-
پاسخ : 90 درصد تخفیف سرور مجازی (1gb رم = دو هزار تومان!!!)
سلام
میگم میشه با این vps یک سایت هاستینگ راه اندازی کرد ؟ البته ببخشید بنده مبتدی هستم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djmohammad
سلام
میگم میشه با این vps یک سایت هاستینگ راه اندازی کرد ؟ البته ببخشید بنده مبتدی هستم...
سلام
بله اما مدیریت سرور بعهده شماست ما کنترل پنل انتخابی شما را نصب میکنیم.
-
کنترل پنل توی سایت نوشته 60000 تومان درسته ؟ یعنی نصب یک whm هم پولیه یا با کد تحفیف این هم صفر میشه ؟
-
میزان استفاده از سی پی یو چقدمیباشد؟؟
-
برای whm چقدر میگیرید ؟
اونم ماهیانه است هزینه اش یا سالیانه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djmohammad
کنترل پنل توی سایت نوشته 60000 تومان درسته ؟ یعنی نصب یک whm هم پولیه یا با کد تحفیف این هم صفر میشه ؟
نه عزیز 60 هزار تومان بابت هزینه ماهیانه لایسنس سی پنل هست نصب بصورت رایگان انجام میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fun3enter
میزان استفاده از سی پی یو چقدمیباشد؟؟
یک Core
-
میگم این سی پنل نال شدش وجود نداره ؟
حتما باید لایسنس تهیه کرد ؟
-
الان من یه سرور سفرش بدم و کنترل پنل دایرکت ادمین هم سفارش بدم.ماهیانه چقدر میشه ؟
سرور با رم یک گیگ
-
هزینه ماه اول : 22,000 تومان
هزینه تمدید : 40,000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مدیریت
الان من یه سرور سفرش بدم و کنترل پنل دایرکت ادمین هم سفارش بدم.ماهیانه چقدر میشه ؟
سرور با رم یک گیگ
-
سلام
آیا فیک بود ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
شما همکارشون هستین که میدونید تمهیداتی اندیشه کرده اند ؟! من هیچ منافعی این وسط ندارم هر چی هم گفتم به این خاطر بود که رفتارشون غیر حرفه ای بود چون اینقدر مشکوک شدم که با یکی از دوستان عضو شدم تا ببینم صفحه ی بانکی فیک هست یا نه !!!
-
طبق قوانین آمریکا استفاده از نال شده ها ممنوع هست. در صورت ارسال شکایت بایستی رسیدگی کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djmohammad
میگم این سی پنل نال شدش وجود نداره ؟
حتما باید لایسنس تهیه کرد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr(s).Anonymous
توجه داشته باشید
Visperad (یا Ground.ir) مالک سخت افزار - شبکه - IP ها - پهنای باند داخل فضای خودشون هستند.
اینطور که بنده با سابقه آقای حاجیانی آشنا هستم تمامی سرویس هاشون دارای کیفیت بسیار بالا هستند.
با چک کردن نتورکشون هم میتونید گستردگی کار ایشان را ببینید.
دیتاسنتر سرور روم یا .... visperad توسط یک شخص کاملا ایرانی در امریکا مدیریت میشه
چند تاپیک شکایت از این سایت هم در wht.com موجود هست + چند شکایت دیگه به علت دور زدن تحریم های امریکا
ممنون میشم استارتر عزیز در مورد این سایت توضیحات کافی ارائه بده
سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
دیتاسنتر سرور روم یا .... visperad توسط یک شخص کاملا ایرانی در امریکا مدیریت میشه
چند تاپیک شکایت از این سایت هم در wht.com موجود هست + چند شکایت دیگه به علت دور زدن تحریم های امریکا
ممنون میشم استارتر عزیز در مورد این سایت توضیحات کافی ارائه بده
سپاس
دوست گرامی طبق قوانین امریکا ارائه سرویس به مردم ایران کاملاً قانونیست اما ارائه خدمات به ارگانهای دولتی ایران، خلاف قوانین امریکاست که خوشبختانه هیچ ارگان دولتی تاکنون از Visperad خدماتی دریافت نکرده است.
