-
پاسخ : تاخییر ovh در تحویل سرورهای سری جدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
چقدر این فرانسوی ها روی زیادی دارند واقعا...... وقتی بشون گفتم 8 روزه گذشته خیلی بیش از 72 ساعتی شده که در سایت ذکر شده می کن که :
We hope we can deliver you the access codes of your new server mini-sp under 72 hours. We make the maximum to shorten your wait.
والا 5 روزه هنوز تحویل ندادند .
مثلا قرار بوده 24 ساعتی تحویل بدهند :دی :^o
-
بدترین ساپورت را ovh داره و واقعا خسته کننده هستند
بهترین ساپورت در دیتاسنترها را من در yesuphost دیدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ertebat7
بدترین ساپورت را ovh داره و واقعا خسته کننده هستند
بهترین ساپورت در دیتاسنترها را من در yesuphost دیدم
سرور مارو بعد 5 روز تحویل دادن ، امروز هم بعد یک هفته به تیکت ما که دو روز قیل دریافت سرور زده بودیم جواب دادن که ارسال شده بابت تاخییر پوزش میطلبیم !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
سرور مارو بعد 5 روز تحویل دادن ، امروز هم بعد یک هفته به تیکت ما که دو روز قیل دریافت سرور زده بودیم جواب دادن که ارسال شده بابت تاخییر پوزش میطلبیم !
باز این خوبه عزیز یادم هست سال پش برای یکی از سرورهای ما مشکل پیش امده روز جمعه
این اقایان ساپورت روز دوشنبه پاسخ دادند
حالا فکرش را بکن سرور قطع شده مشتری ها مدام زنگ میزنن این اقایان با خیال راحت 72 ساعت بعد مشکل ما را حل کردند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ertebat7
باز این خوبه عزیز یادم هست سال پش برای یکی از سرورهای ما مشکل پیش امده روز جمعه
این اقایان ساپورت روز دوشنبه پاسخ دادند
حالا فکرش را بکن سرور قطع شده مشتری ها مدام زنگ میزنن این اقایان با خیال راحت 72 ساعت بعد مشکل ما را حل کردند
بله ،
اما رداستیشن آفر گذاشته بود دقیقا سر وقت سرور را تحویل دادند .
فکر کنم مهندسین فرانسوی در حال ساخت سرور ها هستند :-&
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
بله ،
اما رداستیشن آفر گذاشته بود دقیقا سر وقت سرور را تحویل دادند .
فکر کنم مهندسین فرانسوی در حال ساخت سرور ها هستند :-&
اره. رداستیشن خیلی سر وقت هستن. ساعت 2 شب سفارش دادم، ساعت 10 صبح تحویل گرفتم. خیلی سریع هستن
ولی Ovh اولین باری هست که سرور گرفتم.
دیتاشک هم افتضافحه!
-
لوکیشن کانادا رو واسه من دو روزه تحوبل دادند اما فرانسه رو الان 5 روزه که تحویل ندادند ، ظاهرا این مشکل تاخیر دامنگیر همه کاربران شده OVH.com - Waiting 3 Days For Server Setup - No replies - Dedicated Server - Web Hosting Talk
-
خدا رو شکر که بعضی از دیتاسنتر ها با ایران مشکل ندارند ...
-
من یه سرور برای سایت دانلود سفارش دادم از او وی اچ 3-4 روز پیش(البته دوباره فروختمش:d)تحویلش 1 روز طول کشید.یه روزو 5-6 ساعت!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
دوستانی که از کیمسوفی سرور میگیرن دقت کنن ، تغییرات و محدودیت های جدیدی اعمال شده
*: Availability subject to validation of your order and within the limits of available stocks.
Usage: Personal Server. Not authorized for resale. Limited to 3 servers per person or entity.
Available only for residents of the European Union.
سرور های فروخته شده فقط برای استفاده شخصیه و مجاز به ریسل یا فروش مجدد نیستید. هر شخص فقط 3 سرور کیمسوفی میتونه تهیه کنه که فکر کنم منظور هر پنل هستش.
