-
پاسخ : خبر ویژه: افتتاح حساب پی پال از آمریکا همراه با حساب بانکی + کد ملی + ویزا کارت - نت ایران
مشکلی بابت اتصال با وی پی ان نیست ، ولی خو یکسری نکات تکمیلی هست که باید رعایت بشه
با یک وی پی ان متصل بشید
حتی الامکان آی پی وی پی ان رو تغییر ندید
هنگام ورود هیستوری مرورگر رو پاک کنید
فلش رو غیر فعال کنید
در حالت پریویت بروزینگ لاگین کنید
و ...
-
پاسخ : خبر ویژه: افتتاح حساب پی پال از آمریکا همراه با حساب بانکی + کد ملی + ویزا کارت - نت ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lordvps.ir
سلام،
شرایط باز کردن حاب رو اعلام میکنید؟
سلام
اکانت ها آماده هستند و با مشخصات یک کاربر آمریکایی افتتاح حساب شده اند.
این اکانت ها رو اکثرا از پارسال داریم و خوب اکانت های جدید هم مسلما هست.
هر چه قدر یک اکانت قدیمی تر باشد پی پال کمتر آنرا مونیتور کرده و کمتر به اکانت گیر می دهد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
adenaweb
حداقل شارژی که یک کارت رو میکنید و تحویل میدید چقدر هست؟
به اسم خودمون هست یا شما؟
سلام
در حال حاضر کارت هایی که ما ارائه می دهیم به شکل یک بار مصرف بوده و صرفا جهت وریفای کردن قابل استفاده می باشد.
-
سلام
شاید سوالی که میپرسم تکراری باشه اما تمام 8 تاپیک رو که دوستان زده بودن خوندم چون جواب درستی پیدا نکردم دوباره این سوال رو مطرح کردم
برام پیش اومده که به دلیل تغییر آی پی حساب بسته شده باشه برای همین میخوام مطمعن بشم تغییر آی پی مشکلی برای حساب های شما ایجاد نمیکنه؟
واینکه آیا خودتون برا حل این مشکل چاره ای هم دارید ؟
ممنون میشم پاسخ بدین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djembe
سلام
شاید سوالی که میپرسم تکراری باشه اما تمام 8 تاپیک رو که دوستان زده بودن خوندم چون جواب درستی پیدا نکردم دوباره این سوال رو مطرح کردم
برام پیش اومده که به دلیل تغییر آی پی حساب بسته شده باشه برای همین میخوام مطمعن بشم تغییر آی پی مشکلی برای حساب های شما ایجاد نمیکنه؟
واینکه آیا خودتون برا حل این مشکل چاره ای هم دارید ؟
ممنون میشم پاسخ بدین
سلام
تغییر آی پی 90% مواقع دردسر ساز میشه.
ما به کاربران توصیه اکید می کنیم که تا حد امکان از تغییر آی پی جلوگیری کنند.
مخصوصا استفاده از آی پی سایر کشور ها برای حساب های آمریکایی.
برای جلوگیری از تغییر آی پی در صورت تمایل ما همراه با اکانت ها سرور مجازی به مشترکان ارائه می کنیم و دستورالعمل هایی رو در صورت مواجه با مشکلات اینچنینی به کاربران ارائه می کنیم.
با تشکر
موفق باشید.
-
درود خسته نباشید با وجود کد ملی و حساب بانکی و همینطور ویزا کارت که فرمودید احتمال لیمت شدن حساب هست ؟
-
اگه با یوزر مشکوک مراوده مالی نداشته باشید امکان نداره لیمیت بشید
الان 2 ساله مشکلی نبوده
-
سلام
یک عدد اکانت بدون محدودیت واریز و برداشت تحویل داده شد.
لازم به ذکر است که اکانت های ما هیچ محدودیتی در میزان تراکنش های ورود و خروجی ندارد.
و اگر دستورالعمل های ارسالی را رعایت کنید می توانید از این اکانت ها به شکل مادام العمر استفاده کنید.
