-
پاسخ : ^^دیجی سرور^^فروش سرور مجازی فرانسه(پاریس)،کانادا و آمریکا از 13 هزارتومان
سه عدد سرور از کانادا موجود میباشد
-
پاسخ : ^^دیجی سرور^^فروش سرور مجازی فرانسه(پاریس)،کانادا و آمریکا از 13 هزارتومان
سرور خریده شد !!! امیدوارم راضی بمونیم !! پشتیبانی که عالی بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
__coma__
سرور خریده شد !!! امیدوارم راضی بمونیم !! پشتیبانی که عالی بود
درخدمتیم.امیدواریم راضی باقی بمونید :53:
سرور از کانادا فقط یک عدد باقیست :)
-
فروش از فرانسه ادامه دارد
یک عدد سرور از کانادا باقیست :)
-
سلام
بنده هم سرور کانادا نیاز دارم
پ خ دادم خدمتتون
-
بنده هم از ایشون یک سرور مجازی خریدم
واقعا خوش اخلاق و پشتیبانی عالی دارن ایشون
در انتخابتون شک نکنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
svb93
بنده هم از ایشون یک سرور مجازی خریدم
واقعا خوش اخلاق و پشتیبانی عالی دارن ایشون
در انتخابتون شک نکنید
خیلی ممنون لطف دارید
سرور از فرانسه به تعداد محدودی باقیست :)
-
تو این 7 8 سالی که دارم از vps استفاده میکنم بهترین سرویس رو از ایشون داشتم . vps ام امروز فعال شد و بسیار راضی هستم . انشالله کیفیت همینجوری بمونه
-
همین الان یک سرور خریداری شده ، منتظر دریافت سرور و تست میباشم
انشالله که کیفیت بی نظیر است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
man7tomani
تو این 7 8 سالی که دارم از vps استفاده میکنم بهترین سرویس رو از ایشون داشتم . vps ام امروز فعال شد و بسیار راضی هستم . انشالله کیفیت همینجوری بمونه
شما لطف دازید
انشاالله که اینجوری باشه و ما کیفیت رو بتیونیم نگه داریم تا شما راضی بمونید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
crackestan
همین الان یک سرور خریداری شده ، منتظر دریافت سرور و تست میباشم
انشالله که کیفیت بی نظیر است
سرور شما شب تحویل داده خواهد شد
با شما تماس گرفته شد
-
4 عدد سرور فرانسه با لوکیشن اسپانیا موجود میباشد
4عدد کانادا تا اخر امشب اضافه خواهد شد
-
چند ماهی میشه از ایشون سرویس دارم اول فرانسه و الان کانادا ساده بگم همه چیز 20
از Uptime گرفته تا پشتیبانی و از همه مهمتر کیفیت!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali0000
چند ماهی میشه از ایشون سرویس دارم اول فرانسه و الان کانادا ساده بگم همه چیز 20
از Uptime گرفته تا پشتیبانی و از همه مهمتر کیفیت!
شما لطف دارید..انشاالله کیفیت باقی بمونه
-
سلام من هم الان یک vps فرانسه یک گیگ خریداری کردم ان شاالله که کیفیت خوب باشه مثل جوابگوییشون
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshid4u
سلام من هم الان یک vps فرانسه یک گیگ خریداری کردم ان شاالله که کیفیت خوب باشه مثل جوابگوییشون
با تشکر
سرور شما تحویل داده شد
-
با سلام
سرویس خریداری شده ی بنده کی تحویل داده میشه ؟
البته تماس گرفتید و فرمودید که تا آخر امشب معلوم میشه که هزینه رو برمیگردونید یا سرویس رو تحویل میدی .
ممنون میشم کمی زودتر اعلام نتیجه بفرمایید .
( نکته : من سرویسی رو خریداری کردم که متاسفانه موجود نبود . این رو از این جهت میگم تا دوستان فکر نکنند مشکلی پیش اومده . کیفیت سرویس ها توسط دیگر دوستان تایید میشه )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
crackestan
با سلام
سرویس خریداری شده ی بنده کی تحویل داده میشه ؟
البته تماس گرفتید و فرمودید که تا آخر امشب معلوم میشه که هزینه رو برمیگردونید یا سرویس رو تحویل میدی .
ممنون میشم کمی زودتر اعلام نتیجه بفرمایید .
( نکته : من سرویسی رو خریداری کردم که متاسفانه موجود نبود . این رو از این جهت میگم تا دوستان فکر نکنند مشکلی پیش اومده . کیفیت سرویس ها توسط دیگر دوستان تایید میشه )
تیکت کافی بود! 15 دقیقه بعد به شما پاسخ شما داده شد
-
فروش از فرانسه ادامه دارد
4 عدد کانادا امروز اضافه خواهد شد :)
-
بنده هم یه سرور از ایشون تهیه کردم چند روز پیش. همه جوره اوکی بوده .
پشتیبانیشونم تا اینجا که انصافا واقعی بوده.من از فروشنده های زیادی سرویس داشتم و دارم زیاد پیش اومده بود که به مشکل بخورم باهاشون سر جواب درست ندادنو پیچوندنو اینا ...
