-
پاسخ : اينترنت نامحدود، اسياتك؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Shayanzez
۲ مگ نامحدود ؟
2مگ محدودش دانلودش 500 هست ( به شرطی که خطتتون 4 یا 5 مگ بسته شده باشه )
نامحدودش 150 تا دانلود میده ( قیمت حدود 75 )
یک مگ = 100 ( قیمت حدود 45 )
512 = 50 تا 70 ( قیمت حدود 25 )
بهترینش از نظر من 512 هستش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina.click
2مگ محدودش دانلودش 500 هست ( به شرطی که خطتتون 4 یا 5 مگ بسته شده باشه )
نامحدودش 150 تا دانلود میده ( قیمت حدود 75 )
یک مگ = 100 ( قیمت حدود 45 )
512 = 50 تا 70 ( قیمت حدود 25 )
بهترینش از نظر من 512 هستش
٥١٢ نامحدود خريدم ازشون ولي ١ هفته زمان ميبره تا وصل شه. با idm چه قدر سرعت دانلود ميده حدوداً؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shayanzez
٥١٢ نامحدود خريدم ازشون ولي ١ هفته زمان ميبره تا وصل شه. با idm چه قدر سرعت دانلود ميده حدوداً؟
اکثرا 72 ساعته آماده میشه ( من خودم توی فولادشهر خط رو کمتر از 24 ساعته هم شده تحویل دادم :d )
همین 50 تا 70 کیلوبایت ثابت تو کل شبانه روز
ماهانه حدود 140 گیگ میتونی باهاش دانلود کنی
-
درود
وقت بخیر
پارس آنلاین بهترین گزینه ممکن خواهد بود.ما الان چندین سال هست از پارس آنلان سرویس داریم. حتی در مواقعی که وضعیت اینترنت کشور همراه افت سرعت بوده اینترنت این isp بدون کوچکترین افت سرعت ادامه داشته . بنده سرویس 512 نامحدود پارس آنلاین دارم میتونم بگم عوض اینکع سرعت 64 بهم بده بالاتر از 512 هم میره سرعت اکثر اوقات و کمتر از 450 نمیاد. متاسفانه اسیاتک که دوستان بنده استفاده میکنن چند روزی یا یک هفته ای هست فکر کنم شدیدا دچار مشکل و افت سرعت شده.سرعتش قبل این دو هفته تایید میشه ولی پشتیبانی و موارد دیگه اطلاع چندانی ندارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina.click
اکثرا 72 ساعته آماده میشه ( من خودم توی فولادشهر خط رو کمتر از 24 ساعته هم شده تحویل دادم :d )
همین 50 تا 70 کیلوبایت ثابت تو کل شبانه روز
ماهانه حدود 140 گیگ میتونی باهاش دانلود کنی
خوب من رانژه از صبانت دارم! بايد اينو بر دارن!
مركز بهشتي هم هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Shayanzez
خوب من رانژه از صبانت دارم! بايد اينو بر دارن!
مركز بهشتي هم هستم
خوب پس ابتدا باید جمع آوری بشه از صبانت بعد درخواست رانژه شما ارسال بشه به مرکز بهشتی
از نمایندگی ثبت نام کردی یا مستقیم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina.click
خوب پس ابتدا باید جمع آوری بشه از صبانت بعد درخواست رانژه شما ارسال بشه به مرکز بهشتی
از نمایندگی ثبت نام کردی یا مستقیم؟
از نمایندگی ثبت نام کردم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Shayanzez
از نمایندگی ثبت نام کردم!
خوب پس باید از همون نمایندگی اطلاع بدن خدمتتون :)
-
اما دوست عزیز پیشنهاد میکنم از آسیا تک بگیری 512 نا محدودش هفته ای 30 گیگ میده حالا درسته بعضی مواقع قطعی داره اما مگه این قطعی ها تو بقیه شرکت ها وجود نداره؟؟؟؟؟
سرویس 1024 سرعت دانلودش 128 کیلوبایت هست هفته ای هم بهت راحت 50 گیگ رو میده
-
آقا بعضی مواقع قطعی داره منو بیچاره کرده شرکت از این آَغالی تر نیست داتک داشتم گرون بود اما یک بار زنگنزدم بگم آقا قطع هست . اینا دائم قطع هست همین الانم قطع بود اومدم جای دیگه نت .
-
یه زنک بزن 1544 مشتکلت رو حل میکنن تا این حدی که شما میگی نداره قطعی کدوم استانی
-
-
این مطلب را حتما بخوانید
آسیاتک ***ی میکند.
