پاسخ : ثبت دامنه با پنل اختصاصی ارزان تر از همه جا ir = 3500 و org = 15800 و in = 13000 و...
کلیه دامنه های ملی و بین المللی در میزبان پلاس با قیمت های ویژه زیر به ثبت می رسند :
قیمت های جدید و به روز رسانی شده :
TLD |
مدت |
هزینه |
com |
یکساله |
33700 تومان |
net |
یکساله |
33700 تومان |
info |
یکساله |
32800 تومان |
me |
یکساله |
91200 تومان |
co |
یکساله |
37800 تومان |
in
|
یکساله |
14400 تومان |
us |
یکساله |
23800 تومان |
org |
یکساله |
19000 تومان |
biz |
یکساله |
15400 تومان |
asia |
یکساله |
16900 تومان |
ir |
یکساله |
3600 تومان |
به کلیه کاربرانی که دامنه های بین المللی ثبت می کنند ، پنل مستقیم دایرکت آی اختصاص داده می شود و کاربران قادر خواهند بود دامنه های خود را به صورت کامل مدیریت کنند.
آدرس پنل دامنه های بین المللی : http://domains.mizbanplus.com/customer
جهت جست و جو و ثبت انواع دامنه از لینک زیر استفاده فرمایید :
- دامنه ها پس از پرداخت و به صورت آنی ثبت خواهند شد و قابل استفاده و مدیریت کامل خواهند بود
- امکان انتقال دامنه ها از طریق پنل و بدون دخالت ما و بدون دریافت هیچ هزینه ای وجود دارد
پاسخ : ثبت دامنه با پنل اختصاصی ارزان تر از همه جا ir = 3500 و org = 15800 و in = 13000 و...
هزینه ثبت دامنه های com و net مجددا به 32800 و دامنه info به 31800 کاهش یافت !
کلیه دامنه های ملی و بین المللی در میزبان پلاس با قیمت های ویژه زیر به ثبت می رسند :
قیمت های جدید و به روز رسانی شده :
TLD |
مدت |
هزینه |
com |
یکساله |
32800 تومان |
net |
یکساله |
32800 تومان |
info |
یکساله |
31800 تومان |
me |
یکساله |
91200 تومان |
co |
یکساله |
36800 تومان |
in
|
یکساله |
14400 تومان |
us |
یکساله |
23800 تومان |
org |
یکساله |
19000 تومان |
biz |
یکساله |
15400 تومان |
asia |
یکساله |
16900 تومان |
ir |
یکساله |
3600 تومان |
به کلیه کاربرانی که دامنه های بین المللی ثبت می کنند ، پنل مستقیم دایرکت آی اختصاص داده می شود و کاربران قادر خواهند بود دامنه های خود را به صورت کامل مدیریت کنند.
آدرس پنل دامنه های بین المللی : http://domains.mizbanplus.com/customer
جهت جست و جو و ثبت انواع دامنه از لینک زیر استفاده فرمایید :
- دامنه ها پس از پرداخت و به صورت آنی ثبت خواهند شد و قابل استفاده و مدیریت کامل خواهند بود
- امکان انتقال دامنه ها از طریق پنل و بدون دخالت ما و بدون دریافت هیچ هزینه ای وجود دارد
قیمت دامنه ها به پایین ترین حد خود رسیده اند ، توجه داشته باشید که تخفیف بسیاری از دامنه ها تا پایان ماه میلادی جاری به پایان میرسند :
جستجوگر دامنه - میزبان پلاس
سلام میتونید پنل نمایندگی دایرکتی رو رایگان بدید من دامنه های خودم و مشتریام رو انتقال بدم داخلش
برخی رو میخوام تمدید کنم
برام انجام بدید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seecurity
سلام میتونید پنل نمایندگی دایرکتی رو رایگان بدید من دامنه های خودم و مشتریام رو انتقال بدم داخلش
برخی رو میخوام تمدید کنم
برام انجام بدید ؟
سلام،
منظورتون زیرنمایندگی هست دیگه؟ داخل سایت تیکت بزنید ، براتون انجام میشه.
منظورم حالتی هست که خودم میتونم با پنلم به مشتریام پنل بدم و مدیریت کامل داشته باشم برا هر کاری
آیا این پنل رو رایگان در اختیارم میزارید ؟
مورد بعدی اینکه شارژ تکی هم امکانش هست یا نه مثلا هزینه تمدید به اندازه یک دامنه واریز کنم و شما همون رو تمدید کنید
اخه بعضی جاها باید هر بار به تعداد مشخصی شارژ کنیم
این دو مورد هم پاسخ بدید لطفا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seecurity
منظورم حالتی هست که خودم میتونم با پنلم به مشتریام پنل بدم و مدیریت کامل داشته باشم برا هر کاری
آیا این پنل رو رایگان در اختیارم میزارید ؟
مورد بعدی اینکه شارژ تکی هم امکانش هست یا نه مثلا هزینه تمدید به اندازه یک دامنه واریز کنم و شما همون رو تمدید کنید
اخه بعضی جاها باید هر بار به تعداد مشخصی شارژ کنیم
این دو مورد هم پاسخ بدید لطفا
بله پنل رایگان در اختیار شما قرار میگیره و شما مدیریت کامل روی اون دارید و میتونید به مشتری ها پنل بدید،
برای فعال سازی اولیه نیاز به 20 دلار شارژ اولیه دارید که همه این 20 دلار برای ثبت و تمدید دامنه های شما قابل استفاده خواهد بود،
از اون به بعد میتونید پنلتون رو به هر میزان که تمایل دارید شارژ کنید.
بیست دلار چقدر میشه به تومان ؟ امروز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seecurity
بیست دلار چقدر میشه به تومان ؟ امروز
برای امروز هر دلار 3800 تومان محاسبه میشه