-
پاسخ : کسی از hiweb سرویس داره؟
باو اگه 8 مگابیت هست که حداکثر باید با 1 مگابایت بر ثانیه دانلود کنه
با تعریف نسبت بیت بایت عوض شده من خبر ندارم
درسته تو ایران میان شرکتا پهناباند بالاترب اختصاص میدن بعد share میکنند این که شما زدی یعنی 64 مگابیت هست وی پی اس ایران هم انقدر بهش نمیدن!!
به «م» اعتقاد دارید من خودم یه کارای کردم که سرعت دانلمد تو idm به 10 مگابایت برسه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ir.ghost
باو اگه 8 مگابیت هست که حداکثر باید با 1 مگابایت بر ثانیه دانلود کنه
با تعریف نسبت بیت بایت عوض شده من خبر ندارم
درسته تو ایران میان شرکتا پهناباند بالاترب اختصاص میدن بعد share میکنند این که شما زدی یعنی 64 مگابیت هست وی پی اس ایران هم انقدر بهش نمیدن!!
به «م» اعتقاد دارید من خودم یه کارای کردم که سرعت دانلمد تو idm به 10 مگابایت برسه
به ما هم یاد بده این کارارو انجام بدیم.
-
اونکار fake هست شما اگه سرعت دانلود توی idm لیمیت کنید برا مدت طولانی بعد لیمیت بردارید سرعت خیلی بالا میره برا چند ثانیه و به باگه هیچ تاثیری نداره
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
سلام کی گفته های وب بده؟؟؟ من در اهواز هستم این هم پینگ من
این هم عکس از سرعت دانلود من با سرعت 8 مگ
یک شرکت رو خراب نکنید لطفا واقعا هم پشتیبانی اش خوب هست ... زنده باد های وب
داداش تو این عکس که داره با 3 تا کانکشن دانلود میکنه این سرعت هست...
نا محدود هست؟
شما میتونی با این نت یه سرور اختصاصی راه بندازی :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
دوستِ عزیز حالا های وب خوبه ولی دیگه این سرعت که گذاشتین یعنی حدود 60مگ!!!!! به شما سرعت دادن که داره 8 مگ میگیره که همچین امکانی اصلا وجود نداره از نت ایران، نهایت سرعت 8 مگ باید 1مگ به شما سرعت دانلود بده و تازه چیزی که ما داریمو داریم میبینیم 800 900 ک میده
با احترام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SainaServer
دوستِ عزیز حالا های وب خوبه ولی دیگه این سرعت که گذاشتین یعنی حدود 60مگ!!!!! به شما سرعت دادن که داره 8 مگ میگیره که همچین امکانی اصلا وجود نداره از نت ایران، نهایت سرعت 8 مگ باید 1مگ به شما سرعت دانلود بده و تازه چیزی که ما داریمو داریم میبینیم 800 900 ک میده
با احترام
با سلام خدمت همه دوستان عزیز ما پهنای باند اختصاصی خریدیم برای مرکز داده در اهواز و اینکه ما جفت مخابرات هستیم سلزی که از خط گرفتن 27 متر بود و اینکه نویز خط و دان استرون و اپ استرون ما 35 دی بی هست که دقیقا خود 8 رو بدون شیرینگ میده و پورت ازاده و اینکه پهنای باند نامحدود هست که ماهیانه 3 میلیون هزینه میشود برای این پورت .
