-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی 256مگابایت رم فقط 6900 تومان ماهیانه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HADNEZ-ICT
سلام
سرعت دانلود تو این سرورها با پورت 10 گیگی که داره چقدره حدودا ؟
پورت سرور 10Gbps Full Duplex هست! بدلیل بسته شدن هارد SATAII خب مسلما از کل ظرفیت شبکه سرور نمیشه استفاده کرد! حدودا با این نوع هارد در شرایط عالی 3-4Gbps میتونید از پورت مصرف کنید.البته به دنبال این هستیم که هارد SSD هم بر روی سرور قرار بدیم ولی هزینه تمام شده خیلی برای کاربر بالا در میاد که به راحتی میشه از کل ظرفیت استفاده کرد!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
پورت سرور 10Gbps Full Duplex هست! بدلیل بسته شدن هارد SATAII خب مسلما از کل ظرفیت شبکه سرور نمیشه استفاده کرد! حدودا با این نوع هارد در شرایط عالی 3-4Gbps میتونید از پورت مصرف کنید.البته به دنبال این هستیم که هارد SSD هم بر روی سرور قرار بدیم ولی هزینه تمام شده خیلی برای کاربر بالا در میاد که به راحتی میشه از کل ظرفیت استفاده کرد!
خوب اگر که هرسرور 3گیگابیت استفاده واقعی و مفید داشته باشه یعنی در حدود 250 الی 300 مگابایت پورت داریم
شما سرور رو به 100نفر خواهید فروخت که یعنی پورت تضمینی هر سرور میشه 2.5 الی 3مگابایت!!!!!!!!!!!
هرچند که شما سخت افزار و ... رو فوق قوی ببندید اما یک عامل بسیار مهم دیگه پورت و پهنای باند هست
2.5 الی 3 مگابایت تضمین برای هر وی پی اس فکر نکنم زیاد جالب باشه!!!!!!!
راستی یک سوال دیگه این که سرور انگلستان کی درست میشه؟ اکثر صبح ها به کلی سرور پینگ نمیده یا نیاز به ریست داره!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
خوب اگر که هرسرور 3گیگابیت استفاده واقعی و مفید داشته باشه یعنی در حدود 250 الی 300 مگابایت پورت داریم
شما سرور رو به 100نفر خواهید فروخت که یعنی پورت تضمینی هر سرور میشه 2.5 الی 3مگابایت!!!!!!!!!!!
هرچند که شما سخت افزار و ... رو فوق قوی ببندید اما یک عامل بسیار مهم دیگه پورت و پهنای باند هست
2.5 الی 3 مگابایت تضمین برای هر وی پی اس فکر نکنم زیاد جالب باشه!!!!!!!
راستی یک سوال دیگه این که سرور انگلستان کی درست میشه؟ اکثر صبح ها به کلی سرور پینگ نمیده یا نیاز به ریست داره!!!!
حداقل پورت تضمینی 40Mbps میشه! البته هیچ وقت به این شکل نخواهد بود. تدابیری اندیشیده شده که هر کاربر حداقل 50Mbps پورت تضمین شده خواهد داشت . از طرفی پورت بین کاربران شیر هست و هیچگاه شما همیچین سرعتی نخواهد داشت! زیرا ما با تعداد 50 وی پی اس روی هر سرور پورت یک گیگ تنها در بهترین شرایط 20 درصد پورت اشغال میشود و 80 درصد خالی خواهد بود.
برای تعداد دو برابر این موضوع به همین میزان خواهد بود با این حال ما بیشترین تخمین که زدیم پورت ما 600 مگابیت از پورت 10 گیگ ما مدام درحال استفاده خواهد بود. متاسفانه ایرانی ها پورت 1 گیگ رو دست کم میگیرند چه برسه 4 گیگ پورت یا ده گیگ! البته علت درک نادرستی هست که جا افتاده! بعد از یک سری نقل و انتقالات وقت کنم یک تاپیک ایجاد میکنم و کاملا توضیحاتی در مورد پورت سرورها ارائه میکنم!
در مورد سرور چهارم انگلیس که مشکل داره سرور جدید ما خریداری شده و چهارشنبه آماده میشود
مشخصات سرور جایگزین:
Cpu: Dual E5-2620
Ram: 64GB DDR3
HDD: 4x1TB Raid 10
Port: 1Gbps
-
لینک 256 برداشته اند و 256 فکر نکنم ارائه کنند
-
باید به قسمت فروش تیکت کنید اگر موجود باشه براتون ردیف میکنند
-
-
..................................
