-
پاسخ : مشاوره برای Server Room
سلام دوستان ، با مشکل بسیار جدی برخوردیم
تصمیم گرفتیم اینترانت بگیریم و در کنارش اینترنت برای دانلود فایل که مختصر میگم براتون
مراحل اینترانت برای راه اندازی چند سرور رو پیش رفته بودیم اما به شرکتمون گیر دادن و گفتن حتما باید شرکتون ثبت شده باشه
شرکت ما در زمینه الکترونیک فعالیت میکنه و داریم اونو به یک شرکت کامپیوتر و شبکه تغییر می دیم
قراره اینترانت اختصاصی که بر روی dsl که همون سیم مسی خودمون هست با سرعت 2 مگابایت بدون هیچگونه نویزی که تضمین دادن در سر تا سر ایران پینگ زیر 90 و 100 هست رو قرار داد ببندیم با ای پی 3 ماهه
اینترنتی که اسیاتک گرفتیم پینگ بالای 100 و زیر 140 میده و کلا نمی ارزه ، از پونصد متر اونور تر که یک فروشگاه کامپیوتری بود دانلود انجام دادیم سرعت روی 89 کیلوبایت بسته شده بود
طبق بررسی ها فهمیدیم سرعت اپلودمون روی 1 مگابیت بسته شده
امروز هم با مخابرات جلسه غیر رسمی داشتیم و بهمون گفتن شرکت رو ثبت کنین ما اینترنتی که برای راه اندازی چند سرور نیاز دارین در اختیار شما قرار میدیم
البته اینترنت نمیگیریم ، اینترانت میگیریم و برای دانلود فایل از سایت های خارجی از یک سرویس دهنده برای اینترنت استفاده میکنیم
یعنی همون ادغام دو سرویس با میکروتیک
کسی هست این کار رو انجام بده؟ (با هزینه) شدنی هست که اینترنت در کنار اینترانت باشه اگه هست لطفا تماس بگیرین 09301386402
غصه سرمایه منو نخورین ، یک روتر برای DSL باید بخرم ، عنوان تاپیک نوشته مشاوره پس مشاوره بدین ، قصد کلو ندارم ، اگه دوست داشتم کلو میکردم دیوانه نیستم که انقدر پول خرج میکنم
دو ماهه پیگیر قضیه هستم و بالاخره با مخابرات به توافق رسیده بودم که شرکت برامون دردسر شد
اینترانت اختصاصی رو به هر کس نمیدن حتما باید فرد حقوقی باشه البته سرعت بالای 128 کیلوبایت
-
توی شهره ما آسیا تک یه سرویسی میده 4 مگ هست
با فیبر نوری خیلی خوب جواب میده.
پیشنهاد میکنم این اینترنت رو بگیرید .
هیوقتم قطی نداشته برا من
-
مشخصات سرور که همین الان هم دارم باهاش پست میذارم
CPU
intel Pentium G2020
Lvi bridge
core:2 threads:2
Core Speed : 2.90Ghz
cache : L3 Cache 3MByte
Ram
Apacer 4Gig DDR3
Bus 1333 mhz
HDD
WD 320Gig SAS
Main
Gigabyte H61M-S2PV
OS
Windows Server 2008R2 32bit
سرور دوم امروز بعد از ظهر 30 مهر 92 راه اندازی میشود
مشکل اساسی که داریم اینترنت هست ، تا سه روز دیگر به اینترانت 2 مگابایت share و تا یک الی دو ماه دیگر به اینترانت اختصاصی 2 مگابایت تغییر میدهیم انشاالله مشکل پینگ و سرعت دانلود نداریم
یکی از بهترین محصولات رو انتخاب کردیم ، گارانتی رم مادالعمر میباشد و از اون دسته از رم هایی است که پایداری بالایی دارد
یادتون هست یک نفر میخواسته دیتاسنتر مدرن بزنه؟ حالا ما میخوایم ی سرور روم معمولی بزنیم بعدش ارتقاش بدیم به سرور روم مدرن
-
دوست عزیز مخابرات دیگر نمی تواند هیچ خدمات سرویس دهی اینترنتی ارائه بده چطور توافق کردید ؟ /:)
اگر مایل بودید می توانیم با قیمت مناسب راه اندازی کنیم ...