مدتی پیش تاپیکی در WHT در مورد دور زدن تحریم ها باز شد که بهمین دلیل بجایی نرسید، در مورد شکایات دیگر من اطلاعی ندارم اگر لینک آنها را ذکر کنید میتوانم توضیح دهم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WGB
سلام
آیا فیک بود ؟
اون موقع که من تست کردم فیک نبود . چطور مگه الان فیک کردید ؟ :d
-
یک عدد وی پی اس دریافت شد. کیفیت هم متوسط رو به بالا
مشکل اصلی من پینگ بالا با سروره که مشکل از جای دیگه است :-|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mzn928
یک عدد وی پی اس دریافت شد. کیفیت هم متوسط رو به بالا
امیدوارم همیشه راضی باشید.
-
با توجه به نوع تخفیف، این بسته ها در ماه اول بدون تعویض سیستم عامل میباشد. دوستانی که مایل به تغییر سیستم عامل در ماه اول هستند با اخذ هزینه قابل انجام است.
* پس از تمدید امکان تغییر سیستم عامل بصورت رایگان وجود دارد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian.developer
دوست گرامی طبق قوانین امریکا ارائه سرویس به مردم ایران کاملاً قانونیست
باسلام
متاسفانه چنین موردی که فرمودید اصلا صحت نداره و تحریم های اعمال شده در این مورد به صورت سراسری هست
ما خیلی تلاش کردیم از چندین دیتاسنتر کوچک اقدام به تهیه سرور کنیم که این امر به انجام برسید
موارد بسیاری برای مثال زدن هست
موفق باشید
-
از اینجا مطالعه کنید
BBCPersian.com | صدای شما | لغو تحریم فروش تکنولوژی ارتباطی به ایران از سوی آمریکا؛ نظرات شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
باسلام
متاسفانه چنین موردی که فرمودید اصلا صحت نداره و تحریم های اعمال شده در این مورد به صورت سراسری هست
ما خیلی تلاش کردیم از چندین دیتاسنتر کوچک اقدام به تهیه سرور کنیم که این امر به انجام برسید
موارد بسیاری برای مثال زدن هست
موفق باشید
-
حداقل اطلاعات شخصی برای ثبت نام و خرید سرویس، نام، شهرت، شماره تماس، شهر و آدرس میباشد تاییدیه اطلاعات در حال حاضر بصورت تلفنی انجام میشود. لذا دوستان باید حداقل چهار مورد اول را با دقت وارد نمایید.
دوستانی که تاکنون خرید کرده اند و این اطلاعات را وارد نکرده اند هرچه زودتر اطلاعات خود را از طریق تیکتی که برایشان ارسال شده اصلاح کنند.
*** بدیهیست که اگر دوستی مایل به ارسال اطلاعات نباشد میتواند با ارسال شماره کارتی که با آن خرید را انجام داده و کسر کارمزد بانکی انتقال وجه انجام و هزینه دریافتی عودت میشود.
-
آقای persian.developer پشتیبان سایتتون به من هم گفت که تماس میگیره برای تایید ایشون تماس گرفتند و من نتونستم جواب بدم و قرار شد بعدا اطلاع بدم که تماس بگیره. ولی حالا سرویس به من تحویل داده شده. هنوزم باید اطلاعاتم تائید بشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mzn928
آقای
persian.developer پشتیبان سایتتون به من هم گفت که تماس میگیره برای تایید ایشون تماس گرفتند و من نتونستم جواب بدم و قرار شد بعدا اطلاع بدم که تماس بگیره. ولی حالا سرویس به من تحویل داده شده. هنوزم باید اطلاعاتم تائید بشه ؟
دوست گرامی لطفا یک تیکت بفرستید تا من کار شما رو پیگیری کنم، ممکنه در آینده نزدیک سرویس شما بسته بشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mzn928
آقای
persian.developer پشتیبان سایتتون به من هم گفت که تماس میگیره برای تایید ایشون تماس گرفتند و من نتونستم جواب بدم و قرار شد بعدا اطلاع بدم که تماس بگیره. ولی حالا سرویس به من تحویل داده شده. هنوزم باید اطلاعاتم تائید بشه ؟
دوست گرامی من دیشب تماس گرفتم اما پاسخ ندادید، لطفا زمان و شماره تماسی که پاسخگو هستید را در بخش پشتیبانی سایت یا پیام خصوصی ذکر کنید.
