دوست عزیز هزینه ای که تغریبا صرف میزبانی سایت میکنید چقدر هست حدودا ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستانی که تمایل به خرید هاست ایران دارند میتوانند در پورتال هاست دی ال عضو شوند
پشتيباني - HostDL
و سپس با ارسال تیکت به بخش پشتبانی سایت مقدار فضا و پهنای باند مورد نظر را استعلام کنند
در صورتیکه میخواهید از تخفیف ویژه بهرمند گردید معرف خود را آسان دانلود بیان کنید!
چی شد داداش؟ آسان دانلود از پشتیبان رفت؟ هاست دل هم فعلا آسیا تک فقط سرور خصوصی اینا میده و هاست معمولی نداره انگار...
دوستان هم دلشون رو به آسیاتک و سرعت خوش نکنند.اسم ایران که رو سرور باشه باید لرزید!! تو این مدت سرعت دانلود 2 ساعت بالاست 3 ساعت پایینه.. اصلا ثبات نداره!
فایل پیوست 14684
نوع اینترنت: 128 کیلوبایت آسیاتک
سرعت دانلود از لینک داده شده: تو عکس مشاهده کنید
تعداد کانکشن ها در زمان دانلود: 8
سرعت دانلود از سایر وب سایتها: همین حدود هست
استان خراسان رضوی
دوست عزیز وب سایت آسان دانلود هنوز بر روی سرورهای پشتیبان می باشد و فقط هاست دانلود به هاست دی ال انتقال داده شده!
کیفیت هاست آسیاتک که با پشتبانی وب سایت هاست دی ال می باشد بسیار مناسب می باشد و به علت نوسان قیمت ارز بهترین گزینه محسوب می شود.
تا به این ساعت هیچ گونه مشکلی چه از نظر دانلود چه از نظر سرعت و کیفیت نبوده و شما میتوانید با سرعت 2 مگابیت بر ثانیه (به زبان ایرانی این سرعت را ضرب در 8 کنید! ) میتوانید از خارج از کشور دانلود نمایید.
دوستانی که 8 عدد کانکشن دارند با ترفند که در صفحه اول وجود دارد کانکشن های خود را به 16 عدد برسانید!
دوست عزیز درسته
من 128 دارم با 500 کیلوبایت دانلود میکنه عزیز
اون که شما میگید با 16 دانلود میکنه 128 نامحدود آسیاتک هست که از اون سرویس هم داشتم و همون 16 دانلود میکرده ولی با همون نامحدود هم من تا 70 کیلوبایت بعضی اوقات دانلود داشتم
الان 128 محدود با 6 گیگدانلود در ماه دارم واقعا میتونم بگم عالیه
هم نسبت به قیمتش هم کیفیتش
تا بحال من قطعی نداشتم تو این شش ماهی که آسیاتک داشتم
انتهاش دیگه با همون 130 و همین حدود پایین میاد دیگه وگرنه سرعت همونه عزیز
با تشکر
بعدشم من که نگفتم انتظار دارم بیشتر دانلود کنه
چون این سرعت واقعا برای این طرح عالی هستش!
پینگآسیاتک چنده با گوگل؟
مشهد هم داره؟
سرعت 1 نامحدود بگیرم؟ 43 تومان میده
در مجموع خوبه؟
اینم عکس از crm آسیاتکم
فایل پیوست 14699
اینترنت 128 حامی
والا من چمیدونم به خدا
ولی پایین ترینش که اومده همون 130 بوده
سرعت 8 مگ که سهله 100 مگم باشه ماهی 3 گیگ هیچی نیست زود تموم میشه ! دانلود شبانه هم که همه میدونن به درد نمی خوره ! من 2 مگ نا محدود مخابرات گرفتم ماه اول 430 گیگ دانلود کردم. روزی 17 تا 18 گیگ دانلود میشه کرد...پینگم به 4.2.2.4 همیشه زیر 200 بیشتر وقتا 150 پینگم تو بازی انلاین به خود سرور اسیا تک زیر 10 میلی ثانیه است ! صبح تا شب که همینه ! فقط میانگین هفته ای نیم ساعت dc میشم مشکلش همینه...سرعت دانلود 240 تا 260 همیشه ثابت...ماهی 74 تومن خدا بده برکت
کرج هستم
این شاتل و امثال اینا فقط تبلیغ می کنن که اون 2 3 گیگ حجمتون رو زود تموم کنن ! شارژ کنید ! قبل این که اینا راه بندازن 2 سال پیش شبدیز کرج 4 مگ بود صبح تا شب همین بود خوره شارژ داشت !
همه چی به سرعت دانلود با IDM خلاصه نمیشه !!! .و الا ته سرعت با ما.........ره است....
موفق باشید :53::53::53::53::53:
برای یک خط آسیاتک ثبت نام کردم توی سایتشون یک هفته گذشته خبری نیست ؟!