این فکر شما رو ما 3 سال پیش انجام دادیم تجربه کافی هم در این زمینه داریم میتوانید با شماره زیر تماس بگیرید
09157222895 آقای رضا خانی
-
فکر کنم منظور شما در مورد ارائه ندادن سرویس ، مشکل مخابرات با زیرساخت باشه
http://tci.ir/post/detail.aspx?mc=4&...&c=469&lang=Fa
مخابرات در حال حاظر آمادست که همچین سرویس رو به ما ارائه کنه
گفتن که شما شرکت رو به ثبت برسونین تا این سرویس رو در اختیارتون بذاریم
با شماره رضا خانی تماس گرفتم جواب نداد
در ضمن اولین سرور من تو ایران با همکاری عرفان کمالی از رضا خانی گرفتیم که سرور در شرکت شما نگه داری میشد
چند وقت پیش با رضا خانی در این مورد صحبت کردم
باتشکر
-
بله درسته
پیشنهاد من این هست اگر سرویس با کیفیت میخاهید سرویس دهنده اینترنت و. اینترانت از مخابرات تهیه نکنید فرض کنیم یک روز 10 روز یک ماه سرویس خوب باشه
اما قعطی ها و افت سرعت به همراه دارد .
:53:امید وارم موفق باشید
-
همه جا به این صورت نیست
اکثرا تو همین انجمن گفتن اسیاتک بدترین قطعی هارو داره
اما اینترنت شرکت ما از اسیاتک هست و چهار روزه روشنه بدون یک بار قطعی
به هیچ وجه قطع نشده
میگن مخابرات اصلا سرعتش خوب نیست و کیفیت نداره
من سه سال اینترنت مخابرات دارم ازش هم راضی ام
همه جا سرویس دهی به یک صورت نیست ، شرکت جایگاه اینترنت رو از مخابرات و یک شرکت دیگه که یادم نیست اینترنت تهیه میکنه
یک سرور روم که اونم یادم نیست از مخابرات و فیزیک نظری و زیرساخت اینترنت تهیه میکنه برای سرور ها
ما هم میخوایم از مخابرات اینترنت دریافت کنیم
حاجی کابل مسی دست کیه الان؟؟؟;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cityhost
همه جا به این صورت نیست
اکثرا تو همین انجمن گفتن اسیاتک بدترین قطعی هارو داره
اما اینترنت شرکت ما از اسیاتک هست و چهار روزه روشنه بدون یک بار قطعی
به هیچ وجه قطع نشده
میگن مخابرات اصلا سرعتش خوب نیست و کیفیت نداره
من سه سال اینترنت مخابرات دارم ازش هم راضی ام
همه جا سرویس دهی به یک صورت نیست ، شرکت جایگاه اینترنت رو از مخابرات و یک شرکت دیگه که یادم نیست اینترنت تهیه میکنه
یک سرور روم که اونم یادم نیست از مخابرات و فیزیک نظری و زیرساخت اینترنت تهیه میکنه برای سرور ها
ما هم میخوایم از مخابرات اینترنت دریافت کنیم
حاجی کابل مسی دست کیه الان؟؟؟;)
برای گرفتن پهنای باند اختصاصی به جز شرکا ثبت شده چیز دیگه ای هم خواستند؟
-
نقل قول:
برای گرفتن پهنای باند اختصاصی به جز شرکا ثبت شده چیز دیگه ای هم خواستند؟
