همونایی که میگن اینترنت ایران اصلا مشکلی نداره اسیاتک رو رتبه اول دونستن؟
ضمنا اسیاتک isp نیست دوست عزیز
شرکت pap هست
نمایش نسخه قابل چاپ
من به شخصه از اینترنت مخابرات استفاده می کنم جز برخی موارد که واقعا اذیت کنندس باقی موارد خوبه. نامحدود دارم ماهیانه 28 تومان ماه گذشته 74 و ماه قبلش هم 56 گیگ دانلود داشتم !!!!!!!! البته با اینترنت 256 خالص دانلودی 60 کیلوبایت حداکثر!
مخابرات پینگش زیر 250 هست همیشه اکثزاً 180 هست ولی بالای دویست هم میره :)
والا بنده هم نماینده آسیاتک هستم
سرعتشون عالیه ولی شدیدا پینگ بدی دارن طوری شده که برای استفاده از سرورهامون مجبوری از مبین نت استفاده کنم پینگ مبین نت در حالت عادی 180-220 هست و در سخت ترین شرایط 250 میده ولی آسیاتک تویه تبریز کمترین 430 و ماکش 700 هم میده که شرایط سختی برقرار شده برامون.
این مشکلاتو فقط کاربران حرفه ای که تخصصی استفاده می کنن می دونن که پینگ براشون مهم هست نه کاربر ساده که فقط فکر دانلود و پیج بازکردن هست.
به ما هم قول دادن درست میشه ولی نزدیک به 4 ماهه خبری نیست
موافقم از نظر سرعت تا قبل از ماه خرداد اول بود، ولی امروز سرعت اسیاتک محدود شده، در مبحث کیفیت شبکه و پینگ و... هم اوضاع خرابی داره...(بدتر از کیفیت، بی اطلاع بودن تیم ساپورت از بخش فنی است، یعنی با 2-3سوال جبههگیری میکنند، و اول بودن خودشون رو به رخ میکشند، که این برای بنده و مصرف کننده آب و نون نمیشه!!!)
فعلاً با هر DNS سرور پینگ به شدت بالاتر میروند، از OpenDNS تا گوگل ، حتی DNS سرور شخصی، و DNS آسیاتک هم در عکس مشاهده کنید...
http://upcity.ir/images2/41038948388499566750.jpg
فایل پیوست 14039
بستگی داره تو کدام شهر باشید
تو شهر ما مخابرات مفتش هم گرونه
بغیر از کارمنداهای خودش فکر نکنم بیشتر یوزر داشته باشه
منم 128 معمولی مخابرات اصفهان رو دارم که تا 280 راحت دانلود میده!
اینم پینگ
فایل پیوست 14040کد HTML:Microsoft Windows [Version 6.2.9200]
(c) 2012 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\****>ping tabnak.ir
Pinging tabnak.ir [94.182.146.59] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=61ms TTL=51
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=43ms TTL=51
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=41ms TTL=51
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=42ms TTL=51
Ping statistics for 94.182.146.59:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 41ms, Maximum = 61ms, Average = 46ms
C:\Users\****>
در کل راضی ام ازش
من هم مخابرات دارم 8 گیگ حجم دانلود با پهنای باند 3 مگ ماهی 15000تومان 1تا 7 صبح ترافیک رایگان و در این ساعت ها 2مگ بهنای باند دارم پینگم زیر 100 میده:x
وای بر مملکتی که کاربران اینترنتش خوب بودن کیفیت اینترنت رو در سرعت دانلود میدونن
وای بر ما
وای بر ما
وای بر ما
درود
دوست عزیز بنده گفتم 0.7 مگابیت بر ثانیه نه مگابایت بر ثانیه.
زمانی که دان استریم در مودم 4096 کیلوبیت بر ثانیه ست می شود،دیگر شما به هیچ وجه نمی توانید بیشتر از 512 کیلوبایت بر ثانیه دریافت اطلاعات داشته باشید.در مورد مشترکینی که در مودم آن ها دان استریم 6144 ست شده بیشتر از 768 کیلوبایت بر ثانیه نمی توانند دریافت اطلاعات داشته باشند.
