-
پاسخ : آیا تا کنون از خط تلفن های الو ایران استفاده کرده اید؟
سلام
قابل توجه همه دوستان
من دیروز با سازمان تنظییم مقررات و ارتباطات رادیویی تماس گرفتم و بابت این قضیه دوباره دقیق سئوال کردم.هم بخش بازرسی و هم بخش صدور مجوز ها.شرکت الو تهران تنها شرکتی هست که در ایران سوییچ مورد تایید سازمان تنظیم و نهاد های امنیتی رو داره و مجوز واگذاری سرویس NGN
راجع به بقیه شرکتها هم صحبت کردم و اونها گفتن ،این شرکتها از مخابرات ایوان های دورشوال دریافت کردن و با شماره هایی که روی این ایوان ها واگذار میشه دارن با PBX شروع به واگذاری سیستمهای تماس ورودی میکنن.که ظاهرا میگفتن همه رو شناسایی کردن و به زوودی همه اونهایی که دارن این کارو میکنن به سختی باهاشون برخورد میکنن.حتی پروانه ISP یا ISDP اونها رو لغو میکنن.
در خصوص علت سرویس دهی به صورت IP این شرکت هم جویا شدم.ظاهرا این شرکت روی تمام زیرساختهای IP سرویس میده و در برخی نقاط که چند شهر و شهرک صنعتی رو نام بردن خودشون زیرساخت دارن.و به زودی روی زیرساخت خودشون تو تهران روی بستر IP هم اگه کسی بخواد تلفن و اینترنت هم میدن
این لینک هم جالبه
الــــــــــــــــــو تـــــــــــــــــهران
ظاهرا اینها یک تیم حرفه ای خارجی هستند که این سیستم رو پیاده سازی کردن در ایران و خیلی فراتر از این سیستم های VOIP معمولی است که همشون فقط PBX هستن.اگر غیر از این بود سازمان فقط به اینها اجازه فعالیت در این بخش رو نمی داد
-
این لینک اخبار صدا و سیما هست که معرفی این سرویس پرداخته
http://www.alotehran.com/engine/swf/...m4v&volume=100
-
در راستای موضوع اصلی این تاپیک .... !!! دوستانی که تلفن الو ایران دارند ،
امکان دایورت رو داره یا خیر ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maddahi
در راستای موضوع اصلی این تاپیک .... !!! دوستانی که تلفن الو ایران دارند ،
امکان دایورت رو داره یا خیر ؟
مال من با کد *21شماره تلفن# دایورت میشه
بعداز ظهر ها که مغازه نیستم روی موبایلم دایورتش میکنم.منتها وقتی کسی باهام تماس میگیره برام یک مکالمه با موبایل محاسبه میکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mtbirir
دوستان
طبق مذاکرات انجام شده با این اپراتور بزودی شرکت ما واگذاری تلقن بر بستر شبکه را در استان تهران آغاز می کند
بستر و سوییچ آماده شده بخش billing در حال اتمام می باشد
سلام
دوست عزیز ، ما همچنان چشم انتظار هستیم.راه نیافتاد؟من به شدت منتظر هستم و اگر مقدور باشه میخواستم بهتون درخواست نمایندگی بدم.منتظر پاسخ شما هستم
در ضمن آیا میشه خط های شما رو تو همه جای ایران استفاده کرد؟با همین پیش شماره تهران.چون الو تهران این اجازه رو نمیده
-
-
بله من تهرانم ولی میخوام اگر مشکل نداشته باشه خطم رو هر جا خواستم ببرم.الو تهران به محض تغییر شهر و ip خط رو قطع میکنه.برام 1 بار اتفاق افتاد و اسباب دردسر شد
-
آخه تو مجوز گفته شده فقط استان تهران
از ترس اینه که اپراتور های استان های دیگه برند شکایت کنند
-
من یه ترانک 30خطه میخوام با 100 تا شماره.میشه تعرفه بهم بدید و اینکه میتونید سریع واگذار کنید>؟
-
آقا چی شد.کی میتونم بیام خط بگیرم ازتون.الو تهران که ظاهرا دیگه واگذار نمیکنه.اونهایی هم که دارن بازار سیاه میفروشنش.اگه کسی خط الو تهران داره من خریدارم
-
ما 3 تا خط داریم که توی امضا موجود است
برای تهران نیاز دارید؟ اگر بله هماهنگ بکنم 99 درصد به بنده خط بدهند و مشکلی نباشد
