-
پاسخ : بسیار فوری : ریسلر کلاب ایران را تحریم کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
کیشخ بگید الان بابت privacy protect چقدر دریافت میکنند؟
متن خبرش این بود
نقل قول:
Change in Privacy Protect service:
Due to the forthcoming change in ICANN’s policy, the overhead costs of providing the Privacy Protect service will increase substantially. Starting soon, we will be charging an annual fee of $3 per domain name for our Privacy Protect service. With most Providers in the market charging as high as $6 per year, you could offer this as a chargeable service and still earn a profit on it!
Please Note:
For domain names that are already registered and use Privacy Protect service, no charge shall be levied till the domain name expires, or until the next renewal, whichever is earlier. At the time of renewal of the domain name, you will have the flexibility of not renewing Privacy Protect along with the domain name.
For domains names that are already registered and do not use Privacy Protect service, upon activation of this service, charges shall be applied on a pro-rata basis till the domain expires.
For any new domain registrations opting for Privacy Protection service, above mentioned annual charges will be applicable.
The duration of this service will be the same as the duration of the domain name it is associated with.
For any additional details about this mail, feel free to get in touch with us.
Regards,
Team ResellerClub
اینم لینکش توی خود سایت ریسلر کلاب
Important: ICANN Policy and Registry Price Update
وقتی توی چت انلاین باهشون صحبت کردم گفت به زودی اجرا میشه و برای هر سال هم 3 دلار باید پرداخت کنی
گفت اون دمنه هایی که قبلا استفاده کردن در هنگام renew باید هزینه privacy protect رو پرداخت کنه 3 دلار
-
تشکر از اطلاع رسانی تون.
هنوز مرکب امضای قراردادشون خشک نشده کشور ایران رو از لیستشون حذف کردن.
در حالیکه شرکت های دولتی و خصوصی ایرانی حتی اسم اسرائیل توی لیست کشورهاشون هست!
امیدوارم روزی برسه که تحریم کنند های ما، طعم تحریم شدن رو بچشن.
پیروز باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.Amin
متن خبرش این بود
اینم لینکش توی خود سایت ریسلر کلاب
Important: ICANN Policy and Registry Price Update
وقتی توی چت انلاین باهشون صحبت کردم گفت به زودی اجرا میشه و برای هر سال هم 3 دلار باید پرداخت کنی
گفت اون دمنه هایی که قبلا استفاده کردن در هنگام renew باید هزینه privacy protect رو پرداخت کنه 3 دلار
به نظرم برداشت شما از متن خبر فوق اشتباه است و مطلب صحیح اینه که در هنگام تمدید مختار خواهید بود که از پرواکسی پروجکشن را با 3 دلار هزینه تمدید کنید یا بدون آن تمدید کنید یعنی تمدید آن اجباری نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
besthosti.com
شاید هم این تحریم ها را اعمال نکند چون شرکت های الکترونیکی و وابسته به کامپیوتر و غناوری اطلاعات از دسته تحریم های امریکا با مجوز وزارت دارایی و خزانه امریکا خارج شده اند .
همچنین الان هم اوضاع ایران و امریکا در حال بهبود است و پرواز مستقیم بین این دو کشور هم داره ایجاد میشه , خیلی بعید میدونم که این گونه تجریم ها اعمال بشه .
نه داداش اون در مورد سرویس های رایگان هست
هر فرد شرکت و.. ای که در امریکا حتی یک سنت از افراد ایرانی بدون مجوز رسمی از خزانه داری برای هر یک قرداد
پولی رو از فرد ایرانی دریافت یا پرداخت کنه جریمه و محاکمه میشه
پ ن: یک سری سایت ها واسه من هم باز نمیشه!
-
رسیلر کلاب فقط هندی است و فقط در کشور هندوستان و امارات متحده عربی ثبت شده است که در لینک زیرمی توانید مشاهده کنید، البته شماره تلفن چند کشور به عنوان ساپورت در سایتش هست که همگی به هند دایورت میشوند !Contact Us | ResellerClub ولی اینکه قصد تحریم داشته باشد به سیاست بازی و ... برمیگردد که اگر شرکتهای ایرانی بصورت هماهنگ و پیگیری قانونی کنند به احتمال زیاد جلوی این ظلم را می توانند بگیرند.