با تشگر
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kourosh_it
درود خسته نباشید با وجود کد ملی و حساب بانکی و همینطور ویزا کارت که فرمودید احتمال لیمت شدن حساب هست ؟
در صورتی که نکات امنیتی ارسالی رو رعایت کنید به جرات میشه گفت خیر
-
سلام
خوب از فرادی که می شناسید و باهاشون آشنا هستید معامله کنید
افراد سود جو از شگرد های مختلفی استفاده می کنند. فراموش نکنید که دلار ارزان مشکوک است!
البته راهکار های زیادی هم دارد که معمولا به شکل عمومی اعلام نمی کنند همکاران
مثل مهندسی اجتماعی و سیستم های احراز هویت و ...
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
koroosh_kabir
دلار ارزان چیه؟ متوجه نشدم.
من تجارتم چیزه دیگه ایه. و با خارجی جماعت فقط سر و کار دارم و تنها برای چنج کردن موجودیم به ریال، از اکسچنجرهای داخلی استفاده باید بکنم.
برخی افراد دلار های اکانت های هک شده، یا حاصل سایت های شرط بندی ، پول شویی و ... را با قیمت های بسیار پایینی به فروش می رسانند
متاسفانه برخی کاربران نیز وسوسه می شوند و خریداری می کنند!
-
1 فایل پیوست
امروز یک اکانت دیگر تحویل داده شد.
لازم به ذکر است که اکانت های ما بدون محدودیت در واریز و برداشت هستند.
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...A7%D9%86-5-png
-
پاسخ : خبر ویژه: افتتاح حساب پی پال از آمریکا همراه با حساب بانکی کد ملی ویزا کارت - نت ایران
سلام دوست عزیز
امکان ارائه ویزا کارت و یا مستر کارت فیزیکی هم برای شما وجود داره؟
سقف برداشت روزانشون چقدره؟
امکان خیرید آنلاین با این کارتها ۱۰۰درصد وجود داره,امکان رزرو هتل و برداشت پول از atm و اینجور چیزها هم هست؟
امکان بن شدن این کارتها به خاطر هویت ایرانی صاحب کارت هست؟
لطفا تفاوتها و مزایا و معایب ویزا کارت و مستر کارت رو هم بیان کنید
و در آخر قیمت کارت فیزیکی چنده؟
ممنون
-
پاسخ : خبر ویژه: افتتاح حساب پی پال از آمریکا همراه با حساب بانکی کد ملی ویزا کارت - نت ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paradis
سلام دوست عزیز
امکان ارائه ویزا کارت و یا مستر کارت فیزیکی هم برای شما وجود داره؟
سقف برداشت روزانشون چقدره؟
امکان خیرید آنلاین با این کارتها ۱۰۰درصد وجود داره,امکان رزرو هتل و برداشت پول از atm و اینجور چیزها هم هست؟
امکان بن شدن این کارتها به خاطر هویت ایرانی صاحب کارت هست؟
لطفا تفاوتها و مزایا و معایب ویزا کارت و مستر کارت رو هم بیان کنید
و در آخر قیمت کارت فیزیکی چنده؟
ممنون
سلام
مسترکارت و ویزاکارت فیزیکی و مجازی قابل شارژ موجود است.
کارت های فیزیکی در آمریکا و در اختیار همکار ما می باشد و در حال حاضر فقط امکان ارائه اسکن از پشت و روی کارت ها به کاربران وجود دارد.
همکار ما برای تعطیلات عید نوروز به ایران می آیند و کارت ها رو با خودشون خواهند آورد، کارت های فیزیکی فروخته شده بعد از تعطیلات نوروز برای شما پست خواهد شد.
کارت ها کاملا معتبر و قانونی می باشد، کارت ها مجهز به اینترنت بانک آنلاین بوده و شما می توانید موجودی و لیست تراکنش ها رو داشته باشید. مشکلی از بابت براداشت وجه از atm وجود ندارد، اما چون کارت ها بعد از عید به دست ما می رسد باید صبر کنید تا پست شود .
