سلام مجدد
عزیزم شما تابحال به میهن وب هاست سر زدید؟
رتبه سوم ایرانه برادر!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام مجدد
عزیزم شما تابحال به میهن وب هاست سر زدید؟
رتبه سوم ایرانه برادر!
دوست عزیز ممنون به خاطر سرویس دهی شما . . و تشکر هم کردم موقع رفتن !
قبول هم دارم مشکل همه جا هست اما قبول کنید که سرعت و پشتیبانی اصل مهمی است که در سرویس دهی شما ضعیف تر عمل میشه ..
اما جدای بحث قطعی ها و غیره من از پشتیبانی شما راضی نبودم . . حتی یک سوال ساده از شما ممکنه ساعت ها طول بکشه . ( حالا نمیدونم این دلیل بر کمبود نیروی شما بود یا چیز دیگر ! )
با تشکر
سلام؛
ما قبلا یک انجمن داشتیم به اسم انتقاد و پیشنهاد که خریدار و فروشنده سعی میکردند مشکلات خودشون رو حل کنند، اما به دلایلی حذف شد.
این تاپیک جای این کار نیست. فقط هاستینگ معتبر معرفی کنید، هاستینگی رو زیر سوال نبرید.
تو صفحات قبلی شخصی به دلیل عدم اطلاعات کافی تهمتی زده بود که اصلا وارد نبود.
هاستیران
فقط میهن وب هاست
باقیمت بسیار عالیـــــ
درود ،
من با مایا هاست ، پارس وی پی اس ، هاست دی ال ، هاست ایران کار کردم ، الانم روی سرور های ایران وندا هاستم ...
اگه بخوابم به این هاستینگ ها امتیاز بدم ، اینطوری ه :
مایا هاست = -1
پارس وی پی اس = 50
هاست دی ال = 100
هاست ایران = 0
وندا هاست = 90
شرکت هاست ایران که به قول خیلیا هاستینگ اول ایران ه ، یکی از هاستینگ های در پیت به حساب میاد و از هر نظر آشعال ه ، ببخشید اینطوری نظر میدم ، اما واقعا پدرمو در آوردن !!!
شرکت مایا هاست هم ، یک بکاپ گیری درست حسابی درش تعریف نشده ست ، تیکت میزنی ، خب ، حالا که به دلیل کانفیگ آماتوری سرورهای شما ، سرور هک شد ، حداقل بکاپ رو ریستور کنید ، میگن : کدوم بکاپ ؟! :|
البته درباره خرید vps / vds هم با نوین وی پی اس ، پارس وی پی اس ، وی پی اس فارس و دیتافارم کار کردم ، که کار هیچ کدومشون بد نیست ، اما بینشون کار وی پی اس فارس عالیه ...
کسی فک نکنم میهن وب هاست رو بشناسه!!!
بابا برید سر بزنید پشیمون نمیشید!!
واقعا عالیه!!
مخصوصا سرعت
سلام
منم تازگی ها از میهن وب هاست هاست گرفتم واقعا عالیه مخصوصا سرعتش
الان این سایتم روی همین هاست هستش سرعتش خوبه
مدل لباس ، مدل لباس مجلسی
دقیقا
ب نظرمن میهن وب هاست بهترینه
هماز نظر پشتیبانی
هم سرعت
هم قیمت
بچه ها چرا اینقدر میهن وب هاست رو پیشنهاد میدین؟ میهن وب هاست فقط به درد تازه کارها میخوره. برای سایت های با بازدید بالا اصلا سرویس ندارن
سلام
دوستان لطفا یکی از مهمترین و خوبترین هاستینگ ها را معرفی کنید
بنده با چندین هاستینگ کار کردم اما خوب نیستند جون بعد از مدتی که میخواهیم سایتمان پیشرفت کنه میگن باید هاست مجازی بگیری از این گونه حرفا
الان سایت World Photo,Music,Video,Game,Gallery است یه پیشنهاد بدید من از کجا هاست تهییه کنم که جواب این سایت را بده بازدید زیادیم ندارم دوستان
لطفا کمک کنید سایتم هم درمورد گالری عکس روز دنیا است
تشکر میکنم:">:">:">:53:
ای وب هاست رو پیشنهاد می کنم
فقط طرف میهن وب و هاست97 نرو که مشتری را فقط 24 ساعت اول میشناسن . الان چند ماهی هست با ارتباط7 کار مبکنم خدائیش عالی بوده .