-
Kian عزیز
منظورم از اینکه گفتم باید 3 دلار بدی برای این بود که بخوای فعال نگهش داری وگرنه 3 دلار بگیرن برای چی!!!!!
قبل از پست دادن یکی متن رو با دقت بخونید
نقل قول:
هنگام renew باید هزینه privacy protect رو پرداخت کنه 3 دلار
این جمله یعنی اگه بخوای فعال نگهش داری گفتم هنگام تمدید باید هزینش رو پرداهت کنی اگر هم نخوای پرداخت نمیکنی و privacy از رو دامنه میره
-
واسه همینه که هیچ وقت تو هیچ سایتی با مشخصات ایرانی ثبت نام نمیکنم ، حالبه چند رو پیش تو یه تاپیکی به ما تهمت زدن حالا دوست دارم استارتر اون تاپیک این تاپیک رو ببنیه تا متوجه بشه من چی گفتم اونجا
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loginvps.com
لینک برای من باز نمیشه .
فایل پیوست 16084
-
tizparvaz خوب اشتباه میکنی اینجوری حداقل یه حقی داری و آیکان ازت دفاع میکنه و مثلا یه مدتی میذارن تا ارانی ها دامنه هاشونو منتقل کنن ولی کار تو که دیگه اصلا از بنیان غلطه اگه فقمیدم از ایرانی و هویز رو غلط ست کردی ازت میگیرن و دستتم به هیچ جا بند نیست عزیز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.Amin
tizparvaz خوب اشتباه میکنی اینجوری حداقل یه حقی داری و آیکان ازت دفاع میکنه و مثلا یه مدتی میذارن تا ارانی ها دامنه هاشونو منتقل کنن ولی کار تو که دیگه اصلا از بنیان غلطه اگه فقمیدم از ایرانی و هویز رو غلط ست کردی ازت میگیرن و دستتم به هیچ جا بند نیست عزیز
دوست عزیز هویت غلط نیست فقط ایرانی نیست و به نام من نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loginvps.com
این لینک مال سال 2010 هست
موفق باشید
-
با چت صحبت کردم و اینن پاسخشون بود
Because of Company's operational jurisdiction that we come under, we are no longer able to assist people from Iran
و در پاسخ به وضعیت دامنه ها این پاسخ را دادند
If you already have an account with us, we will move your account to Iranian Registrar
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vatanmusic
با چت صحبت کردم و اینن پاسخشون بود
Because of Company's operational jurisdiction that we come under, we are no longer able to assist people from Iran
و در پاسخ به وضعیت دامنه ها این پاسخ را دادند
If you already have an account with us, we will move your account to Iranian Registrar
اون وقت این Iranian Registrar یعنی چی؟ کی کجا؟
-
منظورشون جایی هست که با ایرانی ها مشکل نداشته باشه
-
اوله صبحی اینم خبر بود دادید
والا چی بگم دیگه
-
مثل اینکه کاملا قضیه جدی هست! هزاران دامین مهم و فعال از طریق ریسلرکلاب با مشخصات کاملا ایرانی ثبت شده و حتی از جاهای دیگه به ریسلرکلاب ترانسفر شده که مثلا خیالشان راحت باشد! حالا همه الاف میشیم و زحمت و هزینه انتقال...
فقط می تونم بگم: ........ مچکریم!
