-
پاسخ : برای نحستین بار با پهنای باند نامحدود | فروش سرور مجازی ایران با پهنای باند واقعا یا کاملا نامحدود | فروش ویژه بدون محدودیت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_nekou
جالب هست
کل پست های ایشان پاک شد
و بعد توسط ادمین نالایق این فروم به دلیل نقض قوانین امضا برای یک هفته بلاک شدند
دوست گرامی
این کارهای شما چیزی از کار زشتتون کم نمیکنه
مطمئنا گروه آرات منتظر شکایت شما هست
و همچنین به همکاری گروه حقوقی شاتل پیگیر شکایت از شما افراد سودجو هستیم
به زودی در دادگاه منتظرتان هستیم
شما؟
سنگ کجا رو می زنید؟
ما با استقبال کامل منتظر شکایت هستیم ! :)
هیچ اخطاری از شاتل دریافت نشده...
و همچنان به ارائه سرویس نیز ادامه خواهیم داد!
د
-
پاسخ : برای نحستین بار با پهنای باند نامحدود | فروش سرور مجازی ایران با پهنای باند واقعا یا کاملا نامحدود | فروش ویژه بدون محدودیت
من با دقت و بدون طرفداري پستها را مشاهده كردم و خواندم
تنها چيزي كه دستگير بنده شد بعضي دوستان چون خود نميتوانند همچين آفري بدهند فقط به نظر قصد تخريب دارند
جالب هست كه كسي از مشتريان ايشان ( آقاي hossina ) هم شكايتي ندارد !
فقط توهين به همه حتي ادمين سايت !
عجيبه يكم كاراي دوستان ، به نظرم اگر قصدتون اين بود كه كاري مشابه هم بديد با خود ايشان هماهنگ ميكرديد مطمئنم جواب ميدادن همانطور كه با توهين هاي فراوان باز هم محترمانه جواب ميدن !!
-
لطفا در خواست سرور میکروتیک نکنید ( فقط به روتر ها داده میشه که مجوز رسمی دارن )
دو عدد سفارش میکروتیک عودت وجه شد!
همه سیستم عامل ها نصب می شوند به جز میکروتیک
-
-
بله دوست عزیز!
لطفا تیکت کنید استعلام بگیرید
در صورت پر شد سرور یا اتمام ای پی با شما هماهنگ میکنیم به توافق می رسیم با پیشنهاد های ویژه بخش فروش
-
یک آی پی فعال از وی پی اس روش ویندوز نصب باشه ارسال کنید اگه دسترسی خوبی داره تیکت ارسال کنم .
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
سلام
با هارد 500 نداری؟
سلام
بله ارائه میشه
سرور دارای 4 عدد هارد 500 گیگ بود
که ارتقا داده شد 1 عدد هارد sas برای مجازی ساز و سرویس های حرفه ای
و 3 عدد هارد 1ترابایت
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
کدوم دیتاسنتر ؟
شاتل !
-
درود
تمامی گفته های و بی اخترامی ها در این تاپیک رو تا به اینجا مطالعه کردم و نظر بنده اینه جناب hosinaa هیچگونه کار اشتباهی انجام نداده و در حال حاضر یکی از فروشندگان سرور مجازی ایران و ... هستند
شما هم در صورتی که مایلید تاپیک فروش ایشون رو تخریب کنید و یا درباره پهنای باند بحث کنید خیلی آسوده در پ . خ و یا راه های ارتباطی با جناب hosinaa در ارتباط باشید نه اینکه گفته هایتون رو با مدرک یا بی مدرک در تاپیک قرار بدید این بی احترامی به ایشان است
کلام آخر ، کار ایشون تایید میشه ، موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosinaa
شاتل !
پرت 100 mb?!
هارد ssd هم دارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
پرت 100 mb?!
هارد ssd هم دارید؟
پورت 1000 هست که تا 22 مگابایت از یک سایت دانلود نرم افزار ایرانی دانلود گرفته شده!