هاست دي ال
نت افراز
آي وب هاست
ميزبان سايت
البته ترتيب خاصي نداشت، بنظر من اينا خوبن، يه سري ها رو هم كار نكردم
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
فقط نت افراز
ایران هاستینگ - صفحه اصلی
با بیش از 5 سال سابقه
ParsDev.Ir - سایت رسمی شرکت نگاه روشن پارس | هاست،دامنه،سرورمجازی،سرور اختصاصی،خدمات دیتاسنتر,طراحی وب
mihanwebhost.com
netafraz.com
البته قبلش تیو گوگل اسم هر کدوم را جستجو کنید و سابقه انها را ببنید .
من چند وقته با ایران سرور کار میکنم
از عالی هم عالیتره
خریدهاست، سرور مجازی، هاست حرفه ای، سرور اختصاصی در ایران، هاست امن، هاست لینوکس و هاست ویندوز – ایران سرور
با تشکر
با سلام
Web Hosting Iran
10 سایت برتر رو از این مرجع میتونید ببینید بر اساس تعداد میزبانی چیده شده
البته اینم باید در نظر گرفت که بعضی از هاستینگ های تازه کارم هستند که واقعا کارشون عالیه و بعضی موقعه ها بهتر از این ها کار میکنن
ولی فعلا این ها معروفتر هستند به خاطر سابقه کار و ...
هاستینگ خوب بدون پشتیبانی خوب معنی ای نداره ، تازه برای کانفیگ و ... هم پول نگیره از مردم بهتره
پیشنهاد میکنم اینم تست کنید : www.irnianserver.net
هاست دی ال واقعا کارش خوبه فقط قیمتاشون بالاس
پیشنهاد بهتر
https://u-host.org
بهترین ها برای همه میتوانند بدترین برای شما باشند . خودتون کاملا نیازاتون رو ارزیابی کنید و بعد کاندید تهیه کنید بعد نظر کاربرا رو در مورد اون کاندید ها بپرسید .
سلام دوست عزیز
بنده از رادکام سرویس داشتم. پشتیبانی و سرویس لینوکس خارج از کشورشون نسبتا خوب بوده.
از هرجا میگیرید از شرکت مذخرف irpowerweb.com یا به اصطلاح رسانه گستر داتیس نگیرید
به قرآن نمیخوام کسیو خراب کنم ولی منو ترکوندند
من بیچاره یه vps 512 مموری ازشون گرفتیم و کانفیگ کردیمو همه چیز خوب بود
رفتم دخواست دادم که سرور را ارتقا بدید به بعدی که رمش 1 گیگ هست و گفتند باشه
آقا اودند ارتقا بدند زدند پکودند همه چیه و من که نزدیک به 300 هزار تومان تبلیغ کرده بودم و تازه کاربرا داشتند میومدند شب جمعه سرور داون شد و ما هرچی زنگ و تیکت و التماس کردیم انگار نه انگار
زنگ میزنم این خواجه پور امور مالی اشغال میکنه ... اون خلیلی هم که بر نمیداره ... هنوز بعد از 24 ساعت جواب منو ندادند
خسارت منو کسی نمیده
فقط من سرویس شدم این وسط
در این مواقع هر 2 طرف باید با خونسردی مشکل را پیگیری کنند در غیر این صورت مشکل قابل حل نیست و حاد تر می شود.