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
با عرض سلام.
آقا 2 روز سرورات قطع شدن و میفرمایید از دیتاسنتر هست!! تکلیف ما چیه وسط؟
خوب نه تلفن جواب میدین نه ...!!:((
کسی جواب تیکت شما را نداده؟! میخواید واستون تیکت هاتون رو قرار بدم تا پاسخ به تیکت رو بقیه نظر بدند کی پاسخ داده؟! احتمالا شرکت همسایه اومده پاسخ تیکت هاتون رو داده؟
بی پایه و اساس حرف میزنید! قبلا هم در همین تاپیک گفته بودم کاربری که بی پایه اساس حرف میزنه و میگه پاسخش داده نشده سرویسش رو ترمینیت میکنیم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
کسی جواب تیکت شما را نداده؟! میخواید واستون تیکت هاتون رو قرار بدم تا پاسخ به تیکت رو بقیه نظر بدند کی پاسخ داده؟! احتمالا شرکت همسایه اومده پاسخ تیکت هاتون رو داده؟
بی پایه و اساس حرف میزنید! قبلا هم در همین تاپیک گفته بودم کاربری که بی پایه اساس حرف میزنه و میگه پاسخش داده نشده سرویسش رو ترمینیت میکنیم!
....................................
-
......................................
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
عزیز بی پایه حرف نمیزنم! من که مشکلی ندارم اگر سرویس درست باشه.سرویسم 2 روزه قعطه ! درست؟
خوب من باید چیکار کنم بنظر شما؟ تلفن هم همین الان زنگ زدم جواب ندادین.موبایل هم خاموش...!
تهدید کردن به ترمینیت چه معنی دارد؟؟ من زمانی که از شما سرویس خریدم کلی تعریف کردم حالا بعد چند ماه این جوابمه.
عیبی نداره:))
اینجا سامانه پشتیبانی نیست! مگه 10 ساعت از ارسال تیکتتون گذشته کسی پاسخ نداده که اینجا پست میزنید! وقتی اینجا پست میزنید یعنی تابع قوانین اینجا هستید که بنده در پست http://www.webhostingtalk.ir/f15/349...tml#post422306 اعلام کردم که سرویس کاربر ترمینیت میشه و بازگشت پول داده میشه ! فکر کردید اینجا بیاید ما رو تخریب کنید کارتون زودتر راه میفته؟! تیکتتون هم پاسخ داده شده! اگر مشکلی هست به مدیران عکس تیکت را ارسال کنید و در بخش انتقادات و پیشنهادات تاپیک بزنید! این جا تاپیک فروش هست!
خیلی ها اینجا دوست دارند شخص بنده یا سرویس های جوان سرور را تخریب کنند! میان سرویس میگیرن از سه لوکیشن شروع میکنن سایت خودمون رو دیداس میزنند! با اسم فیک خرید و ای پی چیز شکن خرید میکنند که فکر میکنن ما پیداشون نمیکنیم! صبر و تحمل و دوستی هم حدی داره! نمیتونید رقابت کنید چرا از راه ناجوانمردی جلو میاید؟! از این پس با شیوه دیگه ای با همکارانی که دارند به ما لطمه میزنند برخورد میشه! و بهشون هم اینجا اعلام میکنم ، علاوه بر اینکه شخصا حالشون رو میگیرم ، در تاپیک هم با سند و مدرک معرفیشون میکنم! از طریق مراجع قضایی هم حتما پیگیری میکنم! فعلا یکـ فروند همکار نامرد شناسایی شدکه بزودی یک مدرک دیگه مونده اون رو هم آماده کنم اعلام میکنم!
گُود لاک!
-
عزیز نگاه کن من نمیخوام ادامه بدم ولی ظاهرا سو تفاهم شده.من ماه هاست به این سایت سر نزدم و این هارو ندیدم!!
الان هم اینجا پست دادم چون دیدم شما آنلاین هستید و قصد تخریب هم ندارم!
موردی که خیلی توش موندم اینه که سما به چه علت همچین تهمتی رو میزنید؟؟؟
از هر جایی میخواهید میتونید پیگری کنید چون من اصلا نه دی داس بلدم نه چیزی !
