-
پاسخ : اطلاعیه در مورد لایو سرور - آقایان صادقی و مهرانفر
سلام دوستان
لطف مخابرات شامل حال ما شده و امروز در منطقه ما پروژه کابل برگردان داشتند اجرا می فرمودند
چند تا نکته لازم بود که ذکر کنم تا برای حل مشکلات دوستان و اینکه تاپیک منحرف نشود
[color="#0000ff"]1- فقط سرورها آمریکا از ما تهیه شده بود و فقط به این دسته از کاربران پاسخگو خواهیم بود
2- مدیران نه پورسانت گرفته اند و نه خلاف عرف رفتار کرده اند ، لطفا اندکی صبر پیشه کنید
3- دیتای کاربران به هیچ وجه از بین نخواهد رفت و به هر حال کاربران بک آپ خود را دریافت خواهند کرد
4- لطفا داخل سایت شما تیکت ارسال نفرمایید از طریق هیمن انجمن پیگیری فرمایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saman-00
سلام کسی شماره آقای علمدار رو دارن ؟
سلام
از طریق پیغام خصوصی و تیکت هم درخواست شما رو پاسخ دادم
لطفا نگران دیتا نباشید سرورها نهایتا فردا صبح آنلاین خواهد شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bazras
بنده طاهر فرجاد هستم مدیریت انمجن ادبی امیر کوچه های شب _ مدیریت انمجن ادبی شهر شعر _ ( فرهنگسرای الغدیر ) مدیریت انجمن ادبی بیرلیک تبریز .
سلام
آقای فرجاد اگر انجمن شما روی سرورهای آمریکا میزبانی شده بود از طریق پیغام خصوصی با بنده در ارتباط باشید
-
باسلام
لازم شد برای شما کاربر محترم bazras جواب ارسال کنم!
با عرض پوزش که با این لحن جواب شما رو میدم،
1- برای فعالیت در این انجمن و همچنین خرید از انجمن برای شما دعوتنامه ارسال نشده بود که حال طلب کار هستید.
2- شما که این همه دَم از قوانین میزنید، درهنگام ثبت نام با قوانین موافقط کرده اید.
نقل قول:
مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین می باشد و انجمن وب هاستینگ تاک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد .
3- معامله شما در این سایت انجام نشده است. از طریق سایت فرد مذکور و به حساب ایشان پرداخت کرده اید. از سایت ایشان سرویس تحویل گرفته اید! اینجا محل تبلیغ میباشد. مثل گوگل! اگر شما از یکی از تبلیغات گوگل خرید کنید و به مشکل برخورد کنید، مشکل از سمت گوگل میباشد؟! پس از طریق سایت ایشان و یا بانک و یا مراجع قضایی پیگیر باشید!
4- اگر تا 24ساعت آینده این مورد را ثابت نکنید
نقل قول:
زمانی که کمسیون از ایشان دریافت می کردید هیچ فکر نکردید که روزی چنین اتفاقی بیافتد چه پاسخی خواهید داشت ؟
به صورت دائم بن خواهید شد. حتما هم مطلع هستید که تهمت در فضای مجازی جرم محسوب میشود!
5- متوجه میباشیم که به دلیل مشکل به وجود آمده ناراحت میباشید، امّا هر اراجیفی که به ذهن مبارک و ادبیتون رسید نباید به سر زبان بیاورید!
موفق باشید
-
جناب saman-00 اقای علمدار سرور به مهرانفر و صادقی فروخت
مهرانفر و صادقی هم تمدید نکردن(اسمش رو میشه هر چیزی گذاشت- دز دی کلاهبرداری بی مسئولیتی بی تجربگی بچگی ورشکستگی )
قاعدتا الان باید تمامی اطلاعات توسط اقای علمدار حذف میشد
شما از اقای علمدار شاکی هستی چون کاری که وظیفش نیست رو براتون انجام داد؟
از کسی شاکی هستی که داره گندکاریه لایوسرور رو به حداقل میرسونه؟
میدونین ایشون هیچ مسئولیتی در قبال این کاری که انجام میدن ندارن و اگر ایشون نبودن شما الان همینقدر بکاپ هم دستت نمیرسید ؟
-
بسیار خب
شما تا صبح صبر کن ایشون تشریف بیاره حتما به موضوع شما رسیدگی میکنن
مطمئنا صبح به نتیجه میرسین
-
لطفا صبر کنید!
