میشه با این برنامه در این چند آپلود سنتری که عرض میکنم آپلود کنین تا سرعت آپلود رو ببینم چون اکثرن سرعت نمیدن
http://z-o-o-m.eu/down/FileUploader.exe
uploadbaz
putlocker
4upfiles
نمایش نسخه قابل چاپ
میشه با این برنامه در این چند آپلود سنتری که عرض میکنم آپلود کنین تا سرعت آپلود رو ببینم چون اکثرن سرعت نمیدن
http://z-o-o-m.eu/down/FileUploader.exe
uploadbaz
putlocker
4upfiles
نوع هارد و رید کنترلر چیست ؟
یه ای پی میدین تست کنم پینگ رو؟!
الان من دیدم قیمت رو
چرا اینجور؟!
یهو از 15 تومن رفت رو 35 تومن ؟!
آرو آروم!!!
باید فکر انتقال باشم
ممنون
سلام خدمت شما دوستان عزیز
نوع هارد ها ساتا میباشد
ایپی تست فرستاده شد
فروش سرور های پرسرعت میزبان اول ادامه دارد
تمام قیمت ها بروز میباشند
برای ماه اول میتوانید از کد تخفیف استفاده بفرمایید
دوستان تایید نکنید لطفا مدیران میگن اسپم هست والا خود ما هم که فروشنده ایم سر درنیاوردیم ....
امیدوارم این موضوع امتیاز به فروشنده ها دوباره راه اندازی بشه....
ویرایش شد عذر میخوام
بعضی از دوستان سوال کرده بودند که ایا افزایش قیمت هم در ماه های آینده دارید ؟
خیر افزایش قیمت بر روی این پلن ها نداریم و حتی با کاهش نرخ ارز قیمت ها هم کاهش میابد
در قبال هزینه ای که میزبان اول از کاربران گرامی دریافت میکند منابع به صورت اختصاصی و مخصوصا واقعی به کاربران گرامی داده خواهد شد
هدف اصلی میزان اول غیر از بحث فروش و ... ایجاد بازار استاندارد در بازار هاستینگ ایران میباشد
ارادتمند :53::53:
تورنت مجازه؟
پلن رم512 به درخواست کاربران عزیز افزوده شد
سلام سرور ارسال ایمیل هم دارید؟
با توجه به تغییر قیمت ها ازین پس تمام سرور های مجازی داری پنل کنسول تحت ویندوز میباشند
اطلاعات بیشتر در صفحه ی اول همین تاپیک
;)
آقای سعادت شدیدا تایید میشه
اخلاق 20 دانش فنی 20 مسئولیت پذیری 20 کیفیت سرور هاشون هم که حرف نداره
همچنان این افر ها قابل ارایه میباشند...
سرعت دانلود بر روي سرور چقدره؟البته واقعيش
تمام سفارش های رم 1 که تا تاریخ 28 تیر (جمعه) داده شود دارای 20 درصد تخفیف همیشگی میباشند
کد تخفیف : vps20
یه وی پی اس رم 1 از ایشون دارم هنوز نصف ماه وقت داره کسی خواست بگه برا خرید!
پ.ن : من بسیار از کیفیت این شرکت راضیم ولی خوب به خاطر قیمت نمی تونم
پس کسی کیفیت رو میخواد فقط میزبان اول!
دوست عزیزم قیمت ها با توجه به خدمات مناسب هست بعضی از دوستان واقعا نمیدونیم چرا میگن بالا هست تو این شکی نداریم که همه دوستان دنبال کیفیت هستند
ولی سرور بدون اورسل+چندین دپارتمان پشتیبانی واقعا هزینه ی سنگینی داره برای ما
میتونید از افری که تا فردا شب مهلت داره استفاده بفرمایید این افر همیشگی هست و نوسان قیمت ندارد
ارادتمند
تعداد 3 عدد از افر ویژه فروش رفت
همچنان فروش افر ویژه ی رم 1 ادامه دارد....
امشب به دلیل افر ویژه تا ساعت 1:30 شب سفارش های انجام شده همین امشب(20 دقیقه بعد سفارش) تحویل داده میشوند
توجه فرمایید ساعات تحویل سفارش ها در روز های معمولی 10 صبح الی 12 شب میباشد
پشتیبانی به صورت 24 ساعته ارایه میشود
ارادتمند
به دلیل درخواست بعضی از دوستان افر تخفیف 20 درصدی رم 1 تا دوشنبه تمدید شد
فروش سرور های مجازی ادامه دارد.....
اخرین مهلت 20 درصد تخفیف سرور های پلن رم 1 تا امشب میباشند ........................
فروش ادامه دارد .....
کار و کیفیتشون تایید میشود. حیف که قیمتها با رو بالا بردین(نسبت به دیگران گرون نمیدید اشتباه نشه).
فروش همچنان ادامه دارد ...
تمام سرور های میزبان اول دارای منابع کاملا اختصاصی + کنسول کامل میباشند
ایشون انسان بسیار شریفی هستن و واقعا از همکاری باهاشون لذت بردم ..من به خاطر هزینه نتونستم این ماه روی سرورشون باشم ولی سرورشون برای من حتی یک ثانیه قطعی نداشت ضمن اینکه پشتیبانیشون خیلی عالی بود ..البته من الان چند روزی دنبال سرور میگشتم و الان سرور خریدم که اون هم خوبه ولی میزبان اول بین اونایی که گرفتم تا به الان شاید دومین وی پی اس خوبی بوده که تو این مدت داشتم
ما هم متاسفانه به خاطر هزینه داریم کوچ میکنیم. ولی واقعا کیفیت عالی بود و یک ثانیه قطعی نداشتیم.
حوصله خوبی برای مشتری میذارند
تشکر از شما دوستان عزیز امییدوارم در اینده باز هم بتونیم با شما عزیزان همکاری داشته باشیم
فروش همچنان ادامه دارد ....
:53:
5 عدد سرور دیگر تحویل داده شد
تشکر از انتخاب شما
فروش ادامه دارد ...........
سلام چی بگم والا
بعضیا هستن هی پیام میدند میگن بیاید تایید کنید مارو ..!!!ولی ایشون حتی یکبار هم نگفتن...
لازم دونستم بیام توضیحی بدم:
من یه بار سرور ازشون گرفتم فوق العاده بود ..واقعا فوق العاده بود..نه مثل بعضیا که الکی میگن سرور عالی پشتیبانی عالی بعد دوروز که پول واریز میشه ..انگار نه انگار که ما داریم حرف میزنیم باهاشون/...خوشبختانه بعد از تجربه ای که داشتم با سرورهای رد استیشن ایشون تصمیم گرفتم دیگه سرور ارزون نخرم ..البته قیمت سرورهای ایشون هم به نظرم خیلی ارزونه با توجه به کیفیتش نسبت به جاهای دیگه ...
تازه علاوه بر پشتیبانی خودشون پیشنهاد نصب 2008 دادن که تجربه جدیدی بود برام و بسیار بهتر و روان تر از 2003 هست به نظرم ..نصب و کانفیگ iis و اضافه کردن 2 پردازشگر رایگان به تاریخ امروز به طور دائم و غیره و غیره ..طولانی شد فقط میخوام بگم و درخواست کنم اگر سرورهاتون بی کیفیت هست و ناراضی هستید برای یک بار هم که شده از ایشون بگیرید ...اگر بد بود من حاضرم برای ماه بعد با هزینه خودم نصف هزینه یه سرور با رم یک گیگ رو به شما بدم ...موفق و سربلند باشید