-
پاسخ : میزبانی حرفه ای سایت پربازدید + لایت اسپید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i-whost
هر 100 گیگ ماهانه 10.000 تومان
از پلن اخر فقط سفارشی سازی صورت میگیرد
چندین شبکه اجتماعی میزبانی شده
درصورت امکان آدرس 2-3 تا شبکه اجتماعی میزبانی شده توسط شمارا جهت بررسی پخ کنید!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i-whost
کد تخفیف: Wjbp168ps4
تا هفته اینده تمام می شود.
سلام کد تخفیف رو زدم اعمال نشد. برداشته شده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin885
سلام کد تخفیف رو زدم اعمال نشد. برداشته شده؟
بله منقضی شده
فعلا کد تخفیفی ارائه نمی شود مگر خرید سالانه
-
آدرس سایت جهت بررسی اذسال شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fun3enter
آدرس سایت جهت بررسی اذسال شد
بررسی و اطلاع می دهیم متناسب با پلنی که نیاز دارید :53::53:
-
با سلام.
تا کنون 20 دامنه بدون کوچکترین مشکلی از طریق سایت شما به ثبت رسیده.
حالا می خواستیم سایتمونو به سرورهای شما منتقل کنیم..
روزانه 10.000 آی پی..
90% سایت عکس.
سیستم وردپرس.
پیشنهاد می کنید کدوم پلن؟
نمونه سایت پر بازدید پخ کنید....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h4w1d
با سلام.
تا کنون 20 دامنه بدون کوچکترین مشکلی از طریق سایت شما به ثبت رسیده.
حالا می خواستیم سایتمونو به سرورهای شما منتقل کنیم..
روزانه 10.000 آی پی..
90% سایت عکس.
سیستم وردپرس.
پیشنهاد می کنید کدوم پلن؟
نمونه سایت پر بازدید پخ کنید....
سلام از لینک زیر ادرس سایت و مشخصات کامل سایت ارسال کنید تا بررسی بشود
هاست,ثبت دامنه,سرور مجازی,هاست لینوکس - ای وب هاست
در کمترین زمان پاسخ شما داده می شود.
-
با سلام
در حال تاسیس یک سایت دانلود کتاب هستیم. در ماه های اول 5 گیگ فضا واسمون کافیه آیا می توان از پلن شماره یک خریداری کرد یا خیر؟
واسمون جوابگو هست یا نه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vrujak
با سلام
در حال تاسیس یک سایت دانلود کتاب هستیم. در ماه های اول 5 گیگ فضا واسمون کافیه آیا می توان از پلن شماره یک خریداری کرد یا خیر؟
واسمون جوابگو هست یا نه؟
سلام
بله میتوانید استفاده کنید
برای اطلاعات بیشتر در سایت عضو شوید و از واحد فروش پیگیری کنید
-
آقای i-whost درسته که سروسی شما خوبه ودر بعضی موارد نقته ضعف دارین که نمیتونین اون مشکلو حلش کنین و قادر به شنیدن اون نیستین
من چند روز پیش تو همین جا یه کاربری دیدم که از شما انتقاد کرده بود وگفته بود که چند بار حتی پست اونو با هماهنگی وب هاستیگ تالک پاک کردین
گفتم شاید حقیقت نداره ولی باز امروز اینجارو دیدم که بله دیگه اصلا اثری از پست اون کاربر نیست و کلا حذف کردین
دلیل این کارتون چی هست که ممی زارین کاربرا مشکلات شمارو بگن؟؟؟؟!!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ata3929
آقای i-whost درسته که سروسی شما خوبه ودر بعضی موارد نقته ضعف دارین که نمیتونین اون مشکلو حلش کنین و قادر به شنیدن اون نیستین
من چند روز پیش تو همین جا یه کاربری دیدم که از شما انتقاد کرده بود وگفته بود که چند بار حتی پست اونو با هماهنگی وب هاستیگ تالک پاک کردین
گفتم شاید حقیقت نداره ولی باز امروز اینجارو دیدم که بله دیگه اصلا اثری از پست اون کاربر نیست و کلا حذف کردین
دلیل این کارتون چی هست که ممی زارین کاربرا مشکلات شمارو بگن؟؟؟؟!!!!!
سلام خدمت شما ، برای رسیدگی به مشکلات از ناحیه کاربری میتوانید تیکت ارسال کنید پست یا تاپیک محل پشتیبانی به سرویس گیرنده نمی باشد، اگر شما از ما سرویس دارید امیدوارم همواره راضی باشد اگر هم ندارید امیدوارم یک مرتبه کیفیت سرویس ها ما تجربه کنید.