شما بجای تشکر از جناب علمدار این رفتار کودکانه رو دارید؟
تعداد کاربران زیاده ، ایشون به همه درخواست ها رسیدگی خواهند کرد ، پس صبر داشته باشید و نگران نباشید.
همه جا به نوبت!
-
دوست عزیز فقط شما نیستید که حداقل 50 تا ادم هست که بک آپ میخوان اینا هم نمیتونن به سرورا فشار بیارن در ضمن دوست عزیز ایشون کارای خودشون رو هم دارن بالاخره هر کاری زمان لازم داره...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saman-00
خداییش اگر شما هم جای من بودید صبرتون لبریز میشدش بخدا ابروم رفته فردا صبح چند تا ادراه دولتی که سایتاتشون روی سرور من بودش ازم شکایت میکنن به همین راحتی این لایو سروری ها هم که جواب نمی دن آقای علمدار که لطف دارن میکنن چرا پس اینقدر زمان میدن به کارشون
من هم از ایشون vps داشتم ولی برای کارهای معمولی
سایت اداره دولتی رو میگذارند روی vps معمولی و ارزان که یک فرد شخصی ساپورت میکنه؟!!!
امیدوارم سریعتر مشکلتون حل بشه
:53:
-
یک اشتباهی بودش که کردم الان از یکی از دیتا سنترا سرور خریدم و تحویل شده منتظرم بک بدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saman-00
یک اشتباهی بودش که کردم الان از یکی از دیتا سنترا سرور خریدم و تحویل شده منتظرم بک بدن
این مهرانفر و صادقی همان هایی هستند که خیلی دوست دارند بیان و جولان بدهند و بروند
مهران فر که یک بار مدیریت سرور هایش را داشتیم که معلوم نشد آخر چی کار کردند
صادقی هم که دختر عموشون کارمند ما بود مدت خیلی محدود که دیگر نیامدند و معلوم نشد باز چی شد فکر میکنم از حجم کار وهشت کردند امام بازم نمیدونم دلیل را دروغ نمیتونم بگم
-
تاپیک خیلی پست اضافی داره ، این پست برای کسانی هست که از لایوسرور سرویس داشتند و این همه بحث اضافی و... لازم نیست.
امیدوارم سطح اطلاعات کاربران اینترنتی درباره هاست و سرور بالا بره تا از جاهای نامعتبر خرید نکنند. (مثلا از tv مطالبی برای راهنمایی انتخاب یک میزبان خوب و اینکه به چه چیزهایی باید توجه داشت پخش میکردن)
درود بر هاستینگ های با وجدان و کاربلد (حتی اگر شخص باشد!) :53:
تشکر ویژه از توکانت :53:
-
سلام دوستان
واقعا متاثر و متاسف شدم از پست هایی که زده شده ...