آسیا تک در ارائه سرویس های نامحدود 1mb ***ی میکند وبرای شما به جای استفاده از پهنای باند 1mb از پهنای باند 512 kb استفاده میکند.چند وقت پیش جهت شکایت از سرعت کمم تماس گرفتم و این مطلب توسط پشتیباان فنی آسیا تک که شماره منرا چک کرد و صدایش ضبط شده تایید شده است.من قطعا پیگیر شکایتم خواهم بود.(البته در سرویس های نا محدود چند گیگابایت نیز در سرویسهای نقره ای و طلایی به صورت محدود با سرعت بالا داده میشود که پول آن گرفته میشود. منظور من از سرعت کم سرعت خود اینترنت نامحدود در حالت عادی هست).مطمئنا اگر هرکس که شک داره پیگیری کنه و از این شرکت کلاهبردار شکایت کنه به حقش میرسه.اگر همه شکایت کنیم شاید دست از این کلاهبرداریها بردارند.
اگر شکایت دارید باید با پلیس فتا تماس بگیرید http://www.cyberpolice.ir
-
اسیاتک دو سه هفته ای هست که هم پینگش رفته بالا و هم تایم اوت و سرعت سرویس های نامحدود هم کم شده
سرعت سرویس 1024 نامحدود 90 بوده حالا شده 60
دیگه مثل قدیم نه کیفیت داره نه سرعت
مشکل پهنای باند پیدا کردن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behzadbahri
این مطلب را حتما بخوانید
آسیاتک ***ی میکند.
آسیا تک در ارائه سرویس های نامحدود 1mb ***ی میکند وبرای شما به جای استفاده از پهنای باند 1mb از پهنای باند 512 kb استفاده میکند.چند وقت پیش جهت شکایت از سرعت کمم تماس گرفتم و این مطلب توسط پشتیباان فنی آسیا تک که شماره منرا چک کرد و صدایش ضبط شده تایید شده است.من قطعا پیگیر شکایتم خواهم بود.(البته در سرویس های نا محدود چند گیگابایت نیز در سرویسهای نقره ای و طلایی به صورت محدود با سرعت بالا داده میشود که پول آن گرفته میشود. منظور من از سرعت کم سرعت خود اینترنت نامحدود در حالت عادی هست).مطمئنا اگر هرکس که شک داره پیگیری کنه و از این شرکت کلاهبردار شکایت کنه به حقش میرسه.اگر همه شکایت کنیم شاید دست از این کلاهبرداریها بردارند.
اگر شکایت دارید باید با پلیس فتا تماس بگیرید http://www.cyberpolice.ir
شما شکایت کنید باید چیزی از جیب بزاری بدی قوانین بخون بعد سرویس برنزی 1 مگابایت سرعت می تونه تا 12.8 هم پایین بیاد این رو سازمان تنظیم مقرارت تصویب کرده
همین یک مگابایت به شرکت آسیاتک 190 هزار تومان فروخته می شه انتظار دارید بده به شما 45 هزار تومان ؟
-
شرکت رسپینا به نظر من مناسب است. تجربه خوبی باهاش داشتم.
نمیدونم توی اصفهان سرویس میده یا نه.
-
سلام من اصفهان هستم تو صفحات قبل خیلی از آسیاتک بد گفتن
به نظر شما از کدوم شرکت نامحدود بگیرم؟
پیشگامان نصف جهان چطوره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jetroom
سلام من اصفهان هستم تو صفحات قبل خیلی از آسیاتک بد گفتن
به نظر شما از کدوم شرکت نامحدود بگیرم؟
پیشگامان نصف جهان چطوره؟
شهراد شنیدم اگه داشته باشن برای اصفهان بد نیست
آسیاتک نگیرییییییییییییییییییییی یید !!!!!!!!!!!!
-
بچه ها پارساانلاین خوبه سرعتش هما نامحدوداش گرونن
-
شماره 1544 اسیاتک رایگان هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jetroom
پیشگامان نصف جهان چطوره؟
اولن پیشگامان نصف جهان نه پیشگامان کویر یزد :d
دومن به هیچ وجه از پیشگامان نگیرید من الان از پیشگامان دارم پشیمونم دارم سرویسو جم کنم یا آسیا تک میگیرم یا های وب
با این نظزاتی که شما دادید به هیچ وجه آسیا تک نمیگیرم
-
من الان وایمکس ایرانسل دارم 2 مگ نامحدود ماهی 132 تومن و سرعت زیر 270 نمیاد ماهیانه بالای 250 گیگ دانلود دارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Download
شماره 1544 اسیاتک رایگان هست ؟
نخیر حتی 118 و شماره تماس های ارژانسی هم تا چند وقت پیش پولی بود
بعد که گندش در اومد اومدن تلویزیون و معذرت خواهی کردند
ولی این شماره ها (منظورم 1544 و .... هست ) به نرخ تماس شهری محاسبه می شه یعنی دقیقه 25 ریال
-
اسیا تک واقعا افتضاح هست
من خودم الان پارس انلاین دارم
128 نامحدود سرعت دانلود 120
-
مخابرات بهترین گزینه:101:
-
به نظر من دنبال یک شرکت بگرد که مخصوص استان خودتون باشه 100% کیفیتش از شرکت های بزرگ بهتره شرکتی که من ازش سرویس میگیرم از پورتای آسیا تک استفاده میکنه کیفیتش عالیه! چشش نزنم!