آسیاتک خوب بود ... !
آفرای عجیبی که دادن باعث کاهش کیفیت شون شد .
یک مگ نامحدود سرعتش 62 کیلوبایت برثانیه هست.
اینم پینگ:
کد:C:\Windows\System32>ping google.com
Pinging google.com [173.194.113.135] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.113.135: bytes=32 time=366ms TTL=49
Reply from 173.194.113.135: bytes=32 time=369ms TTL=49
Reply from 173.194.113.135: bytes=32 time=399ms TTL=49
Reply from 173.194.113.135: bytes=32 time=357ms TTL=49
Ping statistics for 173.194.113.135:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 357ms, Maximum = 399ms, Average = 372ms
C:\Windows\System32>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=295ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=284ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=272ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=298ms TTL=42
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 272ms, Maximum = 298ms, Average = 287ms
دوست عزیز در بدترین شرایط اینترنت یک مگابایت 128 کیلوبایت دانلود میده! شما دارید میگید 64 کیلوبایت دانلود میده
نمیدونم شما چقدر با شبکه اشنایی دارید ولی:
در بدترین و بهترین شرایط مهم نیست، 1مگابیت باید 128کیلوبایت برثانیه پهنای باند بده به شما...
ولی در ایران شما میتوانید تا 8نفر روی این پهنای باند اورسل کنید، پی میشود: 128 کیلوبیت برثانیه یا 16کیلوبایت بر ثانیه...
حال آسیاتک تا دو نفر اورسل میکنه و سرعت 510 تا 490 کیلوبیت برثانیه رو در اختیار شما قرار میدهد.
Ookla Speedtest - My Results
http://smiley.nowdararpour.ir/yahoo/3.gif
من با آساتک که صحبت کردم به من گفتن پینگ با گوگل زیر 200 هست
پس حقیقت نداره؟
چون من خودم با مخابرات 160 هم دیدم
دوستان کسانی که اینترنت محدود آسیاتک از 64 تا 512 مگابایت دارند میتوانند از سایتهایی که بر روی آسیاتک میزبانی میشوند تا 500 کیلوبایت و بیشتر دانلود نماییند!
لطفا تست نمایید و نتیجه را اعلام کنید.
بستگی به مرکز مخابراتی داره!
اسیاتک میگه پینگ زیر 500 مناسبه
جدیدا خیلی پینگشون بالا رفته
بازم میگم بستگی به مرکز مخابراتی داره
به این تاپیک ها مراجعه کنید:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=209329
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485475
http://img.ir/mfY.gif
من رو شهراد بین ۸۰۰ تا ۱ مگ دانلود میکنم !
البته محدودیت حجمی (۳۰ گیگ) دارم ...
1مگ تست شد
504 کیلوبیت :D
اسیاتک دروغگو هست
از سایت خودش نمیتونی با این سرعت بگیری... :دی
فایل پیوست 14772
http://axgig.com/images/05084103045331303103.jpg
همش دروغ تبلیغاتی هست.. هر چی به دیتاسنتر نزدیکتر باشی همیشه سرعت خدایی هست.. من اندیشه سبز هستم.سرعت 1 مگ دارم بیشتر از 200 بهم دانلود نمیده...اما گفتند نزدیک خودش کسانی که اینترنت 256 دارند سرعتشون حتی به 1 مگابایت واقعی هم میرسه!! و تایید هم شده.. این آسیاتک هم همینطوره.و صدالبته همه جای دنیا همینطوره.هر چی به دیتاسنتر نزدیکتر باشی سرعتش بالاتره..
لیزوب هم خیلی نزدیک آسیاتک هست (:|
تست سرعت از لیزوب تو اوج ترافیک سحر :110: :D
فایل ویدئویی
دانلود از سرورهای دانلود سافت 98
مستقیم از خود آسیاتک میشه سفارش داد؟
بنده مشهد هستم
عزیزان چرا بحث تاپیک را به بیراهه می کشانید!
اولا گفتیم از آسان دانلود تست کنند نه سایت دیگه!
دوما کسانی که محدودیت دانلود دارند و اینترنت 64 تا 512 دارند نه اینکه 1 مگ داشته باشند!
چند نفر در همین تاپیک آسیاتک 128 داشتند و با سرعت 500 کیلوبایت به بالا دارند دانلود میکنند
مبین نت واقعا حرفه ای هست نکته مبین نت توی شبگه وایمکس جهانی هست :)) من از پارس انلاین سرور دد گرفتم بعد با اوپن وی پی ان وصل شدم بهم سرعت سرورم رو داد الان هم دارم 64 مگ تو مجتمع تجازی پایتخت سرویس میدم تا چند لحظه دیگه براتون لینک اثبات هم میزارم
لینک اثبات از خود سایت اس\ید تست هست که نگید فتوشا\ه وصل کردیم به سرور امریکا بدون فیلتتر :ي الان میگن خالیبندی هست http://www.speedtest.net/result/2652860834.png
فایل پیوست 14785 سرعت بنده 128 محدود هست...از این عکس پایین تر میاد که بالاتر نمیره
سرعت ثابت نیست..بازم میگم دروغ تبلیغاتی هست. باور نمیکنید الان سرو کله دانلودها و میهن دانلود هم پیداشون میشه!! :-b دیروز کاربرای ما آمده بودند میهن دانلود رو مسخره میکردند که سرعتش افتضاح شده.اشتباه نکنم آنا هم مثل شما رفتند رو آسیاتک!
