پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agha_mehran
کسی اگه این اسکریپ رو خواست پی ام بده، براش اوکی کنم رو هاست خودمون تست میکنم و هاست هم مجانی میدم باسه اسکریپ، طرف تست کنه اگه خواست پولشو بده بهم پ.خ بده هرکی خواست
=d>
چند حالا؟
دوستانی که در دنبال نسخه نال شده هستند و کسانی هم که نال شده رو دارن میفروشن به این نکته هم دقت کنن که حاصل زحمت کس دیگری رو دارید استفاده میکنید و میفروشید. اگر جزو افراد مسلمان هستید به حلال و حرام بودن این کار توجه کنید و اگر هم نیستید به وجدانتون مراجعه کنید.
دوستان بیشتر دنبال این هستند که از جایی که میگیرند ی پشتیبانی داشته باشه ، نه انیکه بعد اینکه طرف پولو گرفت دیگه جواب اونارم نده............
Ehsan_296 شما که خودت فروشنده هستید و ب همه پ.خ میزنید باسه فروش قیمتش خوبه، هاستم فری میدم، اول تست میشه رو هاست بعدش وجه دریافت میشه
برای nttac چی؟ اصلا راه نداره؟
÷س شما دوستان چکار میکنین؟ وقتی یوزر ساختین همینجوری ازش کم میشه تا کسی بیاد بخره؟
÷س شما دوستان چکار میکنین؟ وقتی یوزر ساختین همینجوری ازش کم میشه تا کسی بیاد بخره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HesaM4388
نه عزیز/ان تی تک اتوماته.یعنی یوزر بسازی یه سال هم استفاده نکنی از اون روزی تاریخ میخوره که طرف اولین بار بهش کانکت شه/نه مثل سی سی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
نه عزیز/ان تی تک اتوماته.یعنی یوزر بسازی یه سال هم استفاده نکنی از اون روزی تاریخ میخوره که طرف اولین بار بهش کانکت شه/نه مثل سی سی
ببخشید حواسم نبود. منظورم سی سی بود.
جسارتا شما دوستان چکار میکنین؟ وقتی یوزر ساختین همینجوری ازش کم میشه تا کسی بیاد بخره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HesaM4388
ببخشید حواسم نبود. منظورم سی سی بود.
جسارتا شما دوستان چکار میکنین؟ وقتی یوزر ساختین همینجوری ازش کم میشه تا کسی بیاد بخره؟
هر کاری سختی خودشو داره/بقیه رو نمیدونم/ولی من یوزر گروهی میسازم تاریخ غیر فعال شدن هم نمیزنم/هر روز گزارش فروش رو چک میکنم اخر شب و تاریخ میزنم
این اسکریپ رو بگیر خودتو راحت کن دیگه، یک بار هزینه می کنی اما بجاش دیگه راحتی باست تبلیغ هست که یوزرنیم و پسورد به دلخواه مشتری