دوست عزیز بهترین راه اینه برید به درگاه های پرداختی همه شکایت کنید . خیلی راحت به فرم پر کنید و آدرس تاپیک رو هم میتونید بذارید
پول های د ز د ی رو بلوکه میکنند تا اطلاع ثانوی
بهرحال تجربه شد از جاهایی که درگاه مشقی دارن خرید نکنن دوستان
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان جریان سرور های ایشون چیه؟
کسی از ایشون سرویس داره؟
یک سرور 2گیگ انگلیس خریداری شد منتظر تحویلیم
( من نمیدونم در مورد این حرفایی که شما زدید ولی با توجه به پست قبلی خرید کردم )
دوست عزیز من حرفی نمیزنم شما تاپیک رو از اول بخون میفهمی قضیه چیه
من خودم اول سرویس داشتم ازشون از کیفیتش راضی بودم
اما یه هفته بعد گفتن آمریکا نمیتونیم بدیم بریم انگلیس. باز یه هفته بعد همینو گفتن یعنی گفتن انگلیس نمیتونیم بدیم
بهرحال این داشتان ادامه پیدا میکنه تا مشتری اعصابش خورد میشه و قید پولشو میزنه
سبک نوینی در کلاه بر دار ی هست به نظر من. بازم میگم سرعتش خوب بود اما چیزی به نام پایداری وجود نداره
بهو ایمیل میاد برات میره تو اسپم ( که اگر تا 12 ساعت بک آپ نگیرید به ما ربطی نداره ) و اگر اینجا هم حرفی بزنی مسدود میشه سرویست
بهرحال خودتون عقل دارید و چشم و گوش میتونید تصمیم بگیرید
با حق
منم دقیقا همین منظورم بود ، بر عکس خیلی از دوستان ، ایشون اصلا اهل اورسل نیست ، و این مشکلاتی که الان برای سرورشون پیش اومده هم از دست ایشون خارج بوده ، و چندماه پیش که سرورهاشون بدون هیچ قطعی و حتی ریست کار میکرد هیچکس نمیومد تشکر کنه ، الانم که دوباره سرورشون به ثبات رسیده و براحتی میتونید از سرویس قوی که با قیمت مناسب میدن استفاده کنید و نگران اور سل هم نباشید
فقط تنها ایرادی که الان هست ، مشکل پاسخ به تیکت ها هست که چون دست تنها هستن و ۲ نفری که برای اینکار داشتن خوب انجام وظیفه نکردن ، تاخیر زیادی گاها در پاسخ به تیکت ها پیش میاد که واقعا باید یه فکری براش کرد
ما از ایشون خرید کردیم دیروز ساعت 3 به ما قول دادن امروز صبح ساعت 11 (حداکثر) به ما بدن الانم که زنگ می زنیم یکی از شماره ها خاموشه اونکیم با قطع می کنه یا جواب نمیدن
:((
شماره موبایل دایورت شد و از دسترس خارج شد :| و ما همچنان در انتظار دریافت سرویس.....
ممکنه بعد از 2 روز بیان ( یا چند ساعت ) و بگن دفترشون بنایی داشتند و مشکلات دیگر ...
--- اصل مهم در سرویس دهی " پشتیبانی " می باشد !
دوستان اینقدر بی انصاف نباشین بخدا
توی این چند وقتی که مهدی رو میشناسم ، یکی از بهترین فروشنده های اینجا بوده و همه جوره با مشتریش راه اومده !
بقول این دوستمون تا زمانی که سرویس مثل گل و بلبل سرپاست و دارین با قیمت 20 تومن به اندازه یه وی پی اس 70-80 تومنی ازش کار می کشین که هیچی!حالا 24 ساعت یکی جواب نده ( شاید مشکلی براش پیش اومده، شاید اتفاقی افتاده و هزار شاید دیگه ) میشه کلاهبردارو *** و...
یخورده انصاف هم خوب چیزیه...
من خودمم از ایشون طلب دارم و اینم گفتم که نگین که تو چکاره ای این وسط و مشخص باشه که کی به کیه...
منم که میگم خود آقای گنجه و سرور هاشون خیلی عالی هستن ،فقط مشکل پاسخگویی هست که نمیدونم چه اتفاقی افتاده که وقت نمیکنن حتی به اینجا بیان یه جواب کوتاه و مفید بزارن
ولی بازم میگم سرور بعد از آماده سازی و تحویل بسیار عالی کار میکنه و اگه یه فکری برای پاسخگویی سریع تر بکنن هم برای خودشون هم برای بقیه بهتره ، الان چندتا کاربر به من پیام زدن که سرویس ایشون چطوره ؟ منم از روی سروری که الان دارم و خیلی هم خوب کار میکنه بهشون جواب میدم و میگم خیلی مناسب هست ولی جواب این دوستانی که به هر دلیل ناراضی هستن و یا در تحویل سرویسشون تاخیر پیش اومده رو چون اطلاعی ندارم چی شده نمیتونم بدم و فقط امیدوارم زودتر مشکلشون حل بشه یا اینکه پاسخی دریافت کنن
من که گفتم این آقا کلاه برداره :)) اطلاعات منم از تو سایت پاک کرده که نتونم تاپیک انتقاد بزنم :))
کلاهبردار نیستند اما ساپورتشون ضعیفه
به نظر من ساپورت اولویت بیشتری داره در یک سیستم فروشی که نیاز به هرگونه پشتیابنی ای وجود دارد ! ...