جناب مهدوی سرورهای شما رو آنلاین کردم ولی خیلی آسون می تونستم سرورها رو فرمت کنم
بهتر هست به جای شکایت و ایجاد پست با فونت 24 کمی به سطح دانش و صبر خود اضافه کنید
- مسئول بک آپ از سرورها شما هستید ، اگر هارد سرور سوخته بود چه کار می کردید؟
- مسئولیت خرید بر عهده شماست و قبل از خرید باید تحقیق کنید و کالای با کیفیت بخرید
- یک نکته رو هم در نظر بگیرید که پلیس فتا برای سرورهای خارج ایران حتی شکایت تنظیم شده رو قبول نمیکنه چه برسد به پیگیری
هدف بنده از این تاپیک این بود که کاربران لایو سرور به دیتای خودشون برسند و همگی دچار عاقبتی مثل یوزر های دانیال گردی نشوند
-
درسته حق باشماست و من عذرخواهی میکنم همینجا ازتون
تمام پست های دیروز هم حذف گردید
فقط لطف کنید تمپلیت بکاپ منو بدید بهم که برم خداییش قبول دارم کار شما خیلی بزرگه و دارید خیلی لطف میکنید ولی منم گناهی ندارم که
-
سلام
طی چند روز گذشته بسی بسیار واقعا مورد لطف و عنایت !! برخی دوستان قرار گرفتیم :)
دوستانی که مایل به تمدید سرورهاشون هستند ، پلن های سرورهای مجازی ما به صورت زیر هست :
کد:
1 vcore / 1GHz clock / 1GB ram / 50GB hdd / 500GB bw / 1 ip / 20T per month
2 vcore / 2GHz clock / 2GB ram / 100GB hdd / 1000GB bw / 1 ip / 35T per month
3 vcore / 3GHz clock / 3GB ram / 150GB hdd / 1500GB bw / 1 ip / 50T per month
4 vcore / 4GHz clock / 4GB ram / 200GB hdd / 2000GB bw / 1 ip / 65T per month
کسانی که مایل به تمایل سرویسشون هستند ، از طریق سایت "توکانت" تیکت زده و پیگیری نمایند
دوستانی هم که تمایلی به تمدید نداشته و فقط بک آپ نیاز دارند از طریق پیغام خصوصی در تماس باشند
به هیچ وجه تمپلیت سرورها ارائه نخواهد شد و فقط سرورها برای مدت 24 ساعت به منظور انتقال دیتا آنلاین می شوند
-
همین جا از همکاری جناب علمدار شرکت توکا نت تشکر میکنم
-
فقط میتونم بگم آقای علمدار دمت گرم
من ازشون سرور یا چیزی ندارم ولی واقعا از این کارتون خوشم اومد
انشالله همیشه در همه مراجل زندگیتون موفق و پیروز باشید
یا حق
-
خدا وکیلی تجربه به این میگن :d
این دفعه برادر گرامی اقای علمداری حواسش جمع بود و نزاشت جریان اون دانیال گردی تکرار بشه :d
دمت گرم.:)
-
با سلام
سرور فرانسه . Ovh . سرور آمریکا ovh از ما داشتن . سرور امریکا را به دلیل تعداد زیاد شکایت چند با دیتاسنتر بست .
و همین مشکل هم با سرور فرانسه داشتن که در روز های آخر چندین بار هم سرور فرانسه مشکل دار شد . که با ما بحث کردن ما هم در خواست کردیم که از یکی دیگر از همکاران سرور بگیرند .
شکر خدا که معلوم شد مشکل از ما نیست و به دلیل نداشتن دانش فنی مشکل داشتن .
ما برای سرور فرانسه چند باری تماس گرفتیم و تیکت دادیم ولی در آخرین تماس گفتن سرور را دیگر لازم ندارن یا اگر تمدید کنند میخواهند سیستم عامل جدید نصب شود .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza9549
با سلام
سرور فرانسه . Ovh . سرور آمریکا ovh از ما داشتن . سرور امریکا را به دلیل تعداد زیاد شکایت چند با دیتاسنتر بست .
و همین مشکل هم با سرور فرانسه داشتن که در روز های آخر چندین بار هم سرور فرانسه مشکل دار شد . که با ما بحث کردن ما هم در خواست کردیم که از یکی دیگر از همکاران سرور بگیرند .
شکر خدا که معلوم شد مشکل از ما نیست و به دلیل نداشتن دانش فنی مشکل داشتن .
ما برای سرور فرانسه چند باری تماس گرفتیم و تیکت دادیم ولی در آخرین تماس گفتن سرور را دیگر لازم ندارن یا اگر تمدید کنند میخواهند سیستم عامل جدید نصب شود .
ما ازشون سرور فرانسه داشتیم با آی پی 37.59.139.4 الان وضعیتش چجوری هست؟ ادعا کردن که به بنده بک آپ خواهند داد.متاسفانه وبسرور بوده و بک اپ هاش برامون خیلی مهمه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spalisp
جای تشکر هست از جناب علمدار بخاطر این احساس مسئولیتی که دارن .
