکردید تعجب نکنید که ***** بشید.
در ضمن اضافه کردن dd در کلاینت انجام میشه و توی سرور نیازی نیست کاری بکنید.
وسلام
- - - Updated - - -
پروکسی هایی که الان کار میکنند اگه دقت کنید توی secret اولش dd رو دارند و باید حتما یه کلاینت اون dd رو پاک کنه و متصل بشه تا سیستم *****ینگ تشخیصش بده یا اینکه یه نفر دستی اونو ***** کنه.
- - - Updated - - -
یه سریا هم برای اطمینان اینکه پابلیک باشند و ***** نشوند داخل ایران سرور گرفتن و اونو از سرور خودشون به تلگرام فوروارد میکنند.
فعلا ای پی های ایران در دستور *****ینگ نیستن مثل اینکه! یا نمیتونن چون از روتر های مرزی *****ینگ رو اجرا کردن.
شاید بعدا یه این اشخاص تذکر کتبی داده شود.
هیج کدوم از پروکسی های که دارم dd نداره همشون هم دارن کار میکنن ، اگه الگوریتم پراکسیه تلگرامو که میدونستن که دیگه حل بود قضیه براشون!
دوستان بیشتر سرور هایی که از ما بسته شده لینوکس بوده که بیشترشون نسخه دبیان بودن و بقیه اوبونتو !
دوستان کسی راه حلی هنوز پیدا نکرده ؟ واسه من روی همه isp ها وصله بجز isp مخابرات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
biriyaa
دوستان کسی راه حلی هنوز پیدا نکرده ؟ واسه من روی همه isp ها وصله بجز isp مخابرات
24 ساعت صبر کن
اونم اوکی میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vistaix
24 ساعت صبر کن
اونم اوکی میشه
اما الان 72 ساعته که اوکی نشده