-
برای نامحدود با قیمت مناسب مخابرات میتونه بهترین گزینه باشه
-
بنده برای مغازه (خدمات کامپیوتری) یک 512 نا محدود از مخابرات گرفتم
کار من رو راه میندازه و واقعا عالیه
واسه منزل هم شاتل دارم که سرعتش بهتر از مخابراته ولی تعرفه هاش بالاست
-
بهترین گزینه برای نامحدود های وب هست البته کمی گرونه
ولی یکی از دوستان می گه که تروکونده تا 700 دانلودش رو خودم دیدم
یعنی اصلا من اگر این سرعت رو داشتم اینترنت رو جارو می کردم :d
-
من از اسیاتک سرویس 2 مگ دارم ماهانه 10 گیگ. از منطقه چمران اصفهان هم هستم تورو خدا من رو نجات بدید. کلا 3 ماهه سرعت من از 110 بالا نرفنه هرچی زنگ میزنم یا میگن ترافیک مرکز پایینه بعد صبح که زنگ میزنم تهران واحد شکایات چک میکنه میگه هیچ مشکلی نداره عصر زنگ میزنم میگه مرکز پکیح لاست داره کلا 3 ماهه داستانی دارم من. ایه ماه اول خوب بود تا 300-400 سرعت داشتم ولی الان نابودم. به نظر شما برای مرکز چمران ازکدوم isp بگیرم؟؟؟قبل از اسیا از شبکیه داشتم که واقعا... هیچی نگم بهتره. الان شاتل و صبانت مد نظرم هست به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟ راستی این اریا فون چطوری هستش؟؟؟ چه جوری هستش؟؟؟؟؟ بخدا کلافه شدم از بس با اصفهان و تهران زنگ زدم براش انقدر که پول تلفن دادم هیچی کارم راه نبفتادهو از دوستان ممنون میشم من رو راهنمایی کنید یه سرویس خوب که شبانش هم خوب باشه.همین اساتک دوسام توی مرکز ولیعصر داره 256 گرفته داره با 240-250 روزانه دانلود میکنه. توروخدا من رو راهنمایی کنید ممنون میشم یه دنیا. منتظر هستم پیشاپیش ازتون ممنون هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ilight
من مشهدم، مخابرات داشتم بدبخت کرده بود مارو، بعدم که کلا نامحدود ها رو برداشت، این دوستمونم اصفهان هست و تا جایی که می دونم مخابرات فعلا خراسان رضوی و اصفهان رو برداشته نامحدودش رو،
الان اومدم اسیاتک، هیچ مشکلی ندارم کلا تو مدتی که بودم۱روز مشکل داشت اونم پیام داده بود قبلش و مشکل از مرکز مخابرات بود
۵۱۲نامحدود برنزی دارم، سرعتم بین ۵۰-۶۰ هست، مصرف منصفانه هم نداره فکر کنم، من تو ماه پیش ۶۰ گیگ دانلود داشتم.
