امیدوارم هیچ یک از دوستان از من دلخور نباشه و اگر کسی دلخور هست به بزرگواری خودش ببخشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
امیدوارم هیچ یک از دوستان از من دلخور نباشه و اگر کسی دلخور هست به بزرگواری خودش ببخشه.
خيلي دوست دارم بعضي ها هم كه امروز يكمي تندي كردند ، اينجا كدورتاشونو كنار بذارن
پ.ن : خواشا اينجا رو ميدون جنگ بعدي قرار نديد :d
فکر کنم باید ریش سفیدی کنم
دعام کنید :دی
صلوات بدید که دوتا همکار دارن میان آشتی کنن
روز اولی دعــــــــــوا شد حالمون رو گرفتند
بابا با یه روبوسی تمومش کنید :-<
امروز روز جالبی بود با همه نوع بی احترامی و افترا مواجه شدیم واقعا جای تاسف هست حالا این خارج رفته هامون هستند .
ما از کسی کدورتی نداریم و نخواهیم داشت . ولی برخی ها دارند و دوست دارند از هر راهی وارد بشن .
امروز خیلی تایپ کردم شرمنده چند ساعت داشتیم به هزار نفر که چشماشون رو بسته بودن و نمیدونستن واقعیت چی هست توضیح میدادم و جالب اینکه ادمین فروم هم بود که واقعا عیدی خوبی بهمون داد و یکطرفه به قاضی رفت .
امیدوارم سال خوبی برای همه باشه همه دوستان تو هاستینگ وضعشون خوب بشه البته نه به هر قیمتی به جای ریال دلار و یورور پارو کنند .:)
takweb.ir, AfraWeb.net, eParsData.Net, operator
عزیزی که هستی
در آشتی کردن سبقت بگیرید که در ورود به بهشت از برادر دینی خود سبقت گرفته ای
(تو یه کتاب اخلاق خوندم )
---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------
گذشته هرچی بوده تموم شده
خواهشا یک کلمه هم از گذشته نگید
هر چی بود گذشته
پا پیش بزارید هممون و خوشحال کنید
آشتی چی اقای شاهری . ایشون هر چی توستن امروز به ما گفتند . سعی کردن با تمام وجود ما رو بی اعتبار کنند ولی ما تو نوشته هامون حتی یکبار اسم شرکتشون و اسم خودشون رو نبردیم و بهش احترام گزاشتیم.
حالا بیاییم بگیم بیاید کدورت ها رو بزارید کناردستتون درد نکنه امروز هر چی تونستید بهمون گفتید . از ادمین انتظار نداشتم بیشتر حرفهای ایشون ناراحت کننده هست .
takweb.ir, afrateam, AfraWeb.net, BestServer.IR
آقایان بسم الله
The childeren will go bananas when ......tell them we are scam company
I never forget that story .
آقای شاهری شما کجا این کجا؟
چند وقت بود نبودی؟
آقا این چه وضعشه؟
یه روز نبودماا اومدم هر تاپیکو بخونم 5-6 صفحه است.
اون تاپیک که به فحش و ناسزا کشیده بود و ناموس و....
اینجا هم که ....
ببین محمد فخرایی بی خیال منو سرکار نزار من خواب دیدم؟؟؟؟؟
2 روز یا منو سرکار گذاشتی یا واقعیت هست یا ...
بالاخره کلا از دستت بد جور ناراحتم
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
بی خیال تو رو خدا...
یه روز فرومو ول کردم برابچ نتونستید جلوی دعوا رو بگیرید؟؟؟
انصافا اگر قاونی پیگیری می شد (البته اگه امکانش بود) بهتر بود تا اینجا !
چون اگه شما هم بشید مثل بقیه که دیگه بگیم با فرهنگ ومعتبر؟
پس ایثار ؟ گذشت؟ اینا چی میشه؟
وقتی همه چیز خوب باشه و بگید و بخندید که مردونگی نیست داداش من اون موقع مردی معلوم میشه که سخت باشه که یه کاری رو بکنی و با صلابت انجام بدی...
تو ول کن نیستی هنوز ؟! :))نقل قول:
ببین محمد فخرایی بی خیال منو سرکار نزار من خواب دیدم؟؟؟؟؟
ملت دارن چیز دیگه میگن تو چی میگی این وسط ؟!
