پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poriya_hashie
دوستان لطفااگر کسی داره اسکریپت رو بگه!
پ.خ شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan_296
اسکریپتی هستش که یوزر و پسورد دلخواه رو مشتری تو فریر می زنه و بعد از پرداخت اسکریپت اتوماتیک توی ibs یوزر و پسورد رو اد می کنه
از 40 تومن تا 120 قیمت متفاوت دیدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
اصلا چه جوری است ؟
اسکرین شات ندارید ؟
قیمت چنده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poriya_hashie
کسی نداره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poriya_hashie
اسکریپت ibsng فریر رو کسی رایگان نداره بده؟
من دارم اینم انلاینش هست
فروش اینترنتی شارژ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
مال شما لایسنس یا نول ؟
قیمت رو برام پیام خصوصی کنید
قیمت های مختلفی میدن از این اسکریپ من اعتماد کردنش ریسک هست دیگه، خود آقای بایرام (فریر) میگه ماهی 12 تومن روی هاست و نا محدودش انگار 120 تومن حالا یکی ازش خرید خودش میاد ارزون تر میده، اون دیگه بستگی به طرفش داره
نال شده هم شنیدم اومده!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poriya_hashie
نال شده هم شنیدم اومده!!!
اره///متاسفانه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agha_mehran
قیمت های مختلفی میدن از این اسکریپ من اعتماد کردنش ریسک هست دیگه، خود آقای بایرام (فریر) میگه ماهی 12 تومن روی هاست و نا محدودش انگار 120 تومن حالا یکی ازش خرید خودش میاد ارزون تر میده، اون دیگه بستگی به طرفش داره
خوب فک کنم بستگی به هاست هم داره/من رو چند تا هاست امتحان کردم/هاست اخریم درست شد/کسی خواست براش نصب میکنم روی هاست خودم و تست کنه/در صورت کار کردن میتونه خرید کنه
اره هزار مدلش هست من خودم از 35 تا 120 قمیت گرفتم، اما باید از آدم معتبر گرفت که تو پاچت نره من طرفشو دارم اما فعلا زورم میاد پول بدم پاش، میگه 60 تومن(طرف خودش تو کاره وی پی اس هست همه جوزه تایید و اعبارشو نمیاد زیره سوال ببره) اما 60 تومن زور داره دیگه :))))))))))))))))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agha_mehran
اره هزار مدلش هست من خودم از 35 تا 120 قمیت گرفتم، اما باید از آدم معتبر گرفت که تو پاچت نره من طرفشو دارم اما فعلا زورم میاد پول بدم پاش، میگه 60 تومن(طرف خودش تو کاره وی پی اس هست همه جوزه تایید و اعبارشو نمیاد زیره سوال ببره) اما 60 تومن زور داره دیگه :))))))))))))))))
نه اتفاقا اینجوری خیلی خوبه. الان یوزرهایی که میسازیم خودبخود داره تاریخش کم میشه. مثل وی.پی/ان نیست که از اولین کانکت محاسبه بشه. واقعا سر این قضیه بدجوری گیرم...
نال شده ش واقعا جواب میده؟ دوستانی که لایسنس دارشو دارن لطفا هزینه ش رو پ.خ کنین
منظورت سی سی هست که یوزر از وقتی ساخته میشه اعتبارش شروع میشه ؟؟ راه نال شده اش جواب میده من میتونم برات از همون طرفی که میگم مطمئن هست بگیرم، قیمتش دقیق یادم نیست انگار گفت 60 حالا اگه واقعا قصد خرید داشتی پیام بده من آی دی شو بدم بهت
کسی اگه این اسکریپ رو خواست پی ام بده، براش اوکی کنم رو هاست خودمون تست میکنم و هاست هم مجانی میدم باسه اسکریپ، طرف تست کنه اگه خواست پولشو بده بهم پ.خ بده هرکی خواست