ولی به خارج 2مگ بیشتر نیست ( کلیه دیتاسنترها همینطور هستند )
هارد sas موجود هست در سرور که به صورت حرفه ای ارائه شده و کامل اجاره شده
در حال حاضر 3هارد 1ترابایت sata iii 7200 rpm wd موجود هست
-
ای پی برای پینگ برای من پ خ کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
ای پی برای پینگ برای من پ خ کنید
تیکت ارسال کردید!
پاسخ داده شد.
-
سرویس های با پلان هی مختلف با تخفیف های دیگر نیز ارائه میشه
رم بالا تر از 1گیگ تا 8 گیگ نیز ارائه میشه
هارد تا 2ترابایت نیز ارائه میشه
ای پی به تعداد محدود می باشد
پهنای باند کاملا نامحدود
سیستم عامل ها همه به جز میکروتیک نیز ارائه میشه
بهترین پورت
بهترین پهنای باند کشوری
بهترین پینگ 4.2.2.4
و بهترین پینگ به اینترنت شما از time: 16
-
سلام
بی زحمت قیمت هارد 500 و رم 2 رو بگو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
سلام
بی زحمت قیمت هارد 500 و رم 2 رو بگو
سرور رم 2 گیگابایت با هارد 500 گیگابایت : ماهیانه 199.000 تومان
تعرفه اصلی پلان بالا : 320تومان که در صورت خرید با قیمت 199 تومان به صورت دائمی ماهانه با همین قیمت می توانید تمدید نمایید!
کنسول ریبوت نیز برای شما فعال خواهد شد
-
تخفیف ویژه 20% برای 10 نفر اول که سفارش را ثبت و پرداخت نمایند
تحویل 24 تا 48 ساعت خواهد بود
کد تخفیف : IR-Unlimited
تاریخ شروع : 1392/08/22
تاریخ انقضا : 1392/08/25
به مدت سه روز
موجودی : 10 عدد
-
من یه سرور میخوام با هارد 100 گیگ
رمش هم همون 1 گیگ باشه کافیه
فقط پهنای باند نامحدود میخوام
ممنون میشم قیمت رو ذکر کنید؟
فقط میخوام بدونم اینکه رمش 1 گیگ میشه وقتی روش ویندوز نصب کنید تا بوسیله ریموت دسکتاب بهش وصل بشم
اون موقع کم نمیاره؟
چون فقط میخوام باهاش بعضی فایلهارو از نت دانلود کنم و بعدش دوباره در یک سرور دیگه که خارج از ایران هست آپلودش کنم البته بوسیله سرور
ممنون میشم هم قیمت رو بگید و هم جواب سوالم رو تا خیالم راحت بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParsDown
من یه سرور میخوام با هارد 100 گیگ
رمش هم همون 1 گیگ باشه کافیه
فقط پهنای باند نامحدود میخوام
ممنون میشم قیمت رو ذکر کنید؟
فقط میخوام بدونم اینکه رمش 1 گیگ میشه وقتی روش ویندوز نصب کنید تا بوسیله ریموت دسکتاب بهش وصل بشم
اون موقع کم نمیاره؟
چون فقط میخوام باهاش بعضی فایلهارو از نت دانلود کنم و بعدش دوباره در یک سرور دیگه که خارج از ایران هست آپلودش کنم البته بوسیله سرور
ممنون میشم هم قیمت رو بگید و هم جواب سوالم رو تا خیالم راحت بشه
سلام
قیمت رم یک گیگ با هارد 100 گیگ
ماه اول 89 تومان
ماه بعد: 110تومان ( تمدید )
پهنای باند نامحدود
رم یک گیگ برای ویندوز 2003 مشکلی نداره
برای ویندوز 2008 که اپلود و دانلود بهتری داشته باشید بیشتر پیشنهاد میشه که بستگی به فشار کارتون از 2گیگ تا 4گیگ پیشنهاد میشه