-
تا کی فروش با تخفیف 90 درصدی برای ماه اول ادامه دارد؟ (چند تا وی پی اس دیگه خالیه ؟ )
ای پی جهت پینگ بفرمایید ؟
مقدار سی پی یو ای که به هر کور اختصاص میدید چقدره ؟
وضعیت p2p؟
سرعت آپلود و دانلود رو لیمیت کردید یا نه و معمولا از چقدر پایین تر نمی آید ؟ از Speedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Test استفاده کنید واسه تست
وب سرور و کنترل پنل ( رایگان ها را) به صورت رایگان نصب میکنید ؟
دسترسی کامل root میدهید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARZADFREE
تا کی فروش با تخفیف 90 درصدی برای ماه اول ادامه دارد؟ (چند تا وی پی اس دیگه خالیه ؟ )
زمان دقیقی برای آن تعیین نکرده ایم اما چند روز قبل از اتمام زمان در همین تاپیک اطلاع رسانی میکنیم، مشکلی از بابت تعداد سفارش وجود نداره سرور جدید جایگزین خواهد شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARZADFREE
ای پی جهت پینگ بفرمایید ؟
192.30.84.2
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARZADFREE
مقدار سی پی یو ای که به هر کور اختصاص میدید چقدره ؟
2GHz 15MB cache
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARZADFREE
وضعیت p2p؟
مشکل نقض قوانین کپی رایت هست. در صورتی که نقض قوانین کپی رایت دیده بشه وقت میدهیم فایلها رو پاک کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARZADFREE
سرعت آپلود و دانلود رو لیمیت کردید یا نه و معمولا از چقدر پایین تر نمی آید ؟ از Speedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Test استفاده کنید واسه تست
بزودی سرعت دانلود با استفاده از لینکهای مختلف را قرار خواهم داد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARZADFREE
وب سرور و کنترل پنل ( رایگان ها را) به صورت رایگان نصب میکنید ؟
بله نصب رایگان انجام میشود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARZADFREE
دسترسی کامل root میدهید ؟
بله.
-
بعد از این که پهنای باند Premium تمام شد، در طول اون دوره تا انتهای دوره چه اتفاقی میوفته؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
d3m0n3y3z
بعد از این که پهنای باند Premium تمام شد، در طول اون دوره تا انتهای دوره چه اتفاقی میوفته؟
با توجه به پهنای باند Free که ما بر روی شبکه داریم در حال حاضر از بابت پهنای باند سختگیری نمیشود و ممکن است کاربری بتواند تا چند برابر پهنای باند در نظر گرفته شده مصرف کند، اگر در آینده استفاده کل سرورهای مجازی (کل سرور اختصاصی) بیش از مقدار در نظر گرفته توسط ما شد به مانیتورینگ رو میآوریم، با تمام شدن پهنای باند سرویس بسته میشود و کاربر باید پهنای باند اضافه خریداری کند، البته قبل از بستن سرویس حتما به کاربر اطلاع خواهیم داد.
*** در ضمن هرگونه DDOS بر روی شبکه بدون اطلاع قبلی سرویس کاربر مسدود خواهد شد.
-
دوستان تائید میشه ؟ سفارش بدم؟
-
سرویس موجود دارین الان
رمان تحویل چقدره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p0lice
سرویس موجود دارین الان
رمان تحویل چقدره؟
بله دوست گرامی.
نقل قول:
رمان تحویل چقدره؟
زمان تحویل حداکثر 24 ساعت هست، اما زودتر انجام خواهد شد.