یکی از اشکالات IDM که ممکن است برای شما اتفاق افتاده باشد:
IDM زمانی که شما محدودیت سرعت رو از تو تنظیمات اون اعمال می کنید باز هم با همان سرعت قبلی در حال دریافت است و چیزی که به شما نشان می دهد نادرست است و زمانی که تیکِ محدودیت سرعت را بر می دارید سرعت دریافت شما رو بسیار بالاتر از اون چیزی که برای شما ست شده می نویسد و درصد فایل دریافت شده به سرعت افزایش می یابد و دلیل این است که قبلا در زمانی که شما محدودیت را اعمال کردید IDM در حال دریافت با همان سرعت قبلی بوده و الآن دارد به شما نشان می دهد که چه مقدار از فایل دریافت شده است.
سرعت واقعی ای که IDM با آن در حال دریافت اطلاعات هست را با نرم افزار هایی مانند Net Guard می توانید مشاهده کنید.
در پناه حق
من سرویس 2 مگ از شاتل دارم ماهی هم 70 تومان میدم سرعت دانلود تا 700 کیلو بایت میره ولی بعضی از موقعها خیلی کم پیش میا به 1 مگ میرسه پینگش هم 120 یا 100 میرسه
والا تو سایت شاتل تعرفه اش رو من خوندم همچین چیزی نبود
دیروز زنگ زدم آسیا تک ببین چقدر تناقض وجود داره بین پاسخ هایی که میدن - یکیشون یه چیز دیگه میگه یکی دیگشون یه چیز دیگه بلاخره تضمین کردن که شما 2 مگ بگیرید نامحدود برنزی سرعت دانلودتون از 120 پایین تر نخواهد آمد
بازم شکر به همین هم راضی هستم
منم 512 شاتل دارم 3 ماهه 10 گیگ اکو آفیس سرعت دانلودم تا 700 کیلوبایت میره
شاتل خیلی خوبه حرف نداره 3 ماهه 44 تومن میدم
از نظر من از مبین نت بگیرین
2 مگبایت من دارم ماهانه 28 هزار تومان
پینگ 200 250
سرعت دانلود
400 تا 900 کیلوبایت
http://www.webhostingtalk.ir/f41/84332/index2.html
۲ ماه پارس انلاین دارم
128 نا محدود سرعت دانلود 120
256 نا محدود سرعت دانلود 180
از هر جا میگیری از مخابرات نگیر
اگرحتی اینترنت نداشته باشی از مخابرات نگیر!!!
من اینترنتم به ناچار از مخابرات گرفتم 30 روز ماه هر وقت زنگ می زنم به 2020 میگم سرعت پایینه میگه کندی سرعت که عمومیه داریم بررسی می کنیم کجا مشکل داره؟!؟!
پینگ به سرورهای ایران بالای 800!!!
هر رویدادی (کنکور ،انتخابات، کوفت، زهر مار و ...) اتفاق بیوفته اینترنت قطع!
قطعی لحظه ای بالا! معمولا 25% پاکت لاست داره!
سرعت افتضاح
بدرد مرور وب (پیج باز کردن) نمی خوره
همه اطلاعات و آدرس هایی که میدی کنترله
تو ماه حداقل 5 روز قطعی رو داری علاوه برموارد بالا( سرویستم سر موعد قطع میشه(قطعی ها اضافه نمیشه!))
و ...
و...
و...
کافیه یا بگم هنوز؟
تقریبا میتونم بگم از سرویس همه شرکت ها معروف استفاده کردم
هیچ کدومشون به آسیاتک نرسیدن.
اگر دوست داشته باشید سرویس 256 برای 2 ماه از صبانت بهتون برای تست میدم
سرعت دانلود بین 50 تا 130 است
سرویسی که محدودیت داشته باشه سرعت دانلودش بالا باشه به چه درد می خوره ؟!
