پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز
سی پی ی پو اگر زرور شده باشه امکان لیمیت نیست عزیز همچنین برعکس
پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز
ok
پس میشه 1000 تا رزرو
قیمتش چقدر میشه ؟
براتون همان 29 هزار تومان مجاسبه خواهد شد.در صورت تمایل برای سفارش در قسمت note حتما ذکر کنید بر روی سرور 5 ام و 24 هسته ای راه اندازی شود
ارادتمند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
براتون همان 29 هزار تومان مجاسبه خواهد شد.در صورت تمایل برای سفارش در قسمت note حتما ذکر کنید بر روی سرور 5 ام و 24 هسته ای راه اندازی شود
ارادتمند
1سوال دیگه
اگه از حد اکثر سی پی یو رزرو شده استفاده بشه ایا لیمیت نمیشه مثلا به 600 تا؟
چون قبلا این مشکل توی سرورای قبلی که از شما گرفتم داشتم گفتم الان بپرسم ایا اون شرایط برای این سرور هم صدق میکنه ؟
سلام به همه
دوستان واقعیت رو بگم من قبلا با سرور های کرک شده کار می کردم اما از وقتی از ایشون خریدم هر مشکلی بود رو بر طرف کردند (البته مشکلات از سمت بنده پیش می اومد ) دیگه این اخرا خودم روم نمی شه بگم :-s پیشنهاد من اینه که دوستانی که دنبال وی پی اس با کیفیت بالا و پشتیبانی حرفه ای و قیمت پایین هستند از اینجا بخرند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Anjoman
تورنت مجازه؟
بله اما سید(اپلود ) غیر مجاز میباشد
سلام
چند سوال دارم...
1.آیا استفاده از تورنت مجازه برای استفاده در ترکر خصوصی؟
2.سرعت هارد در رابطه با rar/unrar؟
و اگر آفر دیگه ای برای کار من موجود هست بفرمایید.
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alaaba
سلام
چند سوال دارم...
1.آیا استفاده از تورنت مجازه برای استفاده در ترکر خصوصی؟
2.سرعت هارد در رابطه با rar/unrar؟
و اگر آفر دیگه ای برای کار من موجود هست بفرمایید.
با تشکر
با سلام
1-در ترکر خصوصی سید لیچ مجاز هست
2-هارد سرور های وضعیت بسیار خوبی داره-به دلیل اطمینان به کیفیت سرویسها 24 ساعت ضمانت بازگشت هزینه در نظر گرفته شده
اگر کار اصلیتون اپلوذ و دانلود هست سرورهای مجازی حرفه ای با هارد ساس یا سرور نیمه اختصاصی پیشنهاد میشه که سرعت پورت بسیار بالایی دارند 25-75 مگابایت
ارادتمند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bossm
سلام به همه
دوستان واقعیت رو بگم من قبلا با سرور های کرک شده کار می کردم اما از وقتی از ایشون خریدم هر مشکلی بود رو بر طرف کردند (البته مشکلات از سمت بنده پیش می اومد ) دیگه این اخرا خودم روم نمی شه بگم :-s پیشنهاد من اینه که دوستانی که دنبال وی پی اس با کیفیت بالا و پشتیبانی حرفه ای و قیمت پایین هستند از اینجا بخرند
والا اول تاپیک زدن فقط خود سرور مشکل داشته باشه حل می کنیم
من خواستم بخرم این جمله رو دیدم پشیمون شدم