اما به شکل اینترنتی می توانید تمام خرید ها و رزرو های آنلاین رو انجام بدید.
کارت های فیزیکی مجهز به شماره حساب بانکی بین المللی بوده و شما به راحتی از طریق تمام صرافی های سراسر دنیا می توانید کارت خود را شارژ کنید.
هزینه صدور کارت ها 100 دلار می باشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
سلام
مسترکارت و ویزاکارت فیزیکی و مجازی قابل شارژ موجود است.
کارت های فیزیکی در آمریکا و در اختیار همکار ما می باشد و در حال حاضر فقط امکان ارائه اسکن از پشت و روی کارت ها به کاربران وجود دارد.
همکار ما برای تعطیلات عید نوروز به ایران می آیند و کارت ها رو با خودشون خواهند آورد، کارت های فیزیکی فروخته شده بعد از تعطیلات نوروز برای شما پست خواهد شد.
کارت ها کاملا معتبر و قانونی می باشد، کارت ها مجهز به اینترنت بانک آنلاین بوده و شما می توانید موجودی و لیست تراکنش ها رو داشته باشید. مشکلی از بابت براداشت وجه از atm وجود ندارد، اما چون کارت ها بعد از عید به دست ما می رسد باید صبر کنید تا پست شود .
اما به شکل اینترنتی می توانید تمام خرید ها و رزرو های آنلاین رو انجام بدید.
کارت های فیزیکی مجهز به شماره حساب بانکی بین المللی بوده و شما به راحتی از طریق تمام صرافی های سراسر دنیا می توانید کارت خود را شارژ کنید.
هزینه صدور کارت ها 100 دلار می باشد.
یک سؤال این کارت ب نام کی صادر میشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
یک سؤال این کارت ب نام کی صادر میشه ؟
سلام
این کارت ها بدون نام است و با هر نام و با هر آدرسی می توانید استفاده کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dakkeh20
واسه خرید باید حتما با وی.. ان خرید امون و انجام بدیم ؟
سلام
بله - 100%
-
با سلام
لازم به توضیح است که پالیسی های شرکت پی پل تغییر یافته است و در حال حاضر اکانت ها به 2 دسته پرسونال ( شخصی) و بیزینس ( تجاری) تقسیم بندی می شوند
اکانت های ارائه شده از سمت ما پرسونال هستند، و اکانت های تجاری تحت شرایط خاص و قیمت خاص ارائه می شوند.
برای داشتن اکانت بیزینس داشتن سایت انگلیسی زبان که فعالیت تجاری اینترنتی دارد الزامی است
با تشکر
موفق باشید.
-
دوستان کسی از ایشون اکانت پی پال خرید کرده ؟ لطفا تجربتون از خرید رو ذکر کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asuss
دوستان کسی از ایشون اکانت پی پال خرید کرده ؟ لطفا تجربتون از خرید رو ذکر کنید.
سلام
شما چه اکانتی لازم دارید؟
-
سلام
دوست عزیز
با این حساب پی پال از هر دیتا سنتری میشه خرید کرد یا برای خرید به مدارک دیگری هم نیاز دارن
بعضی تاپیکا دیدم که برای خرید از دیتا سنترهای خارج به اطلاعات دیگری هم میخوان مانند قبض کارت شناسای ....
ایا صحت داره ؟
الان اگه من بخوام از رد استیشن با حسابی که شما وریفای میکنید خریداری کنم مشکلی پیش نمیاد؟
یعنی با پی پال مستقیم و با نام خودم خرید کنم :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shirazshop
سلام
دوست عزیز
با این حساب پی پال از هر دیتا سنتری میشه خرید کرد یا برای خرید به مدارک دیگری هم نیاز دارن
بعضی تاپیکا دیدم که برای خرید از دیتا سنترهای خارج به اطلاعات دیگری هم میخوان مانند قبض کارت شناسای ....