من حاضرم همون 2 مگ نامحدود آسیا تک رو بگیرم 120 کیلوبایت سرعت دانلود گارانتی - 77 تومن به خدا مفته پینگشم برام خوبه در هر زمانی می تونم بازی آنلاین مثل Dota و ... هم انجام بدم ولی از شاتل و پارس آنلاین نگریم
باید دید کجا سرویس نامحدود پرسرعت میدن - ثبات پینگ - قیمت مهمه - از لحاظ پینگ و قیمت آسیا تک حرف نداره ولی از لحاظ به اشتراک گذاری سرعت دانلود و ارسال سرویس های نامحدودش رو در وضعیت زیاد جالبی قرار نمیده
اگر شرکتی رو میشناسید که نت نامحدود میده با قیمت مناسب و سرعت بالا معرفی کنید
من های وب رو پیشنهاد میکنم
سرویس 8 مگ دارم سرعت دانلود 1مگ در ثانیه
با 16گیگ دانلود ماهی 45 تومن
برای دانلود های بالا هم یک طرح جدید اورده 15 گبگ ترافیک رو میده 12 هزارتومان ولی باید توی 5روز استفاده کنی
با این طرح تا الان 50 گیگ دانلود کردم :دی
مخابرات که امروز از ظهر داغون شده. معلوم نیست چه غلطی میکنن اینا رو اعصاب ما راه میرن
مخابرات همیشه داغون بوده پینگشم که همیشه نوسان داره
مخابرات اگه کمی رو متخصصینش هزینه میکرد
با توجه به سرمایه ای که داره میتونست سرویس خیلی خوبی بده.
اما حیف که تنها میخوان سرویس بدن دست مردم و کیفیت مهم نیست...
مخابرات استفاده میکنم!بعد از یک روز قطعی تازه وصل شد
فعلا بهترین فقط های وب هستش
هاي وب !:d
مخابرات چون ضریب اشتراکی بالایی داره سرعت مناسبی نمیتونه بده
آسیا تک بهتره
بنده 2 مگ از پیشگامان نصف جهان دارم با پینگ بسیار عالی
یعنی پیشگامان کویر تو usa هم سرویس میدن؟!!! دی:
آسیا تک فقط واسه استفاده معمولی در حد ایمیل چک کردن و شارژ خریدن و پرداخت قبض خوبه نه بیشتر....
همیشه به دلیل اشکال از سمت مخابرات !!!! قطعه....(هر وقت می پرسیم فقط همین رو میگن) نیروی متخصص هم بی معنیه،کسایی اونجا کار می کنن که به حقوق ناچیز و ابتدایی قانع هستن....
پاسخگویی هم تعطیل(حتی آدرس ایمیل مدیر عامل و بعضی معاوناش که تو وبسایت رسمیشون هست اصلا وجود خارجی نداره!!!!
عزیزان همه 2 مگ و 8 مگ دارند موندم از کجا میارن وارد سایت شرکت ها که میشی تعرفه رو می خونی اصلا نیست همچین چیزی یا 2 مگ هم اگر باشه قیمت سر به فلک میکشه
همون آسیا تک بهتره
8 مگ های وب داره
سرویسهای 3 4 مگ های وب به صورت حجمی بسته به مرکز مخابراتی راحت تا 8 9 مگ پهنای باند بهتون میده.
من مخابرات دارم 128 محدود سرت دانلود 128 و بهترین پینگ رو به سرور های خارجی دارم کمترین پینگ کشور خارجی 120 از هلند دارم از سرور های ایرانی 40-60 و از سرور آمریکای خودمم 220
ببین واسه پینگ پایین میخواهید مخابرات سرعت بالا میخواهید و حجم دانلود کم و فقط وب گردی دارین فقط اسیاتک
دوستان لینک سایت شرکت های وب رو میدید
ممنون
توتهران تجربه که خودم دارم اسیاتک از همه یه سرو گردن برتره