پاسخ : فروش ویژه VDS آمریکا با امکانات عالی ، پورت 1GBit شرکت رسمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingsoftware.org
اقا الان دو روزه این سرور من خاموشه پس چرا کسی جواب نمیده
سلام
یه دو سری از وی پی اس ها به خاطر داشتن ابیوس از طرف دیتاسنتر مسدود شدند
به واحد پشتیبانی ایمیل بزنید تا معلوم بشه کی هستید و اخطاریه دیتاسنتر بهتون ارسال بشه تا اقدام لازم به عمل اورید
نقل قول:
سلام من میخوام از شما خرید کنم یک شماره تماس بدید
در حال حاضر ظرفیت سرویس های ما تکمیل هستش و تا اطلاع ثانوی سرویس جدید قبول نمیکنیم
عباس زاده.
درود بیکران
راستش قضیه این نوین کمی پیچیده شده از یک سو برخی یوزرها ناراحت و ناراضی .... از سوی دیگه یکسری دیگه بشدت راضی هستن مطمئنن یکی وقتی این تاپیک رو ببینه رسما گیج میشه :39:
یکی مثل من که اکانت یک گیگ رم ازشون دارم از روز اولش که اقای نظری بودن عالی بود الانم همونطوره . البته تو چند روز پیش اختلال سرعت رخ داد ! که سریع حل شد و الان هم سرعت اینترنت سرور و هم توان پردازشی سی پی یو عالیه .
از نظر پشتیبانی بدلیل اینکه کاملا خودم سرور رو مدیریت میکنم کاری به پشتیبانی نداشتم تا نظری بدم !
اما اینطور که مشخصه پس از انتقال مدیریت نوین به مدیرت جدیدش اقای عباس زاده نیروهای جدید نوین بدلیل تازه کار بودن کمی کند و ناپخته عمل کردن که باعث نارضایتی هایی شد اما اینطور که میبینم بتدریج مشگلات حل شده و این روند انتقال بخوبی انجام شد . یکسری هم که مشگلشون حل نمیشد با ارتقای اکانتشون درست شد .
البته در مورد این دوست عزیز و عصبانی :d sushiyant هم به نظرم بهتره دقیقا از نظر فنی بررسی میشد قانونا سرویس باید درست بشه و باید دید که اصلا چی شده ( یعنی به روحیه و لحن عصبی مشتری در زمان مشگل زیاد توجه نکنید البته پستهای ایشون در این تاپیک به نظرم خیلی تند و نامناسب بود ) اما در کل عادیه مشتری وقتی سرویسش بهم بریزه عصبانی میشه حداقل از نظر فنی خوب بود که ریشه مشگل کشف و حل بشه .مثلا دیده بشه چرا وقتی سرعت بقیه خوبه برای ایشون بطور غیر عادی کمه و یا اینکه چرا زمان فرمت شدن اونقد طول میکشه ( شاید برای هارد سرور مشگلی پیش اومده که اونجوری کند شده و یا .... ) بهتره از این موارد ساده نگذرید واکنشهای احساسی از سوی فروشنده و مشتری راهکار مناسبی نیست ;)
طبیعتا این پرسنل جدید پشتیبانی باید روز به روز با کسب علم و تجربه بیشتر سعی کنن با پاسخگویی سریع و مناسب رضایت کاربران رو جلب کنن
مثلا الان که سرویسها پر شده بهتره تو سایتتون یه بخش خبری بزارید و این مورد رو بنویسید تا کسی بیهوده پول نریزه و بعدا دچار اتهام تحویل ندادن سرور و کلاه برداری نشید . تو این بازار مشتری راضی یعنی اعتبار و پول نقد و ایجاد کاربر ناراضی و اینجور بحثها هم یعنی ایجاد بی اعتمادی کاربران نسبت به بازار داخلی و کل این انجمن و هم اینکه بتدریج باعث سر خوردگی و نامیدی فروشنده میشه .