ولی ایشون همیشه آنلاین بودنو پاسخگو .
امیدوارم این روند خوبشون ادامه داشته باشه .
در ضمن من سرویس کاناداشونو گرفتم که خودشون میگفتن فرانسه کیفیتش بهتره ولی همین کانادا هم عالی بود.
-
ببخشید
سرور کی آماده تحویل میباشد ؟
-
دی چی سرور تایید میشه
من از سرویسشون استفاده کردم
خواستم دوباره ازشون سرور بگیرم قسمت نشد رفتم مسافرت
برگشتم دوباره همکاری من با دی جی سرور ادامه داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
crackestan
ببخشید
شماهم منتظر موندید شرمنده ایم
آی پی از دیتا سنتر دریافت شده داریم مک آدرس میزنیم امشب سرور شما تحویل داده میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
دی چی سرور تایید میشه
من از سرویسشون استفاده کردم
خواستم دوباره ازشون سرور بگیرم قسمت نشد رفتم مسافرت
برگشتم دوباره همکاری من با دی جی سرور ادامه داره
ما افتخار میکنیم که همکاری مثل شما داریم :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
crackestan
ببخشید
سرور شما تحویل داده شد
-
سلام
سرور ها رو میشه برای سید فرستادن برای تورنت های خصوصی استفاه کرد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iload
سلام
سرور ها رو میشه برای سید فرستادن برای تورنت های خصوصی استفاه کرد ؟
سلام
خیر خلاف قوانین میباشد
شما فقط میتونید از تورنت دانلود و یا آپلود کنید
سید فرستادن و یا راهندازی تورنت ممنوع میباشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redbull
سلام
خیر خلاف قوانین میباشد
شما فقط میتونید از تورنت دانلود و یا آپلود کنید
سید فرستادن و یا راهندازی تورنت ممنوع میباشد
من میخوام برای سایت تورنت آپلود کنم یعنی نرم افزار یو تورنت رو بریزم و حجم آپلود کنم تا نسبتم درست بشه و تو سایت تورنتی که ازش دانلود میکنم بن نشم . این خلاف هست یا نه ؟ حالا دقیق نمیدونم این کار سید فرستادن هست یه نه !؟ این خلاف هست یا نه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iload
من میخوام برای سایت تورنت آپلود کنم یعنی نرم افزار یو تورنت رو بریزم و حجم آپلود کنم تا نسبتم درست بشه و تو سایت تورنتی که ازش دانلود میکنم بن نشم . این خلاف هست یا نه ؟ حالا دقیق نمیدونم این کار سید فرستادن هست یه نه !؟ این خلاف هست یا نه ؟
خیر.موردی ندارد
-
من یه همچین سرور مجازی بخوام هذینش چقدر میشه ؟ سرورشم فرانسه باشه .
مقدار رم: 1024 مگابایت اختصاصی
مدل پردازنده: Intel Xeon E3 1245v2
مقدار پردازنده: 2 هسته 3.40 گیگاهرتز
هارد: 200 GB
پورت : 1.0Gbps
پهنای باند: نامحدود
آی پی اختصاصی: 1 عدد
مجازی ساز: Vmware ESXI 5
امکان دسترسی به کنسول VMware : بلی
سیستم عامل: ویندوز
-
راستی دومین هم باید بگیرم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iload
من یه همچین سرور مجازی بخوام هذینش چقدر میشه ؟ سرورشم فرانسه باشه .
مقدار رم: 1024 مگابایت اختصاصی
مدل پردازنده: Intel Xeon E3 1245v2
مقدار پردازنده: 2 هسته 3.40 گیگاهرتز
هارد: 200 GB
پورت : 1.0Gbps
پهنای باند: نامحدود
آی پی اختصاصی: 1 عدد
مجازی ساز: Vmware ESXI 5
امکان دسترسی به کنسول VMware : بلی
سیستم عامل: ویندوز
خرید دامین لازم نیست
چنین آفری با هادر 100 از فرانسه خالی داریم 24900 تومان
هر 100 گیگ هارد اضافی 10 هزار تومان
جمعا 34900 تومان
-
من تو سایتتون بخوام سفارش بدم دومین میخواد . چجوری باید سفارش بدم که بدون دامنه باشه ؟ و چجوری 100 گیگ اضافه درخواست بدم ؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iload
من تو سایتتون بخوام سفارش بدم دومین میخواد . چجوری باید سفارش بدم که بدون دامنه باشه ؟ و چجوری 100 گیگ اضافه درخواست بدم ؟
ممنون
شما داخل سایت ثبت نام کنید
ایمیلتون رو پیام خصوصی کنید براتون فاکتور رو صادر کنیم
-
فرانسه تمام شد
3 عدد کانادا موجود میباشد :)
-
فقط یک عدد کانادا موجود میباشد :)
-
-
-
قیمت سرویس نقره ای 1 با هارد 100gb ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirpub
قیمت سرویس نقره ای 1 با هارد 100gb ؟!
از کانادا موجو داریم فعلا
روی این سرویس 50 گیگ هارد موجود هست 50 گیگ هم ما رایگات میدیم بهتون
قیمت 23000 تومان