-
پاسخ : به زودی الکسا و گوگل ایرانی...!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shazo
میشه بپرسم چقدر سرمایه کنار گذاشتین برای این که با گوگل بینگ یاهو رقابت کنید ؟
سلام.مبلغ زیادی رو کنار گذاشته بودیم ولی خوب پس از اینکه 80 % کار انجام شد پول طراح ها رو دادیم و رفتن ک خیلی از بودجمون پرید.نزدیک به 100 ملیون کنار گذاشته بودیم ک الان تقریبا 20 ملیون ازش مونده ک البته این 20 ملیون قرار نیست ازش استفاده بشه برای مواقع ضروریه.بودجمون در حال افزایشه(یه کارایی داریم میکنیم ک در حال افزایشه)
امید وارم پاسختونو گرفته باشین
-
100 میلیون ؟
سرمایه گذاره خاصی داشتین ؟
پول کمی نیست..
-
دوست عزیز شما کارتو انجام بده.نا امید هم نباش.قرار نیست گوگل بشی یا الکسا اما اگه همه اینجور فکر می کردند این همه سایت بزرگ و موفق نداشتیم.این همه موتور جستجو داریم که در مقابل گوگل هیچ هستن اما تو کارشون موفق هستند.هواپیما برای پرواز از روی زمین و حالت سکون حرکت می کنه و به اوج می رسه.گوگل اگه به اینجا رسید واسه این بود که کوتاه نیومد و پشتکار داشت.شاید بعضی سایت ها مثل fbبها خوش شانسی و اقبال به شهرت رسیده باشه اما گوگل با زحمت و تلاش.امیدوارم یه روز سایتتو ببینیم که پیشتازه و واسه خودش سری تو سرا پیدا کرده.
اینم بگم استارت کار سخته و اول راه.بعدش همه چیز رو ریل میوفته و حرکت می کنه.
موفق باشی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shazo
100 میلیون ؟
سرمایه گذاره خاصی داشتین ؟
پول کمی نیست..
خیر پول از خودمون بوده (2 نفریم)
البته خیلی به مشکلات مالی بر خوردیم ک همین باعث شد یکمی کارمون عقب بیوفته!ولی به امید خدا داریم پیش یریم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
+irtci+
دوست عزیز شما کارتو انجام بده.نا امید هم نباش.قرار نیست گوگل بشی یا الکسا اما اگه همه اینجور فکر می کردند این همه سایت بزرگ و موفق نداشتیم.این همه موتور جستجو داریم که در مقابل گوگل هیچ هستن اما تو کارشون موفق هستند.هواپیما برای پرواز از روی زمین و حالت سکون حرکت می کنه و به اوج می رسه.گوگل اگه به اینجا رسید واسه این بود که کوتاه نیومد و پشتکار داشت.شاید بعضی سایت ها مثل fbبها خوش شانسی و اقبال به شهرت رسیده باشه اما گوگل با زحمت و تلاش.امیدوارم یه روز سایتتو ببینیم که پیشتازه و واسه خودش سری تو سرا پیدا کرده.
اینم بگم استارت کار سخته و اول راه.بعدش همه چیز رو ریل میوفته و حرکت می کنه.
موفق باشی
سلام دوست عزیز.ممنونم ازت.بنده هم امید وارم شما هم توی کارات موفق باشی:53:
-
سن شما رو هم می تونم بپرسم ؟
-
به نظرم شما شدیدا تحت تاثیر جو هستید
یه زمان یادمه پروژه ساخت اسکریپتی مثل whmcs رو داشتید
یه زمان هم چون تحریم سی پنل به ایران شدید شده بود تصمیم گرتید کنترل پنل ایرانی بزنید
پروژه ی الکسا و گوگل هم دو ساله دارید دنبال میکنید
احتمالا به زودی سراغ ساخت انجمن سازی مشابه ویبولتین هم خواهید رفت و شاید در سال اینده تصمیم به رقابت با اپراتور های تلفن همراه کشور رو خواهید گرفت
این قسمت حرفه شما درسته که گوگل از اول تیلیاردر نبود شما الان بخوای شروع کنی 15 سال دیگه (اگه اقدام به پروژه های دیگه نکنین) در بهترین شرایط بشین امروزه گوگل
ایا 15 سال دیگه گوگل به همین وضع خواهد موند؟:)
-
کارت ملی ضمیمه کنین شوخی بردار نیست!