-
شما کدوم سرور رو دیدید بدون نوسان 8 مگ رو بده
حتی سرور های اختصاصی
این سرعت لیمیت شده است
احتمالا هم از رو یه سرور داره دانلود میشه
نه از روی یه سیستم خونگی:101:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
E_R_B
شما کدوم سرور رو دیدید بدون نوسان 8 مگ رو بده
حتی سرور های اختصاصی
این سرعت لیمیت شده است
احتمالا هم از رو یه سرور داره دانلود میشه
نه از روی یه سیستم خونگی:101:
گل پسر سرور اینطور گرافیک داره ؟؟؟ ویندوز 7 هست و اینکه ما نماینده رسمی هستیم که در وب سایت زده امین دشت بزرگی هیچ دروغی هم ندارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
با سلام خدمت همه دوستان عزیز ما پهنای باند اختصاصی خریدیم برای مرکز داده در اهواز و اینکه ما جفت مخابرات هستیم سلزی که از خط گرفتن 27 متر بود و اینکه نویز خط و دان استرون و اپ استرون ما 35 دی بی هست که دقیقا خود 8 رو بدون شیرینگ میده و پورت ازاده و اینکه پهنای باند نامحدود هست که ماهیانه 3 میلیون هزینه میشود برای این پورت .
بله درست هست ولی نه با قیمت 25 هزار تومان دوستِ عزیز!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
خب بزرگوار داخل speedtest.net هم یک تست بگیرید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SainaServer
بله درست هست ولی نه با قیمت 25 هزار تومان دوستِ عزیز!
من که گفتم 25 نمیدم و اینکه اگه بخواهید 8 مگ بگیرید دقیقه 990 کب میده بهتون ولی این اختصاصی هست قربان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
من که گفتم 25 نمیدم و اینکه اگه بخواهید 8 مگ بگیرید دقیقه 990 کب میده بهتون ولی این اختصاصی هست قربان
بله حرفی توش نیست عزیز !
موفق باشید.
-
1 فایل پیوست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
شمال هنوز توی توهم خرد سالی زندگی می کنی ؟
نهایت سرعت انتقال سیم مسی 23 مگابایت هست که در ایران حداکثر 10 مگابایت در دسترسی هست .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
شمال هنوز توی توهم خرد سالی زندگی می کنی ؟
نهایت سرعت انتقال سیم مسی 23 مگابایت هست که در ایران حداکثر 10 مگابایت در دسترسی هست .
من نمیدونم شما چرا نمیفهمی مرد حسابی میگم فیبر میفهمی یا نه من میدونم سیم مسی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
پس شما دارین پهنای باند اختصاصی رو با اینترنت با ضریب اشتراک ۱ به ۸ و... مقایسه میکنی خیلی هم عالی...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
پینگ ۷۶ از ۵۰مایل... عزیز ما با پشتیبانیمون سر اینکه پینگ ما چرا بالا ۱۳ میره دعوا داریم :))
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
من نمیدونم شما چرا نمیفهمی مرد حسابی میگم فیبر میفهمی یا نه من میدونم سیم مسی
نزار بهت بخندن hi web اصلا نمی تونه روی فیبر سرویس بده :71:
شما همه رو مثل خودت فرض نکن این سرعت تست شما به فونت ها دقت کن تا بدونی به چه آماتوری ویرایش کردی .
فاصله گزاشتن هم یادت رفته اول راهنمایی هم خونده باشی باید بدونی فاصله باید بزاری isp:D اینطوری باید باشه isp: D
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...9546601299-png
این تست سرعت اصلی
http://www.speedtest.net/result/2952756535.png
چیزی نمی گیم به این معنی نیست نمی دونیم به خاظر بی تفاوتی هست با توهمات خودت خوش باش .