در حال حاضر فقط به افراد مقیم اتحادیه اروپا فروخته میشه !
در ضمن در حال حاضر به کسی نمایندگی یا ریسلری نمیدن چون در حال اعمال تغییرات برای دادن نمایندگی و یا ریسلری هستن
خیلی هم خوب!
دیتاسنتر پاسخ تیکت رو داد و در پاسخی تیکتی که گفته بودم به تصور من محدودیت برای سرویس های جدید خواهد بود و نه قدیمی و امکان سفارش تا 3 عدد هست گفتن که درست هست محدودیت اعلام کردیم به 3 سرور و....به شما تحویل می دهیم اما سفارش دیگری ثبت نکنید. زمان بیشتری باید منتظر بمانید برای تحویل سرور.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
خیلی هم خوب!
دیتاسنتر پاسخ تیکت رو داد و در پاسخی تیکتی که گفته بودم به تصور من محدودیت برای سرویس های جدید خواهد بود و نه قدیمی و امکان سفارش تا 3 عدد هست گفتن که درست هست محدودیت اعلام کردیم به 3 سرور و....به شما تحویل می دهیم اما سفارش دیگری ثبت نکنید. زمان بیشتری باید منتظر بمانید برای تحویل سرور.
متوجه منظورتون نشدم یعنی کسانی که از قبل پنل دارن میتونن از کیمسوفی تا 3 تا سرور خرید کنند ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moosh2011
من یه سرور برای سایت دانلود سفارش دادم از او وی اچ 3-4 روز پیش(البته دوباره فروختمش:d)تحویلش 1 روز طول کشید.یه روزو 5-6 ساعت!
قبلاً به موقع تحویل میدادن ، اما از وقتی آفرهای جدید گذاشتن زمان تحویل بالا رفته. میتونم بپرسم چرا دوباره فروختینش ؟ راضی نبودین ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
متوجه منظورتون نشدم یعنی کسانی که از قبل پنل دارن میتونن از کیمسوفی تا 3 تا سرور خرید کنند ؟
خیر/
در پنل های من به دلیل اینکه بیش از 3 سرور کیم سوفی از قبل بوده و در یکی سفارش جدید نیز ارسال کرده بودم سفارش در لیست تحویل بلا فاصله قرار نگرفت و با تیکت به دیتاسنتر و اعلام اینکه با خبر نبودم که محدودیت خرید فقط 3 سرور برای هر کمپانی و یا هر فرد وجود دارد و تصور برای محدودیت خرید های جدید بوده است که گفتند سفارش به شما تحویل می دهیم اما سفارش دیگری برای این پلان ها ارسال نکنید که تحویل داده نخواهد شد.ظاهرا کمی درک دارند که چنین اشتباهاتی می شود.
-
دوستان کسی جدید سرور تحویل نگرفته از ovh ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
دوستان کسی جدید سرور تحویل نگرفته از ovh ؟
سرور های ارزان قیمت هنوز نداده اند اما یک سرور 128 گیگ دیگر سفارش دادم حدود 30 دقیقه ای تحویل گرفتم.
-
من نمیدونم چرا این دیتاسنتر الکی قمپز در میکنه وقتی قدرت ساپورت و تحویل سرور هارو نداره :71:
قوانین ابیوز این دیتاسنتر هم واقعا مسخرست .
از این لحاظ 0 هستند متاسفانه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mihan-server
من نمیدونم چرا این دیتاسنتر الکی قمپز در میکنه وقتی قدرت ساپورت و تحویل سرور هارو نداره :71:
قوانین ابیوز این دیتاسنتر هم واقعا مسخرست .
از این لحاظ 0 هستند متاسفانه .
به قول اون تبلیغاته اره دیگه جدیدا اینطوری شده :d
ولی قبلا خوب بود.
نقل قول:
در دنیای هاستینگ و میزبانی وب ، دیتاسنتر
ovh همواره یکی از بزرگ ترین و مرغوب ترین سرویس دهندگان و فروشندگان سرور اختصاصی و خدمات هاستینگ به مشاور میرود .