-
یه سرویس سفارش دادم
هزینه انلاین پرداخت شد
-
کیفیت سرورها خیلی افتضاه داداش
پنل ریبوت هم که نداره رستارت کنیم یا...
الان سه روزه هنگ کرده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
php dady
کیفیت سرورها خیلی افتضاه داداش
پنل ریبوت هم که نداره رستارت کنیم یا...
الان سه روزه هنگ کرده
سلام
دوست گرامی سرویسها از چه نظر نظر مشکل داره؟ واضح توضیح دهید تا پیگیری کنیم.
در مورد پنل ریستارت هم از ابتدا ما گفتیم در حال حاضر نداریم و چیزی نیست که از کاربر پنهان کنیم، آیا شما تاکنون تیکتی فرستاده اید؟ برای ریستارت تیکت بفرستید همکاران در کوتاه ترین زمان ممکن درخواست شما را انجام خواهند داد.
-
سلام
سرور همکار عزیز persian.developer تایید میشه فعلا که تا الان در نصب برنامه و موارد دیگه مشکلی نبود ولی آپ تایم را الان نمیشه در موردش نظری داد امیدوارم مشکلی از این نظر هم نباشه
نسبت به قیمت خوبه بنده برای قیمت کمی که داشت کمی شک کردم یکی برای تست گرفتم حدود 3 ساعت زمان برد تحویل دادند
فعلا که برای ..... کانفیگ کردم خوب بوده البته استفاده شخصی
----------------------------------
در جواب php dady هم یه توصیه داشته باشم که اگر شما کیفیت بالاتر نیاز دارید سرور اختصاصی بگیرد یا اینکه حداقل برای یک سرور مجازی 100.000 هزینه کنید
برای سروری با این قیمت به نظرم کیفیت در حد خوبی هست و اینکه اول در پشتیانی سایت مطرح کنید به نتیجه نرسید بعد اینجا با دلیل و مدرک کافی اعلام کنید
و در پایان امیدوارم بتونند با این قیمت سرویس دهی مناسبی داشته باشند که نه برای خودشون مشکلی باشه نه کاربران
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arvin_b
سلام
سرور همکار عزیز
persian.developer تایید میشه فعلا که تا الان در نصب برنامه و موارد دیگه مشکلی نبود ولی آپ تایم را الان نمیشه در موردش نظری داد امیدوارم مشکلی از این نظر هم نباشه
نسبت به قیمت خوبه بنده برای قیمت کمی که داشت کمی شک کردم یکی برای تست گرفتم حدود 3 ساعت زمان برد تحویل دادند
فعلا که برای ..... کانفیگ کردم خوب بوده البته استفاده شخصی
در جواب
php dady هم یه توصیه داشته باشم که اگر شما کیفیت بالاتر نیاز دارید سرور اختصاصی بگیرد یا اینکه حداقل برای یک سرور مجازی 100.000 هزینه کنید
برای سروری با این قیمت به نظرم کیفیت در حد خوبی هست و اینکه اول در پشتیانی سایت مطرح کنید به نتیجه نرسید بعد اینجا با دلیل و مدرک کافی اعلام کنید
و در پایان امیدوارم بتونند با این قیمت سرویس دهی مناسبی داشته باشند که نه برای خودشون مشکلی باشه نه کاربران
موفق باشید
سپاس از تایید شما، در مورد مشکلات این دوستمون با توجه به اینکه ایشان از ویندوز سرور 2003 (بروزرسانی نشده) استفاده میکنند مشکلاتی از بابت آپدیت وجود داره که در حال پیگیری هستیم در آینده نزدیک حل خواهد شد دوستانی که با ویندوز 2003 مشکل دارند و امکان تغییر سیستم عامل برایشان وجود دارد میتوانند درخواست دهند تا سیستم عامل بصورت رایگان به یکی از نسخه های ویندوز 2008 تبدیل شود.
-
هرکسی دیگه ای اگر استارتر تاپیک بود بنده سفارش نمیدادم اصلا !