نه فقط شرکت ثبت شده رسمی (بدون مسئولیت محدود) خواستند تا دلیلی باشه بر استفاده از اینترانت یا اینترنت اختصاصی
اینترنت 64 کیلوبایت 110 هزار تومن و اینترانت 64 کیلوبایت 21 هزار تومن
حجم های دیگه ضربدر قیمت 64 کیلو میشه و بهتون گفته میشه
اختصاصی هم کلا خط اختصاصیه هیچ Share توش وجود نداره
تا ماه آینده برای سرور 512 نامحدود در نظر گرفتیم تا شرکتمون روند ثبتش به پایان برسه
پینگ (افتضاح) البته نظر شخصیمه ، میانگین پینگ 126MS
آی پی : 79.127.97.148
فایل برای دانلود : http://city-server.org/test/acrobat9-5partdownload.zip
برای من که خونه نت نامحدود دارم از هر سایتی اخرش 60 کیلوبایت میده اینم همینطوره
یکی از دوستانم sajjad13and11 که فایروال DSST رو تاپیک کرده بود ماکزیمم سرعتش 12 بود ، دانلود از این فایل ماکزیمم سرعتش 16 بود
حالا نظر شما رو میخوام ، هر چند میدونم باید سرعتش پایین باشه
-
از مخابرات نگیرید
افتضاحه و کلاه بردارن
من یه مدت ازشون پورت 10 اختصاصی داشتم . همش مشکل کندی داشتن و به زور به 5 میرسید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cityhost
نه فقط شرکت ثبت شده رسمی (بدون مسئولیت محدود) خواستند تا دلیلی باشه بر استفاده از اینترانت یا اینترنت اختصاصی
اینترنت 64 کیلوبایت 110 هزار تومن و اینترانت 64 کیلوبایت 21 هزار تومن
حجم های دیگه ضربدر قیمت 64 کیلو میشه و بهتون گفته میشه
اختصاصی هم کلا خط اختصاصیه هیچ Share توش وجود نداره
تا ماه آینده برای سرور 512 نامحدود در نظر گرفتیم تا شرکتمون روند ثبتش به پایان برسه
پینگ (افتضاح) البته نظر شخصیمه ، میانگین پینگ 126MS
آی پی : 79.127.97.148
فایل برای دانلود :
http://city-server.org/test/acrobat9-5partdownload.zip
برای من که خونه نت نامحدود دارم از هر سایتی اخرش 60 کیلوبایت میده اینم همینطوره
یکی از دوستانم sajjad13and11 که فایروال DSST رو تاپیک کرده بود ماکزیمم سرعتش 12 بود ، دانلود از این فایل ماکزیمم سرعتش 16 بود
حالا نظر شما رو میخوام ، هر چند میدونم باید سرعتش پایین باشه
درود
با نت پارس آنلاین فایل ذکر شده با سرعت حدود 70 تا 90 دانلود شد
سرعتش نسبتا خوبه
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
api
از مخابرات نگیرید
افتضاحه و کلاه بردارن
من یه مدت ازشون پورت 10 اختصاصی داشتم . همش مشکل کندی داشتن و به زور به 5 میرسید
به نظر شما از کدام شرکت پهنای باند اختصاصی تهیه کنم که هیچ نویز و مشکلاتی نداشته باشد و مقرون به صرفه باشد.
