پاسخ : هرگز گول اینترنت پرسرعت adsl مخابرات را نخورید (مخصوصا خراسانی های عزیز)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
akbari
شرکت های خصوصی هم با ارتقا تجهیزات خود می توانند بر روی فیبر سرویس بدهند
یعنی خود این شرکت ها ارتقا نمی دن ؟ ! چون من شنیده بودم مخابرات چون هزینه خرید این تجهیزات از کشور چین رو متقبل شده و به نوعی واردات این تجهیزات با مخابرات بوده اجازه این کار رو به شرکت های خصوصی نمیده . به عبارتی یک نوع انحصار طلبی در ارائه اینترنت پرسرعت روی بستر فیبر نوری راه انداخته و شرکت های خصوصی رو نمیزاره روی بستر فیبر نوری ارائه خدمات بدن .
من در مشهد هستم.ترافیک بنده از پریروز ساعت 14 صفر شده. بیشتر دوستانم این طور هست.
برای کسی دیگه این مشکل هست/
پشتیبانی که جواب دررست نمیدن
دوستان عزیز مخابرات کلا رفت تو تحریم :d دیگر خدمات اینترنتی کلا نمیتونه بده یعنی اینترنت مخابرات برای همه جای کشور کنسل شد
از شر اینترنت مخابرات راحت شدید
مشهدیا عزیز نظر بنده اینه یا از شاتل خریداری کنید اینترنت یا نمایندگان های وب (نوین گستر ) خدمات با کیفیتی دارن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khanihost_ir
دوستان عزیز مخابرات کلا رفت تو تحریم :d دیگر خدمات اینترنتی کلا نمیتونه بده یعنی اینترنت مخابرات برای همه جای کشور کنسل شد
از شر اینترنت مخابرات راحت شدید
مشهدیا عزیز نظر بنده اینه یا از شاتل خریداری کنید اینترنت یا نمایندگان های وب (نوین گستر ) خدمات با کیفیتی دارن
مشکل اینجاس که روی خط های pcm و فیبر نوری غیر از مخابرات مزخرف از شرکت دیگه نمیشه اینترنت گرفت
من از سال 88 دارم از اینترنت مخابرات اصفهان استفاده میکنم اول که سرویس میدادن خوب بود شبانه رایگان هم داشت شبی 5-6 گیگ دانلود داشتیم ولی از سال 90 خیلی داغون شد الان هر گیگ 3700 تومنه (اولش هر گیگ 1800 تومن بود) طرح نامحدود هم نداره و شبانه رایگان هم نداره فقط 35% تخفیف از ساعت 2 شب تا 8 صبح سرعت دانلود هم بین 120 تا 180 هست چه استفاده کنی و چه استقاده نکنی ماهی 11000 تومن هم قبض برات میاد.
همین رایگان گذاشتن اینترنت بطور شبانه و نصف قیمت بودن ترافیک کاری کرد که مخابرات دیگه نتونه سرویس بده :-b
مخابرات که اومدن برام خط رو نصب کردن گفتن که ساعت 1 وصل میشه اینجا چک میکنم قطعه زنگ میزنم میگن وصله واقعا موندم چیکار کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elmizina
مخابرات که اومدن برام خط رو نصب کردن گفتن که ساعت 1 وصل میشه اینجا چک میکنم قطعه زنگ میزنم میگن وصله واقعا موندم چیکار کنم
پیشنهاد میکنم حضوری برید مخابرات و چک کنند رانجر خططون رو زده باشند ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khanihost_ir
پیشنهاد میکنم حضوری برید مخابرات و چک کنند رانجر خططون رو زده باشند ...
