درود
در حال حاضر چه آفری داره این دیتا سنتر ؟!!
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
در حال حاضر چه آفری داره این دیتا سنتر ؟!!
روی این مدل سرور بصورت پیش فرض یک عدد سیپو قرار دارد که بصورت مجانی تبدیل به دو سیپو میشود یعنی دوال سیپو میشود سرور از حالت سینگل سیپو
آفر های جدیدی ندارید ؟ که از این تخفیف های 6 ماهه داشته باشه ؟
مخصوصا برای این سرور
d7-490
سلام
سرور بالای 150 پوند دارای ده درصد تخفیف برای 12 ماه دارد
موفق و پیروز
سلام
من یه سرور اختصاصی از رداستیشن دارم
پنل کاربریشو دارم
چطوری میتونم سیستم عامل رو ریبویلد کن
ممنون میشم راهنمایی کنید
نیاز ضروری دارم
با سلام...
بنده این پست رو الان دیدم و لازم دیدم موردی رو توضیح بدم.
موقع ارسال این پست شما جزو پرسنل آلما هاست به صورت رسمی بودید ... پس شرکتتون در این تاپیک به صورت اتفاقی نبوده ! :)
لینک معتبری هم که ارسال کردید همونطور که از تصویر مشاهده میشه مربوط به سایت AS35662.NET | Global IP Transit Services هست
این سایت برای کمپانی RedStation هست و تست شما از شبکه داخلی دیتاسنتر هست. پس اگر غیر این بود جای تعجب داشت :)
تاپیک 1 هفته پیش هم قدیمی نیست که بخواهید پست رو پاک کنید و یا بنده رو Bann کنید. موضوع هم کاملا مربوط هست و spam حساب نخواهد شد.
بعد از ارسال این پست نیز screenshot تهیه خواهد شد تا در صورت لزوم مورد استفاده قرار بگیره!
موفق باشید.
باسلام
این هم تصاویری دیگر! :)
روی سرور مذکور طبق اعلام کاربر 54سرویس فعال وجود دارد! سرور دانلود از لینک مایکروسافت براتون گذاشتم که زیاد متعجب نشید! ;) تصاویر هم به صورت سری میباشند که نفرمایید در یک بازه این اتفاق رُخ داده است و همینطور تعداد کانکشنها بین 1 و 4 متغیربوندند! :)
فایل پیوست 10586فایل پیوست 10587فایل پیوست 10588فایل پیوست 10589
موفق باشید
تصویر مصرف پورت ارسال شد.
45 مگ در پیک + 11 مگ...
میشه 56 مگ.
سرعت مناسب هست ؟
ذکر این مورد لازم هست که تست شما در کل مصرف سرور بنده محسوب میشه...بنده جدا در نظر گرفتم.
نظرتون چی هست ؟ :)