پاسخ : پیشنهاد فوق العاده سرور مجازی - از ماهانه 10000 تومان - پورت 1 گیگابیت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baghebahar
اقای تمیس تکلیف ما چی میشه ؟
-----------
کاش ادم ها یه ذره انصاف داشتند:-<
شما یه سری شکایت های بدون مدرک از طرف خودتون گذاشتید، انتظار پیگیری هم دارید، اگه میگید ایشون اشتباه میگن، چرا از بوت لودر سرورتون عکسی نذاشتید؟
والا من دارم گیج میشم . هرکی یه حرفی میزنه . میشه یکی به من بگه چه خبره ؟
با سلام
srashedian جان شما ختاب حرفت به ما هست یا به کس دیگری؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
srashedian
شما یه سری شکایت های بدون مدرک از طرف خودتون گذاشتید، انتظار پیگیری هم دارید، اگه میگید ایشون اشتباه میگن، چرا از بوت لودر سرورتون عکسی نذاشتید؟
ببخشید شما با شهر سرور نسبتی دارین ؟؟؟؟
در مورد پیگیری هم تاپیک را واضع نوشتم شما اگر نخوندین پست را بی جهت پست ندازید و جبهه گیری نکنید.
در مورد بوت لودر خدمتتوت عرض کنم که من فقط یک ای پی و پسورد داشتم.شما میتونید بگید با ریموت چطوری عکس میگرفتم که شما دیگه به خودتون زحمت ندیدن که گوشزد نکنید !!
یعنی میخواین بگین این vps که گرفتم خوب نیست ؟:-<
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baghebahar
ببخشید شما با شهر سرور نسبتی دارین ؟؟؟؟
در مورد پیگیری هم تاپیک را واضع نوشتم شما اگر نخوندین پست را بی جهت پست ندازید و جبهه گیری نکنید.
در مورد بوت لودر خدمتتوت عرض کنم که من فقط یک ای پی و پسورد داشتم.شما میتونید بگید با ریموت چطوری عکس میگرفتم که شما دیگه به خودتون زحمت ندیدن که گوشزد نکنید !!
سلام
من نه با مدیر این شهر سرور ارتباطی دارم و نه دوستم اما همونطوری که توی بحثی که خودتون باز کردید گفتم بازم اینجا هم میگم کار درستی نمیکنید که آبروی کسی و سایتی را میبرید ( البته به اشتباه )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Xfise
سلام
من نه با مدیر این شهر سرور ارتباطی دارم و نه دوستم اما همونطوری که توی بحثی که خودتون باز کردید گفتم بازم اینجا هم میگم کار درستی نمیکنید که آبروی کسی و سایتی را میبرید ( البته به اشتباه )
دوست عزیز حرف شما متین - من روز اول که با اقایون تماس گرفتم اقای تمیس پذیرفت که اشتباه از خودشون بود-منم گیر ندادم گفتم فقط اقا بی زحمت کار ما را راه بندازید.روز بعدش سرور را دادند و بعد مشکلات دیگه ایجاد شد.
نکته دیگه هم اینکه که اقایون انگـــار طلب کار من بودند.روز اول جواب تیکت دادند روز دوم و سوم دیگه جواب تیکت هم ندادند.تماس هم که گرفتم بهشون گفتم اقا نمیتونید سرویس بدید هزینه ما را برگشت بدین بریم.اقای تمیس گفت چرت و پرت نگو - اقایونی که اومدن از من اشکال گرفتند به دلیل تایپک خودشون را برای یک روز جای ما بگذارند.بی جهت قضاوت نکنند.:68::53:
آقا پس کی این vps ما آماده میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-<
آقا
عزیزم
سرورم
ازتون خواهش می کنم که اینجا درمورد سایت چیزی نزنید!
یک بار یک چیزی را می گن دیگه