نقل قول:
درود
با نت پارس آنلاین فایل ذکر شده با سرعت حدود 70 تا 90 دانلود شد
سرعتش نسبتا خوبه
موفق باشید
با تشکر از شما ، ماکزیمم سرعت شما به چه صورت است؟
-
با سلام خدمت دوستان گرامی
اولین سایت با نام پارت دانلود که مالکیت آن برای مدیر عامل پارت مهر خزر می باشد در حال میزبانی است
آدرس سایت :
www.partdownload.ir
کنترل پنل زد پنل است و راهی جز این نداریم تمام هاست هارا با دی ان اس اختصاصی ارائه دهیم تا مشکل زدپنل برطرف شده و در ورژن جدیدتر دیگر این مشکل را نداشته باشیم
به گفته چند تن از دوستان که برای تست بهشون ریسلر دادیم سرعت آپلود خیلی خوبه و سرعت دانلود جای خود رو داره
-
بهتون تیریک میگم.پهنای باند مصرفیتون رو میفرمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
بهتون تیریک میگم.پهنای باند مصرفیتون رو میفرمایید
برای تست 512 نامحدود اسیاتک
به دنبال پهنای باند اختصاصی مطمئن میگردیم
-
ایپی اختصاصی هم گرفتید؟از سوییچ استفاده میکنید؟
-
بله آی پی اختصاصی هست و به صورت سه ماهه ثبت نام کردیم ، از سوییچ Micronet استفاده میکنیم اما بعد از خرید اینترنت اختصاصی روتر و سوییچ خریداری میکنیم تا ظرفیت ای پی رو افزایش بدیم
با این مودم های معمولی همچین چیزی که امکان پذیر نیست؟؟؟
هدف ما اینترانت اختصاصی و یک خط اینترنت 128 نامحدود جهت باز کردن سایت های خارجی است ، و با میکروتیک ادغام میکنیم این دو سرویس رو
-
مودم های سیسکو اکثرا این قابلیت رو دارن ولی به صورت ابتدایی.سوییچ ضروری هستش اخر اول نیازتون میشه
فعلا چند ایپی دارید هر ایپی رو براتون چند محاسبه کردند؟
-
با تشکر از شما که تاپیک های مارو دنبال میکنید و ما رو در امر مشاوره کمک میکنین
دو بار سفارش دادیم تا تایید شدن طول کشید و لغو سفارش زدیم ، برای سومین بار که سفارش دادیم 15 هزار تومن حساب کردن که زنگ زدیم تا قضیه رو پیگیر شیم گفتن تعرفه جدید هست ، شایدم هزینه اون دو تا ای پی افتاده رو این ای پی ، بهمون گفتن مشخصات سرور رو برامون ارسال کنین تا برای شما نت رو تهیه کنیم ما هم ارسال کردیم دو روز بعد ای پی رو بهمون تحویل دادند ، به یک روتر نیاز داریم تا حجم ای پی بیشتری رو قبول کنه همچنین با گرفتن اینترنت اختصاصی مجبور به تعویض مودم هستیم چون اینترانت اختصاصی رو بر روی بستر DSL میگیریم ، ماه بعد اینترانت 2 مگ نامحدود میگیریم تا ببینیم جوابگو ما هست یا خیر (همون طور که Roobina Server گفتن نت DC با ADSL فرق داره!!!)
سایت های در حال میزبانی : www.partdownload.ir - www.partcctv.ir - www.tohidsch.ir - www.city-server.org - www.ninacloob.ir - www.setarehchat.ir
توحید - نیناکلوب - ستاره چت با مشکل دامین مواجه شدند به همین دلیل سایتی بالا نخواهد امد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ra3ou1
دوست عزیز نت دیتاسنتر با نت که در منزل و مغازه و شرکت و ... استفاده میکنید متفاوت هست
ضمن اینکه ارائه سرویس قوانین خاص خودش رو داره و ممکنه دردسر ساز بشه برای شما
در حال حاضر در اکثر دیتاسنترهای داخلی سرویس ارائه میدهیم و سرورهای کولو شده داریم
ما پورت 1Gb روی سرورها aشرکت و داریم نت اصلی سرورها از دو شرکت زیر ساخت و فیزیک نظری می باشد و 4 لینک ساپورت از isp های داخلی برای سرورها برای استفاده در مواقع اضطراری
سرعت دانلود سرورها رو هم می توانید در تاپیک فروش ما ملاحظه کنید که برخی از مشتریان فید بک قرار دادن
تا 70mbps دانلود داشتن
تاپیک فروش جهت مشاهده تست ها
http://www.webhostingtalk.ir/f15/90018/
با تشکر
داداش دمت گرم این فیزیک نظری چیه من هر از چندگاهی تو این صنف میشنوم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cityhost
با تشکر از شما که تاپیک های مارو دنبال میکنید و ما رو در امر مشاوره کمک میکنین
دو بار سفارش دادیم تا تایید شدن طول کشید و لغو سفارش زدیم ، برای سومین بار که سفارش دادیم 15 هزار تومن حساب کردن که زنگ زدیم تا قضیه رو پیگیر شیم گفتن تعرفه جدید هست ، شایدم هزینه اون دو تا ای پی افتاده رو این ای پی ، بهمون گفتن مشخصات سرور رو برامون ارسال کنین تا برای شما نت رو تهیه کنیم ما هم ارسال کردیم دو روز بعد ای پی رو بهمون تحویل دادند ، به یک روتر نیاز داریم تا حجم ای پی بیشتری رو قبول کنه همچنین با گرفتن اینترنت اختصاصی مجبور به تعویض مودم هستیم چون اینترانت اختصاصی رو بر روی بستر DSL میگیریم ، ماه بعد اینترانت 2 مگ نامحدود میگیریم تا ببینیم جوابگو ما هست یا خیر (همون طور که Roobina Server گفتن نت DC با ADSL فرق داره!!!)