ایا صحت داره ؟
الان اگه من بخوام از رد استیشن با حسابی که شما وریفای میکنید خریداری کنم مشکلی پیش نمیاد؟
یعنی با پی پال مستقیم و با نام خودم خرید کنم :)
سلام
1- هر دیتاسنتری قوانین مختص به خودش را دارد، مثال در هتزنر شما به راحتی می توانید با پاسپورت ایرانی و قبض ایرانی خرید انجام بدید در حالی که در آمریکا تحریم هستید
برخی دیتاسنتر ها با تلفن هویت شما رو چک می کنند، برخی با صورت حساب بانکی و برخی بدون درخواست هیچ مدرکی به شما سرویس می دهند ، پس ابتدا باید شرایط دریتاسنتر رو بررسی بفرمایید
2- دیتاسنتر های معتبر برای جلوگیری از سواستفاده های احتمالی مدارک هویتی و سکونتی از شما درخواست و پس از بررسی و تایید سرویس رو در اختیار شما قرار می دهند.
3- رد استیشن رو بهتره با مستر کارت یا ویزاکارت بپردازید که کارمزد کمتری بپردازید.
4- خرید از هر سایت شرایط خاص خود را دارد ، شما اول باید شرایط خرید رو از سایت های سرویس دهنده بپرسید بعد اقدام به خرید کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
سلام
شما چه اکانتی لازم دارید؟
من مورد دومی که ذکر کردید رو میخوام.
2(- اکانت وریفای شده با ویزا و حساب بانکی از آمریکا + کد ملی ثبت شده) سابقه افتتاح حسابش فرقی نمیکنه . یه سوال : همراه این سرویس ویزا کارت فیزیکی که متصل به حساب باشه ارائه میدید ؟
-
سلام
بله - موجود است
حساب ها توسط ویزاکارت مجازی و حساب بانکی آمریکا وریفای شده اند
در صورت درخواست ویزاکارت فیزیکی نیز به حساب شما متصل می شود و همراه اکانت تقدیم می گردد.
با تشگر
ارادتمند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
سلام
بله - موجود است
حساب ها توسط ویزاکارت مجازی و حساب بانکی آمریکا وریفای شده اند
در صورت درخواست ویزاکارت فیزیکی نیز به حساب شما متصل می شود و همراه اکانت تقدیم می گردد.
با تشگر
ارادتمند.
ویزا کارت فیزیکی که متصل میکنید , چند سال اعتبار داره ؟ آیا حساب پی پالی که باز میکنید , به نام من باز میشه ؟
من میخواستم این اکانت رو برای خرید و فروش به اکانت ای بی متصل کنم . آیا این اکانت مناسبه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asuss
ویزا کارت فیزیکی که متصل میکنید , چند سال اعتبار داره ؟ آیا حساب پی پالی که باز میکنید , به نام من باز میشه ؟
من میخواستم این اکانت رو برای خرید و فروش به اکانت ای بی متصل کنم . آیا این اکانت مناسبه ؟
سلام
ویزاکارت فیزیکی 2 سال اعتبار دارد و مسترکارت ها 5 سال
این اکانت با مشخصات یک کاربر آمریکایی افتاح و وریفای شده است.
اگر بخواهید با نام شما هم انجام می دهیم و مشکلی ندارد، پاسپورت یا ترجمه رسمی کارت ملی نیاز است.
اکانت ها قابلت مرچنت یا استفاده به عنوان درگاه پرداخت و سیستم های خرید و فروش را دارند و مشکلی از این بابت نیست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
سلام
ویزاکارت فیزیکی 2 سال اعتبار دارد و مسترکارت ها 5 سال
این اکانت با مشخصات یک کاربر آمریکایی افتاح و وریفای شده است.
اگر بخواهید با نام شما هم انجام می دهیم و مشکلی ندارد، پاسپورت یا ترجمه رسمی کارت ملی نیاز است.