دوست عزیز
جناب فرجاد , مدیریت انجمن که این وسط نه تقصیری دارن و نه مسئولیتی و دلیل بن کردن یوزر ایشون هم این بوده که ایشون دیگه نتونن فعالیت خودشون رو در این انجمن ادامه بدهند ( همیشه همین کار انجام میشه و خلاف قوانین نیست که شما اینطور صحبت میکنید با مدیران ) . اگه ایمیل و تلفن جواب نمیدن حتما از طریق قانونی پیگیری کنید ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
مدیریت یوزر اعتباردار ایشون رو بن کرده که دیگر نتونه به فروشش ادامه بده..اگر باز باشه میتونه همچنان به عنوان کاربر فعال و همینطور درخواستهای قبلی که داشته به فروشش ادامه بده پس بن کردن ایشون کاری درست بوده..اما راجب شما که میگید بن شد چطوری جواب بده؟ عزیز اگر آن میخواست جواب مشتریهاشو بده سرور رو 8 روز بی پرداخت ول نمیکرد.در ثانی نام کاربریش بن شده که شده یکی دیگه بسازه بیاد همینجا اعلام کنه جواب مشتریهارو بده.ولی میبینید که کلا ایشون فلنگ رو بسته جواب نمیدند..! راه ارتباطی هم خیلی هست اگر میخواست جواب شماها رو بده..نهایتش یک ایمیل همگانی یا پیامک همگانی بود!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrooz_iri
ای رحمت امواتت حال نوشتن نداشتم خودت نوشتی دیگه اگه بخواد جواب بده 10 تا راه داره
با سلام خدمت همه ی دوستان
من خودم از اون دسته افرادی بودم که از لایو سرور , سرویس آمریکا داشتم و بخاطر اینکه تقریبا هر دو روز از اطلاعاتم بکاپ میگرفتم خیلی به مشکل بر نخوردم.
جا داره که همین ابتدا از جناب علمداری بابت این لطف بی منتشون تشکر کنم که برای کمک به هم نوعشون بدون کوچکترین خواسته ای دارن زحمت میکشن که کاملا کار پسندیده و قابل تحسینی هست.
دوستان علت این پستی که من اینجا دادم بخاطر این هست که میخام در مورد بن شدن یوزر لایو سرور یکم صحبت کنم که امیدوارم باعث مشکل و بن شدن خودم نشه ;)
دوستان بر خلاف نظر عده ای از دوستان و بعضی از مدیران سایت من کاملا با بن شدن یوزر ایشون مخالفم . ایشون باید یوزرشون باز باشه که اگه خدای نکرده خواستن پاسخگو باشن , با یوزر خودشون بیان و جواب بدن و این اصلا درست نیست که ما بن بکنیم که اون آقا اگه خواست با یوزر دیگه بیاد جواب بده.
ما یوزر رو بن میکنیم که نکنه اون آقا در همین حین بیاد دوباره تاپیک فروش بزاره و دوباره کلاهبرداری کنه ؟! خب دوستان این سایت مگه ناظم و مدیر ارشد نداره !!!!!! خب اون دوستان در صورت مشاهده بیان و تاپیکش رو ببندن اصلا کاری نداره.
خب حالا میگیم که مدیر کل سایت اصلا دسترسی به مدیرانش برای ویرایش و حذف و ... رو به مدیرانش نداره , اما خود مدیرکل که میتونه تو ویبولتین یه گروه دیگه واسه یوزرها تعریف کنه و دسترسی ایجاد تاپیک رو برداره و یوزر لایو سرور رو تو اون گروه قرار بده که ایشون نتونن تاپیک جدید برای فروش ایجاد کنن !!!!!
دوستان ما هم با این فروم ها و ویبولتین کار کردیم , شاید عده ی کمی از استادید و سروران من اینجا باشن که اطلاعاتی در این مورد نداشته باشن و همینجوری تایید کنن.
من این حرف ها رو گفتم فقط و فقط بخاطر اینکه شاید کمی کرده باشم و امیدوارم کسی از حرف های من ناراحت نشده باشه.