فردا حتما میرم ولی گفتن وصله برای چی باید قطع باشه؟
ممکن هم هست از کابل های به قول معروف اون جعبه دم حیاط باشه :d
مشتریان ما به این مشکل برخوردند که یا رانجر بوده مشکل یا مشکل کابل ها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khanihost_ir
ممکن هم هست از کابل های به قول معروف اون جعبه دم حیاط باشه :d
مشتریان ما به این مشکل برخوردند که یا رانجر بوده مشکل یا مشکل کابل ها
خیلی ممنون
امروز یه جایی توی یک شهرستان کوچیک خراسان رضوی بودم و داشتم برای یه شرکت دولتی اینترانت راه اندازی میکردم که دیدم سرعت خیلی داغونه
با شرکت اصلی در تهران تماس گرفتم و گفتن و تا 15 روز آینده کلا اینترنت و اینترانت شرق کشور به همین روال هست و زیر ساخت داره در کل شبکه شرق کشور تغییرات ایجاد میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
یعنی خود این شرکت ها ارتقا نمی دن ؟ ! چون من شنیده بودم مخابرات چون هزینه خرید این تجهیزات از کشور چین رو متقبل شده و به نوعی واردات این تجهیزات با مخابرات بوده اجازه این کار رو به شرکت های خصوصی نمیده . به عبارتی یک نوع انحصار طلبی در ارائه اینترنت پرسرعت روی بستر فیبر نوری راه انداخته و شرکت های خصوصی رو نمیزاره روی بستر فیبر نوری ارائه خدمات بدن .
دقیقا در شهر ملارد کلیه خطوط فیبر است و تا اونجایی که من میدونم فقط 1 شرکت خصوصی سرویس میده . اطمینان داشته باشید شرکت های خصوصی وقتی یوزر از دست بدهند خیلی بهتر از مخابرات تجهیزات وارد میکنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
akbari
دقیقا در شهر ملارد کلیه خطوط فیبر است و تا اونجایی که من میدونم فقط 1 شرکت خصوصی سرویس میده . اطمینان داشته باشید شرکت های خصوصی وقتی یوزر از دست بدهند خیلی بهتر از مخابرات تجهیزات وارد میکنند
حالا باز سمت کرج بهتره. ولی تو شهرهای زیر شاخه تهران یه شرکت کوچیک اومده داره isp زده و اون منطقه رو انحصاری کرده و زیر میزی میده بعد یه 128 با 2گیگ رو داره 40 تومان از خلق ا.... میگیره.
توت شهرهای تهران تا دلت بخواد از این موارد دیده میشه
سلام دوستان
من دیدم درباره بدی های مخابرات خراسان یا شهر های دیگه میگید گفتم بیام درباره مخابرات مثلاً پایتخت ایران بگم.من الان سرعت 1024 مخابرات دارم همیشه روز ها حداقل یکی دو تا قعطی را دارم یعنی اصلاً یه روز قعطی نداشته باشم باید تعجب کنم بعد سرعتم هم که حداکثر 120 است که البته کم پیش میاد که بتونم به همین 120 هم برسم فقط در سایت های میزبانی شده در ایران مثل دانلود ها می تونم با حداکثر سرعت دانلود کنم.یکی دو ماهی هم میشه منم به این قضیه اینترانت شدن مخابرات پی بردم چون خودم هم سرور مجازی ایران دارم جالبیش اینه که همه سایت هایی که روی سرور های خارج از کشور هستند قطع میشن و اصلاً با هیچ مرورگری حتی Connect نمیشن که تازه بخوان کند بیارن اما سایت های روی ایران و سرور خودم براحتی باز میشن جالبتر اینکه بعضی اوقات شده سایت های خودم باز میشه اما سایت خود مخابرات یعنی tct.ir باز نمیشه.
پینگ هم که نگم بهتره موقع اینترانت شدن که اصلاً پینگ سایت های خارجی Time Out میده سایت های ایرانی هم پینگ نسبتاً بالایی دارند.