-
من شدیدا نیاز دارم.مینونید یه هماهنگی کنید ازتون خریداری کنم.؟
خیلی ممنون میشم اگه بشه
-
چند خط میخواهید؟
تهران هستید؟
-
من 30خط میخوام.بله تهران هستم.ترجیحا روی ترانک
-
درود یکی از دوستان بنده استفاده میکنه و راضی هستند
-
من نیاز دارم .کسی میتونه به من کمک کنه.چون خودشون که میگن الان واگذاری ندارن.الان 2-3 تا خط دارم ،در حدود 2 ساله که دارم استفاده میکن جز در موارد اختلال شبکه الو تهران در سایر موارد راضی بودم.از همه چیز بگذریم بحث هزینه هست که هزینه های میلیونی تلفن مارو به زیر 100 تومن رسونده.من دارم یه پروژه اجرا میکنم و الان سریعا نیاز به این خطها دارم .اگر کسی لابی داره و یا آشنا داره من از خجالتش هم در میام
ممنون
-
سلام شرمنده مشکل اکانتینگ تک یوزر هنوز حل نشده است
ولی می تونیم بصورت ترانک سرویس بدیم
اونم باید جای ثابتی باشه و فکر تر می- نیت هم نباشه
دوستان تر-می -نیتی خیلی دارند پیام میدند
-
با تماسی که بنده داشتم گفتند امکان واگذاری هست اما نه الآن برای هفته آینده 99 درصد بشه ارائه کرد
-
بنده خط بلا استفاده چندتا دارم
دوستانی که استفاده درست دارند میتونند در تماس باشند.(البته فقط جهت اینکه کار دوستان راه بیافته اگه نه خطها رو چند ماه هست که استفاده نمیشوند و هزینه شون پرداخت میشه.)
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mtbirir
سلام شرمنده مشکل اکانتینگ تک یوزر هنوز حل نشده است
ولی می تونیم بصورت ترانک سرویس بدیم
اونم باید جای ثابتی باشه و فکر تر می- نیت هم نباشه
دوستان تر-می -نیتی خیلی دارند پیام میدند
با سلام
من به صورت ترانک در یک جای صابت و برای یک شرکت میخوام که کار انتشاراتی انجام میده.لطفا قیمت ها را برای بنده ارسال کنید.سریعا نیازمندم
-
آقا کسی نیست بتونه برای ما کاری بکنه.من منتظر هستم
-
تعرفه ها طبق تعرفه مخابرات استان تهران تقدیم میشه
-
مشکلی نیست.رنج شماره ها هم ماله استان تهرانه؟
-
-
میشه توضیح بدید این خط چیه دقیقا؟
کارائیش؟ سیمکارته مجزاست و اپراتوره؟
چیه دقیق؟
-
این کار شما که منع قانونی داره.خط شرکت مخابرات رو که نمیشه به غیر واگذار کرد.اونطور بخوای ما خودمون دورشوال داریم که 1000 تا شماره پشتیشه و میتونیم به هرکی واگذار کنیم.من خط میخوام که پیشتش یه اپراتور مثل الو تهران باشه که خیالم از هر جهت راحت باشه و طرف حسابم در صورت بروز هر مشکلی سازمان تنظیم مقررات باشه.اون چیزی که مشا میگی رو امنیت شبکه اگه بفمه دودمان شما و من و همه رو به باد میده برادر من
من نیاز مند یک ترانک خط از یه اپراتور با تعرفه مناسب هستم.طبق تحیقیقات و استعلام های من از جاهای مختلف فقط الو تهرانه که واگذاری خط داره غیر از مخابرات ،روی بستر ip
منتها الان من هر چی بهشون زنگ میزنم میگن ظرفیت واگذاریشون پر شده و فعلا واگذاری ندارن.میخواستم اگر کسی اونجا آشنا یا رابطه ای داره ،برام واسط بشه و اینو تهیه کنه
-
شما یک ترانک از ما می گیری با یک سرشماره مثلا تو رنج 9512 ارتباط رایتل - همراه اول- ایرانسل -تالیا و مخابرات های استانی وخارج کشور از طریق ترانک های خودمون انجام میشه
پشت قضیه هم ضحی هستش اما ضحی واگذاری جدید نداره و ما در خدمتتونیم---- فعلا تک فروشی هم نداریم -چند تا سمپل خوب هم تو همین مدت اخیر اجرا کردیم
-
یکی توضیح بده چیه دعوا نکنید با هم :-|
-
بحث فنی و شفاف سازی مغایرت ها هستش وگر نه .....