امیدوارم این صحبت های من باعث مشکل و بن شدن من نشه :d:d
-
[QUOTE=aryb;883008]با سلام خدمت همه ی دوستان
.../QUOTE]
اول اينكه نوشته هاي شما رو به دليل اينكه طولاني بود حذف كردم.
دوم اينكه دليل اينكه يوزر ايشون بن ميشه اون چيزي نيست كه شما ميگيد.
دليل اصلي اين هست كه به اين انجمن ربطي نداره اين موضوع كه شما شكايت كنيد و اون جواب بده و...
اين موارد رو بايد جاي ديگه پيگيري كنيد نه توي اين انجمن.
اين تاپيك هم تاپيك شكايت نيست. كه اگر تاپيك شكايت بود خيلي زودتر از اينها حذف شده بود.
-
[QUOTE=GateFa;883020]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aryb
با سلام خدمت همه ی دوستان
.../QUOTE]
اول اينكه نوشته هاي شما رو به دليل اينكه طولاني بود حذف كردم.
دوم اينكه دليل اينكه يوزر ايشون بن ميشه اون چيزي نيست كه شما ميگيد.
دليل اصلي اين هست كه به اين انجمن ربطي نداره اين موضوع كه شما شكايت كنيد و اون جواب بده و...
اين موارد رو بايد جاي ديگه پيگيري كنيد نه توي اين انجمن.
اين تاپيك هم تاپيك شكايت نيست. كه اگر تاپيك شكايت بود خيلي زودتر از اينها حذف شده بود.
خب دوست من
کملا مشخصه که شما اصلا پست من رو نخوندین !!!! چون اگه نقل قول های منو خونده بودین و میدیدین که از طرف چه کسانی هست متوجه میشده و اون مورد دوم در مورد بن شدن رو نمیگفتین :) ( لطفا سه نقل قول اول رو مطالعه بفرمایید )
دوست عزیز , باز هم مشخصه که شما اصلا پست منو بخاطر طولانی بودن کامل نخوندین چون نه در پست من و نه در پست خیلی از عزیزان از webhostingtilk به بدی یاد نشده. اینجا فقط یه فروم هست برای گفت و گو و هیچ کس نمیتونه مدیریت این فروم رو بابت چیزی مقصر بدونه و متهم کنه. فروم فقط محلی برای تبادل عقاید و نظر و هیچ مسئولیتی متوجه مدیریت نمیشه و افراد پاسخگوی حرفای خودشونن.
-
كاملا خونده بودم!
اين انجمن قانون داره عزيز و همه بايد به اون احترام بذارند.
اگر با قوانين مشكل داريد با مديريت تماس بگيريد ولي بدونين طبق قوانين تاييد هر كسي يا شكايت از شخصي توي انجمن ممنوع هست.
هر موقع اين انجمن رو باز ميكنيم و تاپيك هاي به روز شده رو مي بينيم، يك يا چند تا تاپيك شكايت آپ هست.
اينجا شده دادگاه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GateFa
كاملا خونده بودم!
اين انجمن قانون داره عزيز و همه بايد به اون احترام بذارند.
اگر با قوانين مشكل داريد با مديريت تماس بگيريد ولي بدونين طبق قوانين تاييد هر كسي يا شكايت از شخصي توي انجمن ممنوع هست.
هر موقع اين انجمن رو باز ميكنيم و تاپيك هاي به روز شده رو مي بينيم، يك يا چند تا تاپيك شكايت آپ هست.
اينجا شده دادگاه!
=))
برادر من , چه مشکلی ؟؟؟؟ چه تاییدی ؟ چه شکایتی ؟؟؟ چه دادگاهی ؟؟ شما اصلا نوشته های منو میخونی یا فقط میخای آمار پست هات بالا بره ؟؟؟ ;)
در هر صورت از آشناییت خوشحال شدم , فکر میکنم ما حرفای همو متوجه نمیشیم بهتر پست اسپم ندیم و در چهارچوب اختیارات و وظایف خودمون عمل کنیم.
موفق باشید
-
شما درست ميفرماييد!
در ضمن، فكر نميكنم نيازي به افزايش پست داشته باشم!
اسپم رو كسي ميده كه كلا از موضوع بيرونه و...
