شما نیاز نیست واسه من معلم ادب بشید !نقل قول:
ادب شما در حدي نيست كه بياين در wht سرويس ارائه بدين.
اونقدر ادب دارم که بتونم امثال شماها رو هم ادب کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
شما نیاز نیست واسه من معلم ادب بشید !نقل قول:
ادب شما در حدي نيست كه بياين در wht سرويس ارائه بدين.
اونقدر ادب دارم که بتونم امثال شماها رو هم ادب کنم
صلوات بفرستید
سلام
یکی از دوستان از احترام به مشتری گقت ولی در جوابش باید بگم که این شرکت ها (کسانی که درست سرویس نمیدن به درست و حسابی ها بر نخوره) کل در آمدشون از فروش وی پی اس و ... به هر شخص در ماه اول است چرا که شخص در ماه های بعد هرگز چیزی از اون ها نخواهد خرید بخاطر کیفیت پایین سرویس و عدم پشتیبانی. پس کلا بیخیـــال کیفیت و پشتیبانی میشوند و با خیال راحت روی جذب مشتری جدید ماه اولی ;;) تمرکز می کنند . اینطوری هم دغدغه پشتیبانی رو ندارن هم اینکه درآمد بیشتر و کار کمتر
همین تفکره که باعث میشه شرکت ها و افراد ارائه دهنده ی اینگونه سرویس ها به کیفیت نیندیشند و مشتری سرگردان به سمت سایر سرویس دهندگان (احتمالا تله ها) هدایت بشه
تیکت ها زیاد بود بیخیال شدیم (Ctrl+A & Shift+Del)
خوب عزیز جان شما نباید مشتریتو توی بلاتکلیفی و بدبختی ولش کنی، لا اقل میتونی یک ایمیل به تمام اعضا بفرستی و موضوع رو در میون بگذاری نه اینکه غایم بشین (البته قبول داریم که در چنین مواقعی ممکنه حجم زیاد تیکت آزارتون بده ولی اگر کسی میخواد راحت باشه و اذیت نشه نباید کلا سرویس بده)
کاربران در حال دیدن موضوع: 14 نفر (11 عضو و 3 مهمان) در حال قضاوت هستند ! در آینده مشخص خواهد شد ، شما درست می گید یا بقیه
این تصور شما کاملا اشتباه است دوست عزیز؛ اگر ماه اول فروش ما بود پس چرا 2 سال داریم کار میکنیم ؟! :76: /:) در ضمن اینو میتونم بهت تضمین بدم بنده تا یکسال هم فروش نداشته باشم قادر هستم تا یکسال هزینه سرور را پرداخت کنم. در ضمن درامد 5 ماه شما گردش حساب یکروز بنده است ;)نقل قول:
یکی از دوستان از احترام به مشتری گقت ولی در جوابش باید بگم که این شرکت ها (کسانی که درست سرویس نمیدن به درست و حسابی ها بر نخوره) کل در آمدشون از فروش وی پی اس و ... به هر شخص در ماه اول است چرا که شخص در ماه های بعد هرگز چیزی از اون ها نخواهد خرید بخاطر کیفیت پایین سرویس و عدم پشتیبانی
همانطور که عرض کردم این یک شغل دوم من هست و شغل اصلی بنده اینکار نیست که بخوام تمام وقتم روی اینکار بزارم.
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
اولا شما مشتری ما نیستید پس این موضوع اصلا به شما مربوط نمی شود !
بنده هم قبول دارم سرور مشکل داشت و هنوز هم کمی مشکل دارد و در حال رفع ان هستیم, و با توجه به قوانین OVH که بسیار حساس به Spam , Attack هستند برخی ها این موضوع و بسته شدن ای پی انان توسط دیتاسنتر خودشان را با این موضوع داخل کرده اند.
رایان نت عزیز
گرچه می دونم رو تک وب عقده داری
ولی بهتر در رفتارت تجدید نظر کنی در غیر این صورت به اعتبارت ضربه شدیدی میزنی
مشتری اگر صداقت ببینه با بد ترین چیز ها کنار میاد و درک میکنه
ولی ناسزا گفتن و پیچوندن و عدم پاسخ گویی مشتری و کلافه میکنه و انتظار همکاری ازشون نداشته باش
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
رایان نت عزیز
ولی ناسزا گفتن و پیچوندن و عدم پاسخ گویی مشتری و کلافه میکنه و انتظار همکاری ازشون نداشته باش
خودت میدونی با من چیکار کردی 2 سال پیش !نقل قول:
من به اندازه کافی مشتری دارم. نیازی به مشتری جدید ندارم.نقل قول:
وقتی به مشتری میگی اقا جون از سرور شما Spam , Atack شده IP شما دیتاسنتر بسته mac ان تغییر داده میگه سرور مشکل داره و داری بهانه میاری ! به نظر شما باید چطور جواب این مشتری داد !؟نقل قول:
سلام!!!
قصد خرید پیشنهاد ویژه 3 از سرور فرانسه رو دارم!!!