دوستان بالاخره من از کجا اینترنت بگیرم که سرعت شب خوبی داشته باشه؟
آسیاتک و بگیریم؟
الان شاتل دارم اما راضی نیستم
سرعت 512 کیلوبیت نامحدود آسیاتک چقدر دانلود میده؟
دوست عزیز مشکل شما چیه؟ توی ایران 90 درصد کسانی که اینترنت دارند بیشتر از 800 کیلوبایت در ثانیه نمی توانند دانلود کنند! من خودم قبلا روی لیزوب بودم و به خاطر اینکه پهنای باند بیش از 100 ترابایت مصرف داشتیم و به طور کلی تمامی وب سایتها مجبور به لیمیت کردن سرعت دانلود می کنند. به عنوان مثال شما میتوانید از سرورهای آسیاتک بدون محدودیت دانلود در ایران دانلود نمایید. تستی که من داشتم به راحتی از وی پی اس خارج 2 مگابایت تا 20 مگابایت در ثانیه این هم بستگی به زمانی که شما دانلود را انجام می دهید داره دانلود کنید.
تست هایی که انجام شده توسط خود من و شما هم میتوانید تست کنید البته اگه اینترنت شما لیمیت خاصی نشده باشد!
با شاتل 128 محدود دانلود شده که فیکس روی 250 کیلوبایت به بالا دانلود شد
پارس آنلاین 256 کیلوبایت محدود فیکس 350 به بالا دانلود شد
صبانت 2 مگابایت محدود فی*** 500 کیلوبایت به بالا دانلود شد.
تست با سرورهای لیزوب نصب دانلودی که از سرورهای ایران دارد را نمیتوانید دانلود کنید.
لازم به ذکر است این بستگی به منطقه و سرویس دهند شما داره که دانلود بعضی ها به قول خودشان افتضاح می باشد ولی در کل سرعت دانلود از سرورهای ایران چندین برابر سرورهای خارج می باشد واین تبلیغ نیست حالا من بیایم تبلیغ کنم که سرعت بالا و پایین هست چه فرقی به حال شما و بازدید کننده دارد!
لازم به ذکر است درصورتیکه که اینترانت داشته باشید به راحتی میتوانید از سرورهای که بر روی بستر آسیاتک میباشد دانلود کنند.
گیگاجان سوتفاهم نشه. شما رو نمیگم که دروغ تبلیغاتی میکنید؟ آسیاتک رو میگم عزیز. ببینید شما الان کدوم شهر هستید؟ یکی از شهرهای بزرگ ایران هستید حتما..اینترنت پرسرعت واقعی الان فقط در شهرهای بزرگ ایران همون 4 - 5 استان به واقعیت نزدیک هست. سرعت 128 که در تهران دارند میدند دانلود میده 300 بیاید شهر ما 1 مگ ما داره میده 200 کیلوبایت!! یعنی عملا شما با رفتن رو سرور ایران فقط شرایط رو برای چند استان بزرگ ایران عالی محیا کردید و فرقی به حال دیگر مناظق ایران نداره!! شما که سایت دار هستی خوب میفهمی که سایت فقط مال چند شهر بزرگ نیست و جهانی هست.حدمقدار باید هاستی انتخاب بشه که سرعت تو دنیا و شهرهای دنیا تقریبا مناسب باشه.. اینی که میگید سرور دانلود مثلا رفته رو آسیاتک آیا الان تو آمریکا هم به سرور دانلود شما پرسرعت میگن؟ یا تو اروپا بهش پرسرعت میگن؟ شاید سیاست کاری شما باشه که فقط برای ایرانی ها میخوهید سرویس بدید اما خوب خیلی ها هستند در کشورهای مختلف جهان و ایرانیهای مقیم دیگر کشورها.. به نظرتون کسی که تو آمریکا هست سرعت دانلودش تا 5 یا 10 مگابایت در ثانیه واقعی هست بخواد از رو سرور شما دانلود کنه 2 مگابایت واسش کافیه؟ من و شما ایرانی هستیم به سرعت کیلوبایتی میگیم عالی بقیه کشورها چی؟
بارم میگم این هاست دانلود شاید برای خیلی ها متناسب باشه که فقط میخوان به ایران سرویس بدند اما خیلی ها هم هستند که نمیخوان سرعت رو برای بقیه دنیا لیمیت کنند!