واقعا نمیدونم چی بگم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
عزیز نگاه کن من نمیخوام ادامه بدم ولی ظاهرا سو تفاهم شده.من ماه هاست به این سایت سر نزدم و این هارو ندیدم!!
الان هم اینجا پست دادم چون دیدم شما آنلاین هستید و قصد تخریب هم ندارم!
موردی که خیلی توش موندم اینه که سما به چه علت همچین تهمتی رو میزنید؟؟؟
از هر جایی میخواهید میتونید پیگری کنید چون من اصلا نه دی داس بلدم نه چیزی !
واقعا نمیدونم چی بگم.
بنده شما رو نگفتم! دقت کرده باشید یک پاراگراف اومدم پایین و متن رو خونده باشید نوشتم همکار(منظور فروشنده های دیگه ای که تقریبا هم قیمت ما دارند سرویس میدند)
در مورد اینکه بنده اگر دیدید آنلاین هستم پ.خ میکردید نه اینکه پست بدید!
-
سلام
آفر هاتون پا برجاست ؟ رم 1گیگ ؟
از چه موقعیت هایی میتونید سرویس بدید ؟ آیپی از هر موقعیتی که میشه سرویس گرفت برام پ خ کنید ممنون از لطفتون
-
از مدیران سایت بابت پیگری تشکر میکنم...:53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
اینجا سامانه پشتیبانی نیست! مگه 10 ساعت از ارسال تیکتتون گذشته کسی پاسخ نداده که اینجا پست میزنید! وقتی اینجا پست میزنید یعنی تابع قوانین اینجا هستید که بنده در پست
http://www.webhostingtalk.ir/f15/349...tml#post422306 اعلام کردم که سرویس کاربر ترمینیت میشه و بازگشت پول داده میشه ! فکر کردید اینجا بیاید ما رو تخریب کنید کارتون زودتر راه میفته؟! تیکتتون هم پاسخ داده شده! اگر مشکلی هست به مدیران عکس تیکت را ارسال کنید و در بخش انتقادات و پیشنهادات تاپیک بزنید! این جا تاپیک فروش هست!
خیلی ها اینجا دوست دارند شخص بنده یا سرویس های جوان سرور را تخریب کنند! میان سرویس میگیرن از سه لوکیشن شروع میکنن سایت خودمون رو دیداس میزنند! با اسم فیک خرید و ای پی چیز شکن خرید میکنند که فکر میکنن ما پیداشون نمیکنیم! صبر و تحمل و دوستی هم حدی داره! نمیتونید رقابت کنید چرا از راه ناجوانمردی جلو میاید؟! از این پس با شیوه دیگه ای با همکارانی که دارند به ما لطمه میزنند برخورد میشه! و بهشون هم اینجا اعلام میکنم ، علاوه بر اینکه شخصا حالشون رو میگیرم ، در تاپیک هم با سند و مدرک معرفیشون میکنم! از طریق مراجع قضایی هم حتما پیگیری میکنم! فعلا یکـ فروند همکار نامرد شناسایی شدکه بزودی یک مدرک دیگه مونده اون رو هم آماده کنم اعلام میکنم!
گُود لاک!
والا ما که خیلی وقته سرویس داریم از جوان سرور ازش راضی هستیم . پشتیبانیش هم تا الان عالی بوده غیر از 1 مورد . خیلی وقتا هم خارج وقت اداری جواب تیکت دادن . 2-3 سری هم بصورت طولانی تلفنی مشاوره دادن .
-
حتی بدن انسان هم ک دوره کوتاهی دچار خستگی و افت میشه
جوان سرور حدود یک ماهی بود از لحاظ پشتیبانی و کیفیت واقعا مثل فروشنده های تابستانی شده بود :-p:))
اما احسنت میگم به جناب مسعودی که دوباره قوی تر از قبل برگشت بالا
دو سرور جایگزینی که تحویل شد واقعا بینظیره پشتیبانی هم زیر 10 دقیقه جواب گرفتم :104:
دوباره کیفیت زنده شدددد :115:
جناب مسعودی بابت این همه تعریف فقط بی زحمت حقوق ما یادت نره که رفقا یک هفته است نون نخوردن :105:
-
جوان سرور در کل سرویس های خوبی داره! فقط یه پیشنهاد برای فروشتون میدم، اون هم اینکه هارد سرورهای مجازی که ارائه میدید رو افزایش بدید خیلی بهتر میشه!
