با سلام
منبع و مدرکی برای حرفاتون دارید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
والا نمیدونم ولی بنده بشخصه وقتی میبینم یه درگاه پرداختی مثل پی لاین روزی 10 بار تسویه میکنه و بلافاصله تیکت جواب میده باکارمزد کم پنل حرفه ای + جایزه دیگه اصلا فکر اعتماد به جاهای دیگه رو نمیکنم!
من تاحالا بیشتر از 20 میلیون تراکنش داشتم با موفقیت و سر موفق پرداخت شده!
واقعا من نمیفهمم چجوری میتونن به این راحتی پول مردم رو بخورن.
من با پی لاین و جهان پی کار کردم.
الان هم از شتاب دارم رو سایتم استفاده میکنم.ولی با این تاپیک امروز برش میدارم.
واقعا فکر میکنن پول خودشونه که نمیدند.شاید یکی تو دو روز به این پول نیاز داشته باشه.
واقعا جای تاسف داره.باز این سایتهای کلیکی رو بگی یه حرفی ولی این پول که مستقیمن به حساب واریز شده حتی اگر هم سودشو بگیرن روز شمار میتونن انتقال بدن.
حتی نباید یک روز هم تاخیر داشته باشه.چه برسه به 2 ماه
تعدادی از خدا بی خبر کلاه بدار شدن تو نت !!! :(
بسیار راحت میخورن یه لیوان آب هم روش...
کلا اگه بانک ها یه کم راحت تر درگاه میدادن عالی میشد .
ما خودمون درگاه ملت میخواستیم بگیریم که 2 تا چک برگشتی داشتیم اون هم برای سال 86 بود به خاطر اون ندادن ... رفتیم رفع اثر کردیم باید 20 روز صبر کنیم...کلا اسیر میکنن آدم رو:66:
با سلام دوستان
جالب شده!
فقط میخواستم بگم بنده پی لاین دارم و واقعا راضیم کم تر از 1 ساعت تصویه میکنه
سیستم خرید شارژ داره
جایزه هم داره
پشتیابنیش هم من یک بار ساعت 1 شب تیکت زدم جواب دادن!
خودتون قضاوت کنید!
برای دوستانی که پولشون رو هنوز نگرفتن دعا میکنم بگیرن!:77:
به نظر من جهان پی از همشون بهتره درگاه مستقیم میده
بیش از ی هفتست پول من تسویه نشده! راهی واسه پیگیری هست؟
واقعا جای تاسف داره براشون که حتی نمیاد اینجا جواب کاربرا رو بده
جای تاسف داردنقل قول:
شتاب، ثبت شده در سایت ساماندهی و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. فهرست مصادیق محتوای مجرمانه
اینم یه عکس جدید. ایشون با سریش شدن من واریز مربوط به 10 مرداد رو بعد از دو ماه واریز کرده.
حالا خدا میدونه داره چی کار میکنه.
لینک عکس :
http://axupload.tk/shetabb.jpg
axupload.tk/shetabb.jpg
با سلام
تمامی دوستان درست می گویند , بنده 20روز باهاشون کار کردم 800 هزار تومان واریزی داشتم که به حاضر بدبختی به کلی تاخیر انجام دادند .
در صورتی که من واقعا روی اون پول جساب کرده بودم .
از درگاه های معتبری مثله : پارس پال استفاده نمایید که حط های وایژه آن ها فقط 10 میلیون تومان است و هیچ وقت نمیان پول شما رو بخورند .
با تشکر . . .
دوستان من هم میخوام از ایشون شکایت کنم، لطفا دوستان در پیغام خصوصی بنده رو راهنمایی کنید،
همچنین این آقا رفته از بانک شهر جدیدا درگاه گرفته که پولهای بیشتری رو بخوره
باید سریعا به بانک شهر اطلاع بدیم که کلاهبرداره که گیتش رو ببندن
اگر آدرسی در شیراز ازش دارید برای من بفرستید، 2 تا از دوستان میخوان برن پولش کنن x-(
من با ایشون 6 ماه دیگه کار نمی کنم و الان دارم با پرداخت نت کار می کنم و همه جور راضی هستم و شدید تایید می کنمشون
پرداخت نت
این جنبا اقای ملت یک سری واریزی منو تایید کردن و بعد رفتم دیدم پول نیومده به حساب
بهشون امدم تیکت بزنم دیدم سیستم تیکتشون داغونه!!! و بعد به زور شمارشون گیر اوردم زنگ زدم می گم بریز می گه حالا برسی می کنم و بهد 1 ماه پول واریز کردن
هر باز واریزی میزدم کلی الاف می شدم و هی زنگ میزده تا واریز کنن!!
هر بار واریز نمی کرد بعد ایمیل میزد می گفت یا دبی هستم یا فلان کشور!!
اخر سر اقای کریم بادی پرداخت نت بهم معرفی کرد منم رفتم رو سیستم شتاب بیز
بعد جوری بود خودش زنگم میزد می گفت پولتو ریختم بیا حالا کار کن هواتو دارام!!
منم گفتم باشه:d تو لم گفتم مگه خرم بیام پیش تو با 4% کاز کنم!
الان دارم با 3% کار می کنم پوامم سریع می گیرم حالا شتاب بیز!!!
به نظر من شما شکایتت رو دنبال کن تا این آقای ملت دست از این کارهاشون بردارن.
