-
پاسخ : ::.آفرهای ویژه بهار dedserver.co.uk از xlhost::.
یک عدد سرور مجازی لینوکس از سرور های قدرتمند کانادا اماده هست بعد تحویل بعد 1 دقیقه اطلاعات میاد با رم 1024 هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nader12
یک عدد سرور مجازی لینوکس از سرور های قدرتمند کانادا اماده هست بعد تحویل بعد 1 دقیقه اطلاعات میاد با رم 1024 هست.
لطفا اگر زحمتی نیست جواب تیکت رو بدید! الان 3 روزه سفارش دادم اما هنوز سرور تحویل نگرفتم! (مشخصات سروری که داده بودید اشتباهه و منم تیکت کردم منتها هنوز جوابی دریافت نکردم!)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein7441
لطفا اگر زحمتی نیست جواب تیکت رو بدید! الان 3 روزه سفارش دادم اما هنوز سرور تحویل نگرفتم! (مشخصات سروری که داده بودید اشتباهه و منم تیکت کردم منتها هنوز جوابی دریافت نکردم!)
سلام دوست عزیز و گرامی ما در حال رفع مشکل شما هستیم تا رفع کنیم چون مشکلی عجیب است طی ساعت ها دیگر قول میدهیم که با مشخصات کامل دستتون بیاد با تشکر
-
اقایون سرور ها محدود هستن.
از پلن رم 1024 فقط 4 عدد باقی مانده.
-
دو عدد سرور مجازی سنتوس اماده تحویل موجود است بعد پرداخت تحویل میگیرین
-
پسر خوبی هستند و بيشتر وقت ها در ياهو آنلاين اما سرويس کاناداشون برگشت پول نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zz_amir_zz
پسر خوبی هستند و بيشتر وقت ها در ياهو آنلاين اما سرويس کاناداشون برگشت پول نداره
ممنون عزیز. بله چون اوایل فروشه اینجوریه اما سرورهای کانادامون گرفت قطعا برگشت پول هم خواهیم داشت روی کانادا. تشکر
-
دوستان میترسید صاحب یک سرور خوب با قیمت مناسب بشین؟
روزانه از هزاران شرکت ..... میخرین اما حاضر نیستین سرورهای با کیفیت ما که سرعت دانلود حتی تا 50 مگ هم رفت بخرین.؟
منتظر سفارشات شما با استقبال زیاد هستیم. انشالله.
-
دوستان از پلن 256 دو عدد بیشتر نمانده است.استقبال برای کانادا جالب نبوده ها.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nader12
دوستان از پلن 256 دو عدد بیشتر نمانده است.استقبال برای کانادا جالب نبوده ها.
دوست عزیز لطفا به تیکت شماره#243228 جواب بدید. الان 4روزه منتظرم که جواب بگیرم!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein7441
دوست عزیز لطفا به تیکت شماره#243228 جواب بدید. الان 4روزه منتظرم که جواب بگیرم!!!
پورتال ما با مشکل مواجه شده بزودی حل میشه پول شما برگشت داده شد.
-
دوستان از امروز برگشت وجه برای کانادا هم امکان پذیر هست.
از پلن 512 5 عدد مانده است. استقبال دوباره داره برمیگرده تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nader12
پورتال ما با مشکل مواجه شده بزودی حل میشه پول شما برگشت داده شد.
درسته دیشب برگشت داده شده. ممنون از شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein7441
درسته دیشب برگشت داده شده. ممنون از شما
ممنون از اینکه اطلاع رسانی کردین.
دوستان عزیز منتظر رونمایی از قالب جدید پورتال باشید. براتون خبرها و سوپرایزهایی دارم.
منتظر دریافت سفارشات شما هستیم.