اکانت ها قابلت مرچنت یا استفاده به عنوان درگاه پرداخت و سیستم های خرید و فروش را دارند و مشکلی از این بابت نیست.
اگه به اسم خودمون حساب رو باز کنیم , پی پال اکانت رو به خاطر اینکه ایرانی هستیم و مدارک مربوط به یه شخص ایرانی هست مسدود نمیکنه ؟
-
حساب افتتاح شد + 800 دلار خیلی ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asuss
اگه به اسم خودمون حساب رو باز کنیم , پی پال اکانت رو به خاطر اینکه ایرانی هستیم و مدارک مربوط به یه شخص ایرانی هست مسدود نمیکنه ؟
خیر!
-
دلار پی پال رو میشه به حساب بانکی که متصل هست انتقال بدیم و از طریق ویزا کارت فیزیکی که ارائه میدید , دلار رو دریافت کنیم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asuss
دلار پی پال رو میشه به حساب بانکی که متصل هست انتقال بدیم و از طریق ویزا کارت فیزیکی که ارائه میدید , دلار رو دریافت کنیم ؟
سلام
بله - دقیقا می تونید همین کار رو بکنید.
-
جسارت نباشه. چطور به شما اطمینان کنم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asuss
جسارت نباشه. چطور به شما اطمینان کنم ؟
سلام
یک تاپیک بزنید بپرسید نت ایران تایید میشه یا خیر
شما یک اکانت میخواید بخرید، اعضای انجمن نتیجه چند سال کار و تلاش شبانه روزی خودشون رو سپردن دست ما ...
پرداخت شما از طریق درگاه بانک ملت انجام میشه و مسلما وقتی بانک به کسی درگاه میدهد تضمین های لازم رو میگیرد
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
بسمه تعالی
با عرض سلام خدمت دوستان و کاربران عزیز
هرچند فکر می کنم نیاز به معرفی نباشد، اما بنده کریمی هستم از فناوری اطلاعات نت ایران
همان طور که با شعار : قدرتی نو ظهور در عرصه خدمات وب و تجارت الکترونیک آمدیم، گام به گام در نیل به این هدف نزدیک و نزدیک تر می شویم و در این راه استوار ایستاده ایم.
به امید روزی که بتوانیم از دیتا سنتر خودمان در داخل کشور به عزیزان سرور ارائه کنیم!:x
و اما اصل مطلب: همان طور که به عزیزان قول داده بودیم ، سرویس ارائه اکانت پی پال رو مد نظر داشتیم که راه اندازی کنیم
ولی به دلیل تراکم کاری و برخی مشکلات سعی کردیم سرویس های خودمون رو اولیت بندی کنیم
هر سرویسی که مهمتر باشد و کاربران بیشتری را تحت پوشش قرار دهد در اولویت قرار دادیم ( با توجه به امکانات)
برای کسب اطلاعات بیشتر تاپیک های قبلی ما رو بررسی کنید
1- http://www.webhostingtalk.ir/f172/83713/index3.html
2- http://www.webhostingtalk.ir/f11/84893/
3- http://www.webhostingtalk.ir/f172/85241/
4- همین تاپیک
و اما سرویس ما :
افتتاح حساب پی پال از آمریکا همراه با حساب بانکی + کد ملی + ویزا کارت + فعالسازی درگاه پرداخت پی پالی تاریخ افتتاح قدیمی توسط فناوری اطلاعات نت ایران
این سرویس در حالت کلی شامل 3 نوع و یک آپشن انتخابی می باشد. که در پست بعدی به تفصیل اشاره و معرفی می شود.
1- اکانت وریفای شده با ویزا و حساب بانکی از آمریکا
2- اکانت وریفای شده با ویزا و حساب بانکی از آمریکا + کد ملی ثبت شده
3- اکانت وریفای شده با ویزا و حساب بانکی از آمریکا + کد ملی ثبت شده + همراه با 2-3 ماه سابقه افتتاح حساب
گزینه انتخابی :
1- فعال سازی اکانت برای داشتن قابلیت درگاه + نصب + کانفیگ + راه اندازی + تست + تحویل
با سپاس
موفق باشید.