بزودی چند سایت ارائه درگاه که متعلق به ایشان هست رو در این تاپیک میزنم تا دوستان دیگر به دام این شیاد اینترنتی گرفتار نشوند
منم میخواستم ازینجا درگاه بگیرم خداراشکر استفاده نکردم
من به مدت 2 ماه استفاده کردم و هیچ تصفیه حسابی هم نتونستم بگیرم ازشون و پول مارم خورد البته بعد اینکه درگاه مستقیم گرفتم درخواست تصفیه کردم که هیچگونه جوابی از ایشون دریافت نشد تیکت میزدم قول فردارو میداد به قول معروف
ولی چون پول زیاد نبود پیگرش نشدم چون مراجع قانونی الافیش بیشتر از پولیه که تو سایت حاجی ملت جمع شده بود
ما هم نتونستیم پولمون رو بگیریم
امیدوارم این حرا-مزاده تاوان بده
بعد 20 روز پرداخت کردن :) باید پیگیر باشین و هر روز میل بزنید از سایت.
انسان که نه یک موجود کاملا بی شخصییت.
هویت : کلاهبردار اینترنتی
این همه درگاه بانکی.....
بعدشم خودتون یه درگاه بانکی مستقیم بگیرید ؛ بانک ملت به من کمتر از سه روز داد به شما هم میده.
عجب ادمیه میگه" پولا رو خرج کرده الان نداره بده باید تا اخر سال صبرکنی"
دقیقا این متنی که به من میل زده. عجب رویی دارهx-(
با این وضعی که راه افتاده چند وقت بعد باید شاهد برچیده شدن درگاه های واسطه باشیم
سلام..
خبر برام کمی عجیب بود..!!
خوب چرا از طریق پلیس فتا پیگیری نمیکنید ؟!
دوستان عزیز به سایت پلیس فتای استان خودتون برید یا همین سایبر پلیس ای ار
ادرس پلیس فتای شهرتون یا نزدیک تزینش رو پیدا کنید
شکایت کنید
100 درصد به نتیجه میرسید
ما که قالبمون رو ریپ کردن خیلی راحت و زود درست شد کارمون و شخص تاوانشو داد
حالا بعضی ها گفتن میلیونی از ایشون طلب دارن....
آقا پول منم رفت
شما دیگه گیر اون حروم زاده نیوفتین
یادم میاد چند سال پیش یا چند ماه پیش آقا رفته بودن دبی و پرداخت ها رو انجام نداده بودن
و صدا کاربر در امده بود
بهتر نبود از یجا سرویس تهیه می کردین که معتبر باشه ؟!
احسان ملت ***ه. آقا چند بار باید بگیم ؟
ایشون با پول مردم یا در حال تعویض مدل گوشیشه یا مسافرت به تایلند و عشق و حال خودشه.
باور کنید شخصیت یه حیوان هم از این موجود بیشتره :))
اگر حرف یکی از این بچه ها که پست زدن دروغ بود میمود اینجا از خودش دفاع میکرد. نه اینکه .....
فقط پیلاین
تا کنون رقم بالا 30 ملیون تراکنش داشتیم بدون هبچ مشکلی
تیکت زیر 15 دقیقه جواب میدن
واریز خوشون زدن 3 ساعت زیر 15 دقیقه میریزن ولی
سلام،
تغریبا" یک سال پیش، در دو مرحله، بنده شخصا" سایت شتاب.بیز را هک کردم و مشکلات امنیتی آنرا به کاربرانش اطلاع رسانی کردم...
اتفاقات فراوانی پیش آمد و بنده هم پای تمام کارهایی که انجام دادم، بودم و هستم...
گذشته از این، دیباگر و مشاور آقای ملت بنده بودم!!!
این امر، از استفاده این سایت از Kloxo گرفته تا همکاری با شرکت پارس پک (دیتا سنتر تبیان)، که هم اکنون هم این همکاری ادامه دارد...
همان زمان، اکثر کاربران فکر کردند بنده برای سو استفاده این کارها را انجام دادم...
اما در نظر داشته باشید، دیباگ و مشاوره سایت شتاب دات بیز، وظیفه مدیر سیستم درگاه پرداخت اینترنتی جی پل نیست!!!
پس از آن، با هک کردن سایت شارژایران، تنها اس ام اس تبلیغاتی برای کاربران ارسال شد (هزینه ارسال پیامک ها، شخصا" پرداخت شد)
در کل... بنده هیچ ادعایی ندارم... چرا؟؟؟ چون کاربران در سطح اینترنت، هک و نفوذ بنده به سیستم های پرداخت(درگاه های پرداخت اینترنتی) را اشتباه و نادرست... و... مشکلات امنیتی و کوتاهی برخی شرکت ها در این زمینه را اتفاقی میدانند..
در هر صورت، موفق باشید
پی لاین ما هم کار کردیم قابل اعتماده واقعا
ی زمانی دیر پرداخت میکرد اما .... نبود
اون زمان هم بنده یادم میاد که به شما گفتند کاربران که ایشون سطح امنیتیش پایینه و خیلی مشکلات دیگه داره سایت و خودش درسته . ولی کسی که خودش درگاه داره که نباید بیاد یه درگاه دیگرو هک کنه و درگاه خودش رو توی ایمیل هاش و توی ایندکس معرفی کنه
هر انسان عاقلی وقتی میومد توی سایت شتاب و میدید که یک صفحه ی اتک رو سایت هست نباید دیگه از این سایت استفاده میکرد ولی وقتی میدید 40 خط توضیح داده شده آخرش هم نوشته مدیر جی پال فکر میکرد از روی دشمنی سایت همکارتون رو هک کردید