چند سوال داشتم:
1- پورت بین چند نفر شیر هست؟؟
2- سرعت دانلود از سرور چقدر هست؟؟
3- امکان نصب تورنت وجود داره؟؟؟
دو سال پیش شما تازه کار بودید و اطلاعات کافی نداشتید و بنده هم چون اوایل دانشگام بود وقت کافی نداشتم
مشتری های قبلیتو هم از دست میدی
من دارم از رو همکاری میگم نه چیز دیگه ای
چون با دیتاسنتر شما کار نکردم نظری نمی دم
یه چیزایی هم در مورد سن گفتی
خودت که شروع کردی سنت چقدر بود ؟
یعنی من باید می گفتم رضایت نامه والدین بیار ؟ (شوخی)
شما به عنوان به شرکت
باید سرویسی رو که اعلام کردی به همه متقاضیان بدی
مگر این که در سایتت اعلام کرده باشد فقط از این سن به بالا
ولی هر شرکتی
هرچی داره
از مشتریش داره
پس با مشتری بساز و بساز و بساز
که هر چی داری از مشتریه
شما هم با تجربه و دارای 6 سرور حتما , درسته ؟!نقل قول:
دو سال پیش شما تازه کار بودید و اطلاعات کافی نداشتید و بنده هم چون اوایل دانشگام بود وقت کافی نداشتم
یادتون هست چقدر خیالپردازی میکردید ؟! یادم نمی یاد مشکل چی بود که میگفتی باید با مدیر شرکت صحبت کنی :)) گفتم شمارش بده بعد گفتی خارج هست گفتم بازم بده مشکلی نیست بعد گفتی خانم هست :)) تو 1 ساعت 3 تا مدیر عوض شد و اخرش گفتی خودمم =))
بزار تلخی های گذشته رو بیان نکنم و موضوع رو منحرف نکن لطفا
ما سرویس رو دادیم من فقط سرویس یکنفر رو بستم اونم به دلیل توهین به بنده بوده !نقل قول:
شما به عنوان به شرکت
باید سرویسی رو که اعلام کردی به همه متقاضیان بدی
مگر این که در سایتت اعلام کرده باشد فقط از این سن به بالا
بنده اینجور مشتری ها رو نیاز ندارم ;)نقل قول:
ولی هر شرکتی
هرچی داره
از مشتریش داره
پس با مشتری بساز و بساز و بساز
که هر چی داری از مشتریه
مدیر عامل ما خانم هستند
به استناد روزنامه رسمی شماره ۱۸۱۴۵
اون زمان هم ایران نبودن
بنده هم گفتم کاری دارید به بنده بگید
من 6-7 ماهی هست که از آقای رحیمیان چندین سرویس تهیه کردم. تا این چند روزه مشکلی نداشتم.
صحبتم بیشتر با اون کسانی هست . که شکایت دارند. من طرف هیچ کسی نیستم. خودم هم جز کسانی هستم. که وی پی اس هام دان هست.
در نظر داشته باشید بارها برای ما هم پیش اومده که مشکلی ایجاد شده. که روح و روانمون بهم ریخته و رفتاری می کنیم. که نباید...
دوستان(هر دو طرف) صبر داشته باشند. همه چیز درست میشه. هیچی با کل کل درست نشده و نمیشه.
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
من 6-7 ماهی هست که از آقای رحیمیان چندین سرویس تهیه کردم. تا این چند روزه مشکلی نداشتم.
صحبتم بیشتر با اون کسانی هست . که شکایت دارند. من طرف هیچ کسی نیستم. خودم هم جز کسانی هستم. که وی پی اس هام دان هست.
در نظر داشته باشید بارها برای ما هم پیش اومده که مشکلی ایجاد شده. که روح و روانمون بهم ریخته و رفتاری می کنیم. که نباید...
دوستان(هر دو طرف) صبر داشته باشند. همه چیز درست میشه. هیچی با کل کل درست نشده و نمیشه.
rayannet خوبه جای پارس دیتا نیستید ! والا تو فکر تاسیس یک کشور جدید می افتادید!
من سعی می کنم وارد اینجور بحث ها نشم ولی این حرف ها منو مجبور کرد
اول اینکه این کاربرانی که شما گفتید فکر می کنم هنوز هم اینجا فعالیت می کنند در مورد سن هم آیا WHT.com حداقل سن برای کاربراش گذاشته؟ و چه اشکالی داره افراد کم سن و سال اینجا باشن؟ (با وجود اینکه فکر می کنم میانگین سن کاربران انجمن بیشتر از این حرفها هست!)نقل قول:
شاید جالب باشه بدونید که چرا شرکت های بزرگ نمی یان تو WHT ? میدونستید چرا ؟ چرا Aria , ... نمی یان زیاد تو WHT چون نمی خوان خودشون با 4 تا بچه امثال شما قاطی کنن چون 95% شما ها زیر 18 سال سنتون هست !
هر کاربری با هر سنی آزاد هست که عضو انجمن بشه با این حرفها نباید خستگی کسانی که فعالیت می کنن و مدیرا رو بیشتر کنیم
همه قابل احترام هستند 12 ساله یا 40 ساله چه فرقی می کنه؟
در مورد مشکلات شما و مشتریانتون هم من هیچ نظری ندارم و امیدوارم مشکل شما و مشتریانتون حل بشه
بازگشت یک قهرمان!! :106:
-------------------------------------------
والا منم نمیخواستم شرکت کنم تو تاپیک اما انگار داره به همه هاستینگای دیگر توهین میشه اینجا.مدیران عزیز و کلانتر هم که نمیدونم چیکار دارند میکنند.اما این تاپیک رو از اول خوندم و دیدم داره به همه توهین میشه.موضوع تاپیک از شاکی بودن چند مشتری رسید به توهین به دوستان.:-|
تاپیک قفل و با متخلف برخورد شد.