توي اولين پستم جواب شما رو كاملا دادم. بفرماييد دوباره مطالعه كنيد.
در ضمن2: پست هاي بخش متفرقه شمرده نميشه. :)
وقتِ ادامه دادن اين بحث رو ندارم متاسفانه.
روز خوش!
-
دوستان میتونن نظراتشون رو در جاهای دیگه مطرح کنند که تاپیک خلوت تر باقی بمونه
تا الان فقط دو نفر از کاربران لایو سرور اقدام به پیگیری و تمدید سرویس شون کرده اند
1- سرویس های سایر مشترکین "لایو سرور" فقط و فقط تا پایان امشب نگهداری می شود
2 - از ساعت 24 امشب به بعد ما مسئولیتی نداریم در قبال دیتا نداریم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TukaNet
دوستان میتونن نظراتشون رو در جاهای دیگه مطرح کنند که تاپیک خلوت تر باقی بمونه
تا الان فقط دو نفر از کاربران لایو سرور اقدام به پیگیری و تمدید سرویس شون کرده اند
1- سرویس های سایر مشترکین "لایو سرور" فقط و فقط تا پایان امشب نگهداری می شود
2 - از ساعت 24 امشب به بعد ما مسئولیتی نداریم در قبال دیتا نداریم
سلام
ببخشید بنده یه سرور با آی پی 192.208.181.224 داشتم از لایو سرور .
الان شما همین سرور رو تحویل بنده میدید دوباره ؟
با این قیمت هایی که توی سایتتون زدید؟
1 گیگ ماهی 20 ت ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
سلام
ببخشید بنده یه سرور با آی پی 192.208.181.224 داشتم از لایو سرور .
الان شما همین سرور رو تحویل بنده میدید دوباره ؟
با این قیمت هایی که توی سایتتون زدید؟
1 گیگ ماهی 20 ت ؟
پست قبلی بنده در همین تاپیک رو مطالعه کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f41/931...tml#post881610
-
درود
ویرایش شد!
تیکت زده شد.
-
منم سرور داشتم !
کلاه گذاشتن سرم:(
-
شخصا به مدیران این انجمن هیچ اعتقادی ندارم
منفعت طلب هستند.
زدم به بیخیالی!
-
درود
من در پرتال توکا تیکت دادم و همچنین پ.خ ! ایشون ج ندادن متاسفانه ! نمیدونم حالا من چه کنم!
دو هفته بود که نبودم پشت نت و از هیچی خبر نداشتم تازه امروز خبر دار شدم و حال هم که فهمیدم تا 24 امشب فرصت داریم! اما توکا ج نمیدن که ببینم چه کار باید بکنم؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smargenius
شخصا به مدیران این انجمن هیچ اعتقادی ندارم
منفعت طلب هستند.
زدم به بیخیالی!
ما هم شخصا به شما کاری نداریم :)
میتونید توی این انجمن فعالیت نکنید خیلی راحت :) منفعت و منبع درآمد من و سایر مدیران این انجمن هم به شما هیچ ربطی نداره لطفا به تجارت و کسب کار خودتون فکر کنید ;)
قوانین فعالیت شفاف نوشته شده و هرگونه خرید فروش از طرف این انجمن رفع مسئولیت شده :)
اقای علمدار اگر مشکلات کاربران برطرف شده و فشاری که روی شما بوده برداشته شده بگید تاپیک رو قفل کنن مدیر ها.
regards
-
درود
متاسفانه هنوز مشکل بنده برطرف نشده!
و جوابی از سایت ایشون در یافت نکردم ! و فکر کنم سایت ایشون دان شده ! برای من و دوستم بالا نمیاد!
http://www.tukanet.net/client
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AmirHosein
میتونید توی این انجمن فعالیت نکنید خیلی راحت :) منفعت و منبع درآمد من و سایر مدیران این انجمن هم به شما هیچ ربطی نداره لطفا به تجارت و کسب کار خودتون فکر کنید ;)
قوانین فعالیت شفاف نوشته شده و هرگونه خرید فروش از طرف این انجمن رفع مسئولیت شده :)
اقای علمدار اگر مشکلات کاربران برطرف شده و فشاری که روی شما بوده برداشته شده بگید تاپیک رو قفل کنن مدیر ها.
regards
بله ، لطفا قفل کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
درود
متاسفانه هنوز مشکل بنده برطرف نشده!