-
سلام
این آفرتون مناسب هاستینگ هست ؟
-- SP Offer 512 --
هزینه لایسنس cpanel ?
-
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز جوان سرور
جشنواره از بهار تا تابستان جوان سرور آغاز شد.
هر ماه یک جایزه و یک برنده
با خرید و تمدید هر یک از سرویس های جوان سرور در این قرعه کشی شرکت داده خواهید شد.
همزمان با آغاز جشنواره فروش ویژه سرورهای مجازی هلند با آی پی امریکا با پورت 10 گیگابیت و سرورمجازی کشور جمهوری چک نیز آغاز شد...
جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت جوان سرور مراجعه نمایید.
با تشکر
جوان سرور
JavanServer.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahyar2pac
سلام
این آفرتون مناسب هاستینگ هست ؟
-- SP Offer 512 --
هزینه لایسنس cpanel ?
پ.خ داده بودید ، پاسخ داده شد.
-
محدودیت فروش سرویس پلن 256 سرورهای جمهوری چک و هلند افزایش یافت...
-
تعداد محدودی سرور انگلیس موجود هست ... سفارش برروی وب سایت باز شد
-
سلام روی سرویستون کنسول میدید و امکان نصب سیستم عامل توسط خودمون هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nanotech
سلام روی سرویستون کنسول میدید و امکان نصب سیستم عامل توسط خودمون هست ؟
کنسول داده میشه ولی نصب و تعویض سیستم عامل توسط ما صورت میگیره
-
خب به نفعتونه که دردسرش و مسئولیتش با خودمون ، بعدشم وقتی کنسول میدید دیگه مشکل چیه ؟ شما ایزو رو مانت کنید باقیش با من
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
کنسول داده میشه ولی نصب و تعویض سیستم عامل توسط ما صورت میگیره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nanotech
خب به نفعتونه که دردسرش و مسئولیتش با خودمون ، بعدشم وقتی کنسول میدید دیگه مشکل چیه ؟ شما ایزو رو مانت کنید باقیش با من
عموما پورت ها توسط کاربران بسته نمیشود که این کار باعث به دردسر افتادن باقی کاربران ما میشود. مسئولیت سرویس شما با خودتان هست ولی باقی سرویس ها با ما هست این رو ما باید در نظر بگیریم
از طرفی تعویض سیستم عامل شامل هزینه هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
عموما پورت ها توسط کاربران بسته نمیشود که این کار باعث به دردسر افتادن باقی کاربران ما میشود. مسئولیت سرویس شما با خودتان هست ولی باقی سرویس ها با ما هست این رو ما باید در نظر بگیریم
از طرفی تعویض سیستم عامل شامل هزینه هست.
منظورتون چه پورتی هست ؟ بعد از اینکه سیستم عامل نصب توسط ما انجام شد میشه انجام بدید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nanotech
منظورتون چه پورتی هست ؟ بعد از اینکه سیستم عامل نصب توسط ما انجام شد میشه انجام بدید ؟
وقتی این کار توسط ما صورت میگیره چه دلیلی داره شما سیستم عامل نصب کنید؟
-
والا من اینجوری مطمئن تر هستم ، مجازی ساز /دیتاسنتر امریکا و چک چیه ؟کدومش بهتره ؟ میشه برام ایپی بفرستید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
وقتی این کار توسط ما صورت میگیره چه دلیلی داره شما سیستم عامل نصب کنید؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nanotech
چی شـــــد ؟:39:
گویا ایشون فقط خودشون سیستم عامل رو عوض میکنند و هزینه اش رو هم دریافت میکنند برای همین کنسول نصب نمیدند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nanotech
والا من اینجوری مطمئن تر هستم ، مجازی ساز /دیتاسنتر امریکا و چک چیه ؟کدومش بهتره ؟ میشه برام ایپی بفرستید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nanotech
چی شـــــد ؟:39:
اگر پست اول تاپیک و یا وارد وب سایت میشدید مطالعه خیلی مختصر میکردید به پاسختون میرسیدید!