شهرت کمپانی فرانسوی
ovh بیشتر به دلیل کیفیت خوب در کنار قیمت ارزان بوده است . در تصویر زیر نمایی از دیتاسنتر فرانسوی
ovh را مشاهده میکنید .
http://www.blog.p30-web.com/wp-conte...h3-300x166.jpg
یکی از بزرگترین دیتاسنتر های جهان هاستینگ و دیتاسنتر
ovh است.
از جمله خدمات هاست و میزبانی وب
ovh فرانسه میتوان به خدمات هاست اشتراکی ، سرور های اختصاصی ، خدمات میزبانی ابری و کلاود اشاره کرد . در گذشته و زمانی که دیتاسنتر ovh فقط در فرانسه فعالیت داشت این دیتاسنتر بزرگ ترین دیتا سنتر اروپا و سومین دیتاسنتر بزرگ جهان محسوب میشد و بیش از ۱۰۰ هزار سرور اختصاصی در دیتاسنتر مدرن خود جای داده بود . ولی این آمار و ارقام با دیتاسنتر جدید و سبز ovh در خاک کانادا و در منطقه فرانسوی زبان کبک کاملا به هم ریخته است . او وی اچ کانادا یک دیتاسنتر فوق مدرن و سبز است که ظرفیت میزبانی ۳۶۰ هزار سرور را دارا است . در تصویر زیر میتوانید نمایی از دیتاسنتر ovh در کبک کانادا با نام ovh-bhs را مشاهده کنید .
http://www.blog.p30-web.com/wp-conte...47-300x199.jpg
دیتاسنتر
ovh کانادا با نام
bhs
دیتاسنتر جدید
ovh چیزی در حدود ۱۸۱ میلیون دلار آمریکا خرج برداشته است و
ovh را به بزرگترین دیتاسنتر جنرال جهان تبدیل کرده است . البته هنوز دیتاسنتر های گوگل و مایکروسافت بزرگتر هستند و ظرفیت میزبانی سرور های بیشتری را دارند ولی در بازار فروشندگان سرور اختصاصی
ovh ربته نخست را به خود اختصاص داده و بالا تر از بزرگانی چون
softlayer و
rackspace قرار گرفته است .
خرید سرور اختصاصی ovh از دیتاسنتر ovh-bhs کانادا
از مزیت های خرید از دیتاسنتر کانادایی
ovh عدم پرداخت مالیات و
tax می باشید . قیمت ها به دلار کانادا محاسبه میشود که نسبت به یورو برای هموطنان ایرانی مقرون به صرفه تر است . از طرفی قوانین دست و پا گیر و تحریم های جهانی تاثیری در روابط
ovh با ایرانیان نگذاشته است . کیفیت سرور های او وی اچ کانادا بی نظیر بوده و پورت های سرور های اختصاصی آن به معنای واقعی با کیفیت و اختصاصی هستند . در صورت تمایل به خرید سرور اختصاصی از
ovh کانادا کافیست با ما تماس بگیرید . سرور اختصاصی کانادا از دیتاسنتر
ovh را در کمترین زمان ممکن با سیستم عامل و کانفیگ دلخواه و با قیمتی مناسب به شما تحویل خواهیم داد .
-
بنده 7 روز کامل شد سرور 2*2 ترابایت + 32 گیگ رم فکر کنم مینی اس پی رو سفارش دادم هنوز تحویل نشده واقعا خیلی بی خوده مجبور شدم از جای دیگه بچه های سوئیس و آلمان بگیرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza68
بنده 7 روز کامل شد سرور 2*2 ترابایت + 32 گیگ رم فکر کنم مینی اس پی رو سفارش دادم هنوز تحویل نشده واقعا خیلی بی خوده مجبور شدم از جای دیگه بچه های سوئیس و آلمان بگیرم
بنده هم 3 سرور هست تاریخ 24/07/2013 (یعنی 11 روز پیش) سفارش دادم هنوز تحویل ندادند.
