پاسخ : فروش اسکریپت اشتراک vip مخصوص سایت های فیلم و موزیک و ...
***فعلا گروه به خاطر مشخص نبودن هویت افراد و بحث های غیر مرتبط حذف شد***
دوستان هر کی مشکل دارد و یا شکایت کرد بگه- همه مدارک را اینجا قرار دهیم، بسیار معتبر است و حداقل یک سری از مشخصات افراد هم میتوان تشخیص داد- که کی به کی است
با تشکر
مشکل لایسنس اسکریپت ما برطرف شد . باتشکر از آقای مالدار
خواستار این هستیم مشکلات دیگر مشتریان جدید رو هم برطرف کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geniune
مشکل لایسنس اسکریپت ما برطرف شد . باتشکر از آقای مالدار
خواستار این هستیم مشکلات دیگر مشتریان جدید رو هم برطرف کنند
-------------------
اگر شماموفق شید کامل استفاده کنید، حتما خبر دهید تا بقیه هم درجریان باشند
هر وقت سایت شما مشتری زیاد داشت و روند اجرایی پیدا کرد، حتما خبردهید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali215215
-------------------
اگر شماموفق شید کامل استفاده کنید، حتما خبر دهید تا بقیه هم درجریان باشند
هر وقت سایت شما مشتری زیاد داشت و روند اجرایی پیدا کرد، حتما خبردهید
عزيز اگر حدود ١٠٠٠ عضو vip ما براي شما توجيه كننده ست به سرور يا هاستتون شك كنيد
يا حق
- - - Updated - - -
از زمان نسخه بتا بنده پيش خريد كردم و استفاده كردم و اپديت هاي قبلي رو تجربه كردم تا اين لحظه اسكريپت بهتري مشاهده نشده با اينكه بعد از 4 سال فعاليت VIP و تغيير حدود 6 سيستم اشتراك ويژه اين سيستم بهترين بوده
بهرحال مشتري زياد ميشه پشتيباني ضعيف ميشه و قابل دركه و ميبايست افرادي استخدام شوند جهت رفع مشكل خريداران
از هاست دی ال استفاده می کنید ؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geniune
عزيز اگر حدود ١٠٠٠ عضو vip ما براي شما توجيه كننده ست به سرور يا هاستتون شك كنيد
يا حق
- - - Updated - - -
از زمان نسخه بتا بنده پيش خريد كردم و استفاده كردم و اپديت هاي قبلي رو تجربه كردم تا اين لحظه اسكريپت بهتري مشاهده نشده با اينكه بعد از 4 سال فعاليت VIP و تغيير حدود 6 سيستم اشتراك ويژه اين سيستم بهترين بوده
بهرحال مشتري زياد ميشه پشتيباني ضعيف ميشه و قابل دركه و ميبايست افرادي استخدام شوند جهت رفع مشكل خريداران
از هاست دی ال استفاده می کنید ؟
همانطور که قبلا اعلام کردم مگاپلاس دیگه أپدیت نمیشه و کاربرانی که روی مگاپلاس مشکل دارند درخواست بدهند تا لایسنس vipsystem به صورت رایگان واسشون صادر بشه
بنده به دلیل به کما رفتن حواهرم امکان دسترسی به نت و پشتیبانی رو هم تا مدتی ندارم لذا دنبال شرکت معتبری هستم تا توافق کنیم و سیستم رو واگذار کنم تا روند فروش. پشتیبانی و ... توسط این شرکت صورت بگیره
از طرفی هم اکانت git ما مسدود شد که خودش باعث مشکلات زیادی رو پیش آورد که هنوز اکانت باز نشده اما در حال پیگیری هستم.
در حال حاظر تنها امکان ایجاد لایسنس رایگان vipsystem برای کاربران مگاپلاس هست و مشکل پشتیبانی بعد از واگذاری سیستم رفع میشه و قطعا سیستم به یک شرکت معتبر واگذار میشه
از همه کاربران عذرخواهی میکنم و امیدوارم با واگذاری سیستم به یک شرکت متعهد کلیه مشکلات رفع بشه.