منم واسه خونه از آسیاتک 512 دارم
3 4 5 سال پیش 88 یا 87 بود :دی از آسیاتک گرفتم اول 1024 که هنوز نرسیده تموم شد بعد 128 سرعتش خوب بود چون محدود بود حدود 100 تا 200 متغیر میداد
یک ماه 128 نامحدود داشتم افتضاح بود 256 کردم برای مثال اگر شب ساعت 12 1 گیگ فایل دانلود بذاری ساعت 7 8 صبح تموم شده
الان 512 دارم تو ماه قبل 31119 مگ دانلود کردم (31.1 گیگ) امروز ظهر جمع زدم :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
منم واسه خونه از آسیاتک 512 دارم
3 4 5 سال پیش 88 یا 87 بود :دی از آسیاتک گرفتم اول 1024 که هنوز نرسیده تموم شد بعد 128 سرعتش خوب بود چون محدود بود حدود 100 تا 200 متغیر میداد
یک ماه 128 نامحدود داشتم افتضاح بود 256 کردم برای مثال اگر شب ساعت 12 1 گیگ فایل دانلود بذاری ساعت 7 8 صبح تموم شده
الان 512 دارم تو ماه قبل 31119 مگ دانلود کردم (31.1 گیگ) امروز ظهر جمع زدم :دی
خوبه خودت نماینده اسیا تک هستی!!! : دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen_haftom
من از اسیاتک سرویس 2 مگ دارم ماهانه 10 گیگ. از منطقه چمران اصفهان هم هستم تورو خدا من رو نجات بدید. کلا 3 ماهه سرعت من از 110 بالا نرفنه هرچی زنگ میزنم یا میگن ترافیک مرکز پایینه بعد صبح که زنگ میزنم تهران واحد شکایات چک میکنه میگه هیچ مشکلی نداره عصر زنگ میزنم میگه مرکز پکیح لاست داره کلا 3 ماهه داستانی دارم من. ایه ماه اول خوب بود تا 300-400 سرعت داشتم ولی الان نابودم. به نظر شما برای مرکز چمران ازکدوم isp بگیرم؟؟؟قبل از اسیا از شبکیه داشتم که واقعا... هیچی نگم بهتره. الان شاتل و صبانت مد نظرم هست به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟ راستی این اریا فون چطوری هستش؟؟؟ چه جوری هستش؟؟؟؟؟ بخدا کلافه شدم از بس با اصفهان و تهران زنگ زدم براش انقدر که پول تلفن دادم هیچی کارم راه نبفتادهو از دوستان ممنون میشم من رو راهنمایی کنید یه سرویس خوب که شبانش هم خوب باشه.همین اساتک دوسام توی مرکز ولیعصر داره 256 گرفته داره با 240-250 روزانه دانلود میکنه. توروخدا من رو راهنمایی کنید ممنون میشم یه دنیا. منتظر هستم پیشاپیش ازتون ممنون هستم
از دوستان کسی به من کمک نمیکنه؟؟؟؟8-|
-
تو اصفهان مشکلات شدید داره،پیشگامان را تست کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iman.server
تو اصفهان مشکلات شدید داره،پیشگامان را تست کنید
شیراز هم که مشکل داره!پس کجا مشکل نداره؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Download
شیراز هم که مشکل داره!پس کجا مشکل نداره؟!
حقیقت امر اینه که کلا خیلی کیفیت اومده پایین غیر از تهران و بعضی استان ها،مشکلات مدیریتی است و زورمون به سرشون نمی رسه به عنوان نماینده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
خوبه خودت نماینده اسیا تک هستی!!! : دی
خب هستیم :دی
تبلیغ که نکردم نظرمو گفتم :دی
ضمنا از آسیاتکم نگیرید :دی رید امروز
ورداشتن سرویس هارو که نامحدود مثلا با حجم گذاشتن
http://crm.asiatech.ir/iconx/dotgreen.gif اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود برنزي 512 با امکان تبادل حداقل 12 گيگ
اگر کسی بیشتر دانلود کنه لیمیت میشه رو ۱۹۲ کیلوبیت و دیگه نمیتونه دانلود کنه یعنی ***ی از این اونور تر من ندیده بودم
آسیاتک ***!! |
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
خب هستیم :دی
تبلیغ که نکردم نظرمو گفتم :دی
ضمنا از آسیاتکم نگیرید :دی رید امروز
ورداشتن سرویس هارو که نامحدود مثلا با حجم گذاشتن
http://crm.asiatech.ir/iconx/dotgreen.gif اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود برنزي 512 با امکان تبادل حداقل 12 گيگ
اگر کسی بیشتر دانلود کنه لیمیت میشه رو ۱۹۲ کیلوبیت و دیگه نمیتونه دانلود کنه یعنی ***ی از این اونور تر من ندیده بودم
آسیاتک ***!! |
چه جالب
اسیاتک کلا خراب کرده مثل اینکه یکی از دوستان داشت گفت من حداکثر که می تونم با 1024 دانلود بکنم 100 هست
خیلی قطعی های شدیدی داره و ....
-
آقا تو سرویسهای نامحدود منظور از مثلا حداقل امکان تبادل 8 گیگ یعنی چی؟یعنی تو یه روز نمیشه از 8 گیگ بیشتر استفاده کرد منظورش اینه؟
-
من از آسیاتک اینترنت دارم.
تا دوماه پیش خیلی خوب بود. نامحدود 512 داشتم، با سرعت بین 60 تا 70، کل ماه رو دانلود میکردم. بدون افت سرعت.
ولی الان خیلی بد شده، وقتی میخوام دانلود کنم، تا سیصد مگابایت اول دانلود، سرعت 60 هست، اما بعدش میره روی 20. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا راضی نیستم. موندم چکار کنم.
وایمکس مبین نت خوبه بگیرم ؟؟ نوشته 512 نامحدود رو میده ماهی 50 تومن. کسی داشته ؟ سرعتش چطور بوده ؟