متاسفانه اولین بار هم هست از واسطه ایرانی خرید میکنم و شدیدا درگیر هستم که آیا این واسطه پیگیری برای تحویل میکند یا نه !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
بنده هم 3 سرور هست تاریخ 24/07/2013 (یعنی 11 روز پیش) سفارش دادم هنوز تحویل ندادند.
متاسفانه اولین بار هم هست از واسطه ایرانی خرید میکنم و شدیدا درگیر هستم که آیا این واسطه پیگیری برای تحویل میکند یا نه !
پیگیری هم کنن اونا جواب نمیدن ، تیکت من رو که پرسیده بودم کی سرور رو تحویل میدین بعد 7 روز جواب دادن ! یعنی دو روز بعد اینکه سرورم رو تحویل دادن !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
پیگیری هم کنن اونا جواب نمیدن ، تیکت من رو که پرسیده بودم کی سرور رو تحویل میدین بعد 7 روز جواب دادن ! یعنی دو روز بعد اینکه سرورم رو تحویل دادن !
این جوابی هست که بعد از تیکت مجدد ریپلای کردن بعد از 4 روز
اول که بگم سلام نکردن و آخرش هم متن همیشگی اگر سوال دیگری هست و... ندادند.
در واقع میگن ساکت تا سرور بهتون بدیم.
you've got the answer from another colleague on this point.
-
سلام
سرور های کیمسوفی هم با تاخیر تحویل داده میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianboy
سلام
اونا که بدتر هستن! خودشون گفتن تا 10 روز !:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianboy
سلام
اون رو اصلا حرفش نزنید مانند پروژهای بلند مدت دولت ها... هست ظاهرا.
-
سرور کیمسوفی ks 2g سولداوت شد و فعلاً دیگه برای فروش ندارند .
-
کسی این آفر 32 گیگ رم رو تحویل گرفته؟
-
دوستان بنظر شما سرور ها ovh برای هاستینگ مناسب هست ؟ ( کلی و با ذکر دلیل بگید ، بدون در نظر گرفتن پلن خاصی )
-
ما هم یک سرور گرفتیم از واسطه ایرانی زمان خرید یکشنبه شب بوده هنوز که تحویل ندادن داستان خیلی مسخره هست چون تعهدی گویا ندارند و اصلا جوابگو نیستن البته منظورم دیتاسنتر هست . واسه باره دوم هست طرف این دیتاسنتر میرم و پشیمون دارم میشم اول فرانتورک کلاه بردار بعد هم الان که واقعا ضرر مالی زیادی به ما زدن چون تاریخ اتمام سرور قبلی ما تمام شد و خبری از این سرور نیست که نیست .
-
با سلام به همه دوستان
نزدیک به 10 روز هست 3 سرور سفارش دادیم تحویل نمیدن حتی تیکت هم جواب نمیدن .
پورت سرور ها هم زیاد نکردن و جالب این هست تیکت در مورد مشکل های دیگه جواب میدن ولی به کی سرور تحویل میدن جوابی ندارن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR-Vazin
کسی این آفر 32 گیگ رم رو تحویل گرفته؟
mSP با رم 32 گیگ رو من 5 روز بعد ارسال سفارش تحویل گرفتم . اما من همون لحظه که سایت آپدیت شد خرید کردم یعنی جز اولین نفرات بودم :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
دوستان بنظر شما سرور ها ovh برای هاستینگ مناسب هست ؟ ( کلی و با ذکر دلیل بگید ، بدون در نظر گرفتن پلن خاصی )
سرعت پورت خوبه ، سخت افزارشون هم خوبه فقط تنها مشکل مسدود کردن یکدفعه سرورها هستش که من رو هم نگران کرده اما اگه بتونید درست مدیریت کنید به صورتی که اصلاً ابیوز نگیرین ، بله مناسبه.