این نیست که فروش انجام بشه و خداحافظ
این بهترین سرویس برای شما و من رفتم ..
----
ایشون علرغم حضورشون در 20 ساعت پیش پاسخ ندادند به این تاپیک ...
مهدی جان برادر بیا یه جوابی بده کاکو...
اینجوری که نشد بیای توی سایت و بری و نه جوابی ؟نه....
همه بدبین میشن.
دوستان یه موضوعی هست !
بنده خودم ناراضی بودم ولی بعد از دریافت سرور و کیفیت و قیمت اون واقعا حیرت زده شدم
سرویس های ایشون عالیه تحویل هم 2 ساعت بعد دادن
یکمی پشتیبانی ضعیفه و کیفیت سرور ها بهترین هست
بدون تایم اوت و .....
امیدارم آقا مهدی پشتیبانیشم خوب کنه که دیگه تک ! بشه
اون دوستیم که مشکل داشت مشکل از خودشه
امیدارم راهنمایی لازم رو کرده باشم
دوستان از دیشب ساعت 21:00 سرور من برای اولین بار قطع شده است
هیچ ایمیلی(حتی Spam) برای من ارسال نشده است...تیکت هم زده اند، متاسفانه تاکنون پاسخ نداده اند.... آیا شما اطلاعی دارید؟؟؟... آیا قصد انتقال داشته اند؟؟؟
متشکرم:53:
نه خیر بنده هم اطلاع ندارم سرور ما هم دیشب اولین بار قطع شد
دوستان تحویل بگیرید ....
سلام
من همون روز اول خرید درخواست لغو سرویس زدم ولی اومدن سرویس رو دادن ما هم چیزی نگفتیم
ولی با این وضعیت پشتیبانی اصلا به درد نمیخوره حداقل نمیگه مشکل چیه
من با یکی از دوستانم در فتا صحبت کردمن . میشه به عنوان عدم پاسخ و عدم مسئولیت از ایشون شکایت کرد و جلوی فعالیتشون رو گرفت .
بهتره هزینه ها رو عودت بدن وگرنه با این وضعیتی که مشتری رو آدم حساب نمی کنه باید شکایت کرد تا متوجه بشن اینقدرا هم بچه بازی نیست
جناب آقای مهدی گنجه علاوه بر این تاپیک تاپیک مشابهی با نام کاربری دیگه زدن که اونجا با یه دامین دیگه شروع کردن به فروش آدرس تاپیک://http://www.webhostingtalk.ir/f15/83630/#post800932
آدرس دامین دیگه شون Afravps.ir
من از طریق دامین افرا وی پی اس یک وی پی اس گرفتم ازشون که فقط سه روز وصل بود و الان تقریبا چهار روز هست قطع شده و تیکت هم جواب نمی دن
سرویس ما 20 روز بیشتر جواب نداد
الان هم کلا دسترسی نداریم بهش
آقای گنجه این پولا چجوری میره پایین ؟
به این کار نمیگن حرام خوری ؟
مطمئن باش یه جایی جوابشو میگیری
داشتن بخش فروش فعال و پویا و داشتن
کاربران مورد اعتماد فروشنده با ایجاد اطمینان با راه مختلف میتونه این جور کار ها رو کاهش بده !
===================================
امیدوارم این پست که جهت اطلاع رسانی می باشد پاک نشود ! با تشکر از مدیران
گفتم اطلاع رسانی ای از جستجویی که 1 ماه پیش در قطعی اول داشتم با شما هم در میون بزارم ... ( هدف اطلاع رسانی )
دومین هایی که مهدی گنجه فعال داشت و داره :
نیک هندل : mg1295-irnic
ایمیل : persianlover1990@gmail.com
ثبت شده در طلا هاست توسط Bahram Behzadi
آدرس ثبت شده ( صحتش معلوم نیست ) : no. 31 ,block 94,Borujerdi tn, basij sq.,besat st., tehran, tehran, IR
تلفن ثبت شده ( صحتش معلوم نیست ) : +98 21 3389 4945 /// 09190711494
--------------------------------------------------------
دومین : wir********
دی ان اس : ns1.weltvps.com
دومین : persiandirector.ir
دی ان اس : ns3.i-whost.com
حدود یک ماه پیش ساسپند نبود و یک سایت مجزا بود ! ولی مورد جالبی که بهش برخوردم بخش ساپورت به وایروی پی اس منتقل می شد !
دومین : afravps.ir
دی ان اس : ns1.henterz.com
ثبت شده در هتنرز توسط mehrdad tari
کاربر اخراجی در VBIRAN
نمایش مشخصات: PreSideNt - نخستین مرجع تخصصی رایگان ویبولتین
===============================================
در مورد این تاپیک هم که دوستمون بالا اعلام کردن یوزر نامش هست : pasargard-it که احتمال 99 درصد شخص همون مهدی گنجه می باشد ! ( چرا ؟ )
به این دلیل : که
1 ) هوییز روی نام " مهدی گنجه " می باشد !
