پاسخ : آموزش ساخت ربات تلگرام از صفر تا 100
مطالب آموزشی ربات تلگرام بدون نیاز به برنامه نویسی
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msoheili
از این سایت آشغال هیچی نخرید. سورس رباتش پایتونه و کسایی که با پایتون کارنکردن که به هیچ وجه سمتش نرن اصلا!!! من سورس رباتشو خریدم گفت بازم باید پول بدی بگم چجوری بتونی یوزرارو ذخیره کنی یا کیبورد بسازی و... خیلی آشغاله سایتش مواظب باشید
در خرید باید خیلی مراقب باشید.
سلام
من یک کانال تلگرام ساختم و یک روبات میشه روبات رو به کانال دعوت کرد و مطالبی که بصورت خودکار تو ربات ارسال میشه همون مطلب اتوماتیک از ربات به کانال هم ارسا بشه؟
https://www.startssl.com
ssl رایگان میده
ممنون از استارتر برای آموزشش
سلام داداش من می خوام یک ربات بسازم که بتونه عکس را به استیکر تبدیل کنه میشه بزارید اینجا
سلام
دوستان چطور میشه به صورت اتوماتیک و یا با رباط . تعداد زیادی از مخاطبین را به صورت یکجا مثلا 500 تا و یا 1000 تا را به یک کانال دعوت کرد . و دوباره به همین صورت از کانال خارج کرد ؟ دقیقا مانند همین تبلیغاتی که مدتیه در تلگرام میاد که در کانال اضافه میکنه و پایینش میزنه که که اد کرده و بعدش ریموو کرده
این کار چطور انجام میشه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed-pc
سلام
دوستان چطور میشه به صورت اتوماتیک و یا با رباط . تعداد زیادی از مخاطبین را به صورت یکجا مثلا 500 تا و یا 1000 تا را به یک کانال دعوت کرد . و دوباره به همین صورت از کانال خارج کرد ؟ دقیقا مانند همین تبلیغاتی که مدتیه در تلگرام میاد که در کانال اضافه میکنه و پایینش میزنه که که اد کرده و بعدش ریموو کرده
این کار چطور انجام میشه ؟
این تبلیغاتی که در گروه اضافه و ریموو میکنند توسط api ها تلگرام انجام میشه (نه api ها بات). فعلا کانال های تلگرام هیچ api ساپورت نمیکنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
این تبلیغاتی که در گروه اضافه و ریموو میکنند توسط api ها تلگرام انجام میشه (نه api ها بات). فعلا کانال های تلگرام هیچ api ساپورت نمیکنه.
متشکرم
البته من چندین بار دیدم که این کار توسط کانال انجام شده . چون علامت بلندگو در کنار اسم کانال دیده میشه
حالا چطور میشه با api این کار را انجام داد ؟ آیا نیاز به برنامه نویسی خاصی داره یا برنامه آماده داره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed-pc
متشکرم
البته من چندین بار دیدم که این کار توسط کانال انجام شده . چون علامت بلندگو در کنار اسم کانال دیده میشه
حالا چطور میشه با api این کار را انجام داد ؟ آیا نیاز به برنامه نویسی خاصی داره یا برنامه آماده داره ؟
احتمالا با برنامه نویسی تحت ویندوز، از برنامه دسکتاپ تلگرام هندل میکنند (برای کانال ها) چون همین الان آخرین آپدیت های تلگرام رو دیدم هنوز کانال ها api ساپورت نمیکنه، آخرین خبرشون این بوده فکر کنم با آپدیت بعدی شروع بشه :
نقل قول:
PS: Broadcasting tools for bots are coming to the Bot API later this Fall!
برنامه های تبلیغات فعلی که فعالیت دارند تحت پروتکل MTProto خود تلگرام برنامه نویسی شدند مثل Tele PopUp سورس های آماده ـش داخل گیت هاب هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
احتمالا با برنامه نویسی تحت ویندوز، از برنامه دسکتاپ تلگرام هندل میکنند (برای کانال ها) چون همین الان آخرین آپدیت های تلگرام رو دیدم هنوز کانال ها api ساپورت نمیکنه، آخرین خبرشون این بوده فکر کنم با آپدیت بعدی شروع بشه :
برنامه های تبلیغات فعلی که فعالیت دارند تحت پروتکل MTProto خود تلگرام برنامه نویسی شدند مثل Tele PopUp سورس های آماده ـش داخل گیت هاب هست.
بازهم ممنونم
در حال حاظر علی الحساب روش و یا کدی هستش که بشه یکجا تمامی مخاطبین را به کانال دعوت کرد؟ دستی وارد کردن مثلا 50 هزار مخاطب سخته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed-pc
بازهم ممنونم
در حال حاظر علی الحساب روش و یا کدی هستش که بشه یکجا تمامی مخاطبین را به کانال دعوت کرد؟ دستی وارد کردن مثلا 50 هزار مخاطب سخته
آماده یا رایگان جایی نیست اما بدید یک برنامه نویس با هندل تحت ویندوز راحت مینویسه براتون.