سایت های در حال میزبانی :
www.partdownload.ir -
www.partcctv.ir -
www.tohidsch.ir -
www.city-server.org -
www.ninacloob.ir -
www.setarehchat.ir
توحید - نیناکلوب - ستاره چت با مشکل دامین مواجه شدند به همین دلیل سایتی بالا نخواهد امد
خواهش میکنم ما در یکی از شهرستان های isp مستقل داریم به همین علت اگر راهنمایی خواستید در خدمت هستیم
-
سلامی دوباره
دوستان برای داشتن سرور توی شرکت به مجوزی لازمه؟
صبح جمعه حفاظت اطلاعات تماس گرفته و یک چیزایی به مدیر شرکت گفته که در جریان اون نیستم
حالا میخوام بدونم سایتایی که زیر سرورمون هستن و در ساماندهی ثبت هستند چه موردی داشتن که حفاظت اطلاعات با ما تماس بگیره؟
ما طبق استاندارد های داشتن یک اتاق سرور داریم میریم جلو
از اندازه مکان سرور ، تجهیزات حفاظتی ، بخش مانیتورینگ ، تامین پهنای باند از دو یا سه ارائه دهنده پهنای باند ، تجهیزات برق و ژنراتور
کار هایی که تا به حال تونستیم انجام بدیم
انتخاب مکان سرور : برای یک یا دو رک
تجهیزات حفاظتی : دوربین مداربسته ، کنترل ورود و خروج (سنسور حسگر یا همون ***گیر خودمون) که امکان تماس به شماره موبایل ما جهت اطلاع ورود هر گونه شی بیگانه رو به ما داره
بخش مانیتورینگ : در دست راه اندازی (به دلیل مالی استاپ شده)
تامین پهنای باند : مخابرات و آسیاتک (در حال حاظر فقط آسیاتک)
--------------
SNR DownStream خط آسیاتک : 32.3
البته آسیاتک اینترنت شیر شده است و فقط برای دانلود فایل استفاده میکنیم
تامین پهنای باند از مخابرات از بستر DSL و به صورت اینترانت اختصاصی هست
حالا چرا حفاظت اطلاعات به ما زنگ زده؟
میتونه به این دلیل باشه به دلیل آپلود زیاد آسیاتک خط مارو به حفاظت اطلاعات ریپورت کرده باشه؟
-
احتمالا بله مشکوک شدند بهتره باهاشون صحبت کنید و اگر درخوساتی برای نظارت برای تجهیزان و فعالیتتون دارند رو قبول کنید
اگر از سازمان تنظیم مقررات هم مجوز داشته باشید هیچ مشکلی نخواهید داشت.