اون از تاپیک های قبل شما این از 100 میلیون
نوشتنش راحت هست ولی ته جیب ببینین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shazo
سن شما رو هم می تونم بپرسم ؟
به جز چندتا از دوستام دیگه هیچ کس توی نت سن بنده رو نمیدونه و نخواهد فهمید!
-
آقا اصلا شما هدفت خوبه و فرض می گیریم برنامه نویس و طراح خوب هم دم دستت هست
ولی این رو در نظر داشته باش که ؛
همون گوگل که میگی از اول تریلیاردر نبوده ، اونم از اول اینقدر از خودش مطمئن نبوده !!!! :-|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
آقا اصلا شما هدفت خوبه و فرض می گیریم برنامه نویس و طراح خوب هم دم دستت هست
ولی این رو در نظر داشته باش که ؛
همون گوگل که میگی از اول تریلیاردر نبوده ، اونم از اول اینقدر از خودش مطمئن نبوده !!!! :-|
ببخشید!!!من از خودم مطمئنم!این حرفتون تقریبا میشه گفت معنی مغروریت میده!میشه بگین من توی کدوم یکی از جمله هام اینو بیان کردم تا هم خودمو اصلاحش کنم و هم متنمو!
-
یعنی شما الان می خواید جای گوگل رو بگیرید و سایت اول دنیا بشید...؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shazo
یعنی شما الان می خواید جای گوگل رو بگیرید و سایت اول دنیا بشید...؟
خیر بنده همچین حرفی نزدم.فقط گفتم ک میخوای کارم توی ایران یه رواجی پیدا بکنه و گوگل هم بفهمه ک رقیباش دارن کم کم بالا میان
میدونم به سطح کنونی گوگل نمیتونم برسم ولی میتونم یه تهدید باشم برای دیگر موتور های جست و جو!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
خیر بنده همچین حرفی نزدم.فقط گفتم ک میخوای کارم توی ایران یه رواجی پیدا بکنه و گوگل هم بفهمه ک رقیباش دارن کم کم بالا میان
میدونم به سطح کنونی گوگل نمیتونم برسم ولی میتونم یه تهدید باشم برای دیگر موتور های جست و جو!
شما با دوستان هاستینگ های تابستانی نسبتی دارین ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shazo
[-(
-
بابا من جایی ندیددم این آقا امده باشه گفته باشه می خواد به گوگل برسه که میگین 16 سال دیگه گوگل هم 16 سال میوفته جلو
اما در هر حال اگه سرمایه 100 تومن بوده میشد خیلی کارای بهتری باهاش کرد و ایده های خوبی میشد خرید
که فکر کنم برای فرار از معرکه این رقم داده شده :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
psfa
بابا من جایی ندیددم این آقا امده باشه گفته باشه می خواد به گوگل برسه که میگین 16 سال دیگه گوگل هم 16 سال میوفته جلو
اما در هر حال اگه سرمایه 100 تومن بوده میشد خیلی کارای بهتری باهاش کرد و ایده های خوبی میشد خرید
که فکر کنم برای فرار از معرکه این رقم داده شده :d
سلام.چه معرکه ای.خوب اگه پول نداشتم میگفتم من و رفیقم دوتا برنامه نیوس هستیم و دوتایی داریم این دوتا سایت عظیم رو میزنیم ک انشالله تا 10 سال دیگه رونمایی میشه!!!!اینطوری بهتره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shazo
میلاد تو هم گیر دادیا :D
خودتم تاپیک ناجور کم نداریا :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
سلام.چه معرکه ای.خوب اگه پول نداشتم میگفتم من و رفیقم دوتا برنامه نیوس هستیم و دوتایی داریم این دوتا سایت عظیم رو میزنیم ک انشالله تا 10 سال دیگه رونمایی میشه!!!!اینطوری بهتره؟
جمله اول رو که فکر کنم حمایت کردم از تو :d
جمله دوم فقط سر مبلغ مشکل دارم فقط که...