خواب دیدی خیر باشه! بت گفتم پاشو بیا انقلاب ... خودت نیومدی من چیکارت کنم!
امیدوارم مشکلات حل بشه و این مسائل اینطوری باز نشه در همچین محل هایی.
هیچ کس حق نداره با آبروی کسی بازی کنه. و خودش بعدا باید پاسخگو باشه.
فقط امیدوارم.
من وظیفم و انجام دادم
بزرگواری که از هیچکدوم ندیدم
ولی
کار به کار هم لااقل نداشته باشید
یه بار دیگه به هم توپیدید و ...
من یکی ....
ایشون باید از ما عذر خواهی کنند چون یک شرکت رو زیر سوال بردند و ادعای سو استفاده داشتند . ما حاضریم اگر سو استفاده ای شده خسارت رو پرداخت کنیم هر چقدر که باشه لوگوی ایشون رو بزاریم توی سایتمون ولی اگر واقعا حرف های ایشون راست باشه و توافقی در کار نبوده .
ممد حلالت نمی کنم ! الهی بری زیر بنز !
اولا ممد جان بی خیال در در هر 2 صورتی که گفتم آدم هستی و ایشالله س...ک بشی !
آقای شاهری املا هم یادت رفته بصیرت نه بسیرت !
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
کدوم 2تا؟
سال خوبی را شروع کردیم با خبر های خوب و گرفتن نمایندگی یک دیتا سنتر ولی برخی ها دوست داشتن خرابش کنند که نتونستند ولی امیدواریم امسال سال خوبی برای هتون باشه یه کار جدید پیدا کنید از هاستینگ برید بیرون :6
امیدواریم تو سال جدید کینه ها کدورت ها رو کنار بزاریم و همانند افراد حرفه ای در کنار هم فعالیت نماییم از انتقاد ترسی نداشته باشیم همش دنبال تمجید و تشکر نباشیم به مشتری ها احترام بزاریم .
البته قیمت ها را هم مقداری افزایش بدید :114: همه چی تو ایران گرون میشه به جز خدماتی که مرتبط با هاستینک و اینترنت هست انگار تورم برای این قشر از جامعه وجود ندارد و باید کاهش قیمت هم داشته باشند
سلام
همه چیز تو ایران بعد عید نوروزی گران شده است چرا نباید هاست رو گران بدیم ؟ خیلی داره بی ارزش میشه!!
و ناراحتی ها رو بزارین کنار دیگه عید امده به قول پدر مادر ها یک سال بزرگتر شدین ....:65:
والا ما که یه پیام خصوصی ارسال کردیم به شما و هنوزم جواب ندادی باعث شد 12 ساعت دان تایم بخوریم ;)
اما جدای از این مسایل سال خوبی داشته باشی ;)
من هم به خاطر فشار کاری و ... ممکنه کمی تند باشم.اگر با کسی صحبت بدی داشتم عذرخواهی میکنم. به هر حال هر کسی یجوریه دیگه :) به دل نگیرید/
شرمنده واقعا این یکی دو روزه یه سری مشکلات برامون درست کردند . ما با کسی هیچ مشکلی نداریم برخی ها فکر میکنند گفتن واقعیت درباره دیتا سنتر ها و اینطور حرفها دشمنی محسوب میشه ولی اصلا اینطور نیست . واقعیت را باید گفت چه خوب یا چه بد
سال خوبی را براتون ارزو میکنیم امیدواریم در سال جدید شاهد پیشرفت های زیادی باشید و به جای ریال یورو پارو کنید :113:
والا در حقیقت نیاز شدید به دلار پیپال داشتم برای خرید یک سرور برای یکی از دوستان و صلاح نمیدیدم از ویزای خودم استفاده کنم و متاسفانه پیپال هم خالی بود. دیدم در یکی از تاپیک ها فروش پیپال داشتید و در انجمن هم انلاین هستید نامه ای زدم و منتظر شدم اما نه شما پاسخ دادید نه رابط ما برای خرید و فروش دلار و .... ;) مشکل البته بعد از 12 ساعت برطرف شد.
شما هم موفق باشید
شروع و پایان سالی با 100% اپتایم و بدون ddos داشته باشید ;)