با تشکر از انتخاب و اعتماد شما
مجموعه فناوری اطلاعات و ارتباطات نت ایران
با سلام
بنده ۲ بار به شما پیغام دادم اما جوابی ندادید... خواهشا یک بررسی کنید پیام ها را...
با تشکر.
-
درود
من در رابطه با حواله ی پول به ایران و گرفتن کارت فیزیکی سوال دارم
هزینه ارسال کارت به ایران چقدر می شه ؟
و اینکه می شه پول رو حواله کرد به ریال؟
و اینکه هزینه ی کامل حساب پی پی بیزینس برای درگاه پرداخت+ تست + تحویل در ایران
و 5 دلار موجودی اولیه ( برای تست یه چیزی ) جقدر می شه ؟
در ضمن حساب ها جند ماهست/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
unemployed
با سلام
بنده ۲ بار به شما پیغام دادم اما جوابی ندادید... خواهشا یک بررسی کنید پیام ها را...
با تشکر.
سلام
بنده اطلاعات کافی در مورد سوال شما ندارم، لطفا درخواست خود را تیکت کنید تا همکاران بخش پشتیبانی پی پل و ویزا کارت پاسخ گوی شما باشند.
از تاخیر پیش آمده پوزش می طلبیم
با تشکر
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
سلام
بنده اطلاعات کافی در مورد سوال شما ندارم، لطفا درخواست خود را تیکت کنید تا همکاران بخش پشتیبانی پی پل و ویزا کارت پاسخ گوی شما باشند.
از تاخیر پیش آمده پوزش می طلبیم
با تشکر
موفق باشید.
درود ممنون می شم به سوال بنده هم پاسخ بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-developers
درود
من در رابطه با حواله ی پول به ایران و گرفتن کارت فیزیکی سوال دارم
هزینه ارسال کارت به ایران چقدر می شه ؟
و اینکه می شه پول رو حواله کرد به ریال؟
و اینکه هزینه ی کامل حساب پی پی بیزینس برای درگاه پرداخت+ تست + تحویل در ایران
و 5 دلار موجودی اولیه ( برای تست یه چیزی ) جقدر می شه ؟
در ضمن حساب ها جند ماهست/
شما مستقیما نمی توانیم به ایران پول حواله کنید
شما یا باید ارز مورد نظر رو به حساب بانکی صراف های ایرانی واریز کنید و معادل اون رو ریال تحویل بگیرید
و یا این که پرداخت های ارزی انجام بدید و معادل اون از کاربران ریال تحویل بگیرید
حساب پی پل بیزینس به همراه مدارک کامل و ویزاکارت فیزیکی و حساب بانک و پوشش های امنیتی و یک سری آپشن های اضافه... و ترفند های مخصوص پی پلی
قابل پیاده سازی است.
بسته به این که چه آپشن هایی برای شما طراحی و اجرا شود هزینه نهایی متغییر خواهد بود،
ولی کمترین هزینه متناسب با در خواست شما حدود 1 میلیون تومان خواهد بود.
-
درود
موردی نداره آپشن ها منظورتون چی هست ؟
می تونید کلشو نام ببرید؟
اگر نام ببرید من بهتون میگم چی می خوام چی نمی خوام
در هر صورت تحویل حساب تا کی هست؟
-
آپشن ها بسیار متنوع و پیچیده هستند. و برخی انحصاری
تحویل نهایی به شکل و شمایلی که شما مد نظر دارید 20-30 روز زمان خواهد برد.
در صورت امکان درخواست دقیق خود را تیکت کنید تا همکاران بخش پی پل پاسخگو باشند تا اشتباهی صورت نگیرد
با تشکر