ولی دیدم ایشون هستن با کلُه اومدم و رفتم توی سایتشون سفارش دادم . 2بار هم تلفنی تاییدیه اطلاعات گرفتن ( که این کارشون مورد پسند هست )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
دوست عزیز جسارت نباشه اما این ره که میروید به ناکجا آباد است .
باز هم میگم قصد جسارت ندارم اما این طرز فروش بیشتر شبیه کسانی هست که میان تو یاهو یک send to all میدن و قصد فروش سرور دارن . یعنی من با دیدن سایت شما و طرز تاپیک زدن شما مخم سوت کشید که دو نفر عضو 2008 - 2009 چرا باید همچین کاری کنن ؟ یک سایت که یک ایندکس درب و داغون هست با یک whmcs که حتی روی فارسی سازی اون هم کار نشده ! نه شماره تماسی در سایت نه قانونی نه چیزی !!! عملا فکر کردم 5 دقیقه هست که whmcs و سایت راه انداختین رفتم با google cache چک کردم ! منی که هیچ شناختی از شما ندارم وقتی میبینم اطلاعاتی که از شما دارم یک اکانت انجمن هست و یک سایت که دامنه اش رو به موت و هیچ شماره و چیزی در سایت قرار داده نشده باید شک کنم ! یکم روی سایت کار کنید و برای تاپیکی که میزنید وقت بذارید بهتر از فروش وی پی اس 2000 تومنی نتیجه میگیرید ! چه بسا افرادی که با 2000 تومن وی پی اس میگیرن شروع به اتک نکنن !
امیدوارم انتقاد سازنده حساب کنید نه چیز دیگه .
خیلی معذرت میخوام . در قالب یک مثال اعتراضم به شما رو اعلام میکنم
یعنی اگر یک سایت وردپرسی که نصب 5 دقیقه ای معروفی داره رو با قالب پیش فرضش جلوی شما بزارن. و همچنین یک قالب html که خوشکل موشکلش کردن و گرافیکی تر هست، شما بازهم میگی وردپرس سیستم بیخودیه و حتما یه مشکلی داره که قالبش ساده هست؟؟
ظاهر رو ول کنید. باطن مهمه. ( همون جمله مردم عقلشون به چشمشونه... )
مهم کیفیت کار هست که به مرور مشخص میشه.
-
پشتیبانی ایشون حرف نداره
هر لحظه جواب میدین. تلفن.پیامک.تیکت.ایمیل
خداییش درستع من هنوز از سرور خریداری شده استفاده نکردم.اما ازشون راضی هستم.
تایید میشن 100%
پشتیبانی و کیفیت = 20
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
هرکسی دیگه ای اگر استارتر تاپیک بود بنده سفارش نمیدادم اصلا !
ولی دیدم ایشون هستن با کلُه اومدم و رفتم توی سایتشون سفارش دادم . 2بار هم تلفنی تاییدیه اطلاعات گرفتن ( که این کارشون مورد پسند هست )
خیلی معذرت میخوام . در قالب یک مثال اعتراضم به شما رو اعلام میکنم
یعنی اگر یک سایت وردپرسی که نصب 5 دقیقه ای معروفی داره رو با قالب پیش فرضش جلوی شما بزارن. و همچنین یک قالب html که خوشکل موشکلش کردن و گرافیکی تر هست، شما بازهم میگی وردپرس سیستم بیخودیه و حتما یه مشکلی داره که قالبش ساده هست؟؟
ظاهر رو ول کنید. باطن مهمه. ( همون جمله مردم عقلشون به چشمشونه... )
مهم کیفیت کار هست که به مرور مشخص میشه.
سپاس از لطف شما دوست نادیده، امیدوارم با انتقادات و پیشنهادات شما بتوانیم کیفیت را بهتر کنیم.
-
پشتیبانیشون که خیلی خوبه حقیقتا . ساعت 2و نیم شب تیکت زدیم دو دقیقه ای پاسخ دادن ..