تازه نکته جالب دیگه اینه که تا همین یکی دو ماه پیش فکر میکردیم سیم تلفن ما فیبر نوری است اما یه روز که گفتن مشکلی در خط تلفن کل کوچه پیش آمده و بدون اجازه کلاً شماره تلفن ما هم از طرف مخابرات عوض کردن خود مخابراتی گفت که سیم ما مسی است حالا تصمیم گرفتم برم درخواست قطع بدم اما تا به حال شده چند بار که زنگ زدیم با بازار گرمی هایی که اونا کردن و چرت و پرت هایی نظیر اینکه مخابات قطع میشه همه شرکت های دیگه هم قطع میشه بعد کلاً شرکت های دیگه از مخابرات بد ترن و کلی تعریف از ارزون فروشی خودشون و نامحدود دادن و اینا کلاً خانواده منو از خرید شرکت خصوصی منصرف کردن اما دیگه کلاً تصمیم گرفتم خودم اقدام کنم و این بار هر تعریف دروغی که کردن هزار تا عیب و ایراد واقعیشون را بگم تا ببینم یارو جواب چی میده.تازه جالبتر این جاست که هر دفعه اینترنت قطع میشه من زنگ میزنم 2020 میگم چرا قعطه میگه مشکل از سرور های ماست بعد من میگم خب کی وصل میشه میگه نمی دونیم.این مکالمه من و اون خانم مخابراتی هر بار دقیقاً همینطوریه یعنی هر بار من میگم قعطه اونا میگن می دونیم از سرور های ماست بعد من میگم کی درست میشه میگن نمی دونن بعد نکته ای که در پشتیبانیشون هست اینه که خودشون هم نمی دونن دقیقاً الان وصله یا قعطه شما فقط الکی هم زنگ بزنی بگی قطعه احتمالاً بازم میگن می دونیم مشکل از سرور های ماست آخه یه بار برای من 5 دقیقه قطع شد منم درحال انجام کار خیلی مهمی بودم زنگ زدم مخابرات بعد گفت نمی دونم شاید چند ساعت دیگه وصل بشه اما تا رفتم پای کامپیوتر چند دقیقه دیگش وصل شد.
من الان چند روز دیگه می خوام برم درخواست قطع بدم به نظر شما تو تهران هم مثل این آقا تو خراسان رضوی بود قطع نمیکنن؟ یکی از دوستان ما میگه اگه برید بگید می خواین از جای دیگه اینترنت بگیرید از لجشون قطع نمیکنن به نظرتون من دقیقاً چی کار کنم قطع کنن خط تلفنم هم طوری که اون مامور مخابرات آخرین بار آمد شماره را بدون اجازه عوض کرد مسی است پس حتماً می تونم شرکت های خصوصی هم بگیرم.
یکی از دوستان ما میگه اگه برید بگید می خواین از جای دیگه اینترنت بگیرید از لجشون قطع نمیکنن به نظرتون من دقیقاً چی کار کنم قطع کنن خط تلفنم هم طوری که اون مامور مخابرات آخرین بار آمد شماره را بدون اجازه عوض کرد مسی است پس حتماً می تونم شرکت های خصوصی هم بگیرم.
======
متاسفانه این حرف حقیقت داره :-<
چند وقت پیش نمایندگی آسیاتک داشتیم و چند یوزر از مخابرات قست انتقال داشتن که از سرویس های اسیاتک استفاده کنند که یا پاسخ گو نبودند یا (دنبال نخود سیاه)
بلاخره از طرف شرکت آسیاتک یک نامه ای دادند که خودمات رانجر می زدیم بدون هیچ واسطه ای خب این بهتر بود...
شما هم باید حضوری برید تا دقیق تر کارتون انجام بدند
این مخابرات هم شورشو در آورده الکی به آدم یه جواب سرخوش میدن خطم الان 1ماه و 5 6 روزه هنوز وصل نیست مملکتی داریم ما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khanihost_ir
یکی از دوستان ما میگه اگه برید بگید می خواین از جای دیگه اینترنت بگیرید از لجشون قطع نمیکنن به نظرتون من دقیقاً چی کار کنم قطع کنن خط تلفنم هم طوری که اون مامور مخابرات آخرین بار آمد شماره را بدون اجازه عوض کرد مسی است پس حتماً می تونم شرکت های خصوصی هم بگیرم.
======
متاسفانه این حرف حقیقت داره :-<
چند وقت پیش نمایندگی آسیاتک داشتیم و چند یوزر از مخابرات قست انتقال داشتن که از سرویس های اسیاتک استفاده کنند که یا پاسخ گو نبودند یا (دنبال نخود سیاه)
بلاخره از طرف شرکت آسیاتک یک نامه ای دادند که خودمات رانجر می زدیم بدون هیچ واسطه ای خب این بهتر بود...
شما هم باید حضوری برید تا دقیق تر کارتون انجام بدند
بله درسته حقیقت داره ماهم 2روزه نتونستیم اینترنتمون رو عوض کنیم مخابرات قطع نمیکنه سرویس اش رو تا از شرکت دیگه بگبریم نمیدونم چیکارکنم دیگه الکی جواب سربالا میدن خدابه دادمون برسه