چی بگم والا
حالا که شروع کردی کارو تا آخرش برو
نرو باز هی سروقت چیز دیگه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
psfa
جمله اول رو که فکر کنم حمایت کردم از تو :d
جمله دوم فقط سر مبلغ مشکل دارم فقط که...
چی بگم والا
حالا که شروع کردی کارو تا آخرش برو
نرو باز هی سروقت چیز دیگه
نه احمق ک نیستم.کارای دیگه ک میخواستم بکنم هیچ خرجی نکرده بودم و همچنین از دوستان وب هاستینگ تاک کمک مخیواستم
ولی این کار پول خرج کردم
بابت حمایتتون هم ممنون
:d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
ببخشید!!!من از خودم مطمئنم!این حرفتون تقریبا میشه گفت معنی مغروریت میده!میشه بگین من توی کدوم یکی از جمله هام اینو بیان کردم تا هم خودمو اصلاحش کنم و هم متنمو!
تا جایی که یادمه من آدم بدقلقی بودم توی بحث ها . اما الان اعلام میکنم دیگه حرفی ندارم :-$
موفق باشی :-|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
تا جایی که یادمه من آدم بدقلقی بودم توی بحث ها . اما الان اعلام میکنم دیگه حرفی ندارم :-$
موفق باشی :-|
:-|
-
ان داستان قورباغه کر رو شنیدید که افتاده بود تو چاه و دوستاش داد میزدند نمیتونی تلاش نکن تلاش نکن و قورباغه چون کر بود فکر میکرد داد میزنند تلاش کن و برای همین اینقدر پرید تا آمد بیرون!!؟ قضه از این قراره داداش من.. به حرف من و دیگران چی کار داری؟ شما کارت رو کن.. اتفاقا کمبود یک الکسای ایرانی خیلی جاش خالی هست و احساس میشه..
وبگزر رو من روز اول یادمه.. کیا یادشونه؟ مسخرش میکردیم که سایتها خودشون امار گیر دارند کی میاد اینو بزاره؟ هفته قبل یکی خواست بنر بده بزاره تو سایتمون گفت وبگزرت رو بده!!:-|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
ان داستان قورباغه کر رو شنیدید که افتاده بود تو چاه و دوستاش داد میزدند نمیتونی تلاش نکن تلاش نکن و قورباغه چون کر بود فکر میکرد داد میزنند تلاش کن و برای همین اینقدر پرید تا آمد بیرون!!؟ قضه از این قراره داداش من.. به حرف من و دیگران چی کار داری؟ شما کارت رو کن.. اتفاقا کمبود یک الکسای ایرانی خیلی جاش خالی هست و احساس میشه..
وبگزر رو من روز اول یادمه.. کیا یادشونه؟ مسخرش میکردیم که سایتها خودشون امار گیر دارند کی میاد اینو بزاره؟ هفته قبل یکی خواست بنر بده بزاره تو سایتمون گفت وبگزرت رو بده!!:-|
اها اینه!!!!!!چیبودن اون کاربرای تازه وارد 50-60 پسته.حالا شد.مدیرا و کاربرای فعال و.... بیاین تو:d
-
موتور جست و جوتون چیش سر تر از گوگل هست
که دیگران رو به سمت خودش بکشونه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hack2hacker
نمیدونم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hack2hacker
اگه توجه کرده باشین عبارت دانلود نرم افزار x رو وقتی توی گوگل سرچ میکنین میبینین ک مثلا سایت میهن دانلود میاد و وقتی دوباره عبارت y رو سرچ میکنین بازهم میهن دانلود میاد(میهن دانلود ک میگم منظورم سایتای پر بازدیده.دانلود ها - پی سی دانلود - ای اف دانلود - ...)و وبلاگها و سایت های کم بازدید زیاد مورد توجه قرار نمیگیرند.یکی از برتری های موتور جست و جوی ما اینه ک سایتای کوچیک رو هم میبینیه و اونا رو هم توی نتایج جست و جوی شما قرار میده.از دیگر خصوصیاتش سرعت بیشترش نسبت ب گوگله.گوگل چون از سایتای بی شماری پشتیبانی میکنه و اونا رو توی دیتابیسش داره سرعتش کمه.البته از سرور های قدرتمندی استفاده میکنه ک خیلی سرعتش خوب شده ولی خوب ما سعی کردیم ک خیلی سرعتو بالا ببریم.ویژگی دیگش اینه ک سیستم ایرانیه و سایتای ایرانی بیشتر دیده میشن تا سایتای خارجی
موفق باشید
-
گوگل روزانه چیزی حدود 53 میلیون دلار در آمد داره.. این عدد رو به ریال چینچ کنید تا یه ذره عمیق تر به کاری که می خواید شروع کنید فکر کنید..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shazo
گوگل روزانه چیزی حدود 53 میلیون دلار در آمد داره.. این عدد رو به ریال چینچ کنید تا یه ذره عمیق تر به کاری که می خواید شروع کنید فکر کنید..