-
یه سرور سفارش دادم فاکتور هم پرداخت شد تیکت هم شد فعلا منتظر فعالسازی هستم امیدوارم خوب باشه
-
سلام پشتیبانی چرا اینقدر ضعیفه تیکتها حد اقل با 7-8 ساعت تاخیر جواب داده میشن ضمنا تو یاهو هم انلاین نیستید سرور من رو زود فعال کنید parstunel@yahoo.com
-
اقا دو روزه سفارش دادم خبری نیست ادمو پشیمان میکنید به این میگن مشتری مداری؟ تیکت رو هم حتی جواب ندادید
-
سلام کسی شماره تماس nader12 نداره بابا با چه زبونی بگم نیاز به سرور دارم
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasool22
اقا اصلا نخواستم زود پول منو برگشت بزنید متعصفم با این سرویس دادن وراه اندازی کار مشترتون زود پول منو برگشت بزن اقا تا اعصابمو بیشتر خورد نکردی
حالا خوبه خواهش کردم تمنا کردم که گیرم اما شما به پشمتم نزاشتی 3 روزه الافت شدم موقع پول گرفتن عجله داشتید ولی موقع تحویل سرویس 3 روزه منو معطل کردید داد مشتریهام در اومد نمیتونی سرویس بدی بی خود ادعا نکن
سلام عزیز سرور شما براتون تیکت و ایمیل شد لطفا چک کنید و پست های بیخودی خودتونو حذف کنید لطفا. از امشب سرور شما تاریخ خواهد خورد.ممنون از صبوریتون.
یه موضوعاتی هست+ اینترنت که سرعت بنده کمه برای همین دیر دادم شما مارو به بزرگواری خودتون ببخش.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zz_amir_zz
اقا امیر همونطوری که بهتون گفتم به واحد برگشت وجهمون شماره حسابتونو دادم تا پرداخت کنن تشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nader12
اقا امیر همونطوری که بهتون گفتم به واحد برگشت وجهمون شماره حسابتونو دادم تا پرداخت کنن تشکر.
دوستان هزينه بنده رو پس دادند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zz_amir_zz
دوستان هزينه بنده رو پس دادند.
ممنون اقا امیر دوست خوبم که اطلاع رسانی کردید.ما کلا نون حروم تو خونمون نمیره هرکسی هم برگشت بخواد میدم تا سه روز موجه هست. البته با دلیل منطقی
-
دوستان از پلن 256 دیگه چیزی نمونده و فعلا پلن 256 دیگر فروش نمیره
512 و 1 و 2 بیان وسط حالا:d
-
سلام به همه دوستان من تا حالا از جا های مختلفی سرور تهیه کرده بودم .اما تا حالا ندیده بودم کسی اینقدر متعهد به کارش با شه خدائیش میگم من واقعا متعصفم از پیشداوری که کرده بودم بنده خدا اقا نادر چند بار تو یاهو و تیکت عذر خواهی کردن . و سرور شون هم واقعا عالیه .واقعا عذاب وجدان گرفتم از لفظ بدی که به کار بردم در مقابل ایشون به نظر من ایشون واقعا هدفشون رضایتمندی هستش تا کسب وکار.من که 10000000000000000 درصد راضی هستم شما از یه سرور چه انتظاری داری همشو تو سرور ایشون میتونید پیدا کنید .این نظر بنده بود . شما هم میتونید امتحان کنید.:67:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasool22
سلام به همه دوستان من تا حالا از جا های مختلفی سرور تهیه کرده بودم .اما تا حالا ندیده بودم کسی اینقدر متعهد به کارش با شه خدائیش میگم من واقعا متعصفم از پیشداوری که کرده بودم بنده خدا اقا نادر چند بار تو یاهو و تیکت عذر خواهی کردن . و سرور شون هم واقعا عالیه .واقعا عذاب وجدان گرفتم از لفظ بدی که به کار بردم در مقابل ایشون به نظر من ایشون واقعا هدفشون رضایتمندی هستش تا کسب وکار.من که 10000000000000000 درصد راضی هستم شما از یه سرور چه انتظاری داری همشو تو سرور ایشون میتونید پیدا کنید .این نظر بنده بود . شما هم میتونید امتحان کنید.:67:
ممنون اقا رسول امیدوارم باز هم راضی باشین. هیچ اشکالی نداره. دشمنت شرمنده شه و خوشحالم که از گروه ما خوشتون اومده و بازم برای من افتخاره تشکر از شما بسیار زیاد.;)
-
دوستان استقبال داره خوب پیش میره دو تا سوپرایز تو راهه .