از هر کسی که گرفتید
حتما آمارشو دربیارید که خودش نماینده نباشه ، وگرنه تمام مشکلاتی که این دوستان اعلام میکنند 90 درصد مربوط به اینه
چون نماینده که دسترسی کاملی نداره و خیلی جاها دست خودشم تو پوست گردو میمونه
به نظر من یه سری به این سایت ها بزن همه شون سرور و شرکت دارند:
host97.ir : مستر رسیلر و رسیلر ارائه میده
payapars.ir : سوپر آلفا و آلفا رسیلر هم داره
avalinhost.com نمایندگی های لینوکس و ویندوز و...
موفق باشید
دوستان مجددا ممنون میشم این سوال رو پاسخ بدید ++ اینکه هاستینگ میزبانی ایران چند تا جهت مقایسه کیفیت و قیمت پیشنهاد بدید .. ممنون
میتوانید کیفیت و خدمات را مقایسه فرمائید :
http://www.Roobinaserver.ir
با تشکر
irpowerweb.com تو هاستینگ بنده تایید میکنم
بنده اگر اشتباه نکنم حدود 15 - 16 سال پیش بود که اولین هاست خودم را از olm یا همچین اسمی تهیه کردم. از اون زمان تا به امروز به جرات میگم بیش از 100 تا شرکت داخلی و خارجی را آزمودم.
من به شما نمی گم سراغ کدوم شرکت برید، اتفاقا برعکس راهنمایی می کنم که هیچ نوع سو تفاهمی هم پیش نیاد، من فقط به شما مشاوره میدم که سراغ کدوم هاستینگ ها نروید!
به اعتقاد من در انتخاب هاست سراغ تازه کارها رفتن اشتباه هست، سراغ آنها که خیلی نامدار هستند هم باز نرید چون اشتباه هست. خاص هاستینگ های داخلی هم نیست. تازه کارها به خاطر غرور کاذب و نامداران به خاطر اسمی که دارند معمولا برخورد غیر منطقی با همه مسائل از موارد مالی گرفته تا موارد فنی خواهند داشت. بنابراین شما قطعا با این شرکت ها شاهد مشکلاتی خواهید بود.
یک نکته خوب دوستان اشاره کردند که سراغ ریسلرها هم نرید، من به این شکل بیانش می کنم سراغ کسانی که پذیرش خدمات فنی یا بهتره گفت فروش خدمات فنی ندارند هم نرید.
سراغ کسانی که فقط پلن های مگابایتی به فروش میرسانند نرید.
سراغ کسانی که فروش سالانه ندارند، نروید.
سراغ کسانی که دنبال کسب اعتبار با نام دیگران یا دیگر برندها هستند، نرید.
فعلا همین موارد به ذهن بنده رسید.
دوستان لطفا هاستینگ معتبر معرفی کنید برای سایت پر بازدید
هارد ssd
1گیگ فضا
پهنای باند نامحدود ترجیحا
با توجه به اینکه این تاپیک تو صفحه ی اول گوگل واسه من اومد عضو شدم بگم سایت "میهن وب گستر" به نشانی http://www.mihandesigner.ir/ کلاهبرداری میکنه و فقط یه ویترینه ؛ نه مشتریاش واقعی هستن، نه لوگوی "انجمن صنفی کسب و کار اینترنتی - حامی خریداران و فروشندگان اینترنتی" که جعلی هست.
فریب قیمتا و ایندکس سایت رو نخورین؛ پول رو برمیدارن و بعد کسی جواب نمیده؛ پشتیبانی هم خود صاحب سایته (پیام نصرالله نژاد) که قسمتی از ویترین قضیه هست که پول دربیاره (د.ز.د.ی کنه)؛
سلام دوست خوبم امیدوارم حالت خوب باشه
من به شخصه میهن وب هاست رو پیشنهاد میکنم چون هم تعرفه های مناسبی داره هم سیستم های خوبی داره. خودش هم سرورهای اختصاصی خودش رو داره.
میتونی از این لینک یه سری به سایتش بزنی.
موفق باشی دوست من