کلا برای پروسه خرید 2چیز مطرح هست که به نتیجه کل برسیم
1) یا مشخصات که می خواهید کامل بگید ما قیمت بدیم یا اینکه از پلان ها و افرهای ما استفاده کنید
2) یا مبلغ نهایی که مورد نیاز کارتون هست و می توانید پرداخت کنید اعلام کنید آفر ارائهه میشه
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosinaa
سلام
قیمت رم یک گیگ با هارد 100 گیگ
ماه اول 89 تومان
ماه بعد: 110تومان ( تمدید )
پهنای باند نامحدود
رم یک گیگ برای ویندوز 2003 مشکلی نداره
برای ویندوز 2008 که اپلود و دانلود بهتری داشته باشید بیشتر پیشنهاد میشه که بستگی به فشار کارتون از 2گیگ تا 4گیگ پیشنهاد میشه
کلا برای پروسه خرید 2چیز مطرح هست که به نتیجه کل برسیم
1) یا مشخصات که می خواهید کامل بگید ما قیمت بدیم یا اینکه از پلان ها و افرهای ما استفاده کنید
2) یا مبلغ نهایی که مورد نیاز کارتون هست و می توانید پرداخت کنید اعلام کنید آفر ارائهه میشه
موفق باشید
نمیخواستم بیشتر ز 70 تومان هزینه کنم
پس ممنون میشم نسبت به این آفر بدید
آخه فقط ازش برا دانلود و آپلود در سرور دیگه ای که خارج از ایران هست استفاده میکنم
چون سایتی که میخوام ازش دیتاهارو بیرون بکشم اومده دانلود ای پی های خارجی رو از سرورش بسته برا همین این سرور رو دارم میخرم که محدودیتشو دور بزنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParsDown
نمیخواستم بیشتر ز 70 تومان هزینه کنم
پس ممنون میشم نسبت به این آفر بدید
آخه فقط ازش برا دانلود و آپلود در سرور دیگه ای که خارج از ایران هست استفاده میکنم
چون سایتی که میخوام ازش دیتاهارو بیرون بکشم اومده دانلود ای پی های خارجی رو از سرورش بسته برا همین این سرور رو دارم میخرم که محدودیتشو دور بزنم
متاسفانه با پهنای باند نامحدود زیر 89 ت ارائه نمیشه..!
که می تونید با این تخفیف ماه اول 20% تخفیف بگیرید
فکر میکنم شما برای 1-2 ماه نیاز دارید تا کل اطلاعات سایت دانلود کنید..!
تصمیم با شماست!
تخفیف 20% ارائه شده با هارد 50گیگ خدمتتون ارائه میکنیم
با مشخصات که ذکر کردید قیمت داده شد
با مبلغ 70 تومان دقت کنید سرور پایین ترین افر هم این قیمت نیست!
و در صورت نیاز می تونیم با پهنای باند محدود به شما ارائه کنیم سرور مجازی با 200 گیگ پهنای باند 75تومان از دیتاسنتر اسیاتک
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosinaa
متاسفانه با پهنای باند نامحدود زیر 89 ت ارائه نمیشه..!
که می تونید با این تخفیف ماه اول 20% تخفیف بگیرید
فکر میکنم شما برای 1-2 ماه نیاز دارید تا کل اطلاعات سایت دانلود کنید..!
تصمیم با شماست!
تخفیف 20% ارائه شده با هارد 50گیگ خدمتتون ارائه میکنیم
با مشخصات که ذکر کردید قیمت داده شد
با مبلغ 70 تومان دقت کنید سرور پایین ترین افر هم این قیمت نیست!