-
دوستان یک موردی را توجه نکردید
If you already have an account with us we will move your account to Iranian Registrar,
ظاهرا خودشون منتقل میکنن به یک ریجیسترار دیگه که با ایرانی ها مشکل نداشته باشه
اینطور در چت به بنده گفت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vatanmusic
دوستان یک موردی را توجه نکردید
If you already have an account with us we will move your account to Iranian Registrar,
ظاهرا خودشون منتقل میکنن به یک ریجیسترار دیگه که با ایرانی ها مشکل نداشته باشه
اینطور در چت به بنده گفت
مگه ریجستر دیگه ای هم وجود داره که تحریم نکرده باشه ؟
-
دوره ریسلر کلاب و آنلاین نیک به پایان رسید باید بریم ریجستاری که دیگه ای که با ایران مشکلی نداشته باشه
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.Amin
دوره ریسلر کلاب و آنلاین نیک به پایان رسید باید بریم ریجستاری که دیگه ای که با ایران مشکلی نداشته باشه
فکر می کنم اینطور نباشه! و بتونیم زیر مجموعه یک ریسلر غیر ایرانی بشیم یا با مشخصات غیر ایرانی دوباره فعالیت کنیم. ولی خب از نظر اسلب و گردش حساب باید از اول شروع کنیم! 9.99
فعلا به ما در چت گفتند با sales contact خودمون از طریق ایمیل موضوع را مطرح کنیم که کمک می کند! منتظر پاسخ ایمیل هستیم!
-
من که حدود 1 سال هست دامین ثبت نکردم از ریسلرکلاب ! ولی تازکی ها به PublicDomainREgistary ترنسفر کردم که مشکلی با ایران نداره - و چون با visa و پیپال از ابتدا پرداخت انجام شده بود مشکلی هم نداشتم
name.com
domain.com
در کل همه رو با هویت غیر ایرانی اگه ثبت کنید مشکلی پیش نمیاد
godaddyهم که تا حالا برای ایرانی ها حتی باز نمیشد حالا به راحتی باز میشه! حتی پنل کاربریش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30shop
من که حدود 1 سال هست دامین ثبت نکردم از ریسلرکلاب ! ولی تازکی ها به PublicDomainREgistary ترنسفر کردم که مشکلی با ایران نداره - و چون با visa و پیپال از ابتدا پرداخت انجام شده بود مشکلی هم نداشتم
name.com
domain.com
در کل همه رو با هویت غیر ایرانی اگه ثبت کنید مشکلی پیش نمیاد
godaddyهم که تا حالا برای ایرانی ها حتی باز نمیشد حالا به راحتی باز میشه! حتی پنل کاربریش
شما از PublicDomainREgistary ریسلر گرفتی؟ چه فرقی با ریسلر کلاب داره؟ چون الان در PublicDomainREgistary وقتی نام دامین هایمان را می زنیم می گوید این دامنه توسط پارتنر ما ثبت شده است. یعنی ریسلرکلاب هم از زیرمجموعه های آن است و بقول خودشان خواهر هستند و گفتند هر قانونی به ریسلرکلاب اعمال بشه برای ما هم صادقه! logicboxes.com هم دقیقا همین را گفت!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
شما از PublicDomainREgistary ریسلر گرفتی؟ چه فرقی با ریسلر کلاب داره؟ چون الان در PublicDomainREgistary وقتی نام دامین هایمان را می زنیم می گوید این دامنه توسط پارتنر ما ثبت شده است. یعنی ریسلرکلاب هم از زیرمجموعه های آن است و بقول خودشان خواهر هستند و گفتند هر قانونی به ریسلرکلاب اعمال بشه برای ما هم صادقه! logicboxes.com هم دقیقا همین را گفت!
بله
دقت کنید که با هویت غیر ایرانی ثبت شده - برای استفاده ی شخصی بود از ابتدا - ولیجالب اینجاست که godaddy تحریم رو برداشته !از ساپورتشون میتونید بپرسید !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30shop
بله
دقت کنید که با هویت غیر ایرانی ثبت شده - برای استفاده ی شخصی بود از ابتدا - ولیجالب اینجاست که godaddy تحریم رو برداشته !از ساپورتشون میتونید بپرسید !
مشکل تماس گرفتن و راضی کردن تعداد زیادی از مشتریانه که الان بیان زودتر از موعد هزینه تمدید و انتقال دامین هایشان را بدهند.
در مرحله بعد به godaddy تا کی میشه اعتماد کرد!