و جوابی از سایت ایشون در یافت نکردم ! و فکر کنم سایت ایشون دان شده ! برای من و دوستم بالا نمیاد!
صفحه اصلی پورتال - توکانت
دوست عزیز بعد از پنج روز تشریف آوردید و انتظار هم دارید سریعا پاسخ دریافت کنید
ما مسئولیتی در قبال دیتای شما نداریم ، اولویت اول ما پاسخ گویی به مشتریان خودمان هست
از طریق تیکتی که ارسال کردید پیگیری نمایید تا به نتیجه مطلوب برسید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم
{ان الله مع الصابرین}
صدق الله العلی العظیم.
فور پرژن پرس وان !
-
یک سوال برام پیش اومده
چرا تاپیکی تو این انجمن ایجاد میشه که از 5 صفحه میره بالا باید دعوا راه بیوفته توش
بابا آقای علمدار لطف کردن
آقایی کردن
مردونگی کردن
دیتا های شما رو که اصلا مسئولتی براشون نداشت رو نگه داشتن تا تحویل بدن خدمت شما مشتریان لایو سرور
بعد تو این تاپیک هم دعوا و بحث پیش میاد
لطفا تاپیک قفل بشه توسط مدیران
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AmirHosein
regards
مشکلی نداره
حوشبختانه مدارک زیادی موجود هست جهت *****ینگ سایت شما.همین امروز اقدام می نمایم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smargenius
مشکلی نداره
حوشبختانه مدارک زیادی موجود هست جهت *****ینگ سایت شما.همین امروز اقدام می نمایم
جناب مهندس اینکه این انجمن خوب مدیریت میشه یا نه رو کاری ندارم
فقط یک نکته
اینکه این بحث فیلرینگ یا بد مدیریت شدن این انجمن ربطش به این تاپیک که برای رسیدگی به اطلاعات مشتریای لاور سرور ایجاد شده چیه ؟؟؟
ربطش رو بگید
لطف کنید برای این امور یک تاپیک جدا ایجاد کنید
نه در تاپیک رسیدگی به کار مردم
ممنونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
netmelli
جناب مهندس اینکه این انجمن خوب مدیریت میشه یا نه رو کاری ندارم
فقط یک نکته
اینکه این بحث فیلرینگ یا بد مدیریت شدن این انجمن ربطش به این تاپیک که برای رسیدگی به اطلاعات مشتریای لاور سرور ایجاد شده چیه ؟؟؟
ربطش رو بگید
لطف کنید برای این امور یک تاپیک جدا ایجاد کنید
نه در تاپیک رسیدگی به کار مردم
ممنونم
ببخشید من کاری نداشتم.مدیر سایت موضع گرفت.من نظر خودم رو گفتم.ولی زبون بعضی ها رو باید برید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smargenius
ببخشید من کاری نداشتم.مدیر سایت موضع گرفت.من نظر خودم رو گفتم.ولی زبون بعضی ها رو باید برید
صحیح ولی یک مثال بزنم
شما در اتوبان با ماشین برید
یکی اتوبان رو برعکس برونه
دلیل میشه شما هم برید برعکس برونید ؟؟؟؟:68:
همیشه یادتون باشه قوانین بد بهتر از بی قانونی هست
برای بحث با مدیریت هم بهتر است یک تاپیک ایجاد کنید مخصوصش
اونجا بحث ایجاد بشه
هدفمند هم بحث جلو میره
به هر حال انشالله که موفق باشید و پیروز
-
جناب در این تاپیک نظری دادم که کاملا هم به عنوان تاپیک سازگار بود
اما وقتی یک شخص نوکار با چنین ادبیات کودکانه و نسنجیده ای جواب میده انتظار دارید چکار کنم؟
زور شما به ایشون نرسیده اومدید سرغ من؟
جواب ایشون کاملا بی ربط هست با تاپیک شما