مشکل بنده نیز پیشامد و ناخواسته بوده و مشکل شخصی نده فشار عصبی زیادی رو متوجه بنده کرده که شاید برای کاربران عزیز قابل درک نباشه اما متاسفانه مشغله فکری بزرگی برای بنده هست
در حال حاظر روی vipsystem هیچ مشکل فنی وجود نداره و یکی از پیشرفته ترین سیستم های vip تحت وب سرویس هست که داره داره بدون کوچکترین مشکلی کار میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
همانطور که قبلا اعلام کردم مگاپلاس دیگه أپدیت نمیشه و کاربرانی که روی مگاپلاس مشکل دارند درخواست بدهند تا لایسنس vipsystem به صورت رایگان واسشون صادر بشه
بنده به دلیل به کما رفتن حواهرم امکان دسترسی به نت و پشتیبانی رو هم تا مدتی ندارم لذا دنبال شرکت معتبری هستم تا توافق کنیم و سیستم رو واگذار کنم تا روند فروش. پشتیبانی و ... توسط این شرکت صورت بگیره
در حال حاظر تنها امکان ایجاد لایسنس رایگان vipsystem برای کاربران مگاپلاس هست و مشکل پشتیبانی بعد از واگذاری سیستم رفع میشه و قطعا سیستم به یک شرکت معتبر واگذار میشه
از همه کاربران عذرخواهی میکنم و امیدوارم با واگذاری سیستم به یک شرکت متعهد کلیه مشکلات رفع بشه.
مشکل بنده نیز پیشامد و ناخواسته بوده و مشکل شخصی نده فشار عصبی زیادی رو متوجه بنده کرده که شاید برای کاربران عزیز قابل درک نباشه اما متاسفانه مشغله فکری بزرگی برای بنده هست
در حال حاظر روی vipsystem هیچ مشکل فنی وجود نداره و یکی از پیشرفته ترین سیستم های vip تحت وب سرویس هست که داره داره بدون کوچکترین مشکلی کار میکنه
انشاءالله خدا به خواهرتون سلامتی بده و مشکلتون حل بشه...
من از سیستم vip system استفاده می کنم ولی بعید میدونم با دادن این اسکریپت به شرکت دیگه مشکلات حل بشه بخصوص اگه نتونن آپدیت کنن... البته احتمالا پشتیبانی درست میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
از طرفی هم اکانت git ما مسدود شد که خودش باعث مشکلات زیادی رو پیش آورد که هنوز اکانت باز نشده اما در حال پیگیری هستم.
سیستم شما درسته طراحی بسیار عالی و بروزی داره اما مشکلات هم کم نداره !!
1 - فایل vip.php که سیستم شما برای سیستم xAccelRedirect مشکل دارد و نیاز به ویرایش تا حل بشه که این مورد بدون پشتیبانی شما و به سختی در همان شروع کار حل شد !!
2- بخش بازیابی کلمه عبور سیستم شما مشکل دارد و هیچ کاربری در صورت فراموش رمز خود نمیتوانید از طریق این بخش رمز جدید ثبت نمایید ! (لینک ریست به ایمیل میاد و بعد لینک باز میشه و رمز جدید وارد و تایید میشه اما در سیستم اسکریپت باز همان رمز قبلی هست و تغییری نمیکند)
3- سیستم از بخش special characters پشتیبانی نمیکنه و اگر لینک دانلودی از یه & ساده استفاده شده باشه اون فایل برای کاربر قابل دانلود نیست !!!
این مشکلات جزئی که برای شما حتی 10 دقیقه هم زمان نمیبره حل کنید اما تیکت ها و هیچی رو جواب نمدید و الان هم ادعا میکنید هیچ مشکلی اسکریپت نداره به چه معنی هست ؟!!
شماره ی تیک ها : #172206 و #637189 ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لازم به ذکر هست که نزدیک 5 سال بنده با اسکریپت orina کار کردم و کاربر هم کم ندارم!