مجازی ساز سرورهای ما Vmware esxi 5 هست . برای تست ای پی نیز فقط کافیه به وب سایت دیتاسنترهای نام برده برید و تست بگیرید.
-
سایتتون از سوئیس باز نشد برای من
دلیل این پایین بودن قیمت ها چیه ؟ همه جا قیمت ها 2 برابر اینه ، با این وضعیت دلار 2 تومنی آفر 14 تومنی شما یعنی 7 دلار که خیلی عجیبه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pm2008
دلیل این پایین بودن قیمت ها چیه ؟ همه جا قیمت ها 2 برابر اینه ، با این وضعیت دلار 2 تومنی آفر 14 تومنی شما یعنی 7 دلار که خیلی عجیبه
مطمئن باشید هرچقدر پول بدین آش میخورید وقتی یک وی پی اس ۵ دلار براتون در میاد این یعنی چی؟ یعنی ۵ دلار انتظار داشته باشید یعنی وقتی تیکت زدی به هیچ وجه جواب نمیدن و اگر اسپم ارسال بشه تهدیدتون میکنن که اگه ۱۵ تومان جریمه ندین همه ی سرور هاتون رو حذف میکنن=;
-
من 7 ماه از ایشون سرویس دارم و راضی هستم.
قیمتها پایین نیست . الان چندیدن دوست دیگر تو همین انجمن دارند با این قیمت سرویس میدن.حتی بعضی ها کمی پایین تر.
در مورد اسپم دوست عزیز بنده خدا تو پست اول نوشته که در صورت امدن ایبوز باید جریمه پرداخت کنید. وقتی از اول باهات طی کرده دیگه ایرادش چیه؟ اگر طی نمی کرد حق با شما بود.
رویه برخورد با تخلف:
در صورت آمدن ابیوز سرویس مشترک به مدت 24 ساعت ساسپند شده و مبلغ 15 هزارتومان به عنوان جریمه و تعویض آی پی دریافت میگردد.
لازم به ذکر هست سرویس هایی که برای دیداس و اینترنت ماهواره ای و لیچ استفاده شود ، سرویس های آنان لغو شده و هیچگونه بازگشت وجه نخواهیم داشت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!@$#)_+%^"<*&%^$
مطمئن باشید هرچقدر پول بدین آش میخورید وقتی یک وی پی اس ۵ دلار براتون در میاد این یعنی چی؟ یعنی ۵ دلار انتظار داشته باشید یعنی وقتی تیکت زدی به هیچ وجه جواب نمیدن و اگر اسپم ارسال بشه تهدیدتون میکنن که اگه ۱۵ تومان جریمه ندین همه ی سرور هاتون رو حذف میکنن=;
ما کسی رو تهدید نمیکنیم! بفرمایید قوانین وب سایت رو مطالعه نمایید بعد اظهار نظر کنید.در ابتدای تاپیک ، در قوانین وب سایت هر دو جا قید شده! مجبور نیستید تخلف کنید که جریمه بدید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pm2008
سیاست گذاری شرکت بر این بوده که با خرید سرورها نود بالا و کولو برخی سرور ها توانسته هزینه های تمام شده سرویس ها رو کاهش بده در نتیجه با کم کردن هزینه های جانبی و سود پایین به همچین قیمتی برای مصرف کننده برسه
-
با سلام خدمت تمامی عزیزان
با توجه به تقاضا و نیاز کاربران به داشتن سرویس از کشور آلمان ، بر آن شدیم تا سروری جدید از لوکیشن آلمان ، دیتاسنتر هتزنر تهیه نماییم و اقدام به ارائه سرویس نماییم. این سومین فروش ویژه ما در جشنواره از بهار تا تابستان جوان سرور میباشد. هزینه سرویس های سرور مجازی آلمان فعلا پایین تر از باقی سرور های جوان سرور میباشد. جهت حفظ کیفیت تنها 20 سرور مجازی در این سرورها میزبانی میگردد.
رم 256 تنها ماهیانه 8 هزارتومان و......
جهت کسب اطلاعات بیشتر به بخش سرور مجازی آلمان مراجعه نمایید.
جوانـ سرور - فروش ویژه سرور مجازی آلمان
با تشکر
جوان سرور
-
من میخوام ازتون سرویس بگیرم کلیم سوال کردم همشو جواب ندادین