-
8 مگ دانلود رو یا چه سرعتی دارید؟
-
خوب ایشون میگن ما داریم ماهی 3 تومن میدیم
پس حرفی توش نیست
-
های وب سرویس های با کیفیتی داره
اینترنت 8 مگ که دوستمون گفتند همیشه 8 مگ نیست و در حال نوسانه زیر تغییر میکنه
هاوی تنها مشکلی که داره اپلود خیلی ضعیفه
بنده نماینده رسمیشون هستم b-)
-
سرویس باید ببینید از چه مسیر و گیت وی استفاده میکنه
مسیر اینترنت چندتا این فقط زیر ساخت مشخص میکنه
مسیر ترکیه اذربایجان روسیه سوئد و انگلیس
بدترین مسیر انگلیس شاید پینگ به 700 تا 800 برسه
بهترین مسیر ترکیه حدودی بین 80 تا 100 ملی میده
های وب بین مسیر ترکیه و اذربایجان پشتیبانی میکنه و اگر رو این مسیر بیفتید پینگ مطلوب دارید
سرعت به گیت وی بستگی داره این باید از پنل مودم ببینید حوصله توضیح نیست ;;)
البته باید در نظر بگیرید مسیر و گیت وی هیچ وقت ثابت نیستن
-
از شبدیز shabdiznet.com عالیه بگیر اگه کرجی یا از پیشگامان بگیر اگه تهرانی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostmonster
های وب سرویس های با کیفیتی داره
اینترنت 8 مگ که دوستمون گفتند همیشه 8 مگ نیست و در حال نوسانه زیر تغییر میکنه
هاوی تنها مشکلی که داره اپلود خیلی ضعیفه
بنده نماینده رسمیشون هستم b-)
های وب که تو خیلی استان ها نمایندگی داره ! چطور شما تنها نماینده رسمی اون ها هستید ؟
-
1. سرویس دینامیت hiweb با پهنای باند 8Mbps هستش که اگر حجم کافی داشته باشید (بیش از 5 گیگ) و خط تون هم Noise نداشته باشه، سرعت دانلود تون بصورت ثابت و در تمامی ساعات حدود 7.3Mbps یعنی نزدیک 950KB/s خواهد بود. سرعت آپلود نیز حدود 1Mbps به بالا... Max Rate هاشون هم به ترتیب 10Mbps و 2Mbps تنظیم شده...
2. در کل شرکت خوبی هست که خیلی قوی داره کار می کنه و کیفیت و پشتیبانی (24/7) خوبی داره... تعرفه ها و آفر های بسیار مناسب و جالبی هم ارایه میده...
3. در مورد نمایندگی های فروش هم دعوا نکنید!! لیست همه شون رو خود hiweb ارایه کرده: های وب - دفاتر شرکت و عاملین فروش ، لازم به ذکر است که تمامی این ها صرفا سرویس hiweb را بصورت Affiliates می فروشند و یا خدمات فروش و نصب را برای کاربران hiweb در شهر های خودشون انجام میدن. hiweb هیچ گونه پارتنر رسمی در شهرستان ها نداره و بصورت سراسری و مستقل در اکثر شهر ها در حال فعالیت هست. منظور این که کسی با گرفتن به اصطلاح نمایندگی، پهنای باند شون رو بصورت مستقل و جدا Resell نمی کنه! همه چیز تحت نظر مستقیم خود hiweb قرار داره!
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
E_R_B
خوب ایشون میگن ما داریم ماهی 3 تومن میدیم
پس حرفی توش نیست
گفته های ایشان کاملا نقض شد!
پست های بعد از اونو مطالعه کنید.
تست سرعت و اسنپ شاتی هم که ارائه کردند fake بود.
-
طی تماسی که با hiweb داشتم، گفتند که شاید در برخی مناطق به دلیل همکاری های تجاری به چند تا شرکت سرویس فیبر نوری داده باشند، ولی ابدا امکان نداره چنین پهنای باندی که ایشون زده رو ارایه بده!! تازه با توجه به اینکه SpeedTest کم لطفی داره در ارایه سرعت واقعی، طبق اسکرین شات ایشون، سرویس شون حداقل 140Mbps باید باشه!! حالا باز بگیم از سرور تهران تست گرفتن، پینگ شون پایین هست، اشکالی نداره!