در همان شروع و انتقال به این سیستم جدید گرچه ظاهر بروز و زیبایی نسبت به اورینا داشته اما با مشکلات و عدم پشتیبانی اعتبار سایت رو تحت تاثییر قرار داد و همچنان هم ادامه دارد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
R.Haghighi
سیستم شما درسته طراحی بسیار عالی و بروزی داره اما مشکلات هم کم نداره !!
1 - فایل vip.php که سیستم شما برای سیستم xAccelRedirect مشکل دارد و نیاز به ویرایش تا حل بشه که این مورد بدون پشتیبانی شما و به سختی در همان شروع کار حل شد !!
2- بخش بازیابی کلمه عبور سیستم شما مشکل دارد و هیچ کاربری در صورت فراموش رمز خود نمیتوانید از طریق این بخش رمز جدید ثبت نمایید ! (لینک ریست به ایمیل میاد و بعد لینک باز میشه و رمز جدید وارد و تایید میشه اما در سیستم اسکریپت باز همان رمز قبلی هست و تغییری نمیکند)
3- سیستم از بخش special characters پشتیبانی نمیکنه و اگر لینک دانلودی از یه & ساده استفاده شده باشه اون فایل برای کاربر قابل دانلود نیست !!!
این مشکلات جزئی که برای شما حتی 10 دقیقه هم زمان نمیبره حل کنید اما تیکت ها و هیچی رو جواب نمدید و الان هم ادعا میکنید هیچ مشکلی اسکریپت نداره به چه معنی هست ؟!!
شماره ی تیک ها : #172206 و #637189 ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لازم به ذکر هست که نزدیک 5 سال بنده با اسکریپت orina کار کردم و کاربر هم کم ندارم!
در همان شروع و انتقال به این سیستم جدید گرچه ظاهر بروز و زیبایی نسبت به اورینا داشته اما با مشکلات و عدم پشتیبانی اعتبار سایت رو تحت تاثییر قرار داد و همچنان هم ادامه دارد.
پیشنهاد میدم برگردید به همون سیستم... این سیستم حالا حالا ها درست نمیشه... خود من به بیگ هاست منتقل کردم که سیستم اشتراک ویژه هم میده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seraj654
پیشنهاد میدم برگردید به همون سیستم... این سیستم حالا حالا ها درست نمیشه... خود من به بیگ هاست منتقل کردم که سیستم اشتراک ویژه هم میده
----------------------
ضمن درخواست شفای عاجل برای سلامتی خواهر شما
در نظر داشته باشید ، شما اینکاره نیستید ، وقتی خودتان نمیتوانید مشکلات را حل کنید ، چه توقعی از شرکت جدید است،؟؟؟؟؟؟!!!!!!
در ضمن کسی هم زیر بار مشکلات شما نمی رود،با این همه درسر و مشکلات و....!!!!
و از طرفی هم فعلا ظاهرا درست است، این اسکریپت شما هنوز کسی درس وحسابی مصرف نکرده ، واگر مثلا برای سایتهای دانلود استفاده واقعی بشه، تازه 100 تا مشکل دیگر هم دارد و تازه مشخص میشه
نمیدانم چرا شما نمیخواهید قبول کنید، این کاره نیستید؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
شما مبالغ را برگردانید،
شخصا بنده راضی نیستم و نخواهم بود
شما تازه مبالغ را برگردانید، کلی هم برای الافی مردم، مدیون مردم هستید
کلا این کار شما مصداق کلاهبرداری است و مال حرام خوردن
بنده که راضی نیستم ، بقیه دوستان هم بیشتر همینطور هستند
خودتان میدانید
این قدر هم مشکلات شخصی خود را برای ، عدم مهارت و تخصص خود ، بیان نکنید
شما یکسال است که میخواهید مشکلات را حل کنید، قبلا که این مشکل شخصی برای شما نبود، باز هم اسکریپت کلی مشکل داشت
موقع خرید گفتید ورژن 3 را تا 2 ماه دیگر بدون نقص انتشار میدهید، بعد الان 1 سال گذشته ،چکار کردید؟
خودتان میدانید و خدای خودتان
من جای شما بودم ،پول مردم را بر می گرداندم
دیگر هم حرفی در این پست نمی ذارم، همی 1سال الافی کافی است
یا علی