"اینجا نه کسی قاضی است و نه محکمه دادگاه ، هیچ کس اجازه ندارد کسی را متهم به چیزی کند
اگر کسی واقعا با شرکتی مشکل دارد میتواند از راه قانونی پیگیر باشد"
اگر دیدید پستی خلاف قوانین نبوده و پاک شده میتوانید از مدیران ارشد این انجمن پیگیر باشید دقت کنید پست ها حذف کامل نیستند پس در هر زمانی امکان بررسی پست توسط مدیران هست تا اگر تخلفی صورت گرفته بیان کنندو
انشالله قانع شده باشید
با تشکر از نظر شما :53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i-whost
سلام خدمت شما ، برای رسیدگی به مشکلات از ناحیه کاربری میتوانید تیکت ارسال کنید پست یا تاپیک محل پشتیبانی به سرویس گیرنده نمی باشد، اگر شما از ما سرویس دارید امیدوارم همواره راضی باشد اگر هم ندارید امیدوارم یک مرتبه کیفیت سرویس ها ما تجربه کنید.
"اینجا نه کسی قاضی است و نه محکمه دادگاه ، هیچ کس اجازه ندارد کسی را متهم به چیزی کند
اگر کسی واقعا با شرکتی مشکل دارد میتواند از راه قانونی پیگیر باشد"
اگر دیدید پستی خلاف قوانین نبوده و پاک شده میتوانید از مدیران ارشد این انجمن پیگیر باشید دقت کنید پست ها حذف کامل نیستند پس در هر زمانی امکان بررسی پست توسط مدیران هست تا اگر تخلفی صورت گرفته بیان کنندو
انشالله قانع شده باشید
با تشکر از نظر شما :53:
خب وقتی پشتیبان سایت وقتی تیکت باز میکنی و ازش میخوای که مشکلتو حل کنه وبدون هیچ دلیل تیکت و میبندین اون موقع چی میشه؟!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ata3929
خب وقتی پشتیبان سایت وقتی تیکت باز میکنی و ازش میخوای که مشکلتو حل کنه وبدون هیچ دلیل تیکت و میبندین اون موقع چی میشه؟!!
تا رفع نشدم مشکل یا عدم پاسخ سوی کاربر تا 24 ساعت تیکتی بسته نمی شود. بررسی کنید ببینید کدام یکی از این دو بوده در پشتیبانی کنونی سرویس شما
این قسمت تاپیک فروش هست لطفا اگر مشکلی از جانب سرویس دهندهتان دارید میتوانید از تیکت آن ها یا اگر قصد انتقال به ما را دارید میتوانید از پیام خصوصی یا تیکت سایت تمامی سوالاتتان را بپرسید تا پاسخ کامل به شما داده بشود،
این تاپیک صرفا جهت آپدیت محصولات ارائه شده می باشد
-
بله انتقاد پذیر نباشید همین میشه!
سایت وب هاستینگ هم که ماشالاه داره حمایت می کنه!
-
شما با سایت هایی که ف ی ل ت ر میشن مشکلی ندارین ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
anti bakri
شما با سایت هایی که ف ی ل ت ر میشن مشکلی ندارین ؟
بعد از بررسی محتوا توسط واحد فروش به شما اطلاع داده می شود،
مدیران قصد برخورد با کاربر نمایش مشخصات: yastheme - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران ندارید؟!
-
سلام
برای هاست های پربازدیدتون کوپن تخفیف ارائه نمیدین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irboy
سلام
برای هاست های پربازدیدتون کوپن تخفیف ارائه نمیدین؟
فقط برای سایت های مرتبط با موضوع محرم کد ارائه می شود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irboy
اینو باش چه شیک و مجلسی و ریلکس تو تاپیک مردم واسه خودش تبلیغات میکنه :))
شما هم گزارش بدید شاید رسیدگی کردند بعد از 6 روز
-
بله همینجور که درخواست های شما برای پاک کردن شکایت و انتقاد رو پاک کردن!