بهر حال من کاملا از سرویس خودم در نوین رضایت داشتم و دارم ( در اینده مشخص نیست که رضایت خواهم داشت یا نه اینو دیگه عملکرد نوین مشخص میکنه ) و براشون ارزوی موفقیت میکنم . ( برای ماه اینده هم شارژش کردم :) )
امیدوارم حالا که تقریبا روند انتقالی انجام شده بزودی به یک نحوی یک نوع درگاه پرداخت انلاین حالا یا بانکی و یا زرین پال رو هم دوباره اضافه کنن تا ساده تر بشه شارژ کرد ! ( خیلی مهمه )
پاینده باشید
آقا من خواستم یک vps بخرم برای تست ببینم سرویسهاشون چطوریه از اون دیتاسنتری که گرفتن کیفیتش چطوریه
از 27/10/89 صبح ساعت 9 پولو واریز کردم ولی هنوز که هنوزه vps تحویل نگرفتم
شماره تلفن هم که نداره ماشاالا
یعنی اگه کسی به ایمیل ها بعد از 10 ساعت جواب بده شانس اورده
من که تا بحال این همه پشتیبانی بد ندیده بودم
حالا میخواستیم تست کنیم ببینیم دیتاسنتری شما ازش سرور گرفتید چطوریه که؟...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novindade.com
آقا من خواستم یک vps بخرم برای تست ببینم سرویسهاشون چطوریه از اون دیتاسنتری که گرفتن کیفیتش چطوریه
از 27/10/89 صبح ساعت 9 پولو واریز کردم ولی هنوز که هنوزه vps تحویل نگرفتم
شماره تلفن هم که نداره ماشاالا
یعنی اگه کسی به ایمیل ها بعد از 10 ساعت جواب بده شانس اورده
من که تا بحال این همه پشتیبانی بد ندیده بودم
حالا میخواستیم تست کنیم ببینیم دیتاسنتری شما ازش سرور گرفتید چطوریه که؟...
دوست من ، ما سفارشات رو امروز اکثرا تحویل دادیم
ممکن هستش به خاطر سفارشات بالا سفارش شما از قلم افتاده دوست عزیز
لطفا نام کاربری و یا شماره تیکتتون ارسال کنید من بدم بررسی کنند
ممنون از انتقادی که کردید
انشالله مشکل رو حل می کنیم:113:
امروز بعد از چند روز سرعت و قدرت vps ما به سرعت و قدرت چند هفته پیش خود بازگشت .
سلام
سرور اختصاصی جدیدی خریداری شد و اماده به سرویس دهی میباشد
مشترکین جدید می توانند سفارش خودشونو از الان ارسال کنند
در صورتی که سفارشی خارج از لیست مثلا هارد بیشتر ، رم بیشتر در نظر داشتید می توانید از طریق واحد فروش پکیچ مورد نظر خود را برای ما ارسال نمایید
با تشکر
عباس زاده
سلام
مدتی بود سیستم دچار نقص فنی شده بود و دوستان هر وقت ایمیلی میزدند به ادرس های sales@novinvps.com & support@novinvps.com برگشت میخورد ! و یا حتی اس ام اس می زدند به سیستم ، اس ام اس ها به دست ما نمی رسید بابت این نقص فنی از تمامی کاربران عذر خواهی می کنم و در حال حاضر سیستم اس ام اس ، و ایمیل های sales@novinvps.com و support@novinvps.com به خوبی کار می کنند و می توانید مستقیم از طریق ایمیلتون اقدام به باز کردن تیکت کنید
ممنون
عباس زاده
سلام
در حال حاضر سرور های ما با توجه به ظرفیتی که دارن قادر به سرویس دهی پکیج های زیر میباشند :
1- 3 سرویس پلن 1 ( رم 256)
2- 2 سرویس پلن 2 ( رم 512)
3- 4 سرویس پلن 3 ( رم 1024)
لازم به ذکر است با توجه به رفت و امد مشترکین ممکن است میزان موجودی در روز های مختلف تغییر کند
در صورتی که پکیچ خارج از لیست مد نظر دارید به واحد فروش sales@novinvps.com تماس بگیرید
یا حق
عباس زاده
فقط لطفا هزینه این پکیج رو برایم بفرستید
Ram : 512 MB
CPU : 2 Core
Hard : 10 GB
Bandwidth : 400 GB
شما ویندوز سرور 2008 و 2003 میریزید؟
هزینش چقدر هست؟
میشه در طول دوره ویندوز را عوض کرد؟
ببخشید که وقتتون رو می گیرم