-
من اگر 1000 تا شماره بخوام و 30 تا کانل هم میتونید واگذار کنید؟
-
چراکه نه
شما 1000 تا 53000 تومان واریز کنید باقیش حل میشه
-
چطور میتونیم با هم وارد مذاکره بشیم.یک شماره تماس،آدرس لطفا بدید که با هم وارد مذاکره بشیم.
-
با تشکر
من از الو تهران خرید کردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahsha
با تشکر
من از الو تهران خرید کردم
همچنان خط واگذار میکنند؟
-
بله واگذار میکنند.من 100 خط خریداری کردم.ازدحام بود واسه خرید
-
-
دوستان فنی لطف کنن راهنمایی کن منو در این مورد بی زحمت.
آیا uri این دستگاهها برای مشتری مشخص هست؟ اگه مشخص هست، آیا میشه با سافت فون و اکانت یک شرکت دیگه به uri مثلا الو تهران زنگ زد تا گوشی اش زنگ بخوره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yami
دوستان فنی لطف کنن راهنمایی کن منو در این مورد بی زحمت.
آیا uri این دستگاهها برای مشتری مشخص هست؟ اگه مشخص هست، آیا میشه با سافت فون و اکانت یک شرکت دیگه به uri مثلا الو تهران زنگ زد تا گوشی اش زنگ بخوره؟
سلام
URI برای هر تماس SIpمشخص است و این ربطی به سرویس دهنده نداره.اگر امکان تماس بر اساس IP و SIP URI فعال بشه روی دستگاه های دو طرف شما میتونید به این روش هم مستقیم تماس داشته باشید که اینو تو الو تهران تست کردم ظاهرا بسته شده.چون الو تهران یه دستگاه میده که به محض وصل شدن به اینترنت تنظیمات رو از شبکه الو تهران میگیره و عملا نمیشه دیگه دستش زد.حتی وقتی ریست فکتوری هم میکنی بلافاصله پس از وصل شدن به اینترنت تنظیمات الو تهران رو میگیره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahsha
سلام
URI برای هر تماس SIpمشخص است و این ربطی به سرویس دهنده نداره.اگر امکان تماس بر اساس IP و SIP URI فعال بشه روی دستگاه های دو طرف شما میتونید به این روش هم مستقیم تماس داشته باشید که اینو تو الو تهران تست کردم ظاهرا بسته شده.چون الو تهران یه دستگاه میده که به محض وصل شدن به اینترنت تنظیمات رو از شبکه الو تهران میگیره و عملا نمیشه دیگه دستش زد.حتی وقتی ریست فکتوری هم میکنی بلافاصله پس از وصل شدن به اینترنت تنظیمات الو تهران رو میگیره.
عجببب... یعنی شما با یک سافت فون متصل به یک سیپ سرور دیگه ای بجز الو تهران به URI دستگاه الو تهران زنگ زدید و دستگاه الو تهران زنگ نــــــــــخورد؟
اینکه تنظیمات رو اتومات میگیره که فعال بودن Provosioning هست فکر کنم و اگه بشه به دستگاه لاگین کرد احتمالا بشه اونو غیرفعال هم کرد ولی اگه دستگاه قفل شده باشه کار راحتی نیست.
ازین دستگاههای قفل شده در بازارهای خارج از ایران زیاده و به ندرت بعضی ها هستن که بلدن چطوری قفل اینا رو باز کنن و بعد دستگاه آنلاک رو بفروشن. یکشون رو من میشناختم ولی هزینه کمی بالایی برای آنلاک در تعداد میخواست به درد من نخورد. البته خارج از ایران هستم و برای اینجا میخواستم که نشد.
-
شزمنده ها میشه مدارک یکی از 100 خط خریداری شده رو نشون بدید ؟
چون شما از پارس انلاین زنگ زدی به شرکت ما فرمودید از آریان رسانه... هستم
به نظرم بیشتر دنبال سر نخ بودید تا خط
به خاطر همین آقای... به شما جواب منفی داد
فایل تماستون باشرکت رو10 بار گوش دادم
ممنون