پاسخ : تاپیک اختصاصی فروش آسمان ارتباط آرکا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almanwebhost
جناب فک نکنید بنده از ایشون راضی هستم
ایشون از بنده کلاه برداری کردند
بنده هم شخصا تو انجمن به همچین آدمایی نه احترامی قائل هستم و نه باهاشون صحبتی میکنم
دقیقا همینی که شما عرض کردید هست! کلاه بنده رو هم برداشتند. سرور من فقط 1 روز کار کرد و بعد رفتن که سرور جدید به من بدهند . اما هنوز خبری نشده.
پشتیبانی از افتضاح هم افتضاحتر! از تمام تیکت ها عکس گرفته شده.
جهت اطلاع شما که جواب تیکت میدی بعد سریع حذف میکنی.
پولی ازتون نمیخوام اما همین که دونفر مثل من متوجه بشن شما چطور آدمی هستی کافیه! تا سر اونا کلاه نذاری.
شرکت ثبت کردن به چه دردی میخوره وقتی واسه مشتری و پولی که از این راه در میارید ارزش قائل نیستید. شماها باعث میشد که آدم به 2 نفر که واقعا کارشون خوبه اعتماد نکنه.
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ma3oud91
دقیقا همینی که شما عرض کردید هست! کلاه بنده رو هم برداشتند. سرور من فقط 1 روز کار کرد و بعد رفتن که سرور جدید به من بدهند . اما هنوز خبری نشده.
پشتیبانی از افتضاح هم افتضاحتر! از تمام تیکت ها عکس گرفته شده.
جهت اطلاع شما که جواب تیکت میدی بعد سریع حذف میکنی.
پولی ازتون نمیخوام اما همین که دونفر مثل من متوجه بشن شما چطور آدمی هستی کافیه! تا سر اونا کلاه نذاری.
شرکت ثبت کردن به چه دردی میخوره وقتی واسه مشتری و پولی که از این راه در میارید ارزش قائل نیستید. شماها باعث میشد که آدم به 2 نفر که واقعا کارشون خوبه اعتماد نکنه.
یا حق
باسلام
خیلی با هیجان می فرمایید کلاه من و هم برداشتن....
سرور مجازی رم 2 - ماهیانه 13 هزار تومان.... این در صورتی که است خیلی از دوستان این سرویس در تهیه فرمودن و مشکلی نداشتند
شما Backtrack خواستید
در تیکت خدمت شما عرض شد
یا یک سفارش ثبت بفرمایید تا سرویس راه اندازی شود برای شما طبق درخواست خودتون
یک شماره روی کارت را ارسال نمایید تا هزینه مربوط برگشت داده شود
مورد دوستمون از مورد شما متفاوت هست
موفق باشید
شما هم خیلی با اعتماد به نفس میگین ماهیانه 13 تومان! ماهیانه؟!!!!!
خوبه قبل از سفارش گفتم نصب می کنید گفتید بله.
نقل قول:
یا یک سفارش ثبت بفرمایید تا سرویس راه اندازی شود برای شما طبق درخواست خودتون
اگر شما همین جمله ای که فرمودید ازش عکس بگیرید و به من بدید من همینجا ازتون عذر خواهی میکنم. کی گفتید سفارش ثبت بدم؟ من این جمله رو الان میبینم
گفتید شماره کارت بدید که اونم سریع حذف کردید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ma3oud91
شما هم خیلی با اعتماد به نفس میگین ماهیانه 13 تومان! ماهیانه؟!!!!!
خوبه قبل از سفارش گفتم نصب می کنید گفتید بله.
اگر شما همین جمله ای که فرمودید ازش عکس بگیرید و به من بدید من همینجا ازتون عذر خواهی میکنم. کی گفتید سفارش ثبت بدم؟ من این جمله رو الان میبینم
گفتید شماره کارت بدید که اونم سریع حذف کردید
چند پست قبلی بنده را مشاهده فرموده باشید عرض شد سرور هاستینگ منتقل شد....
همچنین پیگیر موارد این سرور هستیم - در واقع تیکت شما پاک نشده - سایت به چند ساعت قبل منتقل شده
البته احتمال میدم اگر الان مشاهده بفرمایید تیکت شما باید موجود باشه
در هر صورت از نظر بنده مشکلی وجود نداره می تونید از طریق همین انجمن نیز شماره روی کارت مورد نظر را برای ما ارسال بفرمایید
13 هزار تومان پولی نیست. بحث چیز دیگه ای هست. من سرور گرفتم که کار کنم باهاش نه اینکه فقط 1 روز کار کنه و بعد به دلایل مختلف آدم رو منتظر نگه دارید.شما نمیخواستید سرور رو انتقال بدید همون روز می گفتید نه اینکه بگید صبر کنید شرایط انتقال فراهم بشه! زیاد صبر کردم.
دیگه هم حرفی ندارم و وقت خودمو الکی تلف نمیکنم. شما فقط پست های کسایی که ازتون راضی بودن رو داخل تاپیک هاتون نذارید،پست های انتقادی رو هم درج کنید تا 2 نفر مثل من انتخاب درستی بکنند.
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ma3oud91
13 هزار تومان پولی نیست. بحث چیز دیگه ای هست. من سرور گرفتم که کار کنم باهاش نه اینکه فقط 1 روز کار کنه و بعد به دلایل مختلف آدم رو منتظر نگه دارید.شما نمیخواستید سرور رو انتقال بدید همون روز می گفتید نه اینکه بگید صبر کنید شرایط انتقال فراهم بشه! زیاد صبر کردم.
دیگه هم حرفی ندارم و وقت خودمو الکی تلف نمیکنم. شما فقط پست های کسایی که ازتون راضی بودن رو داخل تاپیک هاتون نذارید،پست های انتقادی رو هم درج کنید تا 2 نفر مثل من انتخاب درستی بکنند.
یا حق
تمام پست ها طبق نظر دوستان و کاربران درج خواهد شد و ما در این امر دخیل نیستیم
شما هم محبت کنید یک شماره روی کارت ارسال نمایید
البته به صراحت عرض کنم بعد از اینکه پست های نامربوط خودتون و حذف فرمودید
تمام سرور های تکمیل ظرفیت شده اند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
تمام سرور های تکمیل ظرفیت شده اند
به درخواست استارتر و بنا به اظهار ایشان مبنی بر تکمیل ظرفیت تاپیک بسته می شود.
کاربران محترم لطفا در صورت وجود هر گونه سوال ،مشکل و .. موارد مشابه از طریق پیغام و یا ایمیل در ارتباط باشید!