-
در مورد هویت غیر ایرانی هم خود ما غیر ایرانی کنیم! سیستم اتوماتیک whmcs که مشتریان ما را اتوماتیک ثبت نام و ثبت دامین می کند چی؟ باید ایران را از لیست whmcs خودمان هم حذف کنیم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
مشکل تماس گرفتن و راضی کردن تعداد زیادی از مشتریانه که الان بیان زودتر از موعد هزینه تمدید و انتقال دامین هایشان را بدهند.
در مرحله بعد به godaddy تا کی میشه اعتماد کرد!
مشکل عمومی بشه راحت تر با موضوع کنار میان - والا من به nic.ir هم اعتماد ندارم :دی اما از این به بعد باید مثل پی پال با قضیه کنار بیایم که خیلی مشکل هست مشتری ها راضی بشن !
-
دیگه شورش رو در آوردند... هر روز تحریم تحریم تحریم...
کی میاد حالا 200 مشتری رو قانع کنه؟لعنت بهشون...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
در مورد هویت غیر ایرانی هم خود ما غیر ایرانی کنیم! سیستم اتوماتیک whmcs که مشتریان ما را اتوماتیک ثبت نام و ثبت دامین می کند چی؟ باید ایران را از لیست whmcs خودمان هم حذف کنیم؟
بله همین رو ذکر کردم - راضی کردن مشتری ها که مانند پیپال با تغییر آی پی پنل اصلی دامنه خودشون رو چک کنند - یا فروشنده ها که مجبور میشن از لیست حذف کنند!کار مشکلی هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.pc
دیگه شورش رو در آوردند... هر روز تحریم تحریم تحریم...
کی میاد حالا 200 مشتری رو قانع کنه؟لعنت بهشون...
آخه من فقط یک مشتری دارم که نزدیک 40 دامنه داره که خب هر چند وقت یکیش رو تمدید می کند و بعضی ها رو هم تازه تمدید کرده! حالا باید مثلا حدود 1.5 میلیون یک دفعه بده که همه رو انتقال بدیم!
همه ما از این مشتریها داریم....
-
همکاران و دوستان عزیز اصلا دقت نمیکنید
همانطور که این اطلاع رسانی توسط بنده انجام شده است لطفا از ایراد نظرات خود جدا خودداری کنید
مطمینا بنده به محض مشخص شدن دقیق وضعیت اطلاع رسانی میکنم. از ایراد صحبت ها نظرات و ... شخصی جدا خودداری کنید تا کسی دچار مشکل نشود
اگر رجیستر مناسبی میشناسید دامنه های مهم خود را منتقل کنید تا دچار مشکل نشوید.
-
مثل رسلر کلاپ جاهاى ديقه ساب دومين داره!!!!!
-
روحانی چیکار میکنی پس تو ؟؟؟
این بود جواب اعتماد ما !!!
-
از این به بعد سعی میکنم کمتر دامنه بین المللی ثبت کنم. :|
-
این جوابو به من دادن
Actually our companys official jurisdiction doesnt include iran now
but then we are moving all the existing guys to a new registrat
-
بچه ها اگر به اسم یک ایرانی مقیم دبی پنل ها رو ثبت کنیم مشکل تحریم برطرف میشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
به این مورد فکر نکرده بودم
اینم راه حل داره ما که به همه کاربرا پنل دادیم بهشون یک ایمیل بزنیم بگیم برن و پروفایلشونرو از ایران به کشور دیگه ای تغییر بدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
اینم راه حل داره ما که به همه کاربرا پنل دادیم بهشون یک ایمیل بزنیم بگیم برن و پروفایلشونرو از ایران به کشور دیگه ای تغییر بدن
ایرانی جماعت همیشه یه راه حل داره !
به شخصه با تمام وجود به این حرف رسیدم که هیچی نمیتونه جلوشو بگیره .
-
نقل قول:
در درجه اول ملاک پنل اصلی هست
-
لطفا این قدر با چت آنلاین اونا صحبت نکنید شاید خودشون بی خیال باشند حساسشون نکنید لطفا
فقط بی زحمت سرویس دهنده ی جدید و خوب معرفی کنید تا دامنه های اصلی رو منتقل کنیم