16 سال هم گوگل کار کرده و دارای بیشتر از 10 ملیون کارمند و ریسلره این رو هم چنج کنین تا یه ذره بفهمین من چه خرجی دارم میکنم و چه ریسک بزگیه!
-
دوست عزیز چقدر پول باید پرداخت بشه که 1درصد از سهام این پروژه رو بخرم؟! :|
-
استارتر رو بخاطر افکار و ایده خوبی که داره تشویق میکنم ولی خب دوست عزیز ایجاد یک سایت در حد گوگل نه که نمیشه
دوستان اشتباه میکنن که میگن اگه ایران و آسیا و فلان جمع بشه نمیشه
خیر
میشه
گوگل رو آدم ها ساختن
خدا همراه قران نازل نکرده به زمین که
ایرانی ها هم میتونن بسازن ولی این کار نیاز به سرمایه های بسیار بالای میلیاردی
دیتاهای بسیار قوی
تیم برنامه نویسی فول
و خیلی موارد بالا میشه
و زمان بسیاری هم میبره
گوگل چند سال پیش یه سایت ساده بود
کم کم به خودش رو به نظر من امکانات خوبی داد
بگذریم
از نظر بنده شما یه سایت جستجو با ادرس دامنه بسیار ساده بساز
من اون موقع که گوگل تو ایران بسته بود زمان انتخابات همش از سایت salam.ir استفاده میکردم
شما هم یکی اینطوری بساز
ولی همکاران شما هم نگید نمیشه
عرب نیستیم که بگیم مغذمون نمیکشه بسازیم
ما ایرانی هستیم
خوبه هرچی تو دنیا هست آجر اولش رو ما گذاشتیم
در پناه ایزد یکتا باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
16 سال هم گوگل کار کرده و دارای بیشتر از 10 ملیون کارمند و ریسلره این رو هم چنج کنین تا یه ذره بفهمین من چه خرجی دارم میکنم و چه ریسک بزگیه!
جناب از نظر بنده شما کارت رو انجام بده
خرج های ملیت رو هم معرفی کن
که چقدر خرج داری
مشکل نداره کمک میکنیم
به جا اینکه پول بدیم گوگل تبلیغ کنه برامون
از یه سایت ایرانی کمک میکنیم بزرگ بشه تبلیغ کنه
ما ایرانیا باید خودمون رو بشناسیم
حال کردم با طرز فکرت
دوست خوبمون هم گفتند وبگذر رو
بله دقیقا یادمه وبگذر که تاسیس شده بود همه میگفتن طرف ببخشیدا کم داره آخه کی میره کد قرار بده برای بازدید سایتش
الان میبینید که تو سایت های ایرانی بهترینه تو زمینه فعالیتش
من حتی سایت های خارجی رو دیدم که ازش استفاده میکنن
بخصوص سایت های عربی و همسایه کشورمون
در کل کارت درسته
حتی اگه به صد در صد اونی که میخوای هم نرسی ولی هدفت قابل تقدیره
ایرانی جماعت هیچکس براش بزرگ نیست
در پناه ایزد یکتا باشی خودت و گروهت