up
نمایش نسخه قابل چاپ
up
دوستان کسانی که قیمت پایین میدن سود کمتر میگیرن ولی فروش بیشتر دارن
پس شما هم کمی راضی تر باشین هیچ مشکلی پیش نمیاد8-|
این مشکل شما نیست مشکل همه هست که مدتی سود های بی حساب و کتاب میزدین به جیب خیلی خوب بود
اما الان که میبینین فروشتون 1/5 شده به فکر این جور چیز ها افتادین8-|
دم همه ارزون فروش ها قورمه سبزی:53::71:
دوست عزیز، اینجا جای اسپم نیست
دوما حرف شما چه ربطی به بحث آخر تایپک داره؟ اگه بخواهید ادامه بدید گزارش میشه
دوست عزیز تا قانونی تو این کار نباشه
همینه
در ضمن این ارزون فروشها میانو میرند
و اتفاقا همین ارزون فروشها که میان و میرن خیلی به موندگاری افرادی که در سطح عادی قیمتگذاری کردند دارند
دوستان اگه کمی قیمت ریسلریهاشون رو منتقی کنند این ارزون فروش ها خود به خود کم میشند
دوست من کسانی که ارزون میدند یا ریسلر هستند یا سرور مجازی دارند و روش هاست میفروشن
که اگه سرور مجازی دارند مدتی بعد با کم شدن کیفیت و زیاد شدن مشتری و ... یا مجبورن گرون کنند و برن رو سرور اختصاصی و یا اینکه جمع کنن برن
در مورد ریسلر ها هم مقصر خود کسانی هستند که به قول خودشون قدیمی اند
خودتون ببینید کسانی که در همین تاپیک هستند و میگند باید با ارزون فروشها مقابله کرد فقط یه نگاه به قیمت ریسلریشون بندازید
فضا 10 گیگ
پهنا 200 گیگ
آورسل فعال
تعداد یوزر نامحدود
ماهیانه 10000 تومان
خب معلومه کسی که میتونه نامحدود یوزر بگیره و آورسل هم داشته باشه با ماهی 10 تومن
میاد هاست نامحدود میده ماهی 5000 تومن
و اصلا دلش نمیسوزه چون داره ماهی 10 تومن هزینه میکنه
باقیش با خودتون
اضافه میکنم 5 یوزر فعال همین انجمن ریسلر های من هستند و از اونجا که همشون با قیمتهای بالا و محدودیت یوزر از من ریسلری خریدند با قیمتهای حتی گرونتر از هاستهای خودم هاست ارائه میدند
پس میبینید که این روش جواب میده
فروشندگان قیمتهای ریسلریتون و کیفیتتون رو بالا ببرید جلوی ارزون فروشی به شدت گرفته میشه یادتون باشه باید برای نمایندگان ارزش بذارید
اونها رو از مشتریان هاست ها جدا کنید و یه پشتیبانی ویژه براشون فراهم کنید
نمایندگان من هر ماه با من تمدید میکنند و سه نفرشون حتی پنل خودشون رو به سالیانه ارتقا دادند و بسیار هم راضی هستند و قیمتهاشونم عالی و فروششون فوق العادست
ممنون از نظر شما اما باز این مشکل هست
مشتری قیمت رو به کیفیت ترجیح میده اگه فروشنده هم بره، میره جای دیگه با همون قیمت سویس میگیره و باز هم و باز هم تکرار میکنه اما سراغ کیفیت نمیره
توی یه سایت چند ساله پیش ثبت نام کردم هر هفته این ایمیل غیر از یاهو میاد دستم:
سرور های جدید تهیه شده و ازدوستان میخواهیم مشخصات سرور هاشون رو تیکت کنند ( فقط کسایی که سرور آلمان دارند - مشخصات یعنی آیپی و پسورد سرورشون ) تا بهشون سرور جدید بدیم تا مشکل قطعی حل بشه
سلام خدمت دوستان با توجه به مشکلی که با دیتاسنتر آلمانی داریم داریم کل سرور هارو تغییر میدیم
و ... خیلی از میل های دیگه که وقت ندارم نشون بدم
با این حال این فروشنده همینوجوری ادامه میده و مشتری هم داره
به نظر من نظر آگاهی مشتری ازبهترین ها میباشد
متاسفانه تمامی مشکلات از ریسلری های بی حساب و کتاب بعضی همکاران هست
که بیشترین مشکل را برای خودشون هم ایجاد کرده
وقتی تعداد محدودیت اکانت برای ریسلر تعریف نشه چه توقعی دارید؟