-
در حال حاظر از هیچ جایی مجوز لازم رو نداریم ، در مرحله ثبت شرکت بدون مسئولیت محدود هستیم
ما که مشکلی نداریم میتونیم این اجازه رو بدیم که دستگاه رو چک کنند
نظر شما فقط مشکوک بودن به سرور هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cityhost
در حال حاظر از هیچ جایی مجوز لازم رو نداریم ، در مرحله ثبت شرکت بدون مسئولیت محدود هستیم
ما که مشکلی نداریم میتونیم این اجازه رو بدیم که دستگاه رو چک کنند
نظر شما فقط مشکوک بودن به سرور هست؟
تاحالا فکر کردید چرا شرکت های خیلی بزرگتر چنین کاری نمیکنند مثل شما در شرکتشون ؟
این موارد نیاز به مجوز داره از وزارت اطلاعات و سازمان تنظیم مقررات رادیویی (مثلا برای ارتباطات رادیویی - شبکه وایرلس دیتاسنتر و ...)
شما وقتی ارسال اطلاعاتتون از نتتون زیاد بشه که باید هم زیاد باشه چون سرور هست برای میزبانیه برای همین وزارت اطلاعات مشکوک میشه البته از مدیریتتون بپرسید شاید فعلا جریان چیز دیگری باشه ولی در کل اگر جواز نداشته باشید از جایی گیر میدن به هتون و هر کاری کردید را به هم میزنند و ناچار به جمع کردن آن میشید یا دردسر فراوان.
این مسائل و کسایی که چنین مشکلاتی خوردند تو نت بگردید فکر کنم باشه من خیلی وقت پیش چنین چیزهایی در نت هم به چشمم خورده بود فکر کنم.
یا حق
-
تشکر از توضیح کاملتون
مدیر شرکت فقط به من گفته که از طرف حفاظت اطلاعات با من تماس گرفتن و بهتره تا یک ماه سرور رو قطع کنیم تا ثبت شرکت به پایان برسه و به دنبال مجوز از سازمان تنظیم مقررات رادیویی باشیم
این که چه چیزی بهش گفتن و چه چیزی شنیده با من در میون نذاشته و فقط گفته از کل سرور بک اپ تهیه کن
مخابرات هم به ما گفته بود شما فقط شرکت بدون مسئولیت محدود ثبت کن دیگه مشکلی پیش نمیاد
یکی از دوستان هم در شرکت خودش یک سال سرور داشت اما چون صرفه اقتصادی براش نداشت جمش کرد (طبق شنیده هام)
مجوز نداشته اما شرکتش ثبت شده بود
-
خواهش میکنم
شرکت رو حتما باید ثیت کنید چون در غیر این صورت پهنای باند اختصاصی بهتون ارائه نمیشه
مجور سازمان تنظیم مقررات هم در صورتی نیاز هست که کارتون رو گشترش بدیم و تعداد سرور ها نسبتا بالا باشه.
در مورد صرفه اقصادی هم اگر یک مقدار با برنامه حرکت کنید سود دهی نسبتا خوبی داره
-
دوستان تا بعد از محرم پروژه استاپ خورده چون هم احتمالا مکان سرور رو عوض میکنیم هم ثبت شرکت رو به اتمام میرسونیم
انشاالله یک سرور دیگه بعد از محرم اضافه میشه برای فروش و دوستان میتونن با اینترانت 2 مگ اشتراک 1 به 2 استفاده کنن
البته در نظر داریم با استفاده از میکروتیک اینترنت 2 مگابایت 1 به 8 هم به سرور متصل کنیم که ماکزیمم سرعت دانلود آن (برای نصب کنترل پنل و دیگر مشکلاتی که اینترانت ایجاد میکند ) 250 کیلوبایت است
-
سلام دوستان (مراحل ثبت شرکت به پایان رسیده است)
در حال حاضر داریم در مورد گرفتن مجوز isp و خدمات دیتا از cra سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تحقیق و پرسجو میکنیم
=================
دوستان و همکاران عزیز لطفا یک روتر مناسب جهت تعیین مسیر یک ای پی به یک سرور را معرفی کنید
مزایا و معایب + هزینه آن
اینترنت و آی پی از مخابرات به صورت اختصاصی تهیه خواهد شد ، هر آی پی اجاره سه ماهه
-
ممنون از اطلاعات خوبی که ارایه دادید