و در صورت نیاز می تونیم با پهنای باند محدود به شما ارائه کنیم سرور مجازی با 200 گیگ پهنای باند 75تومان از دیتاسنتر اسیاتک
آره فوقش 3 ماه اینا ازش استفاده خواهم کرد
آخه نکه گفتید برا ماهای بعدی 110 تومن میشه برا همین
یه سوال تو تاپیک یه فروشنده دیگه در همین فروم اونم پهنای باند نا محدود میده و رمش هم 1 گیگ هست و هاردش هم 150 گیگ و هزینش شده 70 تومن
خب چطوری برا اون میصرفه ولی برا شما نه چون هر دوتون از یک دیتاسنتر آفر میدید دادا؟
راستی با 2 گیگ رم بعلاوه 100 الی 150 گیگ هارد هزینه چقدر میشه
البته با پهنای باند نا محدود؟
و نیز میتونید بگید دیتاسنتر حداقل چه سرعتی از پورت رو تضمین میکنه که کمتر از اون سرعت نده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParsDown
آره فوقش 3 ماه اینا ازش استفاده خواهم کرد
آخه نکه گفتید برا ماهای بعدی 110 تومن میشه برا همین
یه سوال تو تاپیک یه فروشنده دیگه در همین فروم اونم پهنای باند نا محدود میده و رمش هم 1 گیگ هست و هاردش هم 150 گیگ و هزینش شده 70 تومن
خب چطوری برا اون میصرفه ولی برا شما نه چون هر دوتون از یک دیتاسنتر آفر میدید دادا؟
راستی با 2 گیگ رم بعلاوه 100 الی 150 گیگ هارد هزینه چقدر میشه
البته با پهنای باند نا محدود؟
و نیز میتونید بگید دیتاسنتر حداقل چه سرعتی از پورت رو تضمین میکنه که کمتر از اون سرعت نده؟
سلام
هدف کمک به شما هست دوست گرامی! که خرید موفقی داشته باشید چه از سایت ما چه از سایت دیگه
مطمئنن وقتی که برای شما گذاشته میشه توضیح داده میشه برای خرید 100% شما نیست.
سرور ایران از 15ت داریم تا...
-
تا 30 آبان تخفیف ادامه دارد 20 تا 30% تخفیف
لینک اطلاعیه و توضیحات بیشتر سایت : اطلاعیه ها - AriyaCenter | مرکز فناوری ارتباطات آریاسنتر
-
کانفیگ هم می کنین ؟
لینوکس میخوام
میخوام با stunnel وصل بشه به سرور خارجم
روی سرور خارج stunnel موجوده .
-
سلام این آی پی از رنج شماست ؟ 94.232.168.210
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TakFarsCom
کانفیگ هم می کنین ؟
لینوکس میخوام
میخوام با stunnel وصل بشه به سرور خارجم
روی سرور خارج stunnel موجوده .
خیر دوست محترم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azadfalah
سلام این آی پی از رنج شماست ؟ 94.232.168.210
نه برای ما این نیست!
-
تخفیف 30% به مناسبت روز دانشجو تا 16 آذر
جهت سفارش به بخش فروش تیکت ارسال کنید
سرور با رم 512 با پهنای باند نامحدود نیز ارائه می شود!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosinaa
سلام
پیغام خصوصی ارسال شد!
لطفا چک کنید!
سلام لطفآ ip ّرای تست..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
clack
سلام لطفآ ip ّرای تست..
به صورت خصوصی ارسال شد!
موفق باشید
پایان تخفیف روز دانشجو 16 آذر می باشد
تخفیف جهت خرید مجدد 40%
جهت خرید جدید 30%
و سرور 512 که هم اکنون در لیست محصولات قرار گرفت ( بدون تخفیف می باشد )
-
سرور مجازی ایران با پهنای باند کاملا نامحدود
سفارش جدید: 30% تخفیف
سفارش مجدد : 40%
تمدید : 10%
CLICK PLAN IRAN UNLIMITED VPS
-
فرا رسیدن روز دانشجو بر مجاهدان سنگرهای دانش و بینش
دانشجویان باایمان و حقیقت جوی ایران اسلامی گرامی باد . . .
از طرف گروه آریــاسنتــر
-
داستان پهنایه باند نا محدود چی هست ؟!
من الان برای میزبانی ایران به مشکل پهنایه باند برخوردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
داستان پهنایه باند نا محدود چی هست ؟!
من الان برای میزبانی ایران به مشکل پهنایه باند برخوردم
داستان نیست
سرورهای مجازی ایران با پهنای باند واقعا نامحدود
بیش از 30 کاربر در سرور در حال استفاده هستن سه ماه هست!
-
اتمام تخفیف 30%
تخفیف پایه 10% برای خرید سرور 1گیگ
و برای خرید سرور 512 5% تخفیف
تخفیف دائمی می باشد.
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Teranom
آی پی تست میدید لطفا؟
ارسال شد