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
قربون فتوشاپ حاجی وقتی ادیت میکنی پایینش نگاه کن زده faster than 67% iof IR شما 2تا عکس رو با هم ادقام کردی سرعت دانلود از همین vps های خارج هست حاجی فک کردی گاگولیم؟ با این سرعت باید بزنه faster than 99% of IR نه 67 بعد به سرعت شما نمره b میده عجب من که سرعتم ماکسیمم 50 کیلو بایته زده faster than 54% of ir بعد ماله شمارو میزنه 67 گاگول پشت کوهی
اسپید تست من
http://www.speedtest.net/result/2959366634.png
-
1 فایل پیوست
من یک هفته هست که از های وب سرویس گرفتم. سرویس 1 مگ هم دارم فعلا که راضیم اینم تست سرعت
http://www.speedtest.net/result/2959904937.png
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cotgnx
مثل اینکه سرعت شما بهتره سرعت آپلود اینجا که در حد فضا هست
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...2961169992-png
-
دوستان دقت کنید که این تست سرعتی که شما میگیرید از سرور های داخل ایران هست!!!!!!!!! . متاسفانه شرکت ها اینجوری کاربرهارو گول میزنن.
-
من میخوام 8مگ های وب بگیرم چند سوال
1- فشفشه چطوره؟ خوبه؟
2- 8گیگ واسه یک ماه کافیه؟واسه وبگردی و بازی آنلاین بعد واسه دانلود هم فشفشه بگیرم
3- اگه کسی داره یه پینگ از 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 بزاره لطفا پینگ واسم خیلییی مهمه
-
های وب شرکت خیلی خوبیه من از بچه ها خیلی تعریفش رو شنیدم سرویس دهی خوبی دارند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir.fly
دوستان دقت کنید که این تست سرعتی که شما میگیرید از سرور های داخل ایران هست!!!!!!!!! . متاسفانه شرکت ها اینجوری کاربرهارو گول میزنن.
این تست از یه سرور اروپا، فرانسه
http://www.speedtest.net/result/2964529843.png
اینم تست یه سرور از آمریکا
http://www.speedtest.net/result/2964537817.png
-
2 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jakstar
من میخوام 8مگ های وب بگیرم چند سوال
1- فشفشه چطوره؟ خوبه؟
2- 8گیگ واسه یک ماه کافیه؟واسه وبگردی و بازی آنلاین بعد واسه دانلود هم فشفشه بگیرم
3- اگه کسی داره یه پینگ از 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 بزاره لطفا پینگ واسم خیلییی مهمه
تست پینگ :
فایل پیوست 15601
فایل پیوست 15602
-
والا من های وب محدود 512 دارم با 450 تا دانلود دارم . اما یک ماه 128 نامحدود گرفتم سرعت دانلود 15 تا .
-
عزیز شاتل بهترین هست.... ولی خوب بعدش پارس آنلاین و های وب خوب هستن
بنده که مال خراسان رضوی هستم و از مخاربرات 4 ساله سرویس دارم راضیم ! بد نیست !
-
من سرویس دینامییت های وب یا همون نوین نت سابق رودارم 16 گیگ ماهانه سرعت تا 8 مگ که مخابرات تا سرعت دانلود یک مگ بر ثانیه رو میکشه!
هم سرعت خوب هم کیفیت و هم قیمت
سرویس با این مشخصات ماهانه 45 تومن میدم تا آخر سال هم تمدید کردم
سرویس دهنده های دیگه فکر کنم همین رو زیر 100 ندن!
تنها اشکال های وب که جدیدا با زیاد شدن مشترک ها درست شده پشتیبانی بد هستش به طوری که من و خیلی از دوستان وقتی مشکلی برامون پیش اومده به پشتیبانی که زنگ زدیم 5 دقیقه آهنگ گذاشتن برامون بعدشم کسی نبوده جواب بده قطع کردیم خودمون البته خیلی کم پیش میاد که به مشکل بخورید تو نوین نت
اگه مشکلتونو تیکت کنید خودتون بهتون زنگ میزنن یبار یه مشکلو تیکت کردم برا مشکلم زنگ زدن توضیحات دادن و من به توضیحات عمل کردم درست شد
بعدش فرداش زنگ زدن گفتن آقای x مشکلی که داشتید برطرف شد؟:)
در کل نوین نت خیلی خوبه من از تابستون پارسال از نوین نت استفاده میکنم
شاید این تاپیک هم یکمی قدیمی باشه ولی در کل گفتم تا بیشتر درباره نوین نت بدونید