-
سلام من میخام استفاده کنم ولی واقعا دو دل هستم میخام ضمانت کنید از این هاست های که بعد از فروش دیگه هیچی براشون مهم نیست نیستید و اینکه من میخام حاصل دو سال زحمتمو رو سرویس های شما بزارم دوس ندارم به شرکتی بدم که معلوم نیست دو روز دیگه کجاست چکار میکنه /امیدوارم متوجه شده باشید اگه این اطمیان خاطر رو بنده بدید با افتخار از سرویس شما استفاده میکنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasrsd98
سلام من میخام استفاده کنم ولی واقعا دو دل هستم میخام ضمانت کنید از این هاست های که بعد از فروش دیگه هیچی براشون مهم نیست نیستید و اینکه من میخام حاصل دو سال زحمتمو رو سرویس های شما بزارم دوس ندارم به شرکتی بدم که معلوم نیست دو روز دیگه کجاست چکار میکنه /امیدوارم متوجه شده باشید اگه این اطمیان خاطر رو بنده بدید با افتخار از سرویس شما استفاده میکنم
از لینک زیر پیگیر باشید هاست,ثبت دامنه,سرور مجازی,هاست لینوکس - ای وب هاست
برای بررسی خدمات ما پیشنهاد می کنیم با مدیران سایت هایی که بر روی سرویس ما فعال هستن در این زمینه پرسش کنید ( پشتیبانی فنی و سخت افزاری )
در خدمتیم :53:
-
ممنون بابت پاسختون فقط یک سوال/ ارسال ایمیل برای کاربرانی که در خبرنامه سایت ایمیلشونو ثبت کردند ساعتی چند تاس؟ روی پلن یک حرفه ای
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasrsd98
ممنون بابت پاسختون فقط یک سوال/ ارسال ایمیل برای کاربرانی که در خبرنامه سایت ایمیلشونو ثبت کردند ساعتی چند تاس؟ روی پلن یک حرفه ای
20 عدد ساعتی می باشد، در صورت ارسال انبوده صف بندی می شود و در ساعات دیگر ارسال می شود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soltanp
ای وب هاست عزیز
یکم هم به فکر کیفیت باشید ماشالله انقدر سایت روی این سرورها ریختید که برای بالا اومدن باید تخمه بشکنیم
یکی از دلایل افت سرعت میتواند شلوغی سرور باشد ولی در سرور ما این دلیل امکان پذیر نیست و تضمین می شود
در سرور هاست حرفه ای منابع به صورت اختصاصی ارائه می شود در صورت مصرف بیش از حد منابع سرویس با افت سرعت یا ارور استفاده بیش از حد منبع مشاهده می کنید
در صورتی که سرویس از ما دارید میتوانید از پشتیبانی سرویستان استفاده کنید
-
دوستا گرامی از صبح سایتایی که شم میزبانی میکنید + سایت خودتون هم توسط نت مخابرات بالا نمیاد پیگیر باشید لطفا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladdh
دوستا گرامی از صبح سایتایی که شم میزبانی میکنید + سایت خودتون هم توسط نت مخابرات بالا نمیاد پیگیر باشید لطفا
مشکل مربوط به isp شما می باشد برای تست سایت میتوانید از gtmetrix.com استفاده کنید یا با سایر isp ها تست کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Homeandroid
سلام خدمت شما
نیمخاوستم این مشکل رو این جا مطرح بکنم اما خوب جایه دیگه ای نتونستم
از دیروز تاهالا حدودایی ساعت 5- 6 صبح سایت شما و سایت خودم و کلا سایت هایی که بر روی سرور شما هستن برای بنده باز نیمشن ! و فقط لود میکنه ! (10 ساعت هم بزاری بمونه فقط لود میشه و اخر هم ارور میده )
از چندین یک از دوستانم پرسیدم و خیلی ها گفتن باز نیمشه و بعضی ها گفتن باز میشه ...
بنده فک کنم افزونه ای جدید بر روی سرور اعمال کردید که باعث شده برای برخی از ISp ها و یا ای پی ها سرویساتون مورد پیا کنه ...
لطفا پیگیری کنید و جواب رو در هیمن تاپیک ارسال کنید ممنون (زیرا بنده دست رسی به سایت ندارم ! )
بنده از شرکت شاتل سرویس میگیرم
اینترنت ایران با اکثر آی پی های دیتاسنتر Redstaion.com مشکل پیدا کرده
مشکل مربوط به هاستینگ و دیتاسنتر نیست و به اینترنت ایران بر می گردد. شما به راحتی می تونید سایت را با *** یا اینترنت خارج از کشور باز کنید ولی لود با اینترنت ایران بسیار مشکل است
باید صبر کنید تا مشکل از طرف isp حل بشه
-
این پشتیبان کجا رفته پیداش نیس چرا؟؟؟؟
زنگ هم میزنیم جواب نمیدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ata3929
این پشتیبان کجا رفته پیداش نیس چرا؟؟؟؟
زنگ هم میزنیم جواب نمیدن
دسترسی برای پشتیبان به سایت غیرفعال شده و فقط تعداد اندکی دسترسی و قادر به پاسخگویی هستند که پاسخ ها را تا جایی که دیده ام داده اند
پشتیبانی تلفنی در ساعات اداری فعال می باشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Homeandroid
سلام خدمت شما
نیمخاوستم این مشکل رو این جا مطرح بکنم اما خوب جایه دیگه ای نتونستم
از دیروز تاهالا حدودایی ساعت 5- 6 صبح سایت شما و سایت خودم و کلا سایت هایی که بر روی سرور شما هستن برای بنده باز نیمشن ! و فقط لود میکنه ! (10 ساعت هم بزاری بمونه فقط لود میشه و اخر هم ارور میده )
از چندین یک از دوستانم پرسیدم و خیلی ها گفتن باز نیمشه و بعضی ها گفتن باز میشه ...
بنده فک کنم افزونه ای جدید بر روی سرور اعمال کردید که باعث شده برای برخی از ISp ها و یا ای پی ها سرویساتون مورد پیا کنه ...
لطفا پیگیری کنید و جواب رو در هیمن تاپیک ارسال کنید ممنون (زیرا بنده دست رسی به سایت ندارم ! )
بنده از شرکت شاتل سرویس میگیرم
http://www.webhostingtalk.ir/f55/98635/
یکی از همکاران هم در بالا متذکر شدن مشکل مربوط به isp ها می باشد نه به سرور رداستیشن منتظر باشید تا مشکل اینترنت ایران برطرف بشود