سرور بنده هم 10 روزی میشه قطع هست اما متاسفانه نه سایت نه تلفن نه هیچ چیز دیگه ای پاسخگو نیستند
واقعا براشون متاسفم که انقدر بی فکر و منطق هستند
نمایش نسخه قابل چاپ
سرور بنده هم 10 روزی میشه قطع هست اما متاسفانه نه سایت نه تلفن نه هیچ چیز دیگه ای پاسخگو نیستند
واقعا براشون متاسفم که انقدر بی فکر و منطق هستند
اگر کسی شماره ای به جز شماره داخل امضاشون داره پیام خصوصی کنه ممنون میشم...
منم همین شماره رو دارم تا وقتی که سرور درست بود و .... سریع جواب میدادند. الان دیگه خاموش دردسترس نیست
یه فکری بکنیم حداقل یه اعلان می دادن 1 ماه سرور قطعه اما این کارشون جز توهین و به نوعی کلاه برداری نیست.
متسفانه قبلا یعنی 4 ماه پیش خیلی عالی بودن ولی یهو معلوم نشد که چی شده بعداز مشکللاتی که سایر دوستان گفتند سایتشون الان بالا میاد ولی جدیدا بی مسئولیت شدن و سرویس هاشون رو تحویل که نمیدهند هیچ کانفیگ ها هم به طور صحیح و کامل انجام نمیدهند و با مدارکی که داشتم براشون تیکت کردم جوابی ندادند و تیکت من رو حذف کردن وقتی دوباره تیکت زدم گفتن مشخصات سرور رو بدین بعداز ارسال بنده رو کلا حذف کردن از طریق یاهو ایشون رو پیدا کردم و دلیل جویا شدم که بعداز احوال پرسی وقتی متوجه شدن که موضوع در چه زمینه ای هست جوابی دیگه ندادند از دوستان میخوام به هیچ وجه از ایشون سرویسی تهیه نکنند
ندیده بودم این تاپیک رو
اولش نگاه کردم زده در صورت قطع برگشت تا 100 درصد هزینه داریم و از این داستان ها ... یهو تاریخ رو دیدم اومدم بگم چرا تاپیک قدیمی آوردین بالا .. دیدم چه خبره :))))
داستانی داره پس این آقا
من قصد شکایت ازشون به پلیس فتا دارم اگر کسی می تونه کمک کنه یا اطلاعات مفیدی بده ممنون می شم.
پولای من رو هم خوردن!!!
سلام
کسی از این ایشون خبری نداره؟
کار خیلی مهمی دارم