فروش ادامه دارد
نمایش نسخه قابل چاپ
فروش ادامه دارد
5 عدد سرور دیگر باقیمانده است از این افرها:55::53:
سلام
من یک سرور اختصاصی ازشون خریداری کردم
سر موقع تحویل دادن
پشتیبانیشون خیلی خوبه هم از طریق تاپیک و هم از طریق تلفن
سر هر ماه در این تاپیک شرکت میکنم تا نظرمو در رابطه با آقای زراعی و نوه مارشون اعلام کنم
تمامی سرور ها پر شدند از دوستانی که تا به این لحظه مارا همراهی کردند سپاسگذاریم
منتطر افر های جدید پرشیا سرور باشید.با تشکر
موفق باشید:x:53:
با سلام
آقا شما دسترسی کنسول وی ام هم رو سرویس هاتون می دید ؟
چون اکثر مشکلات سرور مجازی با دسترسی داشتن به کنسول توسط خود کاربر رفع میشه و نیاز به پشتیبانی نیست
مثل مواقعی که بنا به تنظیماتی خاصی یا نصب برنامه خاصی اینترنت سرور قطع میشه و دیگه نمیشه با ریموت دسکتاپ بهش وصل شد
با تشکر
دوستان افر ویژه تمام شده است.ولی میتوانید پلن های معمولی را از سایت خرید کنید.
سرویس جدید از دیتا سنتر فونیکس امریکا تهیه شده با کیفیت فوق العاده قابل ارائه میباشد
درود از همه دوستان میخوام توجه نمایند
من 30 ساعته که به ایشون پول زدم هنوز سرورمو اماده نکرده من جای دیگری تهیه کردم الان میخوام همه توجه داشته باشند ایشون بسیار ضعیف و پشتیبانی بسیار ضعیفی دارند من یه تیکت دادم ایشون 10 ساعت بعد جواب دادن در شرایظی که میدونستند من عجله دارم الان هم میخوام پولمو هرچه سریعتر پس بدن چون دیگه بعد 30 ساعت سروری که میخوان بدن به درد من نمیخوره و من جای دیگری تهیه کردم
اگر پولم رو پس ندین همینجا از شما شکایت کرده و حتما با سایبری تماس خواهم گرفت مردم مسخره نیست نه تیکت جواب میدی نه به موقع کار مردم رو راه میندازی خدا شاهده هر جا پست بزنی تاپیک بزنی میام میگم این کاره نیستی پولم رو سریع پس بده تا برات مشکل پیش نیومده از هیچ کاری دریغ نخواهم کرد منبعد هم هر جا تاپیک بزنی مینویسم که شما درستکار نیستی اینایی که اینجا نوشتن همه اسپمر هستش نه واقعیت . . .
سریعا شماره حساب فرستادم پول رو پس یده ایشون مورد اعتماد نیست دوستان اصلا من از مدیریت محترم سایت میخوام یه بررسی به رفتار ایشون داشته باشند ایشون سایت رو زیر سوال میبره
7- مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین می باشد و انجمن وب هاستینگ تاک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد .
دوست عزیز قوانین سایت مطالعه کنید !1 الی 24 ساعت در زمان کاری
روز جمعه زمان کاری هست ؟؟؟
تیکت شما کجا کردید ما جواب ندادیدم؟؟
شماره کارت لطف کنید واریز کنم نیازی به همچین مشتری نداریم
توئین یا حرف الکی بزنید به ضرر خودتون هست
سریع شماره کارتت رو از تو سایت تیکت میکنی تا بندازم جلوت نیازی به همجین مشتری نداریم
مدیران هم نمیدونم جدیدا تایید نباید کنن کاربران حذف میشه پستشون حالا انتقال کنند مشکلی نداره !!!جالبه !انتقاد الکی هم !!
واریز شد.
فایل پیوست 13994