در مورد مسدود شدن سرورها دلایل زیادی وجود داره ، اکثر دوستانی که خرید میکنن تو یه پنل شخصی نه ریسلری تعداد بالایی سرور ثبت میکنن که این خطرناکه چون اگه یکی مدام ابیوز بگیره و پیگیری نکنن همه سرور ها رو میبندن .
تر و خشک با هم میسوزن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza9549
با سلام به همه دوستان
نزدیک به 10 روز هست 3 سرور سفارش دادیم تحویل نمیدن حتی تیکت هم جواب نمیدن .
پورت سرور ها هم زیاد نکردن و جالب این هست تیکت در مورد مشکل های دیگه جواب میدن ولی به کی سرور تحویل میدن جوابی ندارن
والا پورت سرور های ما همه زیاد شده حتی پورت سرورهایی که از ovh us تهیه شده بود ارتقاء داده شد
-
کسی جدیدا msp تحویل گرفته؟
-
یک سرور sp bestof سفارش داده شده 8روز از تایم سفارش آن گذشته هر لحظه امکان تحویل از طرف دیتا سنتر هستش
به دلیل مشکلاتِ شخصی و مشکلاتی که برای سایت ما پیش آمده قصد جابه جایی آن را داریم
دوستان هرکس میخواهد این سرور رو خریداری کند 8 روز جولو هستش در واقع اطلاع دهید که جابه جایی انجام بشه
-
کسی الان توی 10 روز سرور Mini SP زمان تحویل 24 ساعته که زده گرفته ؟ اگر گرفتید با چند روز تاخیر؟ آیا امکان کنسل کردن سرورهایی که از مدت تحویل 10 روز گذشته و سرور را تحویل ندادند وجود دارد ؟ اگر وجود دارد بازگشت پول به چه صورت است ؟ چون این دیتاسنتر خیلی بی نظم و بدون مدیریت تحویل و برخورد میکنه و بیش از 10 صبر کردن ارزش نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
mSP با رم 32 گیگ رو من 5 روز بعد ارسال سفارش تحویل گرفتم . اما من همون لحظه که سایت آپدیت شد خرید کردم یعنی جز اولین نفرات بودم :دی
امیدی هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
سرعت پورت خوبه ، سخت افزارشون هم خوبه فقط تنها مشکل مسدود کردن یکدفعه سرورها هستش که من رو هم نگران کرده اما اگه بتونید درست مدیریت کنید به صورتی که اصلاً ابیوز نگیرین ، بله مناسبه.
در مورد مسدود شدن سرورها دلایل زیادی وجود داره ، اکثر دوستانی که خرید میکنن تو یه پنل شخصی نه ریسلری تعداد بالایی سرور ثبت میکنن که این خطرناکه چون اگه یکی مدام ابیوز بگیره و پیگیری نکنن همه سرور ها رو میبندن .
تر و خشک با هم میسوزن
برای رسیلر مشکلی پیش نمیاد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
ظاهراً ovh در تحویل سرورهای سری جدید که با کاهش قیمت و سخت افزار بالاتر و پورت های پرسرعت تر همراه شده ، دچار مشکل شده و سرورها رو در موعد مقرر تحویل نداده، همچنین زمان تحویل ها به شدت بالا رفته به خصوص سرورهای kimsufi که تحویلشون بین 1 تا 10 روز بالا رفته .
دوستان کسی از این سرورهای سری جدید سفارش داده و یا به چنین مشکلی برخوردین ؟
قبلاً تحویلشون بسیار سریع و دقیق بود و به چنین موردی برنخورده بودم. پشتیبانی هم هیچ جوابی نمیده ، الان بیشتر از 48 ساعت از درخواست پشتیبانی هم گذشته و بی پاسخ مونده .
بد جور!
Ks 2
سفارش داشتیم همرو کنسل کرده جای تحویل
حالا نه پولی دست ماس نه چیزی:دی
پولمونم دود شده تا این ساعت
-
-
ما هم سفارشی داشتیم ولی از لوکیشن کانادا که کمتر از 48 ساعت تحویلمون دادن و تا این حد تاخیر در تحویل برای ما نبوده!