-
پنل تعویض os (کنسول مجازی ساز) هم میدید ؟
-
سلام
من خیلی حساس به فروشنده سرور مجازی ، کیفیت کار هستم
از چندین جا سرور مجازی گرفتم و اصلا راضی نبودم ، من جمله پاک شدن اطلاعات توسط ولت سرور ، و چند سرور دیگه که واقعا نمیدونم چی بگم،
ولی تا اینجای کار از اقا نادر عزیز واقعا راضی بودم و هنوزم راضی هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cooper47
سلام
من خیلی حساس به فروشنده سرور مجازی ، کیفیت کار هستم
از چندین جا سرور مجازی گرفتم و اصلا راضی نبودم ، من جمله پاک شدن اطلاعات توسط ولت سرور ، و چند سرور دیگه که واقعا نمیدونم چی بگم،
ولی تا اینجای کار از اقا نادر عزیز واقعا راضی بودم و هنوزم راضی هستم
ممنون همچنین شما و یک نفر دیگه در قرعه کشی برنده شدین و بهتون هارد اضافی داده شد میتونید چک کنید که هاردتون 35 گیگ شده.
تشکر از همه
-
یک عدد سرور مجازی رم 512 اماده داریم با 35 گیگ رم بعد تحویل سریع مشخصات ارسال خواهد شد کسی هست بخواد؟ کسی خواست براش 16 تومان فاکتور میزنم.
-
سلام
ما روزانه حدود صد هزار تا ایمیل ارسال میکنیم ایمیل ها اخبار هستن که کاربرهامون درش عضو شدن (خبرنامه)
تخمین زدیم که با هر آی پی روزانه پنج هزار تا ایمیل بفرستیم در این حالت ما یه سرور با بیست ای پی لازم داریم
همونطور که میدونید هارد و سی پیو و زیادی نمی خواد فقط رمش یک گیگ باشه حداقل
بیشتر موضوع اینه که دیتاسنتر به این حجم ایمیل گیر نده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohsen6558
سلام
ما روزانه حدود صد هزار تا ایمیل ارسال میکنیم ایمیل ها اخبار هستن که کاربرهامون درش عضو شدن (خبرنامه)
تخمین زدیم که با هر آی پی روزانه پنج هزار تا ایمیل بفرستیم در این حالت ما یه سرور با بیست ای پی لازم داریم
همونطور که میدونید هارد و سی پیو و زیادی نمی خواد فقط رمش یک گیگ باشه حداقل
بیشتر موضوع اینه که دیتاسنتر به این حجم ایمیل گیر نده.
با سلام خدمت شما دیتاسنتر ما به اسپم گیر میده و درضمن پورت 21 بسته است . تشکر
-
منم یه سرور از ایشون گرفتم،از همه نظر خوبه سرعت آپلود و دانلود خیلی خوبی هم داره که برام خیلی مهم بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shayanjuve
منم یه سرور از ایشون گرفتم،از همه نظر خوبه سرعت آپلود و دانلود خیلی خوبی هم داره که برام خیلی مهم بود.
ممنون دوست عزیز باعث افتخاره که راضی بودین و هستین از کیفیت ما. هرچه داریم از مشتریان و خدای بزرگوار است. موفق باشین.
-
از پلن رم 2 گیگ 5 عدد بیشتر نمانده است.
-
دوستان دو سوپرایز تو راهه . استقبال ها لطفا ادامه پیدا کنه.
-
دوستان فروش ادامه دارد و همچنان بزودی قالب جدید رونمایی میشود. 3 سوپرایز تو راهه.
منتظر باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nader12
دوستان فروش ادامه دارد و همچنان بزودی قالب جدید رونمایی میشود. 3 سوپرایز تو راهه.
منتظر باشید.
میگم کاشکی از اروپا سرویس میدادید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vsg24
میگم کاشکی از اروپا سرویس میدادید
سلام دوست عزیز قطعا منتظر این خبر هم باشین تو راهه. البته این فصل نه. فصل پاییز. تشکر از همه.
فروش ها قوی بشه دوباره من سوپرایز رو میگم. منتظر باشید.