2 ) نام پاسارگارد آی تی (pasargard-it) نام یکی از دومین های این شخص می باشد که برای فروش قرار داده بوده است در تاپیک زیر که دومین های it-pasargad.ir و pasargad-it.ir
تاپیک : ||||||5تا دامین دارم میفروشمشون!||||||||
که البته در این تاپیک نوشتند که دومین فروش رفته اس ( یکی از اونها ) ولی در تاپیک های استارت خورده ای بعدی ایشون به عنوان دومین مورد استفاده در هاستنگ خودشون در حال استفاده می باشد .. .
و اکنون هذ دو دامنه آزاد هستند و میتوان ثبت نمود و هیچ صاحبی ندارند ! ! ! !
دوستان من همون اول گفتم به درد نمیخوره و طرف د ز د تشریف داره
هیچکس حرف منو باور نکرد و بازهم گول خوردید رفتید خریدین
حقتونه وقتی حرف کسی که یبار ضربه خورده رو باور نمیکنید و بی توجه میرید خرید میکنید.
پیشنهاد میشه برید پلیس فتا و شکایت کنید ، همین که براش سابقه بشه براش بسه ;)
چرا دوست عزيز من ميشناسم ايشون لابد الان دارن جهيزيه مي خرن برا دفترشون دوستن ايشون كلاه برداري بيش نيستن اقاي مهدي گنجه اگه تكذيب مي كني همين حالا به بنده يه زنگ بزن تا حساب وي پي اسي كه از من و چند نفر ديگه خوردي رو پس بدم نمي دونم چجوري شب سرتو روي بالش ميزاري و اين پولا كه ميرن به حسابت رو استفاده مي كني :))) نوع جديد د زدي نصب whmcs خريد يك دامين ir روي هاست ٥ تومان. و خريد يك سيمكارت ايرانسل ٥ تومن و تموم كلاه برداري شروع شد دوستان بنده فردا به محليكه ايشون در نيك زدن ميرم تا ببينم چي ميشه
و دوستان يه چيزي كه يادم رفت بنده از ايشون يه ادرس ديگه به نام كانون تبليغاتي پاسارگاد دارم:61: ادرسش اينه تهران خيابان خاوران خ رضايي شرقي خ شهيدصادقي نبشه خيابان رضوي
واقعا نمیدونم این پولارو چجوری میخورن این د ز دان بی شرف
ما که میکشیم خودمون رو پولمون مشکل دار نباشه بازم این ور و اون ور ضرر میدیم اینا چه جوری زندگی میکنن نمیدونم !! میسازه بهشون دیگه ! پول حرومو فحش و نفرین مردمو ...
سلام دوستان
اونایی که میگن چطوری این پول میره پایین و این حرفا
دوستان بطور جدی پی فتا باشید
راه هاي شكايت از آقاي مهدي گنجه
١- پليس فتا
به سايت پليس فتا رفته و به همراه تمامي ادرس ها و مو بهمو ي داستان رو گزارش كنيد كه بعد از روش دوم كه بهتره و اطلاعات دقيقتري به دست مياريد رو انجام بديد
از طريق سايت جيپل ايشون از درگاه جيپل استفاده مي كنند و تو همه سايت هاشون مي كردند
و يكي از قوانين جيپل اينه كه اگه طرف دززد باشه ما اطلاع مي ديم و اونه به مراجع ميگن و اطلاعات درست در اختيار ما قرار مي گيره
تمامي دوستان شاكي به سايت جيپل بريد و به شماره جيپل زنگ بزنيد
بنده هدفم فقط اطلاع رسانی بود .. دوستانی که ضرر داشتند می بایست برای شکایت اقدامات لازم رو انجام بدند :)
به نظرم برای بهتر شدن راه می بایست از مدیران آی پی های متصل شده توسط اون رو بگیرید . . .
جالب اینجاست یوزرش قبل بن شدن دیروز آخرین ورودش بوده و پاسخی نمیدهد !
بابا کمی فکر کنید ...... من وقتی میخوام چیزی بخرم به فروشگاه و یارو نگاه میکنم میبینم یارو معلوم نیست کیه برا چی خرید کنم اینم ی ادم ناشی و از اون ناشی تر کسی که میخره دیگه ادامهندید پست رو بای
سلام
دوستان در لینک زیر می توانید فروشگاه این شخص را به فتا به عنوان متخلف گزارش کنید . من اینکارو کردم . شما هم اطلاع بدید تا موضوع سریع پیگیری بشه
https://www.cyberpolice.ir/forms/online-shopping-report
سلام من برای کریو و pm9 میخوام
برام کانفیگ میکنین و کدوم آفر رو بگیرم بهتره:53:
با درود ibs را روی سرور کانفیگ میکتید
سلام
آقا مهدی لطفا پیغام خصوصیلون رو چک کنید
دوستان ایشون " بن " شدند ! به خاطر تخطی